23/12/2010 23:04
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל שרון חמודה כל הכבוד שאת שומרת משתדלת ועל המקום יישר כוח מצויין ששאבת כוחות עשית הליכה וחזרת לעצמך נהדרת המשיכי כך אנו איתך  ובצקיסטית מקווה שהעברת הלאה כדי שלא יפגע באחרות ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 16:55
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
את נהדרת וניראת 10 פגשתי אותך אמש ממש אהבתי לראות את הבטן הקטנטנה
שמבצבצת רק שיהיה בשעה טובה אמן
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 16:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
dany כתב: תנו לה בכפיים................ בתופים ובמצלתיים [תונquote=יעלי] מיכל שרון כתב: נ.ב. - שכחתי לעדכן שעמדתי השבוע במקום!!! ווויייי  מגיע לה!!!נהדרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 15:31
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
תנו לה בכפיים................ בתופים ובמצלתיים [תונquote=יעלי] מיכל שרון כתב: נ.ב. - שכחתי לעדכן שעמדתי השבוע במקום!!! ווויייי 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 14:42
 dany Posts: 19819
|
תנו לה בכפיים................ [תונquote=יעלי] מיכל שרון כתב:
נ.ב. - שכחתי לעדכן שעמדתי השבוע במקום!!! ווויייי 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 14:35
 יעלי Posts: 589
|
 מיכל שרון כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 14:31
|
צריך לעשות משהו בעניין!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 12:25
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי חגיתוש' אני קוראת את דבריך ומשפט אחד תפס אותי מאוד חזק וזה בקשר לגניקולוג. אני מקווה שאת לא שותקת על המעשה ושהתלוננת. טוב שעזבת אותו אבל אני מקווה שהתלוננת כדי שאחרות לא יפלו לידיו. מחזקת אותך!!!! שאפתנית בצקיסטית בגמילה כתב:
היי מיכלי, אכן הרופא הזה חסר רגישות כלפי אנשים שמנים, בגלל שהוא רזה. גם אני בעבר הלכתי לנאתורופת שנתן לי תפריט ספציפי והיה קשוח איתי, ולא הבין בכלל למה אני אומרת לו ששקדים (שהם מאוד בריאים לאנשים רזים) הם אויבים מבחינתי ודיבר אליי לא יפה ודרש ממני "לקח אחריות" על עצמי וכל מיני משפטים מפגרים וגם אני בכיתי בפגישה הראשונה כי הייתי בהלם, אבל בפגישה השניה כבר צעקתי עליו והוא התנצל, ואח"כ כבר לא היתה פגישה שלישית... ואכן קשה למצוא בימינו גניקולוגים שהם גם מקצועיים וגם נחמדים. רק לפני חודש הגניקולוג שלי הטריד אותי מינית, אבל ברבעון הבא כבר אלך לאחר. בקיצור, ההמלצות שלי אלייך: יש לך בעל מדהים ומקסים, ואני ממליצה לך בפעם הבאה גם להחליף רופא אבל גם להביא את גיתי כדי שיחזיק לך את היד, יגן עלייך וגם כדי שישאל שאלות כי במצבים כאלה ההורמונים משתוללים ושוכחים דברים, מתרגשים וכו'. בכל מקרה, משפטים כאלה אומרים הרזים בכל מיני סיטואציות, ואת חייבת ללמוד לפתח עור של פיל ולא לתת לדברים שלהם להיכנס בפנים, כי הם בחיים לא יבינו אותנו ואי לכך הם יכולים לקפוץ! תהיי שלמה עם האמת שלך. בשביל יש לך אותנו. כולנו כאן בשבילך באהבה רבה. חגית 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 12:24
 כרובית Posts: 261
|
1.כל הכבוד!! את גדולה... -זה לגבי העמידה על המקום. 2.מנסיוני בתור אחות אחראית מרפאה שנתקלה בלא מעט טיפוסים של רופאים, את יכולה להרגע ולהבין שלהרבה מהם יש רגשי נחיתות לא פחותים מלאדם הכי שמן שתכירי, תוקפניים וחסרי יכולת אמפתיה...(וישנם ההפך כמובן...) כנראה שביקרת אצל רופא כזה, אין שום בעיה להחליף רופא גם ביום האחרון של ההריון....עשי מה שטוב לך. 3. העיקר הבריאות של העובר ושלך!! תמיד תזכרי שעם המשקל אפשר להתמודד אך יש מצבים בריאותיים שמאוד קשה.... בהצלחה רבה! המשך הריון קל!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 12:12
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי מיכלי, אכן הרופא הזה חסר רגישות כלפי אנשים שמנים, בגלל שהוא רזה. גם אני בעבר הלכתי לנאתורופת שנתן לי תפריט ספציפי והיה קשוח איתי, ולא הבין בכלל למה אני אומרת לו ששקדים (שהם מאוד בריאים לאנשים רזים) הם אויבים מבחינתי ודיבר אליי לא יפה ודרש ממני "לקח אחריות" על עצמי וכל מיני משפטים מפגרים וגם אני בכיתי בפגישה הראשונה כי הייתי בהלם, אבל בפגישה השניה כבר צעקתי עליו והוא התנצל, ואח"כ כבר לא היתה פגישה שלישית... ואכן קשה למצוא בימינו גניקולוגים שהם גם מקצועיים וגם נחמדים. רק לפני חודש הגניקולוג שלי הטריד אותי מינית, אבל ברבעון הבא כבר אלך לאחר. בקיצור, ההמלצות שלי אלייך: יש לך בעל מדהים ומקסים, ואני ממליצה לך בפעם הבאה גם להחליף רופא אבל גם להביא את גיתי כדי שיחזיק לך את היד, יגן עלייך וגם כדי שישאל שאלות כי במצבים כאלה ההורמונים משתוללים ושוכחים דברים, מתרגשים וכו'. בכל מקרה, משפטים כאלה אומרים הרזים בכל מיני סיטואציות, ואת חייבת ללמוד לפתח עור של פיל ולא לתת לדברים שלהם להיכנס בפנים, כי הם בחיים לא יבינו אותנו ואי לכך הם יכולים לקפוץ! תהיי שלמה עם האמת שלך. בשביל יש לך אותנו. כולנו כאן בשבילך באהבה רבה. חגית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 11:34
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי יקרה שלי ! תקשיבי לי טוב את עושה בטל ומבוטל לרופא הזה , אני הייתי אומרת לך לעזוב אותו בפירוש
אבל זה לא מומלץ באמצע ההריון להחליף רופא לכן אני מציעה לך לעשות את זה אחרי הלידה ב"ה.
אל תקשיבי לו הוא פשוט חצוף וגס רוח ולעשלות 7 ק"ג זה בכלל לא הרבה!!!!
את ניראת מצוין !!!!!!!!!!!!
וחבל שכאלה אנשים נותנים לנו שירות!!!
יש דרך לומר דברים בצורה הרבה יותר נעימה ובצורה של הסברה ולא לרדת עלייך בצורה כזאת מכוערת.
אל תיכנסי לזה עכשיו ואל תתני לו להוריד אותך.
תמשיכי להיות מדהימה עם האוכל כפי שאת היום ולגביי התזונה את יכולה להתייעץ עם מירי אני בטוחה שהיא תעזור לך.
נשיקות והמון המון חיבוקים..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 10:17
|
המקום הזה של נתינה עושה אותי כל כך מאושרת ומסופקת.......... כך שזו הזנה הדדית. את גדולה שנשארת במקום.............. אין עליך סמל ודוגמא היה צריך לקחת ולא להציק לך. יום נהדר נשיקות
=מיכל שרון]תודה רבה לכולכן יקרות ומקסימות!!! אכן החיזוקים שלכן ודברי בעידוד יחד עם הנזיפה/עידוד ממירי החזירו אותי לתלם...
כולכן כל כך צודקות ובאמת שזה לא משנה מה הטבלאות בספרי הרפואה אומרות ולא משנה מה הרופא חושב.. מה שמשנה זה שאני במסגרת ואני בתהליך ואני בשמירה ובעשייה ורק חשוב שאניא שמור על אנרגיות חיוביות ומצב רוח מרומם כמו שכולכן אמרתן בצדק.
אז אתמול בהחלט היה יום שהתחיל בדאון אבל נגמר ממש מעולה.. והדובדבן שבקצפת היה שיצאנו בערב להליכה של שעה והרגשתי טוב, חזר לי הבטחון העצמי וכבר עשיתי בטל ומבוטל
שוב המון תודה לכולכן על העידוד והתמיכה... זה ממש לא מובן מאליו.. ובאמת שאתן כל כך קרובות ומבינות.. לא שיתפתי במה שקרה אף אחד חוץ ממכן ומגיתי... שרק תבינו כמה המקום הזה מאפשר פתיחות והבנה ואכפתיות שלא תמיד מובן מאליו שנמצא גם במקומות קרובים יותר או פחות ביומיום שלנו.
שיהיה לכולנו יום נפלא - אוהבת את כולכן edited by מיכל שרון on 12/21/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 10:13
 רבקה Posts: 8411
|
מיכל שרון כתב:
מיכלי נהדר את גאונה.שמחה מאוד בשבילך לא לשכוח ליטוף לבוטניקו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 09:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
את רואה שאת מלכה!! אל תקשיבי לאף רופא רזה מסריח שלא מבין כלום מהחיים שלו!!! מיכל שרון כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 09:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכל שרון כתב:
נ.ב. - שכחתי לעדכן שעמדתי השבוע במקום!!! ווויייי  כל הכבוד יקירתי אין כמוך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 08:57
 לילך70 Posts: 45
|
כל הכבוד לך שגם בהריון את מקפידה על תזונה נכונה. אני בהרינות אוכלת בשביל כל המשפחה ועולה בהתאם. 7 ק"ג זו בהחלט עלייה מתונה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 08:54
 מיכל שרון Posts: 1318
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 08:53
 מיכל שרון Posts: 1318
|
תודה רבה לכולכן יקרות ומקסימות!!! אכן החיזוקים שלכן ודברי בעידוד יחד עם הנזיפה/עידוד ממירי החזירו אותי לתלם...
כולכן כל כך צודקות ובאמת שזה לא משנה מה הטבלאות בספרי הרפואה אומרות ולא משנה מה הרופא חושב.. מה שמשנה זה שאני במסגרת ואני בתהליך ואני בשמירה ובעשייה ורק חשוב שאניא שמור על אנרגיות חיוביות ומצב רוח מרומם כמו שכולכן אמרתן בצדק.
אז אתמול בהחלט היה יום שהתחיל בדאון אבל נגמר ממש מעולה.. והדובדבן שבקצפת היה שיצאנו בערב להליכה של שעה והרגשתי טוב, חזר לי הבטחון העצמי וכבר עשיתי בטל ומבוטל
שוב המון תודה לכולכן על העידוד והתמיכה... זה ממש לא מובן מאליו.. ובאמת שאתן כל כך קרובות ומבינות.. לא שיתפתי במה שקרה אף אחד חוץ ממכן ומגיתי... שרק תבינו כמה המקום הזה מאפשר פתיחות והבנה ואכפתיות שלא תמיד מובן מאליו שנמצא גם במקומות קרובים יותר או פחות ביומיום שלנו.
שיהיה לכולנו יום נפלא - אוהבת את כולכן  edited by מיכל שרון on 12/21/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 08:22
 אורלי דריקס Posts: 195
|
תגידי הוא חי בסרט? את יחסית לא העלת הרבה ואני בטוחה שהוא התבלבל עם מישהי אחרת. קבלי אנרגיות חיוביות ואני שוב בהלם מהרופא אני בשום הריון כולל של התאומים מעולם לא קיבלתי ביקורת מהרופא שלי או בטיפת חלב אל תתרגשי יתר על המידה ושמרי על האנרגיות הטובות שלך. אחלה יום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 00:28
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה קיבלת כאן כל כך הרבה אהבה, שאני בטוחה שהתחזקת. אני שמחה שהיגעת הבוקר והתחלת לחייך ולהבין שהרופא שלך טעה. חבל שלא היגעת אלי מיד אחרי הפגישה איתו היית חוסכת עגמת נפש מיותרת. אם טוב לך איתו תמשיכי ואם לא תעזבי תעשי רק מה שטוב לך..... בנתיים אני איתך לאורך כל הדרך והפורום המדהים הזה גם. חזקי ואימצי אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|