24/12/2010 17:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
בנות חכמות  חזרה, חיבוק גדול יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 17:11
 dany Posts: 19819
|
בנות חכמות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 17:10
|
שאפתנית כתב:
בהחלט הדרך היא חלק חשוב מהתהליך ופחות הזמן. אני חושבת שבזכות הדרך שאני עוברת ההצלחה הפעם בטוחה יותר. הכל נעשה במתינות, אהבה וידיעה שזו הדרך היחידה ואין חזור. אקורדיאון כתב: דובונית אכפת לי כתב: איתן כל הכבוד על הירידה יישר כוח בהמשך התהליך... שאפתנית בראבו על הירידה עד כה הזמן לא חשוב אלא ההנאה מהדרך והלמידה בהצלחה בהמשך ודני אכן לדעת לא לפחד ולעשות דברים בטוב טעם תודה  דובוניתה כל כך מזדהה איתך ,חייבים ללמוד להינות מהדרך שהרי היא כנראה אין סופית עבורינו. נשיבוקים. כך צריך לדעתי זה סוד ההתמדה וההצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 15:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהחלט הדרך היא חלק חשוב מהתהליך ופחות הזמן. אני חושבת שבזכות הדרך שאני עוברת ההצלחה הפעם בטוחה יותר. הכל נעשה במתינות, אהבה וידיעה שזו הדרך היחידה ואין חזור. אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: איתן כל הכבוד על הירידה יישר כוח בהמשך התהליך... שאפתנית בראבו על הירידה עד כה הזמן לא חשוב אלא ההנאה מהדרך והלמידה בהצלחה בהמשך ודני אכן לדעת לא לפחד ולעשות דברים בטוב טעם תודה  דובוניתה כל כך מזדהה איתך ,חייבים ללמוד להינות מהדרך שהרי היא כנראה אין סופית עבורינו. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 09:02
|
וכמו בכל מסלול להתוות סימני דרך ולהגיע אליהם!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 08:20
|
dany כתב:
המון הצלחה.....................לכולנו!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: ביום שנבין כי בעצם המטרה היא הדרך ולא סופה......תהייה לנו מנוחה נפשית  זה ממש כך ולזה בדיוק אני שואפת. אמןןןןןןן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 07:47
|
המון הצלחה.....................לכולנו!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: ביום שנבין כי בעצם המטרה היא הדרך ולא סופה......תהייה לנו מנוחה נפשית  זה ממש כך ולזה בדיוק אני שואפת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 06:45
|
dany כתב:
ביום שנבין כי בעצם המטרה היא הדרך ולא סופה......תהייה לנו מנוחה נפשית  זה ממש כך ולזה בדיוק אני שואפת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 06:18
|
ביום שנבין כי בעצם המטרה היא הדרך ולא סופה......תהייה לנו מנוחה נפשית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 05:21
|
דובונית אכפת לי כתב:
איתן כל הכבוד על הירידה יישר כוח בהמשך התהליך... שאפתנית בראבו על הירידה עד כה הזמן לא חשוב אלא ההנאה מהדרך והלמידה בהצלחה בהמשך ודני אכן לדעת לא לפחד ולעשות דברים בטוב טעם תודה  דובוניתה כל כך מזדהה איתך ,חייבים ללמוד להינות מהדרך שהרי היא כנראה אין סופית עבורינו. נשיבוקים.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 00:21
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
איתן כל הכבוד על הירידה יישר כוח בהמשך התהליך... שאפתנית בראבו על הירידה עד כה הזמן לא חשוב אלא ההנאה מהדרך והלמידה בהצלחה בהמשך ודני אכן לדעת לא לפחד ולעשות דברים בטוב טעם תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:29
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית כתב:
איתן בראבו!!! אני הורדתי אצל מירי 20 ק"ג אבל ביותר זמן. אין ספק שהתחושה מדהימה. אני מבינה שאתה כבר הגעת לשמירה ומאחלת לך בהצלחה. אני עדיין ממשיכה בתהליך ההרזיה ומקווה לסגור עוד עשריה. תודה שכתבת בפורום. זה בהחלט מוסיף כוחות לעשיה ולאמונה ביכולת להשיג את המטרה. בהצלחה בשמירה!!!!! אנחנו כאן, תיכנס יותר לכתוב. שאפתנית
שאפתנית יקרה הרבה הצלחה בעשיריה הבאה שירדו במהירות ובקלילות אני סומכת עלייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:28
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד איתן על הירידה המהירה כל כך הרבה הצלחה בשמירה על משקל היעד!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 15:29
|
שאפתנית אהובה
כל הכבוד על מה שכבר ירדת זה לא מה בכך!!!! ואת מאד נחושה בדעתך לרדת עוד.מאמינה בך. וברור שכל אחד ואחת מאיתנו יורד בקצב שלו, ובכלל שתדעי לך שגברים יורדים הרבה יותר מהר מנשים מאחלת לך המשך ירידה נפלא וקליל אוהבת דני
שאפתנית כתב:
איתן בראבו!!! אני הורדתי אצל מירי 20 ק"ג אבל ביותר זמן. אין ספק שהתחושה מדהימה. אני מבינה שאתה כבר הגעת לשמירה ומאחלת לך בהצלחה. אני עדיין ממשיכה בתהליך ההרזיה ומקווה לסגור עוד עשריה. תודה שכתבת בפורום. זה בהחלט מוסיף כוחות לעשיה ולאמונה ביכולת להשיג את המטרה. בהצלחה בשמירה!!!!! אנחנו כאן, תיכנס יותר לכתוב. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 12:58
 אורלי דריקס Posts: 195
|
כל הכבוד לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:56
|
שאפתנית כתב:
איתן בראבו!!! אני הורדתי אצל מירי 20 ק"ג אבל ביותר זמן. אין ספק שהתחושה מדהימה. אני מבינה שאתה כבר הגעת לשמירה ומאחלת לך בהצלחה. אני עדיין ממשיכה בתהליך ההרזיה ומקווה לסגור עוד עשריה. תודה שכתבת בפורום. זה בהחלט מוסיף כוחות לעשיה ולאמונה ביכולת להשיג את המטרה. בהצלחה בשמירה!!!!! אנחנו כאן, תיכנס יותר לכתוב. שאפתנית מצטרפת לדברים,כתוב ,שתף ונשמח לטיפים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 07:00
 מיכל שרון Posts: 1318
|
איתן כל הכבוד   סחתיין על הירידה ועל ההישג המדהים... בהחלט מעורר קנאה חיובית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 06:54
|
dany כתב:
אני בהחלט מסכימה איתך שלא צריך להשפיל את עצמך וכבודך במקומו מונח, אך חבל לי על כך שהיום באמת כבר אין כבוד לשום דבר........... אקורדיאון כתב: אכן ,לצערי יש כאלה שלוקחים את זה למקום אגרסיבי וזה ממש לא מקובל עלי,אבל לעמוד על מה שמגיע ולא משנה איזה כתר יש על הראש פשוט חובה עלינו עבור עצמינו. לזה בדיוק התכוונתי ואכן חבל אין דין ואין דיין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 06:10
|
אני בהחלט מסכימה איתך שלא צריך להשפיל את עצמך וכבודך במקומו מונח, אך חבל לי על כך שהיום באמת כבר אין כבוד לשום דבר...........
אקורדיאון כתב:
אכן ,לצערי יש כאלה שלוקחים את זה למקום אגרסיבי וזה ממש לא מקובל עלי,אבל לעמוד על מה שמגיע ולא משנה איזה כתר יש על הראש פשוט חובה עלינו עבור עצמינו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|