24/12/2010 09:11
 dany Posts: 19819
|
לקחתי.............. אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה מתוקה היום כאבי ראש מרגיזים.......... נעבור גם את זה חיבוק אוהב שבת שלום אקורדיאון כתב: dany כתב: בוקר טוב לכולן... היום הייתי קצת באיחור...... אך מוטב מאוחר מאשר כלל לא נכון???????? נשיבוקים דני תמיד מצפים לך יקירה,אין כמוך ביכולת הנתינה,התמיכה והעידוד. נשיקות. קחי משהו עדיף על כאבי הראש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 09:10
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
תודה מתוקה היום כאבי ראש מרגיזים.......... נעבור גם את זה חיבוק אוהב שבת שלום אקורדיאון כתב: dany כתב: בוקר טוב לכולן... היום הייתי קצת באיחור...... אך מוטב מאוחר מאשר כלל לא נכון???????? נשיבוקים דני תמיד מצפים לך יקירה,אין כמוך ביכולת הנתינה,התמיכה והעידוד. נשיקות. קחי משהו עדיף על כאבי הראש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 09:04
|
תודה מתוקה היום כאבי ראש מרגיזים.......... נעבור גם את זה חיבוק אוהב שבת שלום אקורדיאון כתב:
dany כתב: בוקר טוב לכולן... היום הייתי קצת באיחור...... אך מוטב מאוחר מאשר כלל לא נכון???????? נשיבוקים דני תמיד מצפים לך יקירה,אין כמוך ביכולת הנתינה,התמיכה והעידוד. נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 08:39
 ענת Posts: 3849
|
בוקר נפלא לכן בנות,איזה כיף יום שישי.אקו איך הולך?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 08:36
|
dany כתב:
בוקר טוב לכולן... היום הייתי קצת באיחור...... אך מוטב מאוחר מאשר כלל לא נכון???????? נשיבוקים דני תמיד מצפים לך יקירה,אין כמוך ביכולת הנתינה,התמיכה והעידוד. נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 06:16
|
בוקר טוב לכולן... היום הייתי קצת באיחור...... אך מוטב מאוחר מאשר כלל לא נכון???????? נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 05:18
|
בוקר טוב שאפתניתי מצפה לך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 00:28
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ענתי כל הכבוד תהני והמשיכי כך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 18:38

ענתי היא ילדה מחוננת בעלת מוטיבציה גבוהה ואין ספק שהשבוע תחזיר חובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:45
 יעלי Posts: 589
|
כל הכבוד על החזרה לשליטה! ככה אנחנו מכירים אותך....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:39
 tutit Posts: 2431
|
ענת כתב:
אתן ככ מרגשות על האכפתיות, אני בסדר,חזרתי לתכנית לא מוותרת יום פשוט עמוס.....לא הספקתי להיכנס למחשב,ללא רגע דל..... נכנסתי לרגע להציץ עליכן.....מקווה שגם אתן בסדר ואקו שגם את בתכנית.... ממשיכה בהתארגנות ומפנקת את עצמי ויוצאת אחכ.... לפינוק למסג.... ומבטיחה השבוע להחזיר חובות לא נוגעת במתוק לא בפסטה ולא באורז אתמול לצהריים אכלתי כפחמימה תפוחי אדמה והיום תירס..... וממשיכה הלאה בכוחות יחד איתכן נשיקות לכולכן אוהבת המון תודה על החום שלכן ענת בהמשך אתעדכן על הכל
ענתי על הכבוד על החזרה לשליטה ידעתי שאת בצ'יק מחזירה חובות אין עלייך-גדולה מהחיים!!! וחזקה מאוד.
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:38
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב ענתי!!! שמחה שהכל חזר לשגרה ואת מרגישה טוב. תהני מהעיסוי. אני קבעתי לי אחד כזה עם אבנים חמות ליום שישי הבא. אני מקווה להנות. הגוף שלי צריך קצת מנוחה. שבת שלום ועשייה מוצלחת. אני מאוד מתרגשת מהשקילה מחר בבוקר. אני רוצה לראות תוצאה יפה ואני כבר מחכה בקוצר רוח להישקל. שתהיה לנו שבת מוצלחת בכל הקשור לאוכל ובכלל. נשיבוקים, שאפתנית
הי שאפתנית תמיד רציתי לעשות עיסוי עם אבנים חמות ולא יצא לי. זה פעם ראשונה או שעשית כבר פעם?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:36
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב ענתי!!! שמחה שהכל חזר לשגרה ואת מרגישה טוב. תהני מהעיסוי. אני קבעתי לי אחד כזה עם אבנים חמות ליום שישי הבא. אני מקווה להנות. הגוף שלי צריך קצת מנוחה. שבת שלום ועשייה מוצלחת. אני מאוד מתרגשת מהשקילה מחר בבוקר. אני רוצה לראות תוצאה יפה ואני כבר מחכה בקוצר רוח להישקל. שתהיה לנו שבת מוצלחת בכל הקשור לאוכל ובכלל. נשיבוקים, שאפתנית
הי שאפתנית בהצלחה מחר דווחי לנו.מגיעה לך להנות מעיסוי באבנים חמות....נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 17:35
|
הסמויה כתב:
ענתי את נהדרת אני אתמול סטיתי בענק מהדרך אבל היום יום חדש ומקווה שאחזור למסלול הנכון
מקווה שאת כבר על המסלול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 15:13
|
שיהיה בהצלחה יקירה שאפתנית כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 10:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני אופטימית. מבטיחה לדווח מחר!!!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: בוקר טוב ענתי!!! שמחה שהכל חזר לשגרה ואת מרגישה טוב. תהני מהעיסוי. אני קבעתי לי אחד כזה עם אבנים חמות ליום שישי הבא. אני מקווה להנות. הגוף שלי צריך קצת מנוחה. שבת שלום ועשייה מוצלחת. אני מאוד מתרגשת מהשקילה מחר בבוקר. אני רוצה לראות תוצאה יפה ואני כבר מחכה בקוצר רוח להישקל. שתהיה לנו שבת מוצלחת בכל הקשור לאוכל ובכלל. נשיבוקים, שאפתנית בהצלחהההההה,ממתינים לדווח,אני אופטימית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 09:04
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב ענתי!!! שמחה שהכל חזר לשגרה ואת מרגישה טוב. תהני מהעיסוי. אני קבעתי לי אחד כזה עם אבנים חמות ליום שישי הבא. אני מקווה להנות. הגוף שלי צריך קצת מנוחה. שבת שלום ועשייה מוצלחת. אני מאוד מתרגשת מהשקילה מחר בבוקר. אני רוצה לראות תוצאה יפה ואני כבר מחכה בקוצר רוח להישקל. שתהיה לנו שבת מוצלחת בכל הקשור לאוכל ובכלל. נשיבוקים, שאפתנית בהצלחהההההה,ממתינים לדווח,אני אופטימית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:15

ענתי את נהדרת אני אתמול סטיתי בענק מהדרך אבל היום יום חדש ומקווה שאחזור למסלול הנכון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 06:53
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: בהצלחהההההההה. גם לך יקירתי תודה מקווה שאת בסדר כן מחזיקה מעמד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|