21/12/2010 09:45
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה אקורדיאון כתב:
dany כתב: באמת צריך להתנחם בחלקת האלוהים הקטנה שיש לנו............. אכן כך דני.בגלל זה גידלת משפחה לתפארת וקוצרת נחת.תהני מזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 00:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
גם אני ראיתי את הכתבה בערוץ 2 עם הבחור שאוהבת מוזיקת טראנס ועם אמא שלו המדהימה שהולכת איתו לכל המועדונים עד השעות הקטנות של הלילה אבל את הסרט מירלה כבר לא נשארתי לראות, הלכתי לישון מוקדם יותר. חבל כדאי לראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 00:41
|
dany כתב:
באמת צריך להתנחם בחלקת האלוהים הקטנה שיש לנו............. אכן כך דני.בגלל זה גידלת משפחה לתפארת וקוצרת נחת.תהני מזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 21:58
 יעלי Posts: 589
|
נחמדה למדי. מצחיק, ישראלי נורא, שווה הליכה. חאקורדיאון כתב:
יעלי כתב: אני מבינה שבעצם כבר החמצתי....זה היה אתמול נכון? אכן,איך היתה ההצגה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 17:18
|
באמת צריך להתנחם בחלקת האלוהים הקטנה שיש לנו.............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 17:11
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
כמה שאת צודקת דני יקרה הכול מתגמד ליד הכאב של המשפחות בשורות טובות וערב טוב
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 16:36
|
אשירה יקירתי משום מה פיספסתי את התשובה שלך וכרגע רק ראיתי אותה....... אכן אין לדעת איך דברים היו מתנהלים אילו היה אחרת.......... ובאמת הקלטת של האמא היא פשוט אכזרית, כי האשה הזו מחקה את הילדה מחייה........... אין לה רגש אליה, וגרוע יותר היא לא רוצה שיהיה רגש. קשה לי להסביר אך ששמעתי את הקלטת כאילו שמעתי פחד, אולי הילדה הזו תנסה להיכנס בכוח לחייה. משהו קשה מאד מאד. היא החלה להסביר כי מנת הנכויות שהיו סביבה הספיקו לה.......... כולל כנראה היא עצמה.. ומירלה החכמה אומרת, בסדר לא יכולת לגדל, אבל לנטוש כליל???? יכולת להגיע לביקור, לחבק, לנשק, לאהוב ואפילו מישהו אחר יגדל. אך האם הזו היתה כל כך אכולה בבושה וברגשות אשמה שלא היתה יכולה להתעלות על עצמה למען היצור הזה שיצא מבטנה........... טוב אני כבר בוכה אז יותר טוב שאפסיק. אמרתי לכם יש לי בעיה קשה עם נטישה.......... אז די. אוהבת אתכן ולא ברור לי אם אפשר לאהוב אנשים זרים שלא הכרת עד לפני כמה חודשים איך אפשר לזנוח פרי בטנך??????????? אשירה כתב:
dany כתב: ראיתי את ההקלטה הבוקר....... איזו אופטימיות......כפי שאצל הבחור שראיתי אתמול, הגדולה של האנשים האלו שהם לא רואים את עצמם כנכים........ יש להם מוגבלות שאיתה הם מתמודדים בצורה נפלאה..... אך לא חשים מסכנים!!!!!!!!! וזו נקודת היציאה החזקה שלהם, אם אני לא מסכן אני בעצם יכול לכבוש את העולם, למרות שעולם מסתכל עלי בעין עקומה. אני לא יודעת אם מירלה היתה גדלה אצל אמא שלה היתה יוצאת כל כך מוצלחת ..... לך תדע. פשוט להעריץ. בא לי פשוט לחבק אותה ולומר לה עד כמה היא נפלאה. מי שמכיר אותי יודע שיש לי בעיה חמורה מאד עם נטישת ילד ע"י אמו.............. אז מי שצריכה להצטער קשות זו האם כי היא הפסידה בגדול!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך טוב שמביאים גם את הסיפורים האלו ממש מרומם את הנפש. אקורדיאון כתב: אכן דני מעמיד בפרופורציות אך בוודאי שלא עושה את הבעיה שלנו לקלה אבל כפי שנאמר מעשים,להסתכל לעצמנו בלבן של העניים ולהרים ראש
