הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני נענשת על חטאיי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/12/2010 09:09

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד על הצעידה בילי זה אכן ממלא בכוחות ומרוקן את הראש ממחשבות מיותרות. התמקדי בכוח הפנימי שלך. את מסוגלת ויכולה לעשות לעצמך. באשר לזוגיות תני לזה זמן, גם זוגות נשואים רבים לפעמים יש ויכוחים קשים יותר וויכוחים סתמיים. יש תקופות של זעם ונתק אבל הכל עובר עם הזמן אז אל תתעצבי יהיה בסדר. טפלי בעצמך ותראי שזה מקרין על הסביבה והכל יסתדר.
בהצלחה!!

billyshila כתב:
שלום לפורום היקר והכ"כ תומך,אחרי יום ארוך ומפרך בעבודה,מתח ועצבים,אני סוף סוף קוראת את התגובות בפורום ואיכשהו אני מצליחה להרגע.
היום עבר מעט קשה עבורי מאחר ולא אכלתי ארוחת בוקר נורמלית,מה שגרם לי לעצבים כבר מהבוקר.הצלחתי להתמיד בתפריט,ואפילו עשיתי קצת ספורט
והלכתי 45 דקות,כשהלכתי חשבתי לעצמי שאני אכנס לפורום וארצה לספר משהו חיובי לשם שינוי ולכן למרות הכאבי בטן שהיו לי המשכתי ללכת,
לא אשקר ואומר שמבחינה זוגית אני מרגישה מאוד לבד,מה שגורם לי לדכאון כבד מאחר וכואב לי שהגבר שאותו אני אוהבת כ"כ לא מראה לי במעט אהבה הדדית כמו שהייתי רוצה.אני מניחה שמה שמחזק אותי זה הפורום ,שלולא היה קיים כבר מזמן הייתי מעלה כמה קילו טובים.
אני מודה לכול אחת ואחת שכתבה ועזרה לי לעבור את היום,קניתי מסטיקים היום ,אולי זה ירגיע אותי מעט,כמובן ללא סוכר.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/12/2010 07:28

אשירה
אשירה
billyshila כתב:
שלום לפורום היקר והכ"כ תומך,אחרי יום ארוך ומפרך בעבודה,מתח ועצבים,אני סוף סוף קוראת את התגובות בפורום ואיכשהו אני מצליחה להרגע.
היום עבר מעט קשה עבורי מאחר ולא אכלתי ארוחת בוקר נורמלית,מה שגרם לי לעצבים כבר מהבוקר.הצלחתי להתמיד בתפריט,ואפילו עשיתי קצת ספורט
והלכתי 45 דקות,כשהלכתי חשבתי לעצמי שאני אכנס לפורום וארצה לספר משהו חיובי לשם שינוי ולכן למרות הכאבי בטן שהיו לי המשכתי ללכת,
לא אשקר ואומר שמבחינה זוגית אני מרגישה מאוד לבד,מה שגורם לי לדכאון כבד מאחר וכואב לי שהגבר שאותו אני אוהבת כ"כ לא מראה לי במעט אהבה הדדית כמו שהייתי רוצה.אני מניחה שמה שמחזק אותי זה הפורום ,שלולא היה קיים כבר מזמן הייתי מעלה כמה קילו טובים.
אני מודה לכול אחת ואחת שכתבה ועזרה לי לעבור את היום,קניתי מסטיקים היום ,אולי זה ירגיע אותי מעט,כמובן ללא סוכר.

בילי יקרה,
ליבי ליבי אתך, כל כך מבינה כמה קשה כשרע לנו בנשמה גם להקפיד באוכל.
תשתדלי היות צמודה אל מירי ואלינו, אל תשפטי את עצמך בחומרה גם אם לא הולך כל כך טוב באוכל, אבל הכי חשוב אל תעזבי את המסגרת.
אני עזבתי מסגרות בתקופות קשות בחיי ומצבי רק התדרדר, היום אני מצרה על כך, ונורא חבל לי לראות אחרים עושים את אותה טעות כשאני יודעת מה מחכה להם בהמשך הדרך. לבד הרבה יותר קשה להתמודד, פה את לא לבד, אפילו שאנחנו לא בהכרח מכירים אישית אחד את השני יש איזה כוח במסגרת הזו שתומך ועוזר לנו לקום כשאנו נופלים.

