26/12/2010 11:27
 רייצ'ל Posts: 1323
|
כל הכבווד על הירידה ישר כח ריצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 11:25
 dany Posts: 19819
|
עכשיו אני עומדת פעורת עיניים ופה ואומרת כמו ילדה קטנה ........... אבל זה כל כך טעים............. אז איך אפשר לומר לא?????????? לא קלה דרכנו........... אך להיות כבד משקל זה הרבה הרבה יותר קשה.............. להפנים!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: לגיל חמישים היא גם עשתה מבצע והיתה חתיכה עולמית......... ולא החזיקה את זה אפילו חצי שנה......חבל היא כל כך יפה. אקורדיאון כתב: dany כתב: ראי ערך אופרה.............שהרי אם היא לא הצליחה מה נגיד אנחנו אזובי הקיר??????????????? אולי היה היתה צריכה את מירי בלקין בכדי לרדת ולשמור על משקלה. והיה לה את ד"ר פיל בצמוד אליה.חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: האמינו לי יקירותי אף ד"ר פיל ושכמותו למרות שאני מאוד מחבבת אותו וגם הוא עצמו לא נעלם מרוב רזון, לא יתנו פתרון קסם פעם הייתי קונה כל ספר שהיה יוצא בנושא אבל בנות יקרות זה רק אנחנו לעצמינו ואין שום מחיר למסגרת שלנו הן לבית הספר
של מירי והן לפורום ,ליחד,לשיתוף מנסיון ,עוד לא נכתב ספר כזה.
בהצלחה לכולנו השבוע. כל כך נכון אני מאוהבת באישה הזו,בפעם הראשונה שלי בארה"ב היא הגיע למשקל יעד ומדובר לפני למעלנ משלושים שנה והיתה פשוט רזה,מאז כמוני ,אקורדיאון ואכן היא דוגמא נהדרת. אכן גם פנימית וגם חיצונית מודל לחיקוי למעט המשקל,נראה לי שהיא כבר הרימה ידיים בנושא,לפחות כך היא נשמעת והיא לא בריאה כשהכל כתוצאה מהשומן.את רואה שוב מצליחנית,חזקה ,אסרטיבית והאוכל מצליח לשלוט בה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 07:02
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד על הירידה כל הכבוד על התובנות ועל העשייה יישר כוח והרבה הרבה בהצלחה כשהתלמיד מוכן המורה מגיע אז כל מה שמסייע לך הרי זה מבורך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 06:07
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
לגיל חמישים היא גם עשתה מבצע והיתה חתיכה עולמית......... ולא החזיקה את זה אפילו חצי שנה......חבל היא כל כך יפה. אקורדיאון כתב: dany כתב: ראי ערך אופרה.............שהרי אם היא לא הצליחה מה נגיד אנחנו אזובי הקיר??????????????? אולי היה היתה צריכה את מירי בלקין בכדי לרדת ולשמור על משקלה. והיה לה את ד"ר פיל בצמוד אליה.חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: האמינו לי יקירותי אף ד"ר פיל ושכמותו למרות שאני מאוד מחבבת אותו וגם הוא עצמו לא נעלם מרוב רזון, לא יתנו פתרון קסם פעם הייתי קונה כל ספר שהיה יוצא בנושא אבל בנות יקרות זה רק אנחנו לעצמינו ואין שום מחיר למסגרת שלנו הן לבית הספר
בהצלחה לכולנו השבוע. כל כך נכון אני מאוהבת באישה הזו,בפעם הראשונה שלי בארה"ב היא הגיע למשקל יעד ומדובר לפני למעלנ משלושים שנה והיתה פשוט רזה,מאז כמוני ,אקורדיאון ואכן היא דוגמא נהדרת. אכן גם פנימית וגם חיצונית מודל לחיקוי למעט המשקל,נראה לי שהיא כבר הרימה ידיים בנושא,לפחות כך היא נשמעת והיא לא בריאה כשהכל כתוצאה מהשומן.את רואה שוב מצליחנית,חזקה ,אסרטיבית והאוכל מצליח לשלוט בה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 05:47
