25/12/2010 06:46
 dany Posts: 19819
|
אמן הלוואי זהו נוטשת עמדה אקורדיאון כתב:
dany כתב: נראה עד כמה זה יתמיד אני די סקפטית אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן כך......... ראי את הנכדה שלי זה בידיוק מה שקרה.............. אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו עבודה להורים????????????? הם אשמים שהילדים הגיעו למצב הזה!!!!! הזנחה פושעת........ הורים היום כל כך עצלנים שזה ממש מכה. אקורדיאון כתב: dany כתב: מירי בהרצאה האחרונה כמו בעצם בכולם סיפרה על ילד בן 11 שהגיע עם 30 קילו עודף אני שואלת איך לא ירימו ידיים......... למבוגר להוריד 30 קילו זו עבודה קשה ביותר מלאת פחדים וכשלונות........... איך ילד יכול להתמודד עם זה???? ואם הוא לא יצליח עד שיהיה מבוגר כבר יהיו לו 60 קילו להוריד.......... כמה מפחיד, ויש כאלו היום המונים......... אז מרימים ידיים מראש אקורדיאון כתב: dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש? אוי זה ממש נורא,ליבי על הילדים האלה כאן יש עבודה חשובה מאוד להורים. נו זה שההורים לא משקיעים בנושא ויותר קל לקנות אוכל מוכן וכו מביא לתוצאות הללו. אוי מאוד חבל לי והילדה כבר עשתה צעד ראשוני. מקווה שאת טועה והילדה תפתיע לטובה.אם תהיינה תוצאות יתכן שהמוטיבציה להמשיך בתהליך של הרזיה יגבר. השאלה גם האם המסגרת טובה ותומכת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
נראה עד כמה זה יתמיד אני די סקפטית אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן כך......... ראי את הנכדה שלי זה בידיוק מה שקרה.............. אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו עבודה להורים????????????? הם אשמים שהילדים הגיעו למצב הזה!!!!! הזנחה פושעת........ הורים היום כל כך עצלנים שזה ממש מכה. אקורדיאון כתב: dany כתב: מירי בהרצאה האחרונה כמו בעצם בכולם סיפרה על ילד בן 11 שהגיע עם 30 קילו עודף אני שואלת איך לא ירימו ידיים......... למבוגר להוריד 30 קילו זו עבודה קשה ביותר מלאת פחדים וכשלונות........... איך ילד יכול להתמודד עם זה???? ואם הוא לא יצליח עד שיהיה מבוגר כבר יהיו לו 60 קילו להוריד.......... כמה מפחיד, ויש כאלו היום המונים......... אז מרימים ידיים מראש אקורדיאון כתב: dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש? אוי זה ממש נורא,ליבי על הילדים האלה כאן יש עבודה חשובה מאוד להורים. נו זה שההורים לא משקיעים בנושא ויותר קל לקנות אוכל מוכן וכו מביא לתוצאות הללו. אוי מאוד חבל לי והילדה כבר עשתה צעד ראשוני. מקווה שאת טועה והילדה תפתיע לטובה.אם תהיינה תוצאות יתכן שהמוטיבציה להמשיך בתהליך של הרזיה יגבר. השאלה גם האם המסגרת טובה ותומכת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:34
|
נראה עד כמה זה יתמיד אני די סקפטית אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן כך......... ראי את הנכדה שלי זה בידיוק מה שקרה.............. אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו עבודה להורים????????????? הם אשמים שהילדים הגיעו למצב הזה!!!!! הזנחה פושעת........ הורים היום כל כך עצלנים שזה ממש מכה. אקורדיאון כתב: dany כתב: מירי בהרצאה האחרונה כמו בעצם בכולם סיפרה על ילד בן 11 שהגיע עם 30 קילו עודף אני שואלת איך לא ירימו ידיים......... למבוגר להוריד 30 קילו זו עבודה קשה ביותר מלאת פחדים וכשלונות........... איך ילד יכול להתמודד עם זה???? ואם הוא לא יצליח עד שיהיה מבוגר כבר יהיו לו 60 קילו להוריד.......... כמה מפחיד, ויש כאלו היום המונים......... אז מרימים ידיים מראש אקורדיאון כתב: dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש? אוי זה ממש נורא,ליבי על הילדים האלה כאן יש עבודה חשובה מאוד להורים. נו זה שההורים לא משקיעים בנושא ויותר קל לקנות אוכל מוכן וכו מביא לתוצאות הללו. אוי מאוד חבל לי והילדה כבר עשתה צעד ראשוני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:33
