24/12/2010 00:07
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל חמודה תודה על השיתוף המקסים שלך כל הכבוד על התובנות שלך ועל העשייה יישר כוח והמון המון בריאות ובהצלחה בהמשך  ואת סמויה חמודה היה מה שהיה מקווה שאת ממשיכה קדימה את יכולה לא לוותר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 13:49
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי עשית צעד מעולה ובזכות זה חזר אליך מצב רוח מרומם שזה חשוב לא פחות מהכל את נהדרת והמשיכי כך לא שוכחת לתת ליטוף לבוטניקו המשך יום נעים ומצב רוח מרומם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 09:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכלי יישר כח על ההחלטה שעשית עבור עמצך והמשיכי להנות מבוטניקו ההולך ומתפתח לו באינקובטור המהלך[אהבתי]. כבר אמרתי מחוננת,המשיכי כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 09:07
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הסמויה כתב:
באמת מקווה שיהיה יום נפלא אחרי שאתמול בלילה התנהגתי כמו פוד פרוססור ובין שבע בערב עד תשע תקעתי כל מה שאפשר ולכן בתשע החלטתי להכנס למיטה , ללכת לישון ולעשות סטופ לאוכל חמודה,מוכר ולא חביב,היום יום חדש חוזרים למסלול וממשיכים בהתמודדות באופטימיות. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב סמויה אני מקווה שהבוקר את מרגישה הרבה יותר טוב ונפלא ששמת קץ לנשנושים והלכת לישון. המשך הצלחה!!! הסמויה כתב:
באמת מקווה שיהיה יום נפלא אחרי שאתמול בלילה התנהגתי כמו פוד פרוססור ובין שבע בערב עד תשע תקעתי כל מה שאפשר ולכן בתשע החלטתי להכנס למיטה , ללכת לישון ולעשות סטופ לאוכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי בוקר טוב!!! איזה כייף לקרוא את דבריך. אני שמחה שהחלטת לנטוש את הרופא הסורר ושהחיוך חזר לחייך. אני מאחלת לך, לבוטניקו ולגיתי סוף שבוע נעים וכייפי. שימרו על עצמכם!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:32

חיבוק בחזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:15
 dany Posts: 19819
|
קורה לכולנו היום יום חדש חיבוק דני הסמויה כתב:
באמת מקווה שיהיה יום נפלא אחרי שאתמול בלילה התנהגתי כמו פוד פרוססור ובין שבע בערב עד תשע תקעתי כל מה שאפשר ולכן בתשע החלטתי להכנס למיטה , ללכת לישון ולעשות סטופ לאוכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:13

|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 07:24
 כרובית Posts: 261
|
בוקר טוב, אופטימיות וחיוביות על הבוקר-זה טוב... שיהיה יום טוב ומוצלח!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 07:07
 dany Posts: 19819
|
בוקר טוב ויום נפלא לך מיכלי ויופי שחזרת לעשתונותיך........... נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 06:59
 מיכל שרון Posts: 1318
|
פורום יקר... אמנם באיחור אבל זה הנה מצאתי את הזמן להודות לכולכם על המגה-אקסטרה-ים של פרגון שנתתם לי מיום שני  אתם מדהימים, אתם מרגשים אותי בצורה נדירה ומיוחדת ואתם שותפים מלאים ומיוחדים לתהליך שאני עוברת עם עצמי כל החודשים הללו תוך כדי ההריון וזה כיף לי שאתם בוחרים להיות שם איתי ובשבילי בכל הרגעים האלה - הטובים יותר והטובים פחות...
רציתי לעדכן אתכם שהחלטתי לא להמשיך אצל הרופא הזה... אני מרגישה שמשהו באמון הבסיסי שלי בו נפגם קשות בעקבות הביקור האחרון ואני מרגישה שאם הגעתי כבר לאמצע שישי ואני בריאה ושלמה ובוטניקו המתוק שלי גם כן.. אנחנו נסתדר עוד חודשיים פלוס לבד רק עם המעקב בקופ"ח.
חוץ מזה.. עכשיו כשאדי ההיעלבות והפגיעה עברו.. נשארתי עם הפלא שבכל זאת התרחש לנו מול העיניים ביום ראשון... ראינו את בוטניקו באולטראסאונד כבר ממש גדול (בנות יקרות תנו לו כפיים - הוא סגר קילו יותר מאז יולי ) והוא מצץ אצבע!!! איזה מתוק ומופלא זה היה.. אני עדיין לא תופסת שאני אינקובטור מהלך.. שאני בעצמי סוג של נס אנושי קיומי לעוד 3 חודשים...
בכל אופן.. הפרופורציות חזרו אליי וכך גם המיקוד במטרה - להמשיך בשמירה, להמשיך להשתדל כמיטב יכולתי בכל התחומים: בהליכות, בספירת הפחמימות היומית, בהקפדה על תפריט מאוזן ובריא ויכלול כל יום את כל אבות המזון וכמובן להמשיך כל יום לאהוב את מה שאני רואה במראה מולי.. עם בטן או בלעדיה.. הריון זה לא תירוץ להזניח את עצמי, או לצאת מהבית צ'ראפאחאן כמו שמירי אומרת ואכן גם עכשיו אני מצליחה כל יום לדפוק הופעה (מזל שהשארתי כמה בגדים שווים מלפני שירדתי 13 ק"ג.. זה יצא מאוד בולגרי ) וזה מרגיש לי נפלא!!!
אז לכל הפורום היקר הזה אני מאחלת שנמשיך יחד במחוייבות שלנו לפורים שחיה המדהימה התחילה, שמהיום כבר נתכנן לנו את השבת - מה נאכל ואיפה, נחשוב על השעות הקשות, על האירוחים והיציאות אם ישנם ועל ההתמודדות איתם, נדאג להכין לנו "גלגלי עזר" מבעוד מועד (אם זה פשטידה נטולת פחמימות, או קופסת ירקות חתוכים, או סתם תבשילים מגוונים וטעימים שעוזרים לנו להפסיק להרגיש מסכנים, מדוכאים ומקופחים) ובלי תירוצים - שבוע הבא כולם מגיעים עם תוצאה יפה שתספק אותם למעמד השקילה!!!
שיהיה לכולנו יום נפלא.. מתה עליכם חבר'ה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|