25/12/2010 05:39
 dany Posts: 19819
|
אין מילים אקורדיאון כתב:
dany כתב: כנראה שלא , אך מי יודע לאלוהים הדרכים שלו..................... אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: חברות בלב ובנפש תמיד חושבות ואומרות את אותן הדברים בדיוק באותה דקה!!! תחשבו על זה.. על זה בדיוק אני כותבת לה ,זה מדהים אותי ותחשבי שללא הפורום כנראה שלא היינו מכירות לעולם. אכן ,לכן כתבתי כנראה אבל זה באמת מדהים אותי בכל פעם מחדש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:29
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
כנראה שלא , אך מי יודע לאלוהים הדרכים שלו..................... אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: חברות בלב ובנפש תמיד חושבות ואומרות את אותן הדברים בדיוק באותה דקה!!! תחשבו על זה.. על זה בדיוק אני כותבת לה ,זה מדהים אותי ותחשבי שללא הפורום כנראה שלא היינו מכירות לעולם. אכן ,לכן כתבתי כנראה אבל זה באמת מדהים אותי בכל פעם מחדש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:28
|
כנראה שלא , אך מי יודע לאלוהים הדרכים שלו.....................
אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: חברות בלב ובנפש תמיד חושבות ואומרות את אותן הדברים בדיוק באותה דקה!!! תחשבו על זה.. על זה בדיוק אני כותבת לה ,זה מדהים אותי ותחשבי שללא הפורום כנראה שלא היינו מכירות לעולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:26
|
שאפתנית כתב:
חברות בלב ובנפש תמיד חושבות ואומרות את אותן הדברים בדיוק באותה דקה!!! תחשבו על זה.. על זה בדיוק אני כותבת לה ,זה מדהים אותי ותחשבי שללא הפורום כנראה שלא היינו מכירות לעולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 18:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
חברות בלב ובנפש תמיד חושבות ואומרות את אותן הדברים בדיוק באותה דקה!!! תחשבו על זה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 17:14
|
אמרתי שיש דברים נסתרים.....................ממש תיקים באפילה אקורדיאון כתב:
dany כתב: ברור........... שעת השטותניקים................. גם זה קורה אקורדיאון כתב: dany כתב: כל דבר בעיתו ובזמנו  חחחחחחח את שמה לב מה קורה???. אבל איך אנחנו כותבות באותו זמן ואותם דברים....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 17:13
|
dany כתב:
ברור........... שעת השטותניקים.................  גם זה קורה אקורדיאון כתב: dany כתב: כל דבר בעיתו ובזמנו  חחחחחחח את שמה לב מה קורה???. אבל איך אנחנו כותבות באותו זמן ואותם דברים....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 17:12
|
ברור........... שעת השטותניקים................. גם זה קורה
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כל דבר בעיתו ובזמנו  חחחחחחח את שמה לב מה קורה???.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 17:11
|
dany כתב:
כל דבר בעיתו ובזמנו  חחחחחחח את שמה לב מה קורה???.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 17:10
|
כל דבר בעיתו ובזמנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 17:08
|
שאפתנית כתב:
אתן עושות לי חשק!!! אני עדיין רחוקה מזה אבל כמו שהשבועות רצים פה חופשי חופשי מן הסתם גם זה יגיע. הכי חשוב שאני אגיע לשם בריאה ומאושרת ובשביל זה משקיעים עכשיו.. רבקה כתב: שאפתנית יקירתי את נוגעת בנקודה שאני תמיד אמרתי זאת במקום להוריד את הגיל הם העלו את הגיל ולצאת לפנסיה כשכוחנו במותנינו אין טוב וכייף מזה כשאני הפסקתי לעבוד הייתי כל כך מודאגת איך אפשר יהיה לקום בבוקר בלי לעשות כלום אז תקשיבו לי טוב כל חברותי שיצאו מאוד דאגו והיום מודים לי איך לא עשו זאת קודם לטוב מתרגלים מהר מאוד ותמיד יש מה לעשות ואם אין אז מוצאים כבר השקט, השלווה הלעשות מה שאת רוצה אין לזה מחיר ושוב לא משעמם לרגע זה פשוט כייף אמיתי המשך יום נפלא חביבתי אמן ואמן כמובן תגיעי ותהני,כל דבר בזמנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 15:25
 שאפתנית Posts: 8392
|
אתן עושות לי חשק!!! אני עדיין רחוקה מזה אבל כמו שהשבועות רצים פה חופשי חופשי מן הסתם גם זה יגיע. הכי חשוב שאני אגיע לשם בריאה ומאושרת ובשביל זה משקיעים עכשיו.. רבקה כתב:
שאפתנית יקירתי את נוגעת בנקודה שאני תמיד אמרתי זאת במקום להוריד את הגיל הם העלו את הגיל ולצאת לפנסיה כשכוחנו במותנינו אין טוב וכייף מזה כשאני הפסקתי לעבוד הייתי כל כך מודאגת איך אפשר יהיה לקום בבוקר בלי לעשות כלום אז תקשיבו לי טוב כל חברותי שיצאו מאוד דאגו והיום מודים לי איך לא עשו זאת קודם לטוב מתרגלים מהר מאוד ותמיד יש מה לעשות ואם אין אז מוצאים כבר השקט, השלווה הלעשות מה שאת רוצה אין לזה מחיר ושוב לא משעמם לרגע זה פשוט כייף אמיתי המשך יום נפלא חביבתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 06:40
|
dany כתב:
מאד תלוי בטיפוס של בני האדם......... יש כאלו שלא יודעים מה לעשות עם עצמם לבד וזקוקים למסגרת שתיתן להם כיוון ודרך, ויש כאלו מבורכים שאין להם רגע פנאי למרות שהם לא במסגרת ממוסדת. סופ"ש נפלא יקירותי חיבוק שוב אמת ויציב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 06:24
|
מאד תלוי בטיפוס של בני האדם......... יש כאלו שלא יודעים מה לעשות עם עצמם לבד וזקוקים למסגרת שתיתן להם כיוון ודרך, ויש כאלו מבורכים שאין להם רגע פנאי למרות שהם לא במסגרת ממוסדת. סופ"ש נפלא יקירותי חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 05:41
|
דובונית אכפת לי כתב:
בנות תמשיכו להנות ולעניין אותנו בהנאות של החיים אחלה סופש  תודה רבה ונעשה הכל להמשיך ולהנות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 00:09
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בנות תמשיכו להנות ולעניין אותנו בהנאות של החיים אחלה סופש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:02
|
רבקה כתב:
שאפתנית יקירתי את נוגעת בנקודה שאני תמיד אמרתי זאת במקום להוריד את הגיל הם העלו את הגיל ולצאת לפנסיה כשכוחנו במותנינו אין טוב וכייף מזה כשאני הפסקתי לעבוד הייתי כל כך מודאגת איך אפשר יהיה לקום בבוקר בלי לעשות כלום אז תקשיבו לי טוב כל חברותי שיצאו מאוד דאגו והיום מודים לי איך לא עשו זאת קודם לטוב מתרגלים מהר מאוד ותמיד יש מה לעשות ואם אין אז מוצאים כבר השקט, השלווה הלעשות מה שאת רוצה אין לזה מחיר ושוב לא משעמם לרגע זה פשוט כייף אמיתי המשך יום נפלא חביבתי נכון מאוד רבקוש ממש הנאה גדולה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:02
|
שאפתנית כתב:
את יודעת, לפעמים אני מדברת עם אנשים ואומרת להם שלפי דעתי היינו צריכים להיות בפנסיה בגילאי ה-40 ו-50 ולחזור לעבודה בגיל 51 עד גיל 70 אפילו אבל להנות מהשנים הללו בעשיה כל עוד יש כוח, חשק ואנרגיה. לפעמים אני אומרת שהייתי רוצה עכשיו לצאת לפנסיה ואנשים לא מבינים על מה אני מדברת הם אומרים לי יהיה לך משעמם, מה תעשי כל יום. נו, לכי תסבירי לאנשים... טוב יש לי עוד 25 שנים לעבוד אז אתאזר בסבלנות. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: תודה אקו!!! יום חמישי הוא יום מיוחד, יש לו את האנרגיות שלו ואני כל כך אוהבת שיום חמישי מגיע ולכן אני מרגישה מעולה!!! אני יודעת שאוטוטו יום שישי.... תענוג!!! כן ,אני מכירה טוב את ההרגשה הזו כשעובדים ,זה היום הטוב בשבוע. לשמחתי יש לי יום יום חג מאז שפרשתי. למי שאומר את זה יש בעיה עם עצמו ובאמת יש המון אנשים שפוחדים מהרגע כי מה שיש להם בחיים הוא מקום העבודה. הכרתי המון כאלה וליבי עליהם.אדם שיודע מה הוא רוצה ויש לו עיסוקים מעבר נהנה מכל רגע.
באשר להפוך את הגלגל,נכון בחלקו , עד 70לא הייתי מוכנה לעבוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 15:40
|
סופ"ש מעולה לעובדים ולפנסיונרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 14:56
 רבקה Posts: 8411
|
שאפתנית יקירתי את נוגעת בנקודה שאני תמיד אמרתי זאת במקום להוריד את הגיל הם העלו את הגיל ולצאת לפנסיה כשכוחנו במותנינו אין טוב וכייף מזה כשאני הפסקתי לעבוד הייתי כל כך מודאגת איך אפשר יהיה לקום בבוקר בלי לעשות כלום אז תקשיבו לי טוב כל חברותי שיצאו מאוד דאגו והיום מודים לי איך לא עשו זאת קודם לטוב מתרגלים מהר מאוד ותמיד יש מה לעשות ואם אין אז מוצאים כבר השקט, השלווה הלעשות מה שאת רוצה אין לזה מחיר ושוב לא משעמם לרגע זה פשוט כייף אמיתי המשך יום נפלא חביבתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|