23/12/2010 23:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן כמו שמירי אמרה לפעמים האגו שלהם לא במקום וחשוב שידעו לייצג עצמם בכבוד ובכל אופן קרנושה אני בטוחה שאת יודעת איפה לעשות את הסטופ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:15
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
פעם שלא ידעתי מה אומרת המילה הזו באמת הייתי במצב הזה, ומאז שלמדתי כי מותר לי לעמוד על שלי מבלי להיות או להיחשב אנוכית, או אגואיסטית הרבה יותר קל בחיים. כמה נכון. . אקורדיאון כתב: dany כתב: זבש"ם אם את מדברת איתם בגובהעיניים תאמיני להם הם מיד מבינים אם יש להם עניין!!!!!!!!!!! כבוד זה כבוד, אבל לא מעבר לכך, כמו לכל בן אדם אחר! אקורדיאון כתב: dany כתב: פעם עשינו מרופאים אלוהים היום הם כבר ירדו למקום הטבעי שלהם............בני אדם כמו כולנו!!!!!!!!!!! miribelkin כתב: קרנושה היפה גם רופאים הם בני אדם, רק לפעמים האגו עולה להם לראש. הרופא שלך 10. תמסרי לו דש חם ותודה רבה לך יקירתי על הפירגון.... נשיקות ואהבה מירי זה נכון,הבעיה שחלקם עוד לא הפנימו ולא אחת מתנהגים כאילו הם הסגנים של אלוהים. אכן אכן אפרופו ההרצאה השבוע,אסרטיביות עוזרת להבין מהר מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:12
 dany Posts: 19819
|
פעם שלא ידעתי מה אומרת המילה הזו באמת הייתי במצב הזה, ומאז שלמדתי כי מותר לי לעמוד על שלי מבלי להיות או להיחשב אנוכית, או אגואיסטית הרבה יותר קל בחיים.
.אקורדיאון כתב:
dany כתב: זבש"ם אם את מדברת איתם בגובהעיניים תאמיני להם הם מיד מבינים אם יש להם עניין!!!!!!!!!!! כבוד זה כבוד, אבל לא מעבר לכך, כמו לכל בן אדם אחר! אקורדיאון כתב: dany כתב: פעם עשינו מרופאים אלוהים היום הם כבר ירדו למקום הטבעי שלהם............בני אדם כמו כולנו!!!!!!!!!!! miribelkin כתב: קרנושה היפה גם רופאים הם בני אדם, רק לפעמים האגו עולה להם לראש. הרופא שלך 10. תמסרי לו דש חם ותודה רבה לך יקירתי על הפירגון.... נשיקות ואהבה מירי זה נכון,הבעיה שחלקם עוד לא הפנימו ולא אחת מתנהגים כאילו הם הסגנים של אלוהים. אכן אכן אפרופו ההרצאה השבוע,אסרטיביות עוזרת להבין מהר מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:10
|
dany כתב:
זבש"ם אם את מדברת איתם בגובהעיניים תאמיני להם הם מיד מבינים אם יש להם עניין!!!!!!!!!!! כבוד זה כבוד, אבל לא מעבר לכך, כמו לכל בן אדם אחר! אקורדיאון כתב: dany כתב: פעם עשינו מרופאים אלוהים היום הם כבר ירדו למקום הטבעי שלהם............בני אדם כמו כולנו!!!!!!!!!!! miribelkin כתב: קרנושה היפה גם רופאים הם בני אדם, רק לפעמים האגו עולה להם לראש. הרופא שלך 10. תמסרי לו דש חם ותודה רבה לך יקירתי על הפירגון.... נשיקות ואהבה מירי זה נכון,הבעיה שחלקם עוד לא הפנימו ולא אחת מתנהגים כאילו הם הסגנים של אלוהים. אכן אכן אפרופו ההרצאה השבוע,אסרטיביות עוזרת להבין מהר מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:08
|
זבש"ם אם את מדברת איתם בגובהעיניים תאמיני להם הם מיד מבינים אם יש להם עניין!!!!!!!!!!! כבוד זה כבוד, אבל לא מעבר לכך, כמו לכל בן אדם אחר! אקורדיאון כתב:
dany כתב: פעם עשינו מרופאים אלוהים היום הם כבר ירדו למקום הטבעי שלהם............בני אדם כמו כולנו!!!!!!!!!!! miribelkin כתב: קרנושה היפה גם רופאים הם בני אדם, רק לפעמים האגו עולה להם לראש. הרופא שלך 10. תמסרי לו דש חם ותודה רבה לך יקירתי על הפירגון.... נשיקות ואהבה מירי זה נכון,הבעיה שחלקם עוד לא הפנימו ולא אחת מתנהגים כאילו הם הסגנים של אלוהים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:07
|
dany כתב:
