26/12/2010 06:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל אז מחזקת ....עגיל שמחה שאת איתנו והכי כייף שאת וכרובית יחד בתהליך בהצלחה בהמשך הדרך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 05:55
 dany Posts: 19819
|
עגיל וכרובית יקרות שמחות שאתן איתנו...... שתפו וספרו........ כי יחד כוחנו חזק הרבה יותר נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 04:41
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בנות יקרות תענוג לי לקרוא אתכן על הבוקר,אין כמכן ביכולת הנתינה והתמיכה. עגיל את רואה ? אלה אנשי הפורום המדהימים ובאמת הפינה הזו שכולם מבינים
את כולם מהווה רוח גבית מעודדת ומסייעת.
מקווה שתשארי איתנו.
שבוע נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 02:18
 אשירה Posts: 4292
|
עגיל יקרה,
כבר כתבו שהגיל פה לא קובע,
יש פה נושא שמשותף לכולנו והוא מחבר בינינו,
ומסתבר שבעיה משותפת מטשטשת גבולות של גיל וגם גבולות אחרים.
גם אני כלל איני פרגית אבל ישנם דברים שאני לומדת מצעירות ממני,
זה היופי של המקום הזה שמאפשר לנו להיות אמיתיים, ללא מסכות, ולהרגיש הכי בנוח עם עצמנו.
מאחלת לך הצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 18:09
 tutit Posts: 2431
|
ברוכה הבאה..עגיל יקרה. זה לא פורום שמותאם לגיל מסוים אלא רק למי שיש לה בעיה של אהבה יתרה לאוכל וזה יכול לקרות בכל גיל......... רק שכאן אנחנו מצליחים להדביק ולהדבק בשליטה מול האויבים שלנו ואין ספק שזה כלי שמאוד עוזר התמיכה העידוד והפרגון שמקבלים כאן נותנים המון כח ומוטיבציה להמשיך בהתמודדות היומיומית בהצלחה לכולנו...... ושבוע מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 17:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברוכה המשתתפת בפורום עגיל!! נכון, הפורום הזה מאוד עוזר אז בהתחלה סקפטים קצת ואומרים איך הדבר הזה יכול לעזור לי, האנשים האלה לא מכירים אותי במציאות היום יומית. מה כבר הם יכולים לתרום. ואז לאט לאט מתחילים לכתוב ולהגיב ומגלים עולם ומלואו ורואים שהאנשים הללו שלא מכירים אותי ביום יום מכירים אותי כל כך טוב ויודעים לעזור בשעות הכי קשות ולחבק אותי גם כשטוב לי. הישארי עימנו, את תוספת מרעננת ובאמת שלא חשוב מה הגיל שלנו העיקר המכנה המשותף. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 11:09
 קרולין Posts: 6651
|
עגיל יקרה, ברוכה הבאה והמון המון בהצלחהההההההה בהתליך.
המשך שבת נהדרת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 10:54
 קרנושה Posts: 3420
|
ברוכה השותפה והמון הצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 10:27
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ראשית כרובית כל הכבוד ,כאן אין גיל נהדר שאת שומרת על אמא ובטוחני שאמא עלייך. עגיל כולנו כבר לא ילדים וגם ויש הרבה שגם לא בגיל נערות.
השילוב בין החוגים שלמעשה אנחנו מקבלים את מירי ובאמצעות ההרצאות מוטיבציה,כאן
יש לנו את כל השבוע בכל שעות היממה תמיכה עידוד ,פירגון,טיפים ומקום לפרוק בפני חברים
טובים ואהובים שכולם נמצאים באותה סירה.
גם אני הייתי מאמינה קטנה והפכתי למכורה.
האנשים כאן יו חריגים במובן החיובי של המילה.
אז השתלבי איתנו.
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 09:48
 כרובית Posts: 261
|
אמא עגיל- כל הכבוד על ההתמדה בפורום ובכלל. חייבים היום לשמור ולא להרוס עם הפחמימות!!! נדבר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 09:48
 ענת Posts: 3849
|
עגיל יקרה, שמחה שאת איתנו אכן אין כאן גילאים כולם כאחד ואחד לשני שמחים שאת איתנו והמון הצלחה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 09:39
 dany Posts: 19819
|
עגיל יקרה ברוכה הבאה........ אני לא יודעת מה גילך גם הכותבות כרגע כאן אינן ילדות ....... ממש לא. ואני מוצאת שהפורום הזה מוביל אותנו ליתר הצלחה...... שלולא הוא בכלל אני חושבת הייתי שוקלת איזה טונה וחצי, אז היום נפילה ומחר בעזרת הפורום תהייה הצלחה אדירה. כך אני מאמינה שבת שלום יום נהדר חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 09:35

ברוכה הבאה לפורום המדהים הזה הבוקר כבר הספקתי לקרוא מתכון שלך אין ספק שאת תוספת מקסימה לפורום הזה ותוכלי לעזור ולהעזר בהצלחה בהמשך הדרך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 09:33
 עגיל Posts: 62
|
שבת שלום, לא מזמן הצטרפתי ל-פורום- (בעידודה ה-מסיבי של מירי כמובן-)אחרי הרבה שנים בחוגים......... ו...גיל ...לא משהו...צעיר....- ובאמת- שמתי לב -שהכתיבה והקריאה - באמת מובילה למסלול חיובי ,בשמירה היום יומית -ב-מה- שאוכלים- זה איזו היתחייבות- לא רק - ביני לבין פינקס המשקל-ומירי- אלה -גם לפני כל חברי הפורום.......(שוב עליה- זוכרים?) אז נקוה לירידות - בהצלחה לכולם- שבת שלום ------מ- עגיל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|