24/12/2010 06:02
 dany Posts: 19819
|
רציתי להוסיף שמשום מה אני אף פעם לא רואה את הרזים איך הם אוכלים, יפה או לא!!!!!!! אבל על השמנים אני תמיד מסתכלת........... וזה כל כך מגעיל כאילו אין מחר
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 00:36
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברוכה הבאה והמון המון בהצלחה וכאן לומדים כמו שנרשם לאכול חכם ונכון אז הרבה סבלנות והנאה מהתהליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 21:02
 קרולין Posts: 6651
|
תחילה, ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו! מסכימה איתך יש כל מיני סוגי אנשים בעולם ומכאן גם כל מיני סוגי רזון.
אנחנו לא שוכחים לאכול ובטח לא מהמנקרים....בינתיים אנחנו בתהליך מתרגלים אכילה שפויה, נכונה, בריאה ומאוזנת.
שיהיה לך ולכולנו ים של הצלחההההההההה בתהליךךךךךךךךך
כנסי לפורום , שתפי אותנו זה עוזר לכולםםםםם.
שיהיה לך אחלה סופ"ש .
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:37
 jude Posts: 29
|
הי גם אני הייתי בן הרזות שלא אכלו כל השבוע(חייתי ממעדן כמעט כל יום), נשארים רזים כל עוד ממשיכים כך אך זה בלתי אפשרי לכל החיים... ברגע שאתחלתי לאכול ולהנות אתחלתי לעלות במשקל והתוצאה שהיום אני עושה פחות או יותר דיאטה מאוזנת, חייבים לציין שאצלחתי יופי להרוס את הגוף שלי .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:17
 tutit Posts: 2431
|
אני מכירה בעיקר רזים שכמו שתיארת לא אוכלים יומיים ואז אוכלים טוב. זה מרגיז ברור....כי איך שוכחים לאכול ואצלי אין סיכוי שדבר כזה יקרה ....
אבל אני כבר לא מתעסקת במה אחרים עושים או מרגישים כי הבנתי שזה לא יעזור לי בכלום
אני החלטתי להתרכז רק בעצמי ,ברעב שלי במה שמותר לי לאכול,בתפריט,בשליטה... כי כמה שאני אקנא באחר זה לא יביא לי כלום.....אז אין טעם .
תתרכזי בעצמך את הכי חשובה מכולם,תחליטי שבזמן הקרוב את נמנעת ממסעדות שמוציאות אותך משליטה או שתלכי על משהו דיאטטי כמו סלט...לפחות בזמן הקרוב עד שתרגישי שאת מסוגלת לאכול רק את הדג בלי המסביב!!!
בהצלחה וברוכה הבאה לפורום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:16
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ברוכה הבאה לפורום ומקווה שתשארי כאן ,הכתובת לתמיכה ועידוד בנוסף כמובן לבית הספר של מירי שכולנו כאן סטודנטים נצחיים.
האמיני לי לא שווה להתעסק בזה,הכל עניין של תירגול אם מחליטים ללכת למסעדה זה צריך להיות פעם פה פעם שם ולא על בסיס קבוע.
בנוסף עיסקי או לא פשוט להיות אסרטיבים ולסרב להם ולא להשתכנע בקלות,אבל גם במידה וכן כפי שכתבתי פעם ב...לא אסון.
אני מאוד מזדהה עם דני ,לי בחוץ הרבה יותר קל לשלוט מאשר כשאני עם עצמי ואף אחד לא מסתכל.
באשר לרזים....האמיתיים אוכלים כדי לחיות ואנחנו ממש לא נכללים בקטגוריה הזו.
