25/12/2010 05:15
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
כי לפעמיים חלומות מתגשמים  חחחח העיקר שלא יתגשמו אלו הקשורות בארוחות שחיתות  חחח השיר הזה היה הלהיט במסיבת הפרישה שלי,אז כן אכן לפעמים הם מתגשמים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:13
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כי לפעמיים חלומות מתגשמים חחחח העיקר שלא יתגשמו אלו הקשורות בארוחות שחיתות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 06:41
|
dany כתב:
איזה כייף שהדימיון משתולל................. אכן זה תמיד שלנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 06:26
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף שהדימיון משתולל.................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 05:42
|
דובונית אכפת לי כתב:
בנות אתן הרפתקאה ושוב LIKE לשירים תודה  חחחחח רק שנצחק ,לחלום תמיד מותר זה בטח ללא קלוריות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 23:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בנות אתן הרפתקאה ושוב LIKE לשירים תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:26
|
dany כתב:
לא באמת הלכתי למחשבות לגמרי אחרות על השתלטות על המוח............ באמת כמו בסרטים הבידיוניים........... אקורדיאון כתב: dany כתב: הבעיה עם השבבים האלו שמתחילים עם הרזיה ואין לך מושג איפה מסיימים.......... מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: זוכרת שהיינו ילדים וקראנו ז'ול ורן איזה מדע בידיוני היה שם......... אז היום אפילו הוא מתהפך בקברו על כך שיש כאלו רעיונות שקיימים שבדמיונו הפרוע ביותר לא חלם עליהם. המציאות שלנו מתעלה על כל דמיון שאי פעם היה............ אז מה זה להשתיל לנו כזה מין שבב נגד זלילה ובולמוסים. אקורדיאון כתב: dany כתב: תראי לכלבים שמים כבר שבבים............. אז זה כבר לא כל כך רחוק, ממש לא מדע בדיוני חחחחח את הורגת אותי. תאמיני לי אם היה הייתי מוכנה. חחחח את חושבת שנעלם מרוב רזון?????? מפחיד ואין כבר בדיוני,כל מה שהיה בדיוני בעבר הפך למציאות כיום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:17
|
לא באמת הלכתי למחשבות לגמרי אחרות על השתלטות על המוח............ באמת כמו בסרטים הבידיוניים........... אקורדיאון כתב:
dany כתב: הבעיה עם השבבים האלו שמתחילים עם הרזיה ואין לך מושג איפה מסיימים.......... מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: זוכרת שהיינו ילדים וקראנו ז'ול ורן איזה מדע בידיוני היה שם......... אז היום אפילו הוא מתהפך בקברו על כך שיש כאלו רעיונות שקיימים שבדמיונו הפרוע ביותר לא חלם עליהם. המציאות שלנו מתעלה על כל דמיון שאי פעם היה............ אז מה זה להשתיל לנו כזה מין שבב נגד זלילה ובולמוסים. אקורדיאון כתב: dany כתב: תראי לכלבים שמים כבר שבבים............. אז זה כבר לא כל כך רחוק, ממש לא מדע בדיוני חחחחח את הורגת אותי. תאמיני לי אם היה הייתי מוכנה. חחחח את חושבת שנעלם מרוב רזון??????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:15
|
dany כתב:
הבעיה עם השבבים האלו שמתחילים עם הרזיה ואין לך מושג איפה מסיימים.......... מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: זוכרת שהיינו ילדים וקראנו ז'ול ורן איזה מדע בידיוני היה שם......... אז היום אפילו הוא מתהפך בקברו על כך שיש כאלו רעיונות שקיימים שבדמיונו הפרוע ביותר לא חלם עליהם. המציאות שלנו מתעלה על כל דמיון שאי פעם היה............ אז מה זה להשתיל לנו כזה מין שבב נגד זלילה ובולמוסים. אקורדיאון כתב: dany כתב: תראי לכלבים שמים כבר שבבים............. אז זה כבר לא כל כך רחוק, ממש לא מדע בדיוני חחחחח את הורגת אותי. תאמיני לי אם היה הייתי מוכנה. חחחח את חושבת שנעלם מרוב רזון??????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 05:15
|
הבעיה עם השבבים האלו שמתחילים עם הרזיה ואין לך מושג איפה מסיימים.......... מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: זוכרת שהיינו ילדים וקראנו ז'ול ורן איזה מדע בידיוני היה שם......... אז היום אפילו הוא מתהפך בקברו על כך שיש כאלו רעיונות שקיימים שבדמיונו הפרוע ביותר לא חלם עליהם. המציאות שלנו מתעלה על כל דמיון שאי פעם היה............ אז מה זה להשתיל לנו כזה מין שבב נגד זלילה ובולמוסים. אקורדיאון כתב: dany כתב: תראי לכלבים שמים כבר שבבים............. אז זה כבר לא כל כך רחוק, ממש לא מדע בדיוני חחחחח את הורגת אותי. תאמיני לי אם היה הייתי מוכנה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 04:58
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: רעיון גאוני אקורדיאון כתב: dany כתב: עכשיו כבר מצפים לשני דברים להרצאה של מירי ולמוזיקה של הדס  חחחחחחח חבל שמירי לא נותנת הרצאה יומית כמו השירים של הדס והיינו פותחות איתה את הבוקר. ממש כולם יקבלו זריקת מוטיבציה על הבוקר. נכון?כולנו היינו מעלמים מרוב רזון.חחחחח חחחחחחחח דנדוש גם אני לא מתנגדת לשבב  ואכן אקול'ה מירי על הבוקר בכמה דק של מוטיבציה זה רעיון מהפכני........והלוואי והיה אפשר..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 04:58
|
dany כתב:
זוכרת שהיינו ילדים וקראנו ז'ול ורן איזה מדע בידיוני היה שם......... אז היום אפילו הוא מתהפך בקברו על כך שיש כאלו רעיונות שקיימים שבדמיונו הפרוע ביותר לא חלם עליהם. המציאות שלנו מתעלה על כל דמיון שאי פעם היה............ אז מה זה להשתיל לנו כזה מין שבב נגד זלילה ובולמוסים. אקורדיאון כתב: dany כתב: תראי לכלבים שמים כבר שבבים............. אז זה כבר לא כל כך רחוק, ממש לא מדע בדיוני חחחחח את הורגת אותי. תאמיני לי אם היה הייתי מוכנה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 01:12
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: רעיון גאוני אקורדיאון כתב: dany כתב: עכשיו כבר מצפים לשני דברים להרצאה של מירי ולמוזיקה של הדס  חחחחחחח חבל שמירי לא נותנת הרצאה יומית כמו השירים של הדס והיינו פותחות איתה את הבוקר. ממש כולם יקבלו זריקת מוטיבציה על הבוקר.
חחחחחחחח דנדוש גם אני לא מתנגדת לשבב ואכן אקול'ה מירי על הבוקר בכמה דק של מוטיבציה זה רעיון מהפכני........והלוואי והיה אפשר..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:54
|
זוכרת שהיינו ילדים וקראנו ז'ול ורן איזה מדע בידיוני היה שם......... אז היום אפילו הוא מתהפך בקברו על כך שיש כאלו רעיונות שקיימים שבדמיונו הפרוע ביותר לא חלם עליהם. המציאות שלנו מתעלה על כל דמיון שאי פעם היה............ אז מה זה להשתיל לנו כזה מין שבב נגד זלילה ובולמוסים. אקורדיאון כתב:
dany כתב: תראי לכלבים שמים כבר שבבים............. אז זה כבר לא כל כך רחוק, ממש לא מדע בדיוני חחחחח את הורגת אותי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:45
|
dany כתב:
תראי לכלבים שמים כבר שבבים............. אז זה כבר לא כל כך רחוק, ממש לא מדע בדיוני חחחחח את הורגת אותי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:43
|
תראי לכלבים שמים כבר שבבים............. אז זה כבר לא כל כך רחוק, ממש לא מדע בדיוני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:42
|
dany כתב:
עוד יבוא היום ויעשו לנו שתלים למוח...............  חחחחחח,סים כמו בסלולרי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:41
|
עוד יבוא היום ויעשו לנו שתלים למוח...............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:39
|
dany כתב:
רעיון גאוני אקורדיאון כתב: dany כתב: עכשיו כבר מצפים לשני דברים להרצאה של מירי ולמוזיקה של הדס  חחחחחחח חבל שמירי לא נותנת הרצאה יומית כמו השירים של הדס והיינו פותחות איתה את הבוקר. ממש כולם יקבלו זריקת מוטיבציה על הבוקר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2010 17:34
|
רעיון גאוני אקורדיאון כתב:
dany כתב: עכשיו כבר מצפים לשני דברים להרצאה של מירי ולמוזיקה של הדס  חחחחחחח חבל שמירי לא נותנת הרצאה יומית כמו השירים של הדס והיינו פותחות איתה את הבוקר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|