25/12/2010 05:36
 dany Posts: 19819
|
לא לשכוח אני רוצה צילום............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו כל הכבוד על המודעות במסעדה והשליטה יישר כוח ותתחדשי על הבגדים בטוח תהיי מהממת  תהני ובהצלחה בהמשך תודה רבה יקירתי,אכן כל יום כזה רווח נקי .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:34
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו כל הכבוד על המודעות במסעדה והשליטה יישר כוח ותתחדשי על הבגדים בטוח תהיי מהממת  תהני ובהצלחה בהמשך תודה רבה יקירתי,אכן כל יום כזה רווח נקי .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2010 05:33
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו כל הכבוד על המודעות במסעדה והשליטה יישר כוח ותתחדשי על הבגדים בטוח תהיי מהממת תהני ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 17:08
|
איזה כייף תענוג מושלם אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: אקו ממש תענוג לשמוע כל פעם מחדש אודות קניות הבגדים שלך. זה יפה לעקוב ולראות איזה שינוי את עוברת עם הבגדים שאת רוכשת. דברים שלא לבשת עד עכשיו פתאום מוצאים מקום של כבוד בארון. כל הכבוד יקירתי, תהני!!! אכן זה פשוט תענוג,אמנם תענוג יקר אבל אין הסבר לתחושה,עוד לקחתי מידה לא מתאימה והמוכרת אומרת לי מה את לוקחת את צריכה מידה יותר קטנה.אין מחיר ולכן אני חייבת לשמור על הקיים בקנאות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 16:58
|
hadasosh1 כתב:
dany כתב: כבר חכמים מאיתנו אמרו שדרך האיזון היא הדרך הנכנה להצלחה אז נאמץ את התורה ולדרך. חיבוק גדול אכן כך קיצוניות לא תורמת באף מקרה תמיד איזון עדיף על זה.  נכון ביותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 16:57
|
שאפתנית כתב:
אקו ממש תענוג לשמוע כל פעם מחדש אודות קניות הבגדים שלך. זה יפה לעקוב ולראות איזה שינוי את עוברת עם הבגדים שאת רוכשת. דברים שלא לבשת עד עכשיו פתאום מוצאים מקום של כבוד בארון. כל הכבוד יקירתי, תהני!!! אכן זה פשוט תענוג,אמנם תענוג יקר אבל אין הסבר לתחושה,עוד לקחתי מידה לא מתאימה והמוכרת אומרת לי מה את לוקחת את צריכה מידה יותר קטנה.אין מחיר ולכן אני חייבת לשמור על הקיים בקנאות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 16:11
 tutit Posts: 2431
|
dany כתב:
כבר חכמים מאיתנו אמרו שדרך האיזון היא הדרך הנכנה להצלחה אז נאמץ את התורה ולדרך. חיבוק גדול
אכן כך קיצוניות לא תורמת באף מקרה תמיד איזון עדיף על זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 15:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו ממש תענוג לשמוע כל פעם מחדש אודות קניות הבגדים שלך. זה יפה לעקוב ולראות איזה שינוי את עוברת עם הבגדים שאת רוכשת. דברים שלא לבשת עד עכשיו פתאום מוצאים מקום של כבוד בארון. כל הכבוד יקירתי, תהני!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 09:03
|
כבר חכמים מאיתנו אמרו שדרך האיזון היא הדרך הנכנה להצלחה אז נאמץ את התורה ולדרך. חיבוק גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 08:20
|
dany כתב:
כולנו כך.................. אקורדיאון כתב: dany כתב: ללא האשמות אך לא לגלוש לצד השני שכבר סולח יותר מידי אקורדיאון כתב: דובונית אכפת לי כתב: אקו נאמר הכל אז נותר בהצלחה ענקית מכל הלב וכמובן תודה על ההמלצה שאפתנית תודה על מילים חיוביות ולילך 70 מקווה שאט אט תלמדי על עצמך ועל חולשותיך ומעלותיך ותשמשי במה שטוב לך בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 12/24/2010 תודה יקירה ,את חולשותי מכירה כל כך טוב,צריכה ללמוד להתמודד ואולי באמת לאמץ את בלעת שילמת אבל רק יום אחד ולחזור למסלול ללא האשמה עצמית. אוהו אם הייתי משהו באמצע לא הייתי כאן ,אבל אני בסדר, מאוזנת. אכן ןלכן כולנו כאן יחדיו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 07:46
|
כולנו כך.................. אקורדיאון כתב:
dany כתב: ללא האשמות אך לא לגלוש לצד השני שכבר סולח יותר מידי אקורדיאון כתב: דובונית אכפת לי כתב: אקו נאמר הכל אז נותר בהצלחה ענקית מכל הלב וכמובן תודה על ההמלצה שאפתנית תודה על מילים חיוביות ולילך 70 מקווה שאט אט תלמדי על עצמך ועל חולשותיך ומעלותיך ותשמשי במה שטוב לך בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 12/24/2010 תודה יקירה ,את חולשותי מכירה כל כך טוב,צריכה ללמוד להתמודד ואולי באמת לאמץ את בלעת שילמת אבל רק יום אחד ולחזור למסלול ללא האשמה עצמית. אוהו אם הייתי משהו באמצע לא הייתי כאן ,אבל אני בסדר, מאוזנת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 06:42
|
dany כתב:
ללא האשמות אך לא לגלוש לצד השני שכבר סולח יותר מידי אקורדיאון כתב: דובונית אכפת לי כתב: אקו נאמר הכל אז נותר בהצלחה ענקית מכל הלב וכמובן תודה על ההמלצה שאפתנית תודה על מילים חיוביות ולילך 70 מקווה שאט אט תלמדי על עצמך ועל חולשותיך ומעלותיך ותשמשי במה שטוב לך בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 12/24/2010 תודה יקירה ,את חולשותי מכירה כל כך טוב,צריכה ללמוד להתמודד ואולי באמת לאמץ את בלעת שילמת אבל רק יום אחד ולחזור למסלול ללא האשמה עצמית. אוהו אם הייתי משהו באמצע לא הייתי כאן ,אבל אני בסדר, מאוזנת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 06:22
|
ללא האשמות אך לא לגלוש לצד השני שכבר סולח יותר מידי אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: אקו נאמר הכל אז נותר בהצלחה ענקית מכל הלב וכמובן תודה על ההמלצה שאפתנית תודה על מילים חיוביות ולילך 70 מקווה שאט אט תלמדי על עצמך ועל חולשותיך ומעלותיך ותשמשי במה שטוב לך בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 12/24/2010 תודה יקירה ,את חולשותי מכירה כל כך טוב,צריכה ללמוד להתמודד ואולי באמת לאמץ את בלעת שילמת אבל רק יום אחד ולחזור למסלול ללא האשמה עצמית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 06:21
|
מבקשת צילום ולהעביר לי .......בבקשה אקורדיאון כתב:
הכל בשליטה תודה יקירותי. דווקא אתמול הייתי במתחם התחנה ליד נווה צדק,מתחם משוחזר של תחנת הרכבת ההסטורית.
מקום חביב מאוד ליום של מזג אויר טוב.
אפילו אכלתי במסעדה בשליטה מוחלטת ללא מנה אחרונה גם לא חצי חצי,לא לוקחת סיכונים.
במקום בוטיקים לסוגיהם וכך בדרך כלל גם המחירים אבל כמובן שלא יכולה בלי משהו וקניתי לעצמי
נעליים ואפודה חמודה אצל רונן חן מעצה שאני אוהבת ורבקוש את יודעת מדוע?אני חוזרת לבגדי הגוף אבל הפעם ללא חגורה
אלא עם עליונית, אעשה לכם תצוגה ביום שני.שאפו לעצמי שהם טובים במידה.
סוף שבוע נהדר.נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 05:38
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו נאמר הכל אז נותר בהצלחה ענקית מכל הלב וכמובן תודה על ההמלצה שאפתנית תודה על מילים חיוביות  ולילך 70 מקווה שאט אט תלמדי על עצמך ועל חולשותיך ומעלותיך ותשמשי במה שטוב לך בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 12/24/2010 תודה יקירה ,את חולשותי מכירה כל כך טוב,צריכה ללמוד להתמודד ואולי באמת לאמץ את בלעת שילמת אבל רק יום אחד ולחזור למסלול ללא האשמה עצמית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 05:36
|
הכל בשליטה תודה יקירותי. דווקא אתמול הייתי במתחם התחנה ליד נווה צדק,מתחם משוחזר של תחנת הרכבת ההסטורית.
מקום חביב מאוד ליום של מזג אויר טוב.
אפילו אכלתי במסעדה בשליטה מוחלטת ללא מנה אחרונה גם לא חצי חצי,לא לוקחת סיכונים.
במקום בוטיקים לסוגיהם וכך בדרך כלל גם המחירים אבל כמובן שלא יכולה בלי משהו וקניתי לעצמי
נעליים ואפודה חמודה אצל רונן חן מעצה שאני אוהבת ורבקוש את יודעת מדוע?אני חוזרת לבגדי הגוף אבל הפעם ללא חגורה
אלא עם עליונית, אעשה לכם תצוגה ביום שני.שאפו לעצמי שהם טובים במידה.
סוף שבוע נהדר.נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2010 00:04
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו נאמר הכל אז נותר בהצלחה ענקית מכל הלב וכמובן תודה על ההמלצה שאפתנית תודה על מילים חיוביות  ולילך 70 מקווה שאט אט תלמדי על עצמך ועל חולשותיך ומעלותיך ותשמשי במה שטוב לך בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 12/24/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 13:22
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקירתי מה קורה איתך אתמול והיום האם הכל כמתוכנן? חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2010 04:55
|
hadasosh1 כתב:
שאפתנית כתב: חשיבה חיובית...  וואו שאפתנית איזה יופי-מיוחד!!! גם חתול יכול לראות את האריה שבו... אז מה זה אומר עלינו? הכל אפשרי, זה תלוי רק בנו ובאמונה בעצמנו. חחחאני מזל אריה ובדרך רואה במראה אריה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|