19/12/2010 09:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
את רואה, את כבר יודעת לבד מה עושים ואיך עושים. את מקזזת לבד וזה פנטסטי, את בסדר גמור אל תפחדי ואל תחששי. שיהיה לך בהצלחה השבוע!! מצטמצמת כתב:
עדכונים.... בסך הכל עבר בשלום, אכלתי מרק תירס ולמנה עיקרית אורז עם עוף חמוץ מתוק, לקינוח אכלתי כדור גלידה וניל, הדבר היחידי שחטאתי בו זה שתי עוגיות תמרים שאולי הייתי צרכה לוותר עליהן מראש, אבל מצד שני הן היו כל כך טעימוווותתתתתת שבאמת היה שווה כל ביס. בכל מקרה ארוחת הערב שלי הולכת להיות ביצה קשה עם שתי כפות קוטג' ואני מקווה שזה יאזן את הכל....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 08:16
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מצטמצמת יקירתי המשיכי לאכול לפי תפריט בהמשך השבוע שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 07:49
 דרך המלך Posts: 5707
|
מצטמצמת יקרה אני רואה שהתגברת על הפחד והיית בשליטה במסעדה כל הכבוד! סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 07:31
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטמצת חמודה כל הכבוד על המודעות והשמירה כמה שניתן במסעדה המשיכי כך ועם הפנים קדימה וההצלחות ימשיכו להגיע בהצלחה והעיקר זה תמיד לחזור לתפריט שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 06:51
 אשירה Posts: 4292
|
מצטמצמת יקרה, כל הכבוד על המודעות, בהצלחה בהמשך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 05:21
 dany Posts: 19819
|
מיצי נשמע שהיה ממש מעולה
וחיהל'ה כל הכבוד אמרת ואת עושה כפיים שבוע נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 00:48
 חיה'לה Posts: 885
|
מצטמצמת יקרה, כל הכבוד על השליטה. גם לי הייתה שבת נהדרת, עם שליטה מלאה. מקווה להתחיל את השבוע כמו שצריך. המשך הצלחה בדיאטה ושבוע נפלא, שלך - חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 23:51
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מצטמצמת כתב:
עדכונים.... בסך הכל עבר בשלום, אכלתי מרק תירס ולמנה עיקרית אורז עם עוף חמוץ מתוק, לקינוח אכלתי כדור גלידה וניל, הדבר היחידי שחטאתי בו זה שתי עוגיות תמרים שאולי הייתי צרכה לוותר עליהן מראש, אבל מצד שני הן היו כל כך טעימוווותתתתתת שבאמת היה שווה כל ביס. בכל מקרה ארוחת הערב שלי הולכת להיות ביצה קשה עם שתי כפות קוטג' ואני מקווה שזה יאזן את הכל.... כל הכבוד תלמידה מחוננת,בהצלחה לשבוע חדש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 20:01
 יעלי Posts: 589