|
dany כתב:
אכן כך......... ראי את הנכדה שלי זה בידיוק מה שקרה.............. אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו עבודה להורים????????????? הם אשמים שהילדים הגיעו למצב הזה!!!!! הזנחה פושעת........ הורים היום כל כך עצלנים שזה ממש מכה. אקורדיאון כתב: dany כתב: מירי בהרצאה האחרונה כמו בעצם בכולם סיפרה על ילד בן 11 שהגיע עם 30 קילו עודף אני שואלת איך לא ירימו ידיים......... למבוגר להוריד 30 קילו זו עבודה קשה ביותר מלאת פחדים וכשלונות........... איך ילד יכול להתמודד עם זה???? ואם הוא לא יצליח עד שיהיה מבוגר כבר יהיו לו 60 קילו להוריד.......... כמה מפחיד, ויש כאלו היום המונים......... אז מרימים ידיים מראש אקורדיאון כתב: dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש? אוי זה ממש נורא,ליבי על הילדים האלה כאן יש עבודה חשובה מאוד להורים. נו זה שההורים לא משקיעים בנושא ויותר קל לקנות אוכל מוכן וכו מביא לתוצאות הללו. אוי מאוד חבל לי והילדה כבר עשתה צעד ראשוני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:31
|
אכן כך......... ראי את הנכדה שלי זה בידיוק מה שקרה..............
אקורדיאון כתב:
dany כתב: איזו עבודה להורים????????????? הם אשמים שהילדים הגיעו למצב הזה!!!!! הזנחה פושעת........ הורים היום כל כך עצלנים שזה ממש מכה. אקורדיאון כתב: dany כתב: מירי בהרצאה האחרונה כמו בעצם בכולם סיפרה על ילד בן 11 שהגיע עם 30 קילו עודף אני שואלת איך לא ירימו ידיים......... למבוגר להוריד 30 קילו זו עבודה קשה ביותר מלאת פחדים וכשלונות........... איך ילד יכול להתמודד עם זה???? ואם הוא לא יצליח עד שיהיה מבוגר כבר יהיו לו 60 קילו להוריד.......... כמה מפחיד, ויש כאלו היום המונים......... אז מרימים ידיים מראש אקורדיאון כתב: dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש? אוי זה ממש נורא,ליבי על הילדים האלה כאן יש עבודה חשובה מאוד להורים. נו זה שההורים לא משקיעים בנושא ויותר קל לקנות אוכל מוכן וכו מביא לתוצאות הללו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:29
|
dany כתב:
איזו עבודה להורים????????????? הם אשמים שהילדים הגיעו למצב הזה!!!!! הזנחה פושעת........ הורים היום כל כך עצלנים שזה ממש מכה. אקורדיאון כתב: dany כתב: מירי בהרצאה האחרונה כמו בעצם בכולם סיפרה על ילד בן 11 שהגיע עם 30 קילו עודף אני שואלת איך לא ירימו ידיים......... למבוגר להוריד 30 קילו זו עבודה קשה ביותר מלאת פחדים וכשלונות........... איך ילד יכול להתמודד עם זה???? ואם הוא לא יצליח עד שיהיה מבוגר כבר יהיו לו 60 קילו להוריד.......... כמה מפחיד, ויש כאלו היום המונים......... אז מרימים ידיים מראש אקורדיאון כתב: dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש? אוי זה ממש נורא,ליבי על הילדים האלה כאן יש עבודה חשובה מאוד להורים. נו זה שההורים לא משקיעים בנושא ויותר קל לקנות אוכל מוכן וכו מביא לתוצאות הללו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:26
|
איזו עבודה להורים????????????? הם אשמים שהילדים הגיעו למצב הזה!!!!! הזנחה פושעת........ הורים היום כל כך עצלנים שזה ממש מכה. אקורדיאון כתב:
dany כתב: מירי בהרצאה האחרונה כמו בעצם בכולם סיפרה על ילד בן 11 שהגיע עם 30 קילו עודף אני שואלת איך לא ירימו ידיים......... למבוגר להוריד 30 קילו זו עבודה קשה ביותר מלאת פחדים וכשלונות........... איך ילד יכול להתמודד עם זה???? ואם הוא לא יצליח עד שיהיה מבוגר כבר יהיו לו 60 קילו להוריד.......... כמה מפחיד, ויש כאלו היום המונים......... אז מרימים ידיים מראש אקורדיאון כתב: dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש? אוי זה ממש נורא,ליבי על הילדים האלה כאן יש עבודה חשובה מאוד להורים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 06:01
|
dany כתב:
מירי בהרצאה האחרונה כמו בעצם בכולם סיפרה על ילד בן 11 שהגיע עם 30 קילו עודף  אני שואלת איך לא ירימו ידיים......... למבוגר להוריד 30 קילו זו עבודה קשה ביותר מלאת פחדים וכשלונות........... איך ילד יכול להתמודד עם זה???? ואם הוא לא יצליח עד שיהיה מבוגר כבר יהיו לו 60 קילו להוריד.......... כמה מפחיד, ויש כאלו היום המונים......... אז מרימים ידיים מראש אקורדיאון כתב: dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש? אוי זה ממש נורא,ליבי על הילדים האלה כאן יש עבודה חשובה מאוד להורים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:52
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
זה לא קל אך ולכן צריך להרתם ולעזור במשפחה זה לזה.... תודה אקו שיהיה בוקר אור לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:34
|
מירי בהרצאה האחרונה כמו בעצם בכולם סיפרה על ילד בן 11 שהגיע עם 30 קילו עודף אני שואלת איך לא ירימו ידיים......... למבוגר להוריד 30 קילו זו עבודה קשה ביותר מלאת פחדים וכשלונות........... איך ילד יכול להתמודד עם זה???? ואם הוא לא יצליח עד שיהיה מבוגר כבר יהיו לו 60 קילו להוריד.......... כמה מפחיד, ויש כאלו היום המונים......... אז מרימים ידיים מראש
אקורדיאון כתב:
dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:19
|
דובונית אכפת לי כתב:
לצערי מכירה כמה קרובים שאני מתפללת שבקרוב יפול האסימון כי זה לא טוב לבריאותם......ושאנו נמשיך במאבק... יום טוב אקורדיאון כתב: dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש? דבוניתה שיהיה לך יום קסום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:16
|
לצערי מכירה כמה קרובים שאני מתפללת שבקרוב יפול האסימון כי זה לא טוב לבריאותם......ושאנו נמשיך במאבק... יום טוב אקורדיאון כתב:
dany כתב: וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 09:14
|
dany כתב:
וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני אכן ,באמת כמה כאלה יש שמרימים ידיים מראש?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 09:01
|
וללא פחד..... כי אם אני ואתה ואת יכולים אז לא להיכנע לפחד שמא לא אצליח ולדעת כי יש נפילות ובאותה המידה יש גם הצלחות. יקירי סופ"ש נפלא ומלא הצלחה אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 08:25
|
dany כתב:
הוא שאמרנו צריך לנתח את הראש  מכיוון שלא אפשרי אנחנו נמשיך בדרך שלנו עם כל העליות ומורדות. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 05:54
|
הוא שאמרנו צריך לנתח את הראש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 23:21
|
אכן שום ניתוח שקשור להרזיה אינו מועיל בגלל שהבעיה היא בראש .... וניתוחים ראיתי רק את הפרומו הספיק לי מזעזע...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 11:04
|
dany כתב:
העיקר לא להגיע לניתוח קיצור קיבה .............  רק זה לא!!!מכירה כמה כאלה ולדעתי הפכו לאנשים אומללים למרות שלא מודים ואחת גם שמנה ללא בעיה ,מילקשקים קצפות וכו,מתחלק בלי בעיה,הוא שאמרתי אם אפשר היה לנתח את המוח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 09:39
|
העיקר לא להגיע לניתוח קיצור קיבה .............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 09:38

ומזל שהגענו עד הלום!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|