19/12/2010 04:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
hadasosh1 כתב:
ואני מצרפת גם לדבריה של אשירה וגם להצלחה.שימי את עצמך במקום ראשון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 01:54
 tutit Posts: 2431
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 01:34
 אשירה Posts: 4292
|
בילי יקרה, למה נענשת ועל איזה חטאים את מדברת, מה שאני קוראת מבין השורות שאת נמצאת בתקופה לא כל כך טובה כעת וזה מפיל אותך לאוכל, דבר שקורה לכולנו, בבקשה אל תרגישי שמגיע לך עונש, את בסדר ובעזרת מירי ואולי גם בעזרתנו תלמדי לא לפצות את עצמך עם אוכל על מצב רוח רע! בהצלחה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 00:48
|
hadasosh1 כתב:
ממש מצדדת בדבריה של אקול'ה החכמה, פשוט תמשיכי הלאה אין טעם בלהסתכל לאחור ולהמשיך בהלקאה עצמית ממחר בבוקר את נצמדת לתפריט ויהי מה. ואם חבר שלך או מישהו יעצבן אותך תדברי לעצמך ותגידי שהפעם את לא תזיקי לעצמך בגללו את תכיני נס,או תקחי מסטיק או סוכריה ללא סוכר ובמקרה הכי גרוע פלפל עם קוטג' או בולגרית,תשתי המון מים עד שתשבעי, אני כל הזמן הייתי מגיבה כמוך באכילה רגשית אבל די החלטתי שאני אעשה למען עצמי את הטוב ביותר ושאני הכי חשובה לעצמי, וזה בזכות מירוש המלכה,דרך אגב מזכירה לך שלהכנס לפורום בזמן כזה זה הכי מעודד שיש. רק פה יבינו אותך באמת ותקבלי את כל החום והאהבה שתצטרכי באותו רגע... באחריות... אז יאללה לעבודה-תהיי אופטימית סבלנית ותעשי מה שמירי אומרת והכל יסתדר בטוח מבחינת האכילה לפחות עם הזמן גם שאר הדברים אני מקווה. לילה טוב חיבוק ותעדכני מה קורה.  יישר כח על דברייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 00:33
 tutit Posts: 2431
|
ממש מצדדת בדבריה של אקול'ה החכמה, פשוט תמשיכי הלאה אין טעם בלהסתכל לאחור ולהמשיך בהלקאה עצמית ממחר בבוקר את נצמדת לתפריט ויהי מה. ואם חבר שלך או מישהו יעצבן אותך תדברי לעצמך ותגידי שהפעם את לא תזיקי לעצמך בגללו את תכיני נס,או תקחי מסטיק או סוכריה ללא סוכר ובמקרה הכי גרוע פלפל עם קוטג' או בולגרית,תשתי המון מים עד שתשבעי, אני כל הזמן הייתי מגיבה כמוך באכילה רגשית אבל די החלטתי שאני אעשה למען עצמי את הטוב ביותר ושאני הכי חשובה לעצמי, וזה בזכות מירוש המלכה,דרך אגב מזכירה לך שלהכנס לפורום בזמן כזה זה הכי מעודד שיש. רק פה יבינו אותך באמת ותקבלי את כל החום והאהבה שתצטרכי באותו רגע... באחריות... אז יאללה לעבודה-תהיי אופטימית סבלנית ותעשי מה שמירי אומרת והכל יסתדר בטוח מבחינת האכילה לפחות עם הזמן גם שאר הדברים אני מקווה. לילה טוב חיבוק ותעדכני מה קורה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 00:03
|
יקירה את הנעשה אין להשיב נפלת ?קומי מחר בבוקר ליום חדש שבוע חדש התחילי מחדש,מה שעלה ירד וגם ההרגשה הגרועה בבטן תחלוף.
שיהיה לך לילה טוב ושבוע מוצלח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 19:53
 billyshila Posts: 15
|
ערב טוב לפורום היקר והתומך,היום אני חולה,האמת שכבר מאתמול וזה הכול באשמתי,השבוע עליתי 600 גרם וזאת בעקבות שבירות רבות במהלך השבוע אני מודה שלא הייתי עקבית עם התפריט,זו אשמתי כי אני הרבה פעמים אוכלת מתוך מצבים רגשיים,נניח אם אני רבה עם חבר שלי ומרגישה לבד... השבוע רבנו הרבה,מה שגרם לי לשבירות רבות,מכיוון שאני לא אוהבת להתבכיין יותר מידי כול יום היה יום חדש של התמודדות שנכשלה בעקבות לחץ בעבודה ומתח בבית,היום לאחר יום ארוך במיוחד אני עדיין סובלת מכאבי בטן וחולה,נראה לי שרק עכשו אני מפנימה את המסר של מירי שאסור להגזים באכילה,אוף אתמול לא שמתי לעצמי גבולות וזה מה שקורה,אני כבר יום וחצי סובלת מכאבי בטן שותה תה ומקווה שהכאבים יעברו אך ללא הצלחה. מי אוכל בלילה 2 צלחות קוסקוס ו2 דגים?? אני מאמינה שדעתי לא הייתה שפויה בזמנו,אני מלאת חרטות ומקווה שרק הכאב יעלם, אם יש לכם עצות להעלים כאבי בטן אשמח לשמוע ...התה עוד לא נותן הקלה.אוף...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|