מאחלת לך המון הצלחה ושוב השתלבי איתנו בפורום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 15:37
 dany Posts: 19819
|
לשמחתי הרבה אין לי בעיה באכילה בפרהסיה....... אני לא מנקרת אך לא מתנפלת.....אוכלת בידיוק לפי התכנית והחשבון........ הלוואי שהייתי עם עצמי ואלוהים לבד מול המקרר והמזווה נוהגת אותו הדבר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 14:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
קשה להצליח ולהתמיד בדיאטה כשאוכלים בכאלו מסעדות. אם את יודעת מראש שקשה לך לעמוד בפיתוי אז אל תיכנסי אליהן. אני מראש נמנעת ממסעדות ואם אני יודעת שאין לי ברירה אז לפני שאני מגיעה למקום אני כבר מחליטה מראש מה אני מתכוונת לאכול ועל מה אני מוותרת.
בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 12:54
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יפה שלי איזה יופי שהתחלת לכתוב אני מאד שמחה, החברה בפורום בטוח יגיבו ויהנו מימך מאד.אני מסכימה איתך שלאכול במסעדות דגים בלי שליטה יכול להיות נזק רציני לדיאטה. אני כמעט לא מתקרבת לשם. קשה לי עם כל הפיתויים. מאד אלגנטי לנקר, אני לצערי עוד לא שם......אם תכניסי תמונה שלך זה יהיה כף. נשיקות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 11:46
 שמנה בגוף רזה Posts: 29
|
לפני כמה ימים, ישבתי במסעדה בתל-אביב, רציתי לאכול דג לארוחת צהריים, אבל הארוחה העסקית הגיעה עם שלל מזטים כמנה ראשונה. רציתי לוותר עליהם, אבל המלצרית דחפה לי אותם, 4 במספר, גם בעלי שישב מולי אמר: אם נותנים לנו ניקח, אני אוכל... (לא שהוא צריך).גם הוא הזמין עסקית, כך ש-4 המזטים הפכו כבר ל-8.
לידינו ישבו זוג רזים ויפים, בני 20 פלוס, נראו כמו ילדי עשירים, הם הזמינו בשפע, סלט קיסר, קרפצ'יו, לחם, אחר כך קלאמרי מטוגן ותפוחי אדמה... הם לא אכלו, הם ניקרו מהצלחות שלהם, ולא, זה לא היה נראה כמו דייט ראשון, שאז ניקור הוא דבר מתקבל על הדעת. אני לעומת זאת, שרק רציתי דג, תקעתי ועוד איך את המזטים. וכעסתי על עצמי שאם אין לי אופי לנקר במקום לאכול (ואני כבר יודעת שאין לי אופי כזה), למה לפחות לא היה לי מספיק אופי לעמוד על כך שבלי המזטים וחסל! גם אם אשלם בדיוק את אותו המחיר, מה, לא הייתם משלמים 78 ש"ח על מנת דג טובה במסעדה, גם בלי המזטים הארורוים?
שמתי לב שיש שני סוגים של רזים... אלו שמנקרים שלא תראו אותם באמת אוכלים אף פעם. בעלי אומר שזה מה שסלברטיז עושים, מזמינים ומנקרים. הסוג השני של הרזים, זה מעצבן אותי מיוחד אצל רזות, זה אלו שיושבות בבית הקפה ותוקעות קרואסון או עוגה. איך זה שהיא אוכלת קרואסון אם היא כל כך רזה? לא יכול להיות שרזון כזה בא רק מגנים טובים, בעלי אומר שזה מסוג הנשים שמדלגות על ארוחות.... הן פשוט שוכחות לאכול כשהן לבד ואז כשהן בחוץ הן מרשות לעצמן לתקוע, אבל הן בעצם כבר לא אכלו שום דבר יומיים. אני לא יודעת מה מרגיז אותי יותר, אלו שמפגינים את כוחם בכך שהם לא אוכלים, או אלו שמפגינים את כוחם בכך שהם יכולים לאכול ועדיין נשארים דקיקים כמו עלה נידף ברוח. אם הייתם צריכים לבחור בין השניים, מי הייתם בוחרים להיות? אני חושבת שפעם הייתי רוצה להיות האוכלת שנשארת רזה, אבל בימים אלו... אני מפנטזת להפוך למנקרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|