שולחת לך חיבוק חזק,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/12/2010 06:36

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
שמחה לשמוע שאת למרות הכל ממשיכה ומנסה להוציא מהלימון לימונדה
יישר כוח על הצעידה ... ואל תתני לעצבים להשתלט זה לא עוזר לאף אחד נכון קשה ליישום אך תרגול מביא תוצאות בהצלחה
ובאשר לבן זוגך לא רוצה להתערב אך נסי לבדוק באמת מה טוב לך ואולי לבדוק לעשות שינויים שהדברים יהיו פחות כואבים איתו כי מגיע לך טוב
בצקיסטית בגמילה תודה על מילותיךsmile

billyshila כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
20/12/2010 05:25

dany
dany
בילי יקרה הרימי ראש כי את שווה את זה!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
20/12/2010 05:14

אקורדיאון
אקורדיאון
בילי יקירה,שמחה שהתמיכה והעידוד שקיבלת כאן הרגיעו אותך מעט.
את חזקה ואל תתני לאיש לדכא או לייאש אותך.

המשיכי ללמוד בבית הספר של מירי שהוא לא רק דיאטה אלא מורה לחיים.

הרימי ראש לאיש מאיתנו לא קל וחישבי רק איך את עושה טוב לעצמך!!!!

שיהיה לך יום קסום ובהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 23:25

חיה'לה
חיה'לה
בילי יקירתי,
לכולנו יש נקודות שבירה בשל מצבי מתח בבית, בעבודה וכו'.
את לא היחידה!! גם אני מעדתי קצת (אבל יחסית קצת!!) הערב, בגלל מצבי מתח ומצוקה שהייתי נתונה בהם היום.
מציעה לך מעומק לבי את מה שהצעתי לעצמי: קצת סטיתי? לא נורא! מהרגע שהתפקחתי אני אוספת את כל הכוחות לקראת מחר, ובאמת אני מתחזקת...
תוך כדי הכתיבה בפורום אני יודעת שהלילה לא אפול שוב, וגם אח"כ אעמוד בפיתוי!!
בילי היקרה, יהיה טוב!! ואת חייבת להיות שם, להמתין לטוב ולחכות לו יפה יפה ורזה!!
שבוע נפלא,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 22:40

miribelkin
miribelkin
Administrator
בילי מתוקה תירגעי את מקסימה עושה דיאטה
ברצינות וגם מצליחה, את בחורה צעירה וכל
החיים לפנייך.
השבוע תהיה הרצאה שמאד תהני ממנה.
תדאגי שיהיה לך טוב כי מגיע לך.
אל תתיסרי ואל תיפלי לאכילה ריגשית.
אוהבת ובטוחה שתצליחי שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 21:39

billyshila
billyshila
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 20:59

קרולין
קרולין
בילי יקרה, מתחברת לדבריי הבנות המקסימות....
אין כל טעם במילים "מורידות" ....גם ככה לא קל לאף אחד בתהליך....

עדיף ורצוי לחשוב חיובי להתלהב ולהתפעל מעצמנו כל יום מחדש , על כל שינוי , על כל דבר, אפילו הקטן ביותר...כולנו בעשייה מתמדת ובמגמת שימור ושיפור...כל שינוי מתקבל בברכה וגם כשקשה נתעודד, נתחזק ונלך קדימה לעבר השינוי והמטרה.

שיהיה לך ים של הצלחההההההההההההה עדכני ושתפי אותנו, את לא לבד כולנו כאן תמיד בתמיכה ועידוד.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 19:32

dany
dany
לכן אמרתי מיליון הדולר...... הלוואי והיתה לי התשובה הייתי מיליונריתwink
אקורדיאון כתב:
dany כתב:
חגית יקירתי
איך זה שלעולם לא נתגבר על יכולת התקיעה??????????????upset
שאלת מיליון הדולר!!!
אבל באמת ענית כל כך ממצה ויפה לבילי
כל הכבוד
חיבוק אוהב
דני

השאלה שלא תהה עליה כנראה תשובה למעט מסגרת והתמודדות יומית.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 18:49

כרובית
כרובית
היי,
לכולנו ימי משבר...החוכמה היא לעצור בזמן ולהמשיך בתהליך...למרות הקושי.
התחושה שלך מוכרת לי כל כך!!!! תמשיכי ואל תרפי מלנסות....בסוף בכל ירד.... חוץ מזה,
600גר' זה אומנם לא נעים אך יחד עם זאת, פרופורציות....קצת שמירה ואת מעיפה אותם בצ'יק!
בהצלחה!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 18:40

שאפתנית
שאפתנית
בילי אני מקווה שאת קוראת את הדברים ומרגישה יותר טוב עם עצמך. כנסי לפורום ועדכני אותנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 17:40

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
חגית יקירתי
שאלת מיליון הדולר!!!
כל הכבוד
חיבוק אוהב
דני

השאלה שלא תהה עליה כנראה תשובה למעט מסגרת והתמודדות יומית.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 16:41

dany
dany
חגית יקירתי
שאלת מיליון הדולר!!!
כל הכבוד
חיבוק אוהב
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 15:39

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
היי בילי,
אנחנו לא קתוליות. מה זה "נענשת על חטאים"? חבל להתבטא בצורה כזאת כי אז את גורמת לעצמך להרגיש רע נפשית חוץ מפיזית ואת מורידה לעצמך את המוטיבציה להמשיך בתהליך ההרזיה. מירי אומרת שלא רצוי לאכול קוסקוס, אורז וכד' בתחילת תהליך ההרזיה כי אלה דברים שקשה לכמט. רצוי לאכול תפוחי אדמה או בטטה שיותר קל לכמט אותם והם לא מתנפחים והם יותר משביעים. אם את כל כך אוהבת קוסקוס ודגים - תתייחסי אליהם כאל אויב. מקסימום תאכלי בערב רק דג בלי הקוסקוס. שלא יהיה לך בבית קוסקוס! אני למשל משוגעת על בצקים, כן? פיצות בורקסים, אבל אין לי בעיה לרדת על עוגה שלמה או חבילת עוגיות שלמה, שקית פיצוחים שלמה רק כי היא בבית ואפילו לאכול צנצנת שלמה של טחינה גולמית עם כיכר לחם שלמה כי זה מאוד טעים לי. אז לכל אלה אני מתייחסת כאל אויבים.
עכשיו כשלקחת את עצמך בידיים ואת במסגרת, תלמדי יותר טוב להכיר את האויבים שלך, ואל תקני אותם יותר, או לפחות עד שתהיי בתקופה טובה יותר או בשמירה. אין טעם לבוא בטענות על המצב שלך (ושל כולנו בעצם). זה לא יעזור בהתמודדות. ההתמודדות הנכונה היא לבחור מסגרת דיאטה (שכבר עשית את זה), להתמיד בה (שכבר עשית את זה) לכתוב בפורום (שגם את זה את עושה - תראי כמה צעדים נכונים את עושה כדי לעזור לעצמך - אלופה!) ולא להכניס אויבים הביתה - שאת זה נשאר לך לתרגל. את אוהבת קוסקוס? פנקי את עצמך פעם בכמה שבועות במסעדה אותנטית אמיתית במנת קוסקוס בסבבה. אבל לא לאכול את זה בבית בשום פנים ואופן. גם אני מסוגלת לרדת על סיר. אז לא מכינים בבית! אותו הדבר לגבי פסטה למשל. אני יודעת להכין פסטה שחבל על הזמן, אבל אני לא מכינה. הרי ברור לי שאם אני אכין - אני מייד אגמור את כל הסיר. זה משהו שמבחינתי אני אוכלת פעם ב, למשל במסעדה או באירוע.
אנשים שואלים אותי - מה, אחרי שירדת כל כך הרבה ואת שומרת על זה כל כך הרבה זמן - את עדיין מסוגלת "לתקוע" בצורה כזאת? אז התשובה מאוד פשוטה - כן! זה לכל החיים. זה לא נעלם. המאבק הוא תמידי ויום-יומי. אז טוב ששיתפת אותנו, ואם את מרגישה שקשה לך "להתבכיין" כאן כל יום, אז תמצאי אנשים, אולי מהקבוצה של מירי או חברות ותיקות שלך, ותתקשרי אליהן בכל פעם שמציק לך נושא האוכל. אל תשמרי דברים בפנים!
אולי תנסי לקנות לעצמך מחברת או יומן כתיבה, ופשוט לכתוב את המחשבות שלך. אפילו שאף אחד (כולל את) לא יקראו את זה אחרי הכתיבה. רק בשביל להוציא את הכל. אל תתביישי לבכות בפני עצמך. צריך לגעת בכאב כדי להיפטר ממנו. והאוכל זו לא הדרך.
שיהיה בהצלחה fingers crossed
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 13:30

רבקה
רבקה
בילי יקירה מקווה שאת מרגישה כבר טוב
וכאבי הבטן עברו חלפו להם
בילי אכילה רגשית לא מובילה לשום מקום
הכל בסוף יסתדר והקילוגרמים ישארו עליך
ואז העבודה הרבה יותר קשה
אז הסירי מעצמך את העונשים שאת מטילה עליך
וקדימה לשליטה ועשייה
ולהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 09:32

שאפתנית
שאפתנית
הבנות כתבו כל כך הרבה וכל כך נכון ואני רק רוצה לחזק נקודה שגם אני סבלתי ממנה בעבר. ליפול לאוכל כי בן הזוג או העבודה או המשפחה רבים איתך רק את יוצאת נפסדת. הבנתי את זה מאוחר מידי אחרי שצברתי כמה ק"ג מיותרים בגלל ויכוחים שעברתי ואז התנחמתי באוכל. טעות חמורה!!! אל תעשי את זה לעצמך כי את פוגעת רק בגופך ובנפשך. אף אחד לא סוחב עליו את הק"ג המיותרים ואח"כ להוריד אותם זה מאוד קשה.
תתנחמי בכוס תה, מסטיק, כוס מים קרים אבל אל תפלי לאוכל כי רק את תשלמי על זה את המחיר וחבל.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 09:14

רייצ'ל
רייצ'ל
אני מסכימה עם כל מה שנאמר כאן
קחי הכל בפרופורציות אל תתני למריבות לקלקל לך
את הדיאטה
סומכת עליך את יכולה לעמוד בזה
היי חזקה
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 07:21

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נאמר הכל בצורה כל כך יפה ובכל זאת מחזקת את הדברים ומוסיפה
קל ליפול לאכילה רגשית אך למרות זאת את צריכה בראש ובראשונה להעריך את עצמך
לא קל אך מתרגלים לומדים ולמדים כל היום וכל הזמן
תעצרי שנייה ותחשבי לרגע למה לך לפתור את הצרות עם חברך בצורת אכילה מה זה נותן לך...
לא חבל לקלקל ועוד אחר את עניקה לעצמך תיאורי קשים שלא תורמים לנפש או לתהליך
אני מציעה לך לבחור להתמודד אחרת ולהבין שלמרות הקושי מגיע לך לאכול נכון ולהרגיש טוב יותר עם עצמך
בהצלחה ושבוע טוב smile בריאות לבטן
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 05:56

dany
dany
מתחברת מיד כאן לבנות שענו לך בצורה כל כך יפה,
על איזה חטאים את מדברת ועל איזה עונשים????????
למה בכלל לחשוב בצורה כזו?
לא מספיק שאת סובלת את מוסיפה לך לעצמך מרצון עוד עומס ועוד עומס.
יקירתי
את שמנמודה!!!!!!!!! זו עובדה!!!!!!!!!
עכשיו צריך להתחיל להתמודד, והתמודדות לא דרך שנאה עצמית אלא דרך אהבה עצמית, שאם לא את תאהבי את עצמך מי יעשה זאת? ושאת תעשי זאת תקריני זאת החוצה ואז כל מי שסביבך גם הוא יעריך ויאהב אותך..... ומי שלא.............. שלא יהיה לידך כי הוא עושה לך רע!!!!!!!!!!!!!!!
כמו שמירי אומרת על עצמה אני נפלאה, אני מיוחדת, לא כי היא מירי בלקין המדריכה המצליחה............ לא, אלא היא פשוט בחורה נפלאה, מוצלחה, מוכשרת, ועוד ועוד שקוראים לה מירי בלקין, את מבינה מה אני כותבת??????? ואז היות והיא כזו נפלאה היא יכולה להיות גם המדריכה והמנחה המוצלחת, כי זה מתוך ידיעה שהיא כזו.
זה דבר שכולנו צריכים לאמץ, את התודעה שכולנו שווים, מוכשרים, וששווה לאהוב אותנו!!!!!!!!!!

בילי יקרה
מה שעשית עשית, מה שהיה היה, אין טעם להתבוסס בביצה, היום יום חדש, שבוע חדש, בידיוק שלושה חודשים לפורים, אפשר לעשות המון בתקופה הזו.
מאחלת לך חשיבה אחרת, פרגון עצמי, אהבה עצמית, הכרה בערכך, ואל תתני לקשיי היום כי תמיד יהיו כאלו להפיל אותך.........תהיי תמיד מוכנה עם ארגז כלים,
המון המון
הצלחה
באהבה כי את שווה
דני
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני נענשת על חטאיי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!