|
לגיל חמישים היא גם עשתה מבצע והיתה חתיכה עולמית......... ולא החזיקה את זה אפילו חצי שנה......חבל היא כל כך יפה. אקורדיאון כתב:
dany כתב: ראי ערך אופרה.............שהרי אם היא לא הצליחה מה נגיד אנחנו אזובי הקיר??????????????? אולי היה היתה צריכה את מירי בלקין בכדי לרדת ולשמור על משקלה. והיה לה את ד"ר פיל בצמוד אליה.חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: האמינו לי יקירותי אף ד"ר פיל ושכמותו למרות שאני מאוד מחבבת אותו וגם הוא עצמו לא נעלם מרוב רזון, לא יתנו פתרון קסם פעם הייתי קונה כל ספר שהיה יוצא בנושא אבל בנות יקרות זה רק אנחנו לעצמינו ואין שום מחיר למסגרת שלנו הן לבית הספר
בהצלחה לכולנו השבוע. כל כך נכון אני מאוהבת באישה הזו,בפעם הראשונה שלי בארה"ב היא הגיע למשקל יעד ומדובר לפני למעלנ משלושים שנה והיתה פשוט רזה,מאז כמוני ,אקורדיאון ואכן היא דוגמא נהדרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 05:39
|
dany כתב:
ראי ערך אופרה.............שהרי אם היא לא הצליחה מה נגיד אנחנו אזובי הקיר??????????????? אולי היה היתה צריכה את מירי בלקין בכדי לרדת ולשמור על משקלה. והיה לה את ד"ר פיל בצמוד אליה.חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: האמינו לי יקירותי אף ד"ר פיל ושכמותו למרות שאני מאוד מחבבת אותו וגם הוא עצמו לא נעלם מרוב רזון, לא יתנו פתרון קסם פעם הייתי קונה כל ספר שהיה יוצא בנושא אבל בנות יקרות זה רק אנחנו לעצמינו ואין שום מחיר למסגרת שלנו הן לבית הספר
בהצלחה לכולנו השבוע. כל כך נכון אני מאוהבת באישה הזו,בפעם הראשונה שלי בארה"ב היא הגיע למשקל יעד ומדובר לפני למעלנ משלושים שנה והיתה פשוט רזה,מאז כמוני ,אקורדיאון ואכן היא דוגמא נהדרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 05:22
|
ראי ערך אופרה.............שהרי אם היא לא הצליחה מה נגיד אנחנו אזובי הקיר??????????????? אולי היה היתה צריכה את מירי בלקין בכדי לרדת ולשמור על משקלה. והיה לה את ד"ר פיל בצמוד אליה.חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב:
האמינו לי יקירותי אף ד"ר פיל ושכמותו למרות שאני מאוד מחבבת אותו וגם הוא עצמו לא נעלם מרוב רזון, לא יתנו פתרון קסם פעם הייתי קונה כל ספר שהיה יוצא בנושא אבל בנות יקרות זה רק אנחנו לעצמינו ואין שום מחיר למסגרת שלנו הן לבית הספר
בהצלחה לכולנו השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 05:04
|
האמינו לי יקירותי אף ד"ר פיל ושכמותו למרות שאני מאוד מחבבת אותו וגם הוא עצמו לא נעלם מרוב רזון, לא יתנו פתרון קסם פעם הייתי קונה כל ספר שהיה יוצא בנושא אבל בנות יקרות זה רק אנחנו לעצמינו ואין שום מחיר למסגרת שלנו הן לבית הספר
בהצלחה לכולנו השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 01:44
 אשירה Posts: 4292
|
לביאה יקרה, כל הכבוד על הירידה, אנחנו פה אומנם לעזרה, אבל את היא זו שעושה את העבודה האמיתית. מאחלת לך המון הצלחה, שהקילוגרמים יתחילו לנשור, ושבקרוב תוכלי להתרוצץ ולהשתולל עם ילדייך בקלילות רבה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 01:30
