הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איזה צחוקים..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/12/2010 11:01

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב:
dany כתב:
כל הכבוד לך מתוקה......... אם הוא שמנמוד אז הוא צריך ניעור!!!!!!!!!!!!!!!
אם כל הכבוד לשנות הלימודים של הרפואה........ צריך גם לתת דוגמא אישית, ורופא משפחה שאמור לבדוק שכל הערכים שלנו מאוזנים................ אז?????????????

חחחח נכון. בדיוק. וכמה צחקתי...wink

את צוחקת ,הוא הגיע מטעם שח"ל וממש עמד לי על קצה הלשון לשאול אותו להזמין לך שח"ל?
אבל איך אימך אומרת פלסטר על הפה.

חחח גדול! נכון. בחיי שהמציאות היא כזו..וחבל. אמא שלי תמיד אומרת שייש לי פה גדול והיא תשים לי מסקנטייפ על הפה. אני לא בוטה
אבל אם אני אומרת-כנראה שהסיבה מוצדקת. אני יודעת לכבד טאקט אבל לפעמים, מה לעשות..הוא אמר לאמא שלי שהיא צריכה דחוף
דיאטה והוא בעצמו זקוק לכזו..והכל היה בצחוקים כמובן כי השמנמודים זה העם הכי רך, רגיש, בעל חוש הומור ועוד כמה מעלות..כמו הקילוגרמים,
מה לא ככה?

ועוד איך ככה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2010 10:58

קרנושה
קרנושה
אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב:
dany כתב:
אם כל הכבוד לשנות הלימודים של הרפואה........ צריך גם לתת דוגמא אישית, ורופא משפחה שאמור לבדוק שכל הערכים שלנו מאוזנים................ אז?????????????

את צוחקת ,הוא הגיע מטעם שח"ל וממש עמד לי על קצה הלשון לשאול אותו להזמין לך שח"ל?

חחח גדול! נכון. בחיי שהמציאות היא כזו..וחבל. אמא שלי תמיד אומרת שייש לי פה גדול והיא תשים לי מסקנטייפ על הפה. אני לא בוטה
אבל אם אני אומרת-כנראה שהסיבה מוצדקת. אני יודעת לכבד טאקט אבל לפעמים, מה לעשות..הוא אמר לאמא שלי שהיא צריכה דחוף
דיאטה והוא בעצמו זקוק לכזו..והכל היה בצחוקים כמובן כי השמנמודים זה העם הכי רך, רגיש, בעל חוש הומור ועוד כמה מעלות..כמו הקילוגרמים,
מה לא ככה?
0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2010 10:55

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושה כתב:
dany כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2010 10:54

קרנושה
קרנושה
אקורדיאון כתב:
אוהו כמה רופאים שמנמודים ומעשנים בלי סוף.
בשבוע שעבר היה רופא אצל אבי הייתי בשוק איזה שמן ,הוא בקושי הגיע לקומה שלישית,

התנשף,חשבתי שעוד רגע אני צריכה להזמין לו רופא.

חחחח הרגת אותי מצחוק! חופשי יש כאלה..אחלה דוגמא אישית, אה?
0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2010 10:50

קרנושה
קרנושה
dany כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2010 10:44

אקורדיאון
אקורדיאון
אוהו כמה רופאים שמנמודים ומעשנים בלי סוף.
בשבוע שעבר היה רופא אצל אבי הייתי בשוק איזה שמן ,הוא בקושי הגיע לקומה שלישית,

התנשף,חשבתי שעוד רגע אני צריכה להזמין לו רופא.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2010 10:29

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2010 10:22

קרנושה
קרנושה
ביום שישי האחרון ביקרתי את הרופא משפחה שלי והוא מייד אמר "איזה יופי רזית"..אז אמרתי לו-"רזיתי, אצל מירי בלקין"
ואז הוא אמר "אוי אוי אוי" ושאלתי למה "אוי אוי אוי"? אז הוא אמר-"גם אני פעם הייתי אצל מירי ותראי מה קרה לי", אז חייכתי ואמרתי לו בשיא
הצחוק והישירות-"ד"ר-תקום מהשולחן שלך ותבוא למירי"...ושנינו התגלגלנו מצחוק אבל תכלס, כל היום הוא יושב הבנאדם,
בודק אחרים, ומה איתך?! מה נסגר איתך? שכח את עצמו הבחור..ומתוק כזה. בחיי..

זה היה כל כך מצחיק ואני עם הפה שלי הייתי כל כך אמיתית וישירה מצד אחד ומצד שני הבנאדם הבין שהוא צריך לחזור לדיאטה...smile
אמא שלי אומרת פעם הבאה אני אשים לך מסקנטייפ על הפה כי אין לך אלוהים אז אני אמרתי לה אמא הוא אמר לך שאת שמנמונת וגם הוא שמנמוד
אנחנו לא חיים בסרט ולא בלה-לה-לנד.

והוא אמר לי קרן, כל הכבוד, תמשיכי ככה. הכל היה ברוח טובה כמובן ובצחוקים smile
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!