ולצעוד קדימה לצד הנפילות פה ושם. דני יקרה, אני מסכימה עם כל מילה שכתבת, גם עם זה שייתכן שאצל אימה הביולוגית מירלה הייתה יוצאת פחות מאושרת ומוצלחת. הצורך של כל אחד מאיתנו באמא שלו זה משהו כנראה שטבוע בדי או איי שלנו ואין לזה הסבר הגיוני. זה מזכיר לי, להבדיל, את התינוקת הברזילאית שהיו לה חיים כל כך טובים פה, ובמקרה ההוא דווקא האמא לא ויתרה למרות שבטח ידעה שלא תוכל לספק לה חיים טובים מאלה ולהפך. הדבר שהכי זעזע אותי בכתבה ההיא זה להאזין להקלטה שהאם הביולוגית שלחה לה, עד כמה אדם יכול להיות אכזרי קר וקשה כדי להוציא מהפה שלו מילים כאלה. זה לא קשור לאיזה חיים יש לה ולקשיים שלה עצמה, אין לזה שום הצדקה שבעולם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 15:39
|
אשירה כתב:
dany כתב: ראיתי את ההקלטה הבוקר....... איזו אופטימיות......כפי שאצל הבחור שראיתי אתמול, הגדולה של האנשים האלו שהם לא רואים את עצמם כנכים........ יש להם מוגבלות שאיתה הם מתמודדים בצורה נפלאה..... אך לא חשים מסכנים!!!!!!!!! וזו נקודת היציאה החזקה שלהם, אם אני לא מסכן אני בעצם יכול לכבוש את העולם, למרות שעולם מסתכל עלי בעין עקומה. אני לא יודעת אם מירלה היתה גדלה אצל אמא שלה היתה יוצאת כל כך מוצלחת ..... לך תדע. פשוט להעריץ. בא לי פשוט לחבק אותה ולומר לה עד כמה היא נפלאה. מי שמכיר אותי יודע שיש לי בעיה חמורה מאד עם נטישת ילד ע"י אמו.............. אז מי שצריכה להצטער קשות זו האם כי היא הפסידה בגדול!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך טוב שמביאים גם את הסיפורים האלו ממש מרומם את הנפש. אקורדיאון כתב: אכן דני מעמיד בפרופורציות אך בוודאי שלא עושה את הבעיה שלנו לקלה אבל כפי שנאמר מעשים,להסתכל לעצמנו בלבן של העניים ולהרים ראש
ולצעוד קדימה לצד הנפילות פה ושם. דני יקרה, אני מסכימה עם כל מילה שכתבת, גם עם זה שייתכן שאצל אימה הביולוגית מירלה הייתה יוצאת פחות מאושרת ומוצלחת. הצורך של כל אחד מאיתנו באמא שלו זה משהו כנראה שטבוע בדי או איי שלנו ואין לזה הסבר הגיוני. זה מזכיר לי, להבדיל, את התינוקת הברזילאית שהיו לה חיים כל כך טובים פה, ובמקרה ההוא דווקא האמא לא ויתרה למרות שבטח ידעה שלא תוכל לספק לה חיים טובים מאלה ולהפך. הדבר שהכי זעזע אותי בכתבה ההיא זה להאזין להקלטה שהאם הביולוגית שלחה לה, עד כמה אדם יכול להיות אכזרי קר וקשה כדי להוציא מהפה שלו מילים כאלה. זה לא קשור לאיזה חיים יש לה ולקשיים שלה עצמה, אין לזה שום הצדקה שבעולם! נכון גם לי זה עשה נורא לשמוע את טון הדיבור והתוכן,איך אפשר?גם לזר לא הייתי מסוגלת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 13:43
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 09:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
יש תחומים בחיים שהייתי שמחה אם היו מתווספות לנו עוד כמה שעות ויש תחומים שממש לא הייתי רוצה. dany כתב:
הגשנו בקשה להארכת היממה.............. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 07:41
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
ראיתי את ההקלטה הבוקר....... איזו אופטימיות......כפי שאצל הבחור שראיתי אתמול, הגדולה של האנשים האלו שהם לא רואים את עצמם כנכים........ יש להם מוגבלות שאיתה הם מתמודדים בצורה נפלאה..... אך לא חשים מסכנים!!!!!!!!! וזו נקודת היציאה החזקה שלהם, אם אני לא מסכן אני בעצם יכול לכבוש את העולם, למרות שעולם מסתכל עלי בעין עקומה. אני לא יודעת אם מירלה היתה גדלה אצל אמא שלה היתה יוצאת כל כך מוצלחת ..... לך תדע. פשוט להעריץ. בא לי פשוט לחבק אותה ולומר לה עד כמה היא נפלאה. מי שמכיר אותי יודע שיש לי בעיה חמורה מאד עם נטישת ילד ע"י אמו.............. אז מי שצריכה להצטער קשות זו האם כי היא הפסידה בגדול!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך טוב שמביאים גם את הסיפורים האלו ממש מרומם את הנפש. אקורדיאון כתב: אכן דני מעמיד בפרופורציות אך בוודאי שלא עושה את הבעיה שלנו לקלה אבל כפי שנאמר מעשים,להסתכל לעצמנו בלבן של העניים ולהרים ראש
ולצעוד קדימה לצד הנפילות פה ושם.
דני יקרה, אני מסכימה עם כל מילה שכתבת, גם עם זה שייתכן שאצל אימה הביולוגית מירלה הייתה יוצאת פחות מאושרת ומוצלחת. הצורך של כל אחד מאיתנו באמא שלו זה משהו כנראה שטבוע בדי או איי שלנו ואין לזה הסבר הגיוני. זה מזכיר לי, להבדיל, את התינוקת הברזילאית שהיו לה חיים כל כך טובים פה, ובמקרה ההוא דווקא האמא לא ויתרה למרות שבטח ידעה שלא תוכל לספק לה חיים טובים מאלה ולהפך.
הדבר שהכי זעזע אותי בכתבה ההיא זה להאזין להקלטה שהאם הביולוגית שלחה לה, עד כמה אדם יכול להיות אכזרי קר וקשה כדי להוציא מהפה שלו מילים כאלה. זה לא קשור לאיזה חיים יש לה ולקשיים שלה עצמה, אין לזה שום הצדקה שבעולם!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 06:48
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אני אשמח אימרי לי אם הבקשה אושרה ואקו אט אט נספיק הכל בוקר אור בנות 
dany כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 06:11
|
דובונית אכפת לי כתב:
יקירתי עם כל ההמלצות כאן אני צריכה עוד שעות ביממה  אשתדל.... אקורדיאון כתב: דובונית אכפת לי כתב: לא ראיתי .. אך תודה דני על מילותיך אכן לדעת לנתב את חיינו בצורה חכמה ולשלוט במה שניתן בהצלחה לכולם לא להחמיץ. בקצב שלך שום דבר לא בורח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 06:06
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 06:06
 ענת Posts: 3849
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 06:02
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יקירתי עם כל ההמלצות כאן אני צריכה עוד שעות ביממה אשתדל....
אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: לא ראיתי .. אך תודה דני על מילותיך אכן לדעת לנתב את חיינו בצורה חכמה ולשלוט במה שניתן בהצלחה לכולם לא להחמיץ.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 11:00
|
דני יקירתי כרגיל כל מילה בסלע. אכן הסיפורים כל כך קשים ומרוממים את הנפש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:26
|
ראיתי את ההקלטה הבוקר....... איזו אופטימיות......כפי שאצל הבחור שראיתי אתמול, הגדולה של האנשים האלו שהם לא רואים את עצמם כנכים........ יש להם מוגבלות שאיתה הם מתמודדים בצורה נפלאה..... אך לא חשים מסכנים!!!!!!!!! וזו נקודת היציאה החזקה שלהם, אם אני לא מסכן אני בעצם יכול לכבוש את העולם, למרות שעולם מסתכל עלי בעין עקומה. אני לא יודעת אם מירלה היתה גדלה אצל אמא שלה היתה יוצאת כל כך מוצלחת ..... לך תדע. פשוט להעריץ. בא לי פשוט לחבק אותה ולומר לה עד כמה היא נפלאה. מי שמכיר אותי יודע שיש לי בעיה חמורה מאד עם נטישת ילד ע"י אמו.............. אז מי שצריכה להצטער קשות זו האם כי היא הפסידה בגדול!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך טוב שמביאים גם את הסיפורים האלו ממש מרומם את הנפש.
אקורדיאון כתב:
אכן דני מעמיד בפרופורציות אך בוודאי שלא עושה את הבעיה שלנו לקלה אבל כפי שנאמר מעשים,להסתכל לעצמנו בלבן של העניים ולהרים ראש
ולצעוד קדימה לצד הנפילות פה ושם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:08
|
יעלי כתב:
אני מבינה שבעצם כבר החמצתי....זה היה אתמול נכון? אכן,איך היתה ההצגה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:07
 יעלי Posts: 589
|
אני מבינה שבעצם כבר החמצתי....זה היה אתמול נכון?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|