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד לביאה יקרה! גם לי יש איפשהו בבית את הספר של ד"ר פיל אך לא הייתי מוכנה אליו נפשית בשלב שנרכש ,רק לאחרונה הבשלות והמוכנות להקריב בשביל לרזות הגיעה אליי והלוואי שנמשיך לרזות עם המון מוטיבציה שגם הפורום וגם ההרצאות מותירים בנו כל שבוע מחדש בהצלחה לכולנו ושבוע מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 21:48
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לביאה את פשוט אלופה!!! אני כל כך שמחה לקרוא את הפוסט הזה... איזה מקום נפלא, איזה אנרגיות.. איזה הבדל מהלביאה שכתבה כאן בשבועות הראשונים לדיאטה.. אין מה לומר שהזמן בתוך התהליך עושה מה לנו נפשית ומנטלית מה שגם 10 ק"ג במכה לא יעשו.. אני שמחה לקרוא אותך וממש נפעמת מההישג המדהים השבוע!!! כל הכבוד יקירתי  
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 17:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד לביאה!!! קילו שלם, ואוו!!! המשך הצלחה גם השבוע ואם את כבר יודעת מהיכן לקחת את החוזק כדי להמשיך ולהתמודד (אם זה הפורום ואם זה הספר של ד"R פיל) אז תנצלי את המקומות הללו ותמשיכי עם ההצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 11:11
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה את אלופה!!!! בראבו!!!!
המשך שבת נהדרת
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 08:11
 ענת Posts: 3849
|
איזה יופי אלופה את!!!!המשיכי כך המון הצלחה כולנו איתך!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 07:11
 לילך70 Posts: 45
|
אני כל כך שמחה בשבילך. ההתמודדות שלך וההצלחה מחזקת גם אותי .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:28
|
איזה יופי יקירה את על המסלול וכך יחלפו להם השבועות ואיתם יעלמו הקילוגרמים. המשיכי איתנו ואפשרי לנו לשמוח בשמחתך.
מחוננת!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:24
|
היי חמודה כל הכבוד, ירדת קילו והילדים בחופשה וההורמונים עדיין לא חזרו למקומם,את אלופה!!!!!!!! גם לי יש את הספרים של ד"ר פיל ואם את מתחברת אליהם אז קחי משם את כל הטיפים והעזרי...... כל דבר שתומך בנו ועוזר לנו יבורך!!!!!!!!! יום נהדר נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:22
 לביאה Posts: 402
|
חברות יקרות נכון, זה הקילו שלי שירדתי, א-ב-ל- לא הייתי מצליחה לבד. תודה לכל החברות שאתן ממשיכות באהבה לתמוך, לעזור, לייעץ, לאהוב, לחבק, לעודד, להעיר ולהאיר...
מתוך חיפוש לעוד חיזוקים, התחלתי לקרוא את הספר של דר' פיל על 7 מפתחות להצלחה בירידה במשקל. קניתי את הספר לפני כמה שנים, התחלתי לקרוא ולעבוד איתו ואני לא זוכרת באיזה שלב זנחתי אותו ולמה. הפעם ניגשתי אליו יותר מוכנה וכמובן שהוא אומר שם (אני רק בהתחלה) המון דברים שמירי מדברת עליהם כל הזמן. ומה שהכי מהדהד בראשי זה המשפט שמירי אמרה בהרצאה הקודמת "הגיע הזמן לשינוי" ואני מבינה באיזו תרדמה הייתי בשנים האחרונות, עם עודף המשקל הגדול שלי (מעל 30 ק"ג) שכאילו הסתדרתי איתו אבל האמת היא שאפילו לשחק עם הילדים על השטיח קשה לי.
אז הקילו הזה הוא אמנם תחילתו של המסע (מאז שהצטרפתי למירי בלקין, לפני 9 חודשים וחצי, ירדתי 4.5 ק"ג כשבאמצע היו הריון ולידה) אבל הפעם אני מרגישה הרבה יותר מוכנה
אני מאחלת לכל החברות שירגישו את הכמיהה לשינוי ויהיו מוכנות לנוע קדימה, כלומר, אחורה במשקל 
שבת קסומה ואהבה לכולן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|