פעם עשינו מרופאים אלוהים היום הם כבר ירדו למקום הטבעי שלהם............בני אדם כמו כולנו!!!!!!!!!!! miribelkin כתב: קרנושה היפה גם רופאים הם בני אדם, רק לפעמים האגו עולה להם לראש. הרופא שלך 10. תמסרי לו דש חם ותודה רבה לך יקירתי על הפירגון.... נשיקות ואהבה מירי זה נכון,הבעיה שחלקם עוד לא הפנימו ולא אחת מתנהגים כאילו הם הסגנים של אלוהים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:05
|
פעם עשינו מרופאים אלוהים היום הם כבר ירדו למקום הטבעי שלהם............בני אדם כמו כולנו!!!!!!!!!!! miribelkin כתב:
קרנושה היפה גם רופאים הם בני אדם, רק לפעמים האגו עולה להם לראש. הרופא שלך 10. תמסרי לו דש חם ותודה רבה לך יקירתי על הפירגון.... נשיקות ואהבה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:03
|
dany כתב:
זה נכון כי אם כל אחד אחר מעיר לו מיד הוא מתנפח וממני הוא מקבל הכל באהבה, להיך הוא כבר מתגונן ואומר נו ידעתי שכך היקתה שלנו תגיב. אקורדיאון כתב: dany כתב: אני שואלת את מי שמדבר יותר מידי אם לשים לו רוכסן על הפה........... גם פלסטר מצויין!!!!!!!!!!!!! לא תאמיני אבל בדרך כלל זה לחמי שאין לו שליטה על הפה אבל הוא צוחק ולא כועס עלי. אקורדיאון כתב: קרנושה כתב: dany כתב: כל הכבוד לך מתוקה......... אם הוא שמנמוד אז הוא צריך ניעור!!!!!!!!!!!!!!! אם כל הכבוד לשנות הלימודים של הרפואה........ צריך גם לתת דוגמא אישית, ורופא משפחה שאמור לבדוק שכל הערכים שלנו מאוזנים................ אז????????????? חחחח נכון. בדיוק. וכמה צחקתי...  את צוחקת ,הוא הגיע מטעם שח"ל וממש עמד לי על קצה הלשון לשאול אותו להזמין לך שח"ל? אבל איך אימך אומרת פלסטר על הפה. מזל שהוא לא נפגע ,הוא פשוט אוהב אותך ויש לו על מה. חחחחחח חמוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 23:32
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה היפה גם רופאים הם בני אדם, רק לפעמים האגו עולה להם לראש. הרופא שלך 10. תמסרי לו דש חם ותודה רבה לך יקירתי על הפירגון.... נשיקות ואהבה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 22:41
 ענת Posts: 3849
|
כל הכבוד לך על הפרגון למירי!!!!ואכן הרופאים שוכחים א עצמם יודעים את התורה אבל.....לכן טוב שניערת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:52
|
זה נכון כי אם כל אחד אחר מעיר לו מיד הוא מתנפח וממני הוא מקבל הכל באהבה, להיפך הוא כבר מתגונן ואומר נו ידעתי שכך היקתה שלנו תגיב.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אני שואלת את מי שמדבר יותר מידי אם לשים לו רוכסן על הפה........... גם פלסטר מצויין!!!!!!!!!!!!! לא תאמיני אבל בדרך כלל זה לחמי שאין לו שליטה על הפה אבל הוא צוחק ולא כועס עלי. אקורדיאון כתב: קרנושה כתב: dany כתב: כל הכבוד לך מתוקה......... אם הוא שמנמוד אז הוא צריך ניעור!!!!!!!!!!!!!!! אם כל הכבוד לשנות הלימודים של הרפואה........ צריך גם לתת דוגמא אישית, ורופא משפחה שאמור לבדוק שכל הערכים שלנו מאוזנים................ אז????????????? חחחח נכון. בדיוק. וכמה צחקתי...  את צוחקת ,הוא הגיע מטעם שח"ל וממש עמד לי על קצה הלשון לשאול אותו להזמין לך שח"ל? אבל איך אימך אומרת פלסטר על הפה. מזל שהוא לא נפגע ,הוא פשוט אוהב אותך ויש לו על מה. edited by dany on 12/23/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:50
|
dany כתב:
אני שואלת את מי שמדבר יותר מידי אם לשים לו רוכסן על הפה........... גם פלסטר מצויין!!!!!!!!!!!!! לא תאמיני אבל בדרך כלל זה לחמי שאין לו שליטה על הפה אבל הוא צוחק ולא כועס עלי. אקורדיאון כתב: קרנושה כתב: dany כתב: כל הכבוד לך מתוקה......... אם הוא שמנמוד אז הוא צריך ניעור!!!!!!!!!!!!!!! אם כל הכבוד לשנות הלימודים של הרפואה........ צריך גם לתת דוגמא אישית, ורופא משפחה שאמור לבדוק שכל הערכים שלנו מאוזנים................ אז????????????? חחחח נכון. בדיוק. וכמה צחקתי...  את צוחקת ,הוא הגיע מטעם שח"ל וממש עמד לי על קצה הלשון לשאול אותו להזמין לך שח"ל? אבל איך אימך אומרת פלסטר על הפה. מזל שהוא לא נפגע ,הוא פשוט אוהב אותך ויש לו על מה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:50
