הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יש עכשיו לרדת בגדול....הם ממש

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/12/2010 05:51

dany
dany
המידע זורם כאן כמו בתחנת מידע......... כל הכבוד בנות
נשיבוקים
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2010 23:10

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נדמה לי סביב חמש וחצי שש תבדקי ...
אין על מה דנוש .smile
ותודה על הקישורים..
0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2010 05:19

dany
dany
יכול להיות באחר הצהריים של יום שבת אבל לא יודעת שעה מדוייקת..........wink
0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2010 04:31

אקורדיאון
אקורדיאון
hadasosh1 כתב:
תודה דני מקווה שאזכור לראות...
רק ראשון?????

אם לא טועה בשבת יש משהו חוזר
0 קישור קבוע (Permalink)
22/12/2010 01:59

tutit
tutit
תודה דני מקווה שאזכור לראות...
רק ראשון?????
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:53

dany
dany
אם עדיין את שואלת אז זה ביום ראשון אחרי החדשות של השעה 20.00 בערוץ 10
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:37

אקורדיאון
אקורדיאון
hadasosh1 כתב:
אז באיזה ימים זה משודר?ראיתי רק בהתחלה...ושכחתי
http://laredet.nana10.co.il/Article/?ArticleID=749405

המשתתפים בעונות הקודמות-האם שמרו על המשקל או עלו....מראים תמונות ויש כתבה על כל אחד...מעניין.

נראה טוב.שמחה עבורם.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 02:06

tutit
tutit
ומה יש לסלבס להגיד על דיאטות:
http://laredet.nana10.co.il/Section/?SectionID=11603
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 01:53

tutit
tutit
אז באיזה ימים זה משודר?ראיתי רק בהתחלה...ושכחתי
http://laredet.nana10.co.il/Article/?ArticleID=749405

המשתתפים בעונות הקודמות-האם שמרו על המשקל או עלו....מראים תמונות ויש כתבה על כל אחד...מעניין.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 09:38

dany
dany
אכן כן, וכבר הראו עד כמה הוא ירד עד עכשיו.......למרות שיש לו עדיין לאן לשאוף.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 09:35

שאפתנית
שאפתנית
יש לו פוטנציאל להמשיך ולהצליח לבד.
dany כתב:
את כפיר.

שאפתנית כתב:
לא ראיתי את התכנית השבוע. את מי הדיחו?
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 09:27

dany
dany
את כפיר.

שאפתנית כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 09:25

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 09:15

dany
dany
תודה דובוניתה
אוהבת
דני

דובונית אכפת לי כתב:
גם אני כמוך וחושבת שזה עוזר להם לקבל נק' מבט יותר חיובית וכי הם יכולו להמשיך זאת בתמיכה גם אח"כ
ובאשר לאולי... אכן אולי אך החשוב זה שאת איתנו מטפלת וכול כך מתמידה ואני בטוחה שתמשיכי ותגיעי רחוק
בהצלחה בהמשך....

dany כתב:
טוב אז אני שונה..... מעדיפה את זה על האח הגדול..... כל אחד והפאטיש שלו,
אני מצליחה לראות שם את הדברים הטובים שקורים להם, את השינוי הנפשי שחל בהם, מתפתח איזה ביטחון עצמי, אנשים הולכים הביתה עם איזו תקווה שאפשר לשנות את החיים, ברור שהם צריכים להמשיך לקבל אחר כך תמיכה עידוד קבוצה וכו' בידיוק כמונו, שאם לא כן ברור שהם משמינים בחזרה, אלו אנשים בוגרים שחותמים על התכנית לחשיפה ולכל דבר שיעשו איתם שם........ והם פועלים למען בריאותם........ כך אני מאמינה. אני עוקבת שנים גם אחרי התכנית האמריקאית ונכון שזה ממש טיפה בים...... אך הם מקימים בעקבות כך מועדונים של יורדים בגדול, חלק גדול מהיורדים ממשיך להיות שייך לתחום עם בספורט ועם בהנחייה, וכך יכולים לעזור למי שלא מצליח להגיע לתכנית בדרך אחרת........ אז אני רואה את המסר הגדול ולא את השואו הטלויזיוני שצריך להיות עד כמה שיותר צהוב בכדי שיהיה רייטינג.
והכי נוגע לי ללב שמביאים את הסיפורים האישיים של השמנים הללו בשיחות עם המאמנים ואני רואה את השבירות, את המשא הנפשי שלהם, את מה שהם פורקים........ מה לעשות מזדהה איתם מאד מאד.......... מירי דיברה השבוע על הילדות ועל המשא משם........ ולי יש משא כבד מאד מאותה תקופה........ ואולי אם היה לי כזה אימון......... לא פיזי לא הייתי עומדת בו, אבל נפשי............ לפני הרבה שנים...... אולי הייתי מצליחה כבר לפני שנים לעשות את השינוי הגדול ואולי אפילו לא להמשיך להילחם עד היום , אולי????????????????
+1 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 07:15

