23/12/2010 23:53
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל אלופה יישר כוח וגם לך spunkil כל הכבוד על ההכנה מראש זה חשוב ושאפתנית מצויין שאת דואגת כך לבעלך והוא לא אוכל הרבה בלילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכל שרון כתב:
כל הכבוד!!! זאת הפנמה אמיתית... אני ממש שמחה לשמוע כל מי שלא מוותר לעצמו ומכין מראש ומתכונן מבעוד מועד.. ולגבי עניין הכמויות, אני לגמרי מבינה אותך... גם אני בימים ארוכים מחוץ לבית דואגת להכין לי יותר ממה שאני מסוגלת לאכול - גם מזה וגם מזה... פשוט בשביל שיהיה לי מגוון לבחור ממנו, כי עצם הבחירה לדעתי נותנת תחושה יותר טובה.. שאתה לא מסכן כזה ש"חייב" לאכול רק X או Y בדיאטה. אז כל הכבוד שהכנת וכל הכבוד שאתה משנה את הרגלי העבר השמנמודים ומחליף אותם בהרגלים חיוביים יותר ותומכי תהליך  אם כבר בהכנות עסקינן.. אז אני אספר לכם שאני כל יום רביעי ללימודים לוקחת קופסת ירקות גדולה שמתנשנשת לה כמו מעצמה במשך היום.. בהתחלה כמובן חששתי (כי זה חבר'ה חדשים יחסית שעוד לא מכירים אותי) שיסתכלו עלי בעין עקומה, על זה שאני לא מתחברת כמו כולם ויושבת בקפיטריה על איזה קוראסון וכו'.. אבל כל שבוע מעגל המנשנשים התורנים ליד הקופסה שלי הולך וגדל... רזים ושמנמודים כאחד.. מה שמדגים יפה מאוד את מה שמירי תמיד אומרת... שבדלת האחורית כולם מרוויחים!!! אז העיקר שנמשיך בשלנו ונשים פס על כולם.. בסוף הדרך והשיטה מוכיחות את עצמן BIG TIME !!! הוא שאמרתי את מחוננת!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
מנסיון אני יכולה לומר לך שבעלי עובד לילות והוא לא אוכל במהלך המשמרת. הוא מקסימום שותה כוס תה אבל לפני שהוא יוצא מהבית לעבודה הוא אוכל את הארוחה העקרית שזה אומר חלבונים, פחמימות והרבה ירקות. מכיוון שאני מבשלת בבית ואני מכינה מהמתכונים של מירי אז הוא אוכל לארוחת ערב את הכרוב עם הבשר טחון, שעועית ירוקה עם בשר טחון, מרק חם ומעט פסטה או אורז וזהו. כל הלילה עד שהוא חוזר הביתה בבוקר הוא לא אוכל ולא מרגיש צורך לאכול. תנסה לאמץ את שיטת החלבונים והירקות בערב ובכך תחסוך לך ארוחה דשנה בלילה. יום טוב, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 08:13
 dany Posts: 19819
|
מיכלי אין כמוך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 07:08
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד!!! זאת הפנמה אמיתית... אני ממש שמחה לשמוע כל מי שלא מוותר לעצמו ומכין מראש ומתכונן מבעוד מועד.. ולגבי עניין הכמויות, אני לגמרי מבינה אותך... גם אני בימים ארוכים מחוץ לבית דואגת להכין לי יותר ממה שאני מסוגלת לאכול - גם מזה וגם מזה... פשוט בשביל שיהיה לי מגוון לבחור ממנו, כי עצם הבחירה לדעתי נותנת תחושה יותר טובה.. שאתה לא מסכן כזה ש"חייב" לאכול רק X או Y בדיאטה. אז כל הכבוד שהכנת וכל הכבוד שאתה משנה את הרגלי העבר השמנמודים ומחליף אותם בהרגלים חיוביים יותר ותומכי תהליך 
אם כבר בהכנות עסקינן.. אז אני אספר לכם שאני כל יום רביעי ללימודים לוקחת קופסת ירקות גדולה שמתנשנשת לה כמו מעצמה במשך היום.. בהתחלה כמובן חששתי (כי זה חבר'ה חדשים יחסית שעוד לא מכירים אותי) שיסתכלו עלי בעין עקומה, על זה שאני לא מתחברת כמו כולם ויושבת בקפיטריה על איזה קוראסון וכו'.. אבל כל שבוע מעגל המנשנשים התורנים ליד הקופסה שלי הולך וגדל... רזים ושמנמודים כאחד.. מה שמדגים יפה מאוד את מה שמירי תמיד אומרת... שבדלת האחורית כולם מרוויחים!!! אז העיקר שנמשיך בשלנו ונשים פס על כולם.. בסוף הדרך והשיטה מוכיחות את עצמן BIG TIME !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 01:19
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד על ההתמדה בהצלחה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 23:40
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חמוד אתה ממש תלמיד מחונן, נראה לי שזה הרבה אוכל. לא צריך בלילה לאכול הרבה. מרק פילפל וגבינה זה מספיק.....לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 14:47
 קרולין Posts: 6651
|
בראבו!!!!!!!!!!!! רק ככה מצליחים!!!! קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 08:45

אתה כל כך נחוש שאין ספק שהצליח לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 08:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין ספק כשאנחנו רוצים אנחנו יכולים!!! ישר כוח!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 08:01
 יעלי Posts: 589
|
כל הכבוד!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 06:04
 ענת Posts: 3849
|
נהדר!!!!זה נשמע מעולה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 05:41
 dany Posts: 19819
|
כבוד כבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 04:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מצדיעה לך ,מי אמר שאין אוכל בדיאטה???. ואפילו טעים.
מקווה שעבר עליך לילה שקט .
בוקר נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 01:33
 spunkil Posts: 111
|
זהו, אז היום יש לי משמרת לילה בעבודה, ומכיוון שעבודות לילה לפני הדיאטה היו נגמרות בכריך נוטף מיונז בסודוך ליד העבודה היום באתי מצוייד: 1. קופסה עם מרק קישואים שהוכן מבעוד מועד 2. ביצה קשה 3. כרוביות בתנור מההרצאה של לפני שבוע 4. פלפל אדום 5. אקטיביה דיאט
האמת...זה מלא אוכל, לא יודע אם יבוא לי בכלל העיקר שיש לידי
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|