24/12/2010 06:11
 dany Posts: 19819
|
מסכימה עם אקו אם כבר צריכה להיות פחמימה עדיף כריך מלא כל טוב ועסיסי על שקית במבה........ העיקר שהפעם הגעת הביתה בשלום ואולי לפעם הבאה תעשי את השיקול הזה. סופ"ש נהדר ובחירות טובות חיבוק דני אגב ספרי לנו על ההופעות..............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 05:13
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה לנהוג בלילה ?לדעתי עשית שיקול נכון ואכן לפחות לא קנית צידה מתוקה ומכל הבא ליד. ממליצה לך במקרים כאלה להכין לך אפילו כריך שימתין לך למרות שמדובר בפחמימה .
מבטיחה לך שאם השיגרה שלך היא בלי פחמימות מ5ושומרת על תפריט שאומר דיאטה ,לא אסון,עדיף לנסוע ערנית ובביטחה.
שבת שלום ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 00:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לא קל להיות אחרי הופעה אך נסי להכין לך ירקות לנשנוש בדרך סוכריה ללא בוכר על מקל לשתות הרבה מים ולעצור לשטוף פנים להתרעננות.. תנסי אין לך מה להפסיד חבל לקלקל עם במבה פשוט להכין מבעוד מועד ולאכול כמובן מאוזן כל היום וכל עוד את שלמה אם עצמך ולמדת וזה קורה אחת ל.. העיקר זה להמשיך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 22:08
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אז זהו. אחרי הופעה שלי אני בדרך כלל מלאה אדרינלין וזה גורם לי לאכול בטרוף. לא יעזור שאני אחליט על ירק או דברים כאלה, כי זה פשוט לא עוזר. היום חזרתי מהופעה שלי בחבל לכיש. אני מודה, חשבתי הרבה על כך שזה אחרי 17.00 אבל לא יכולתי לנהוג הביתה את כל הדרך ללא פחמימות. עשיתי מעשה ועצרתי ב-YELLOW. נכון? לא קניתי עוגיות או מאפה אבל במבה כן. יש הרבה קלוריות אבל זה לפחות לא מתוק ומתכון לרצון לעוד ועוד. מה לעשות? זה החזיק אותי במשך הנהיגה הקשה בלילה עד הבית כמעט שעתיים זה, וכן מסטיק ללא סוכר. עשיתי כמיטב יכולתי ואני שלמה עם עצמי, אפילו טופחת לעצמי על השכם על כך שהצלחתי רק עם זה, ולא מתוקים. סופשבוע נפלא לכולם/ן
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|