27/12/2010 07:09
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית
ברור שכולנו רוצות לתת לך מתנת יום הולדת!!!..........................
כמה את רוצה, תגידי ואנחנו נבצע!!!
כתב:
בוקר טוב אשירה, האמת היא שבינואר אני חוגגת יום הולדת והחלטתי לתת לעצמי מתנה יפה ולהוריד לפחות עוד 3 ק"ג וגם 2 יהיה נפלא אז אני כל הזמן משננת את זה בראש שלי. אני חייבת את זה לעצמי. עבדתי כל כך יפה עד עכשיו ובא לי להיות יותר רזה ביום ההולדת שלי וזה מה שנותן לי את הכוח אז כמו שמירי אומרת מי שרוצה לתת לכבוד יום ההולדת שלי מתנה ולרדת במשקל מוזמנת!!! יוםטוב, שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית כתב: התחייבנו לצעוד יחד ולשמור עד פורים. הבטחנו לראות תוצאות יפות עד פורים אז בואו ניתן פוש קטן יחד נמשיך לחזק אחת את השניה ונשרוד את הימים הללו. הנה עבר עוד יום ומחר יתחיל יום חדש. אנחנו חייבות לעצמנו את ההצלחה הזו!!! שאפתנית מתוקה, נושאת הדגל בראש המחנה, אנחנו אחרייך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:48
 ענת Posts: 3849
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב אשירה, האמת היא שבינואר אני חוגגת יום הולדת והחלטתי לתת לעצמי מתנה יפה ולהוריד לפחות עוד 3 ק"ג וגם 2 יהיה נפלא אז אני כל הזמן משננת את זה בראש שלי. אני חייבת את זה לעצמי. עבדתי כל כך יפה עד עכשיו ובא לי להיות יותר רזה ביום ההולדת שלי וזה מה שנותן לי את הכוח אז כמו שמירי אומרת מי שרוצה לתת לכבוד יום ההולדת שלי מתנה ולרדת במשקל מוזמנת!!! יוםטוב, שאפתנית מתי את חוגגת ספרי לנו זוהי מתנה נפלאה ליום ההולדת אשירה כתב: שאפתנית כתב: התחייבנו לצעוד יחד ולשמור עד פורים. הבטחנו לראות תוצאות יפות עד פורים אז בואו ניתן פוש קטן יחד נמשיך לחזק אחת את השניה ונשרוד את הימים הללו. הנה עבר עוד יום ומחר יתחיל יום חדש. אנחנו חייבות לעצמנו את ההצלחה הזו!!! שאפתנית מתוקה, נושאת הדגל בראש המחנה, אנחנו אחרייך!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב אשירה, האמת היא שבינואר אני חוגגת יום הולדת והחלטתי לתת לעצמי מתנה יפה ולהוריד לפחות עוד 3 ק"ג וגם 2 יהיה נפלא אז אני כל הזמן משננת את זה בראש שלי. אני חייבת את זה לעצמי. עבדתי כל כך יפה עד עכשיו ובא לי להיות יותר רזה ביום ההולדת שלי וזה מה שנותן לי את הכוח אז כמו שמירי אומרת מי שרוצה לתת לכבוד יום ההולדת שלי מתנה ולרדת במשקל מוזמנת!!! יוםטוב, שאפתנית אשירה כתב:
שאפתנית כתב: התחייבנו לצעוד יחד ולשמור עד פורים. הבטחנו לראות תוצאות יפות עד פורים אז בואו ניתן פוש קטן יחד נמשיך לחזק אחת את השניה ונשרוד את הימים הללו. הנה עבר עוד יום ומחר יתחיל יום חדש. אנחנו חייבות לעצמנו את ההצלחה הזו!!! שאפתנית מתוקה, נושאת הדגל בראש המחנה, אנחנו אחרייך!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:40
|
אקורדיאון כתב:
אכן בנות חזרה לשליטה מבטיחות ולא בדיוק מקיימות ,באמת מה קרה לנו? כל כך מודעות ויודעות היטב את החומר אז באמת בואו כולנו נשנס מותניים
ונראה תוצאות בלי אוף ושמוף.
יאללה בנות לעבודה ובהצלחה לכולנו.
היום זה הזמן לראות מה הנשק ויש לנו שבוע לתיקון....חייבים לחזור לחוזק כמו שאמרנו עדכון יום יומי על גבי הפורום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:37
|
אקורדיאון כתב:
אכן בנות חזרה לשליטה מבטיחות ולא בדיוק מקיימות ,באמת מה קרה לנו? כל כך מודעות ויודעות היטב את החומר אז באמת בואו כולנו נשנס מותניים
אהבתי בלי אוף ושמוף, באמת מה אנחנו ילדות קטנות, הגיע זמן להיות רציניים ולישם את התורה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:35
|
שאפתנית כתב:
התחייבנו לצעוד יחד ולשמור עד פורים. הבטחנו לראות תוצאות יפות עד פורים אז בואו ניתן פוש קטן יחד נמשיך לחזק אחת את השניה ונשרוד את הימים הללו. הנה עבר עוד יום ומחר יתחיל יום חדש. אנחנו חייבות לעצמנו את ההצלחה הזו!!!
שאפתנית מתוקה, נושאת הדגל בראש המחנה, אנחנו אחרייך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 04:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 20:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
התחייבנו לצעוד יחד ולשמור עד פורים. הבטחנו לראות תוצאות יפות עד פורים אז בואו ניתן פוש קטן יחד נמשיך לחזק אחת את השניה ונשרוד את הימים הללו. הנה עבר עוד יום ומחר יתחיל יום חדש. אנחנו חייבות לעצמנו את ההצלחה הזו!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 19:47
|
dany כתב:
 חתמנו חוזה 
בתנאי שנקפיד גם על האותיות הקטנות 
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 19:35
 dany Posts: 19819
|
חתמנו חוזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 18:42

ממש כך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 18:42
|
הסמויה כתב:
רבקוש כמוני כמוך , כולנו באותה סירה
מה קורה לכולנו?חייבים לחזוןר לסדר!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 18:41

רבקוש כמוני כמוך , כולנו באותה סירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 18:21
|
גם אנחנו אוהבים אותך, ובהצלחה בחזרתך למסלול...
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 16:32
 רבקה Posts: 8411
|
תודה , תודה ושוב תודה כל כך רוצה לא לאכזב אותכן אתן כבר חלק מחיי ואין סיכוי שאעזוב אותכן מנסה שוב לחזור למסלול וההמראה קצת איטית הלוואי והשבוע יעבור הרבה יותר טוב ויותר בקלות אתן בליבי כל הזמן חיבוק ענק ואוהבת אותכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 06:59
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רבקוש מתוקה שבוע נהדר סומכת עליך שאת חזרה בעיניינים בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 06:05
|
רבקה כתב:
אני אוהבת אותכן מקסימות אתן ורוצה ליידע אותכן שאם תעברו על השרשור קיבלתן ציון 100 כל התשובות נכונות
מקווה לתפוס עצמי שוב חזק ולחזור לסגירת ה"בלוטה" שיהיה לכולנו שבוע טוב , מאושר וקל
רבקוש זה קורה לכולנו אך אנא לא להעילם...מחר השיקלה בהצלחה היום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 05:54
|
dany כתב:
רבקוש שבת אלינו יקירה אז גם הייתי בחוץ וגם היית בבית האח הגדול וגם לא שמרת.... ורק אותנו עזבת  למה????????????????????? טוב די, נהדר שאת שוב איתנו, אוהבות אותך , וכולנו כאן ביחד נצליח למגר את הבלוטה נשיבוקים ושבוע נהדר
חחחחחחח איזה ריכוז החומר. רבקוש אוהבות אותך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 05:52
 dany Posts: 19819
|
רבקוש שבת אלינו יקירה אז גם הייתי בחוץ וגם היית בבית האח הגדול וגם לא שמרת.... ורק אותנו עזבת למה????????????????????? טוב די, נהדר שאת שוב איתנו, אוהבות אותך , וכולנו כאן ביחד נצליח למגר את הבלוטה נשיבוקים ושבוע נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 04:46
|
רבקה כתב:
אני אוהבת אותכן מקסימות אתן ורוצה ליידע אותכן שאם תעברו על השרשור קיבלתן ציון 100 כל התשובות נכונות
מקווה לתפוס עצמי שוב חזק ולחזור לסגירת ה"בלוטה" שיהיה לכולנו שבוע טוב , מאושר וקל מתוקה שלי ,שיהיה לך שבוע נהדר!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|