|
אשירה יקירתי מי שאומר שאוכל זה לא הכל זה לא מידיעה זה לא מהמקום הלוגי............ זה אלו שנולדו כבר עם הניתוח במוח........... הניתוח הזה שמשום מה אנחנו לא יכולים לעשות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:48
|
אני שואלת את מי שמדבר יותר מידי אם לשים לו רוכסן על הפה........... גם פלסטר מצויין!!!!!!!!!!!!! לא תאמיני אבל בדרך כלל זה לחמי שאין לו שליטה על הפה אבל הוא צוחק ולא כועס עלי. אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב: dany כתב: כל הכבוד לך מתוקה......... אם הוא שמנמוד אז הוא צריך ניעור!!!!!!!!!!!!!!! אם כל הכבוד לשנות הלימודים של הרפואה........ צריך גם לתת דוגמא אישית, ורופא משפחה שאמור לבדוק שכל הערכים שלנו מאוזנים................ אז????????????? חחחח נכון. בדיוק. וכמה צחקתי...  את צוחקת ,הוא הגיע מטעם שח"ל וממש עמד לי על קצה הלשון לשאול אותו להזמין לך שח"ל? אבל איך אימך אומרת פלסטר על הפה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:46
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח??????? בעצם לא אקורדיאון כתב:
אוהו כמה רופאים שמנמודים ומעשנים בלי סוף. בשבוע שעבר היה רופא אצל אבי הייתי בשוק איזה שמן ,הוא בקושי הגיע לקומה שלישית,
התנשף,חשבתי שעוד רגע אני צריכה להזמין לו רופא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 14:24
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה את 10! נשיקות והמשך יום מקסיםםםםםםםםםםםםםם!
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 14:18
 קרנושה Posts: 3420
|
שאפתנית כתב:
עכשיו את מבינה למה היא נראית מעולה כי "אוכל זה לא דבר כל כך חשוב".. חבל שאני לא נולדתי עם הידיעה הזו. אשירה כתב: באמת לא ברור מה קורה עם הרופאים, בדרך כלל כשהם צעירים, סטודנטים או מתמחים הם מה זה חתיכים, אבל אחר כך......  הם שוכחים את כל התורה, ביחוד הגברים. הרופאה שלי, לעומת זאת שעברה כבר מזמן את גיל החמישים, מעבר לזה שהיא רופאה מעולה ובן אדם נפלא, נראית מיליון דולר, ואומרת שאוכל זה לא דבר כל כך חשוב. 
איזה מצחיקות אתן..איזה כיף שכולן זורמות עם הצחוק! משהו!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 14:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
עכשיו את מבינה למה היא נראית מעולה כי "אוכל זה לא דבר כל כך חשוב".. חבל שאני לא נולדתי עם הידיעה הזו. אשירה כתב:
באמת לא ברור מה קורה עם הרופאים, בדרך כלל כשהם צעירים, סטודנטים או מתמחים הם מה זה חתיכים, אבל אחר כך......  הם שוכחים את כל התורה, ביחוד הגברים. הרופאה שלי, לעומת זאת שעברה כבר מזמן את גיל החמישים, מעבר לזה שהיא רופאה מעולה ובן אדם נפלא, נראית מיליון דולר, ואומרת שאוכל זה לא דבר כל כך חשוב. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 12:29
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
את נהדרת אוהבת אותך כול הכבוד שאפו על התושיה
חחחחחחחחח גם רופא הוא בן אדם
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 12:24
 אשירה Posts: 4292
|
באמת לא ברור מה קורה עם הרופאים, בדרך כלל כשהם צעירים, סטודנטים או מתמחים הם מה זה חתיכים, אבל אחר כך...... הם שוכחים את כל התורה, ביחוד הגברים.
הרופאה שלי, לעומת זאת שעברה כבר מזמן את גיל החמישים, מעבר לזה שהיא רופאה מעולה ובן אדם נפלא, נראית מיליון דולר, ואומרת שאוכל זה לא דבר כל כך חשוב.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|