20/12/2010 08:54
 רייצ'ל Posts: 1323
|
רויטל יקרה, קשה לנו ועוד יותר קשה לילדים היי סובלנית רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 07:01
 אשירה Posts: 4292
|
רויטל יקרה, את עושה בשביל בתך את הדבר הכי טוב שאמא יכולה לעשות, גם להוות מודל חיקוי נהדר עבורה וגם לטפל בה, והראיה בגיל תשע לרדת חמישה קילו זה ממש נפלא.
איך מירי אומרת, זה לא קורס זו דרך חיים, ואת מכינה אותה לחיים בצורה הטובה ביותר וזה משליך לא רק על המשקל!!!
תמשיכי עם סבלנות, עם אהבה ובלי לחץ, וגם כשלפעמים יש צעד קטן אחורה עדיין יש לנו את כל החיים להתקדם ממנו.
שולחת לך המון אהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 06:07
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רויטל חמודה אנו כאן בשבילך מחבקים ומעודדים אותך ואת ביתך לימים קלים יותר מעלה מחזקים אתכן עם הרבה סבלנות חיוך ורן שמש שתאיר את יומכן עם התמדה הקפדה יום יומי בסופו של דבר לא יאחרו לבוא התוצאות בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 11:29
 dany Posts: 19819
|
למען זאת אנחנו כאן בכדי לתמוך ברגע של מצוקה....... בכדי לתת פורקן לרגשות כואבים...... וכך אפשר להמשיך גם הלאה קצת יותר מרוקנים מבחינה שלילית ומלאים בחיובי........ חיבוק לילדה הנהדרת זה לא קל כלל וכלל עוד בגיל כל כך צעיר. עידוד לאמא שתומכת ועוזרת כל הכבוד אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 10:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
רויטלי זה תמיד טוב ומאוד מועיל לפרוק וגם לשם כך אנחנו נמצאים פה. אז תפרקי ותכנסי יותר לפורום תשתתפי ותראי שזה מאוד עוזר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 10:50
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רויטל זה בסדר,זאת מטרת הפורום לפרןק ולקבל חיזוקים ,תמיכה,טיפים. אני מסירה את הכובע בפני הילדה.ברגע שהיא עושה הכל מרצון ומודעת אז צעד קדימה וצעד אחורה
אבל ממשיכה בתהליך לא נותר אלא לתמוך בה ולפרגן מכל הלב,לעטוףאותה מה שיותר.
שורה תחתונה היא תצליח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 10:38
|
רויטל כתב:
אנחנו שתינו בעניין הדיאטה. ביתי בת תשע וחצי ויש לה עודף משקל מכובד מאוד. אני לעומתה יורדת באיטיות רבה אבל יורדת כל הזמן, לא רעבה , נגמלתי ממתקים ומבולמוסים תודות לשיטה של בלי פחממות מחמש והקפדה על אכילה מסודרת של פחממות מורכבות וחלבונים. הבת שלי לא מתייאשת, היא יודעת שזה תהליך ארוך ויקח זמן והיא כבר רואה תוצאות, בכל אופן ירדה 5 קילו ועלתה בגובה, אני רק פורקת תיסכולים בפורום.
לגיטימי לפרוק פה את כל התיסכולים שלך, בשבילזה אנחנו פה!!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 10:33
 קרולין Posts: 6651
|
אם מתמידים כמובן...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 10:32
 קרולין Posts: 6651
|
רויטל יקרה, אנחנו כולנו בתהליך הזה פעם עולים פעם יורדים...בסה"כ עם מתמידים בתהליך כולנו נראה י ר י ד ו ת ...סבלנות, נחישות והתמדה בתהליך הוא שווה הכל.
שבוע טוב.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 10:32
 רויטל Posts: 40
|
אנחנו שתינו בעניין הדיאטה. ביתי בת תשע וחצי ויש לה עודף משקל מכובד מאוד. אני לעומתה יורדת באיטיות רבה אבל יורדת כל הזמן, לא רעבה , נגמלתי ממתקים ומבולמוסים תודות לשיטה של בלי פחממות מחמש והקפדה על אכילה מסודרת של פחממות מורכבות וחלבונים. הבת שלי לא מתייאשת, היא יודעת שזה תהליך ארוך ויקח זמן והיא כבר רואה תוצאות, בכל אופן ירדה 5 קילו ועלתה בגובה, אני רק פורקת תיסכולים בפורום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 10:19
|
רויטל יקרה, בגלל שאיני מכירה אותך, האם את אצל מירי רק בגלל בתך או גם וגם? בכל אופן בקשר לבת, שאגב בת כמה היא? אסור לך אף פעם לאמר אוף, גם אם את לא אומרת לה, את משדרת לה זאת. את חייבת תמיד להיות בשבילה המשענת, המעודדת, המקבלת, זאת שמאמינה שבסופו של דבר היא תצליח. ואז היא תצליח!!!!
אני יודעת שזה לא קל, הילדים שלנו זו נקודת התורפה שלנו בכל דבר לא רק בהשמנה, אבל אנחנו חייבים להיות החזקים וגם אם זה קשה צריך להפגין חוזק אפילו כלפי חוץ, ואת הקשיים תחלקי איתנו פה!!!
מאחלת לכן המון בהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:37
 dany Posts: 19819
|
זה לא קל המסלול הזה של חיינו, אך אסור לוותר, אסור לומר שאם זה קרה אז שוברים את הכלים ולא משחקים. מתעודדים, וממשיכים...... שהרי איזה פיתרון אחר יש לנו........... להיות באמת שמנים כל חיינו??????? לא בא בחשבון!!!!!! שבוע נהדר ומקווה שהשבוע הזה יהיה קל יותר לכולנו. נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
רויטל בוקר טוב. כפי שכתבה לך סמויה זה קורה לכולנו בזמן זה או אחר ואין צורך להישבר וזה לא קרה בגלל שנסעת. התחלנו שבוע חדש אז תנגבו פרורים ותמשיכו כרגיל, אתן מכירות את התכנית לא מסתכלים אחורה והשבוע תראו תוצאות יפות. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:32

לא רק הבת שלך הולכת צעד קדימה וצעד אחורה גם אני ואני מאמינה שכולנו, בתקופות מסוימות זה מה שקורה להם העיקר שהיא תוריד את זה מהר ותמשיך הלאה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:31
 רויטל Posts: 40
|
לא הייתי בארץ שבוע והבת שלי עלתה קילו. אנחנו הולכים צעד קדימה וצעד אחורה. נורא קשה לה. וגם לי קשה לראות שקשה לה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|