27/12/2010 22:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה על ההמלצה דפילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 14:46
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה נשמע מעולה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 11:10
 רבקה Posts: 8411
|
דפי יקירתי תודה על ההמלצה השבוע אנסה גם כדי לחזור לתלם
יום נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דפי כתב:
לתשומת לבכם : לא התכוונתי למאפה. פשוט ערב אחד הכנתי לבעלי טוסט עם גבינה צהובה והתחשק לי גם. אבל אין פחמימות בערב אז שמתי לי מעט צהובה בתוך השושקה והנחתי אותו גם בתוך מכשיר הטוסטים. יצא מדהים. תנסו. edited by דפי on 12/27/2010 תודה עכשיו ברור זה באמת ממש טוסט.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:25
 דפי Posts: 1126
|
לתשומת לבכם : לא התכוונתי למאפה. פשוט ערב אחד הכנתי לבעלי טוסט עם גבינה צהובה והתחשק לי גם. אבל אין פחמימות בערב אז שמתי לי מעט צהובה בתוך השושקה והנחתי אותו גם בתוך מכשיר הטוסטים. יצא מדהים. תנסו. edited by דפי on 12/27/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:17
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דפי כתב:
הכוונה לגבינה צהובה 5% או 9% הרי דברנו על טוסט. אני מכירה את המאפה אבל הא ממולא בלילה של ביצה , בולגרית ומעט פירורי לחם.
אנסה עם הצהובה.תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 09:04
 דפי Posts: 1126
|
הכוונה לגבינה צהובה 5% או 9% הרי דברנו על טוסט.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 07:40
 dany Posts: 19819
|
דפי תשובה???????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 07:07
 ענת Posts: 3849
|
שאפתנית כתב:
לדעתי גבינה לבנה בטוסטר תנזל ולכן הכוונה לצהובה. בהחלט הכוונה לצהובה או לקשות יותר לא לגבינה הרכה אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: נשמע טוב דפי הכוונה לעמק לייט ? לא הכוונה לדעתי לבינה לבנה שממלאים בתוך הפלפל,כך אצלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 07:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
לדעתי גבינה לבנה בטוסטר תנזל ולכן הכוונה לצהובה. אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: נשמע טוב דפי הכוונה לעמק לייט ? לא הכוונה לדעתי לבינה לבנה שממלאים בתוך הפלפל,כך אצלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 04:28
 אקורדיאון Posts: 16381
|
hadasosh1 כתב:
נשמע טוב דפי הכוונה לעמק לייט ?
לא הכוונה לדעתי לבינה לבנה שממלאים בתוך הפלפל,כך אצלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 00:11
 tutit Posts: 2431
|
נשמע טוב דפי הכוונה לעמק לייט ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 16:59
 דפי Posts: 1126
|
אשירה כתב:
דפי כתב: בנוגע לטוסטר כשבא לי בערב טוסט אני ממלאת פלפל שושקה אדום בגבינה ומניחה בטוסטר. יוצא טעים ומשביע. בתיאבון דפי. אשירה יקרה פלפל שושקה זה פלפל , בד"כ אדום מוארך וצר ויש לו טעם מתקתק . הוא טוב גם לאפייה בתנור .  מה זה פלפל שושקה???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 16:15
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דפי כתב:
בנוגע לטוסטר כשבא לי בערב טוסט אני ממלאת פלפל שושקה אדום בגבינה ומניחה בטוסטר. יוצא טעים ומשביע. בתיאבון דפי. נכון זה באמת טעים מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 16:01
 אשירה Posts: 4292
|
דפי כתב:
בנוגע לטוסטר כשבא לי בערב טוסט אני ממלאת פלפל שושקה אדום בגבינה ומניחה בטוסטר. יוצא טעים ומשביע. בתיאבון דפי.
מה זה פלפל שושקה???
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 15:12
 ענת Posts: 3849
|
בהצלחה לכולם בעשיות תעדכנו,כל רעיון מבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 11:31
 dany Posts: 19819
|
איזה טעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 11:30
 רייצ'ל Posts: 1323
|
תודה על השיתוף פלפל ממולא בגבינה חם מעט בטוסטר זה נפלא רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 09:42
 לביאה Posts: 402
|
רעיון מצויין היום אני מנסה  בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 09:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם זה נשמע מאוד טעים. עכשיו אחרי שגירתם אותי אני מכינה כזה לארוחת ערב. דפי כתב:
בנוגע לטוסטר כשבא לי בערב טוסט אני ממלאת פלפל שושקה אדום בגבינה ומניחה בטוסטר. יוצא טעים ומשביע. בתיאבון דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|