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
גם אני כמוך וחושבת שזה עוזר להם לקבל נק' מבט יותר חיובית וכי הם יכולו להמשיך זאת בתמיכה גם אח"כ
ובאשר לאולי... אכן אולי אך החשוב זה שאת איתנו מטפלת וכול כך מתמידה ואני בטוחה שתמשיכי ותגיעי רחוק
בהצלחה בהמשך....

dany כתב:
אני מצליחה לראות שם את הדברים הטובים שקורים להם, את השינוי הנפשי שחל בהם, מתפתח איזה ביטחון עצמי, אנשים הולכים הביתה עם איזו תקווה שאפשר לשנות את החיים, ברור שהם צריכים להמשיך לקבל אחר כך תמיכה עידוד קבוצה וכו' בידיוק כמונו, שאם לא כן ברור שהם משמינים בחזרה, אלו אנשים בוגרים שחותמים על התכנית לחשיפה ולכל דבר שיעשו איתם שם........ והם פועלים למען בריאותם........ כך אני מאמינה. אני עוקבת שנים גם אחרי התכנית האמריקאית ונכון שזה ממש טיפה בים...... אך הם מקימים בעקבות כך מועדונים של יורדים בגדול, חלק גדול מהיורדים ממשיך להיות שייך לתחום עם בספורט ועם בהנחייה, וכך יכולים לעזור למי שלא מצליח להגיע לתכנית בדרך אחרת........ אז אני רואה את המסר הגדול ולא את השואו הטלויזיוני שצריך להיות עד כמה שיותר צהוב בכדי שיהיה רייטינג.
והכי נוגע לי ללב שמביאים את הסיפורים האישיים של השמנים הללו בשיחות עם המאמנים ואני רואה את השבירות, את המשא הנפשי שלהם, את מה שהם פורקים........ מה לעשות מזדהה איתם מאד מאד.......... מירי דיברה השבוע על הילדות ועל המשא משם........ ולי יש משא כבד מאד מאותה תקופה........ ואולי אם היה לי כזה אימון......... לא פיזי לא הייתי עומדת בו, אבל נפשי............ לפני הרבה שנים...... אולי הייתי מצליחה כבר לפני שנים לעשות את השינוי הגדול ואולי אפילו לא להמשיך להילחם עד היום , אולי????????????????
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 05:48

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 04:10

אקורדיאון
אקורדיאון
hadasosh1 כתב:
לא הספקתי לראות היום על איזו התעללות דיברתן???באופן כללי או שהיום היה משהו מיוחד?
באיזה ימים זה משודר בכלל?

עד כמה שאני יודעת באופן כללי ,האמת שאני לא צופה בתכנית.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 01:55

tutit
tutit
לא הספקתי לראות היום על איזו התעללות דיברתן???באופן כללי או שהיום היה משהו מיוחד?
באיזה ימים זה משודר בכלל?
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 00:46

אקורדיאון
אקורדיאון
חיה'לה כתב:
על מה מדובר???!!! wink

התכנית לרדת בגדול.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 00:45

חיה'לה
חיה'לה
על מה מדובר???!!! wink
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יש עכשיו לרדת בגדול....הם ממש

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!