24/12/2010 15:27
 ענת Posts: 3849
|
שאפתנית כתב:
הצעה לפעם הבאה: כרובית ברוטב עגבניות ורסק ואת הכרוב אפשר סלט כרוב קר חתוך לרצועות דקות או לבשל אותו לפי המתכון של מירי עם בשר טחון. יוצא מדהים.
תודה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 14:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
הצעה לפעם הבאה: כרובית ברוטב עגבניות ורסק ואת הכרוב אפשר סלט כרוב קר חתוך לרצועות דקות או לבשל אותו לפי המתכון של מירי עם בשר טחון. יוצא מדהים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 13:26
|
dany כתב:
הצעות של אקו מעולות....... אני גם מבשלת כרוב עם כרובית בסגנון קצת מרוקאי עם כרכום ורסק....... אשמח גם למתכון ממך...עד כמה שידוע לי בדכ הולך פפריקה עם רסק כעיקרון בישלת ואני מסודרת ענת כתב: אקורדיאון כתב: ענת כתב: אעשה גם פלפלים אדומים ששינו צורה שלא השתמשתי בטוסטר אובן.... הכיני את הכרוב של מירי,טגני בכפית שמן בצל,כרוב רצועות דקות תבלינים מלח פלפל אבקת מרק קופסה קטנה רסק,הוסיפי כוס מים רותחים ותני לזה להתבשל על אש נמוכה את הלעלמות הנוזלים אני מבשלת יותר משעה.אם את רוצה פחמימה בשלי מעט אורז לבן והוסיפי כשאת אוכלת 2 כפות. כרובית לפרחים,כף שמן זית כפית אבקת מרק עוף לפזר את הפרחים בתבניתלפזר את השמן והאבקה ערבבי ,כסי בנייר כסף ולאפות בחום בינוני גבוה כ40 דקות והסירי את הנייר,ערבבי והחזירי לאפיה עד לקצת השחמה. תודה יקירתי ,בינתיים עשיתי עוף בתנור אסיים ואצא לשמש להנות ממזג האויר 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 11:59
 dany Posts: 19819
|
הצעות של אקו מעולות....... אני גם מבשלת כרוב עם כרובית בסגנון קצת מרוקאי עם כרכום ורסק....... ענת כתב:
אקורדיאון כתב: ענת כתב: אעשה גם פלפלים אדומים ששינו צורה שלא השתמשתי בטוסטר אובן.... הכיני את הכרוב של מירי,טגני בכפית שמן בצל,כרוב רצועות דקות תבלינים מלח פלפל אבקת מרק קופסה קטנה רסק,הוסיפי כוס מים רותחים ותני לזה להתבשל על אש נמוכה את הלעלמות הנוזלים אני מבשלת יותר משעה.אם את רוצה פחמימה בשלי מעט אורז לבן והוסיפי כשאת אוכלת 2 כפות. כרובית לפרחים,כף שמן זית כפית אבקת מרק עוף לפזר את הפרחים בתבניתלפזר את השמן והאבקה ערבבי ,כסי בנייר כסף ולאפות בחום בינוני גבוה כ40 דקות והסירי את הנייר,ערבבי והחזירי לאפיה עד לקצת השחמה. תודה יקירתי ,בינתיים עשיתי עוף בתנור אסיים ואצא לשמש להנות ממזג האויר 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 10:23
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: אעשה גם פלפלים אדומים ששינו צורה שלא השתמשתי בטוסטר אובן.... הכיני את הכרוב של מירי,טגני בכפית שמן בצל,כרוב רצועות דקות תבלינים מלח פלפל אבקת מרק קופסה קטנה רסק,הוסיפי כוס מים רותחים ותני לזה להתבשל על אש נמוכה את הלעלמות הנוזלים אני מבשלת יותר משעה.אם את רוצה פחמימה בשלי מעט אורז לבן והוסיפי כשאת אוכלת 2 כפות. כרובית לפרחים,כף שמן זית כפית אבקת מרק עוף לפזר את הפרחים בתבניתלפזר את השמן והאבקה ערבבי ,כסי בנייר כסף ולאפות בחום בינוני גבוה כ40 דקות והסירי את הנייר,ערבבי והחזירי לאפיה עד לקצת השחמה.
תודה יקירתי ,בינתיים עשיתי עוף בתנור אסיים ואצא לשמש להנות ממזג האויר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 10:04
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ענת כתב:
אעשה גם פלפלים אדומים ששינו צורה שלא השתמשתי בטוסטר אובן.... הכיני את הכרוב של מירי,טגני בכפית שמן בצל,כרוב רצועות דקות תבלינים מלח פלפל אבקת מרק קופסה קטנה רסק,הוסיפי כוס מים רותחים ותני לזה להתבשל על אש נמוכה את הלעלמות הנוזלים
אני מבשלת יותר משעה.אם את רוצה פחמימה בשלי מעט אורז לבן והוסיפי כשאת אוכלת 2 כפות.
כרובית לפרחים,כף שמן זית כפית אבקת מרק עוף לפזר את הפרחים בתבניתלפזר את השמן והאבקה ערבבי ,כסי בנייר כסף
ולאפות בחום בינוני גבוה כ40 דקות והסירי את הנייר,ערבבי והחזירי לאפיה עד לקצת השחמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 09:37
|
אעשה גם פלפלים אדומים ששינו צורה שלא השתמשתי בטוסטר אובן....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|