26/12/2010 06:43
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירה חמודה אנו כאן מתי שנוח לך שיהיה לך שבוע נהדר ומוצלח עם בשורות טובות והחלטות נכונות ורבקוש לא משנה הסיבה אם כי רצוי לברר אותה העיקר זה לשוב לתלם את יכולה סומכים עליך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 05:37
 dany Posts: 19819
|
הוא אשר גם אני כתבתי........ לא יודעים למה ומאיפה זה בא וזה כאן וצריך להתמודד ולא להיכנע
יום נהדר יקירותי והמון המון הצלחה חיבוק
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אשירה יקרה מאחלת לך שבוע טוב וקל ורוצה לאמץ את הברכה שכתבת שהשבוע יעבור באכילה רגועה ומסודרת כי אני מאוד זקוקה לזה השבוע פשוט לא יודעת מה קרה לי ולמה? סתםםם וחבל אז לכולנו שבוע נ פלא בשליטה אכן יקירתי לא צריך סיבות זה כל הבוקר הסתובב בפורום ,כמה שננסה להבין ללא הצלחה. יקירה קומי לשבוע חדש גם אני לא הייתי מבריקה בסוף השבוע סתםםםם. נשיבוקים ובהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 05:36
|
אמן ואמן ..................... אקורדיאון כתב:
אשירה אכן שיהיה לכולנו שבוע נהדר בכל תחומי החיים ושנצליח לשלוט על האוכל ולא הוא בנו.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 05:35
|
רבקה יקירתי את לא יודעת מה קרה, זה בידיוק העניין הדבר הזה לא מודיע לנו הוא בא ומתגנב בהפתעה ומפיל אותנו לקרשים ממש ללא סיבה נראית לעין. אנחנו כל הזמן מדברים על אכילה רגשית, אולי היא כזו אבל שממש לא יודעים מה הפעיל אותה, לא תמיד זו סיבה שנראית ממש לעין כמו שמישהו עצבן אותך או הרגיז אותך או העליב אותך לפעמים זה משהו ששוכן שם בפנים ואפילו את לא מודעת שזה הופעל ....... כמו איזו פצצה פנימית עם תקתוק עצמאי משלה. רבקה אהובה מקווה שהיום את חוזרת למסלול ולסדר וחבל שהתנתקת מאיתנו ביומיים האחרונים. חיפשנוך........... נשבוקים
רבקה כתב:
אשירה יקרה מאחלת לך שבוע טוב וקל ורוצה לאמץ את הברכה שכתבת שהשבוע יעבור באכילה רגועה ומסודרת כי אני מאוד זקוקה לזה השבוע פשוט לא יודעת מה קרה לי ולמה? סתםםם וחבל אז לכולנו שבוע נ פלא בשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 04:51
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה אכן שיהיה לכולנו שבוע נהדר בכל תחומי החיים ושנצליח לשלוט על האוכל ולא הוא בנו.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 04:49
|
רבקה כתב:
אשירה יקרה מאחלת לך שבוע טוב וקל ורוצה לאמץ את הברכה שכתבת שהשבוע יעבור באכילה רגועה ומסודרת כי אני מאוד זקוקה לזה השבוע פשוט לא יודעת מה קרה לי ולמה? סתםםם וחבל אז לכולנו שבוע נ פלא בשליטה אכן יקירתי לא צריך סיבות זה כל הבוקר הסתובב בפורום ,כמה שננסה להבין ללא הצלחה. יקירה קומי לשבוע חדש גם אני לא הייתי מבריקה בסוף השבוע סתםםםם.
נשיבוקים ובהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 02:00
 tutit Posts: 2431
|
אשירה כתב:
בנות יקרות ואהובות, למרות שלא כתבתי הרבה בימים האחרונים אתן מלוות אותי כל הזמן במחשבותי ואני שואבת מכן הרבה כוח. קצת עסוקה, לא הספקתי עדיין להקשיב להרצאה של השבוע וגם לא לקרוא את כל הפוסטים, פה ושם אני מציצה, אבל מאחר ופינת המחשב שלנו נמצאת בפינת הסלון, ומאחר ואני מעדיפה לכתוב כשמסביבי הכל שקט, אז לא תמיד זה מתאפשר. גם אני מצטרפת לאיחולים ולתקווה שהשבוע יעבור על כולנו באכילה רגועה ומסודרת, בלי זעזועים מיותרים, ושכל אחת תראה תוצאות טובות ביום השקילה שלה. אוהבת אתכן מאוד, 
בהצלחה אשירה גם אנחנו אוהבות אותך נתראה השבוע בפורום חחחח ונתחזק אחת מהשניה... שבוע מקסים חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 21:09
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקרה מאחלת לך שבוע טוב וקל ורוצה לאמץ את הברכה שכתבת שהשבוע יעבור באכילה רגועה ומסודרת כי אני מאוד זקוקה לזה השבוע פשוט לא יודעת מה קרה לי ולמה? סתםםם וחבל אז לכולנו שבוע נ פלא בשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 21:01
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה, שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח.
נשיבוקים
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 18:25
|
אוהבות אותך בחזרה אשירה וכדאי לך מאד לצפות בהרצאה של מירי מרתקת כרגיל............ ומלאה השראה לעשות דברים!!!!!!!! שבוע נפלא חיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 18:22
 אשירה Posts: 4292
|
בנות יקרות ואהובות, למרות שלא כתבתי הרבה בימים האחרונים אתן מלוות אותי כל הזמן במחשבותי ואני שואבת מכן הרבה כוח.
קצת עסוקה, לא הספקתי עדיין להקשיב להרצאה של השבוע וגם לא לקרוא את כל הפוסטים,
פה ושם אני מציצה, אבל מאחר ופינת המחשב שלנו נמצאת בפינת הסלון, ומאחר ואני מעדיפה לכתוב כשמסביבי הכל שקט, אז לא תמיד זה מתאפשר.
גם אני מצטרפת לאיחולים ולתקווה שהשבוע יעבור על כולנו באכילה רגועה ומסודרת, בלי זעזועים מיותרים, ושכל אחת תראה תוצאות טובות ביום השקילה שלה.
אוהבת אתכן מאוד,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 17:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני מצטרפת ומאחלת לך שבוע טוב ומוצלח. השבת כבר מאחורינו ורק עכשיו אני נכנסת ומברכת אותך בשבוע נוסף של עשייה והצלחה. נשיבוקים, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 08:14
 ענת Posts: 3849
|
בוקר אשירה ושבת מבורכת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:12
|
מצטרפת לברכות בוקר טוב שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:11
|
אשירה אישה יקרה בוקר טוב ושבת קסומה לך. מקווה שאת חוזרת לעצמך ומצב ברוח מרומם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|