19/12/2010 22:33
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יקירי אתה חמוד ותמשיך לעלות הגיגים. העיקר שאתה כרטיס זהב ויושב ללמוד בבית ספרי. לאט לאט תגענה התובנות.... בנתיים מתראים במעמד השקילה ביום רביעי אז זהירות... להתראות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 20:44
 קרולין Posts: 6651
|
יקירי, ה"קורס" הוא לכל החיים!
אין מקום לשאננות , מידי פעם אפשר לאכול יותר אבל כל זמן צריך להיות עם היד על הדופק.
חבל לקלקל , תמשיך לה ת מ י ד בתהליך ולשמור על ההישג הנפלא שלך!
שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך.....
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 19:39
 dany Posts: 19819
|
כפי כתבת אתה נמצא עכשיו במקום שאתה מכיר אותו...... רגע לפני ההצלחה את בורח......... למה? מליון סיבות!! אבל עכשיו אתה הולך לשנות את הדיסק ולא ליפול לאותו בור מוכר וידוע...... כל הכבוד למחמאות, שלא יעלו לך לראש!! תזכורתמיד כי אנחנו מאד רגישים ושבירים ובהרף עין מעלים את מה שירדנו בעמל רב. להיצמד לתפריט, לא להסתחרר מההצלחה, להבין כי זהו הרגע בו אתה צריך לשנות את דפוס ההתנהגות. המון המון הצלחה, אין לך הרבה לרדת, אך אתה צריך ללמוד לחיות עם התכנית בכדי לשמור על הקיים לתמיד......... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 18:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
מדבריך צועקת השאננות ואסור לך להיכנס למקום הזה. אתה חייב להישאר ערני ועם יד על הדופק כל הזמן כדי לא להרוס תוצאות ולא לתת לראש השמן להשתלט עליך כי חבל. שמור על עצמך וצא מהשאננות ואל תיכנע לביסלי או לשוקולד אחרי חמש בערב זה לא שווה את ההשקעה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 17:46
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כן כן לרדת במבצע ענק קל יותר מהתקופה הפורחת של להגיע כמעט או ליעד. מקבלים מחמאות ובודקים את הגבולות.
מתחילים ללכת על הקצה וכמו שאני תמיד טוענת זה הפחד הגדול .
יקירי זה הזמן לאסוף את עצמך ולהתחיל ללמוד מחדש.מנסיוני לא מספיקים להסתובב
והשריפה בשדה קוצים.
לדעתי שווה להכנס עכשיו לדיאטה ממש לפי תפריט,רישום ולא לחפף כי זו הסכנה האמיתית וחבל לקלקל
אחרי ירידה יפה.
בהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 17:45

אם זה היה כל כך פשוט כולנו כבר היינו נעלמים מרוב רזון , כמו שמירי אומרת אני כבר הגעתי למשקל היעד ולא השכלתי לשמור עליו ואני עכשיו חמישה קילו פחות בדיוק התחילה העליה במשקל כמו שאתה מתאר ולכן אני מציעה לך מיד לקרוא את עצמך לסדר ולא לחפף, לא לוותר לעצמך כי ירדת כבר כמעט את הכל ושלושה קילו נוספים זה קטן עליך עם תצמד לתוכנית וכמו שקראתי את מה שכתבת בעבר אתה הרי מחונן ויכול בקלות להגיע למשקל היעד ולשמור על זה אין כמו להיות רזה ולקבל מחמאות אני כותבת לך ומחזקת גם את עצמי בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 17:38
 spunkil Posts: 111
|
אז הנה כמה הגיגים... עד עכשיו רזיתי 7 ק"ג.. שזה מדהים. בעצם זה יותר ממדהים, זה משהו שבחיים לא היה קורה בלי התוכנית של מירי, והפורום וכל התמיכות האפשריות שקיבלתי. כבר עולים עלי בגדים שחשבתי שלא יעלו יותר בחיים, ואני מקבל מחמאות מכל כיוון. בקיצור - הצלחה.
אבל - המשקל יעד שלי שהצבתי לעצמי ושמירי הציבה לי נמוך ב - 3 ק"ג מהמשקל הנוכחי שלי. זאת אומרת שיש לי עוד עבודה. אבל אני מוצא את עצמי קצת מחפף פתאום, פתאום לא מקפיד על בלי פחמימות מ 5 בדיוק וחוטף פה עוגיה ושם עוד אחת או נמצא אצל חברים, ולמרות שאני לא רעב בכלל כי אכלתי בבית, אני טועם קצת מהשוקולד והביסלי...
וזה בדיוק המקום שאני מכיר כבר מעצמי שנכשלתי בעבר, מתישהו עשוי לקרות משהו, והמדרון הקל שאני נמצא בו פתאום יהפך לחלקלק ואני מה זה יעלה שוב
אז זה מוזר, שקצת לפני הסוף אני מתחיל לקלקל את עצמי אני מפחד מהצלחה?? ובכלל - תמיד אצל מירי שומעים על אנשים שירדו ואז העלו - בריבית דריבית אז - למה זה בעצם? אם מה שאנחנו כולנו רוצים זה להיות רזים, לפחות זה מה שאנחנו אומרים, אז למה אנחנו פועלים הפוך לגמרי?
זהו - קצת הגיגים שעולים לי - אני הולך לאכול את הפחמימות האחרונות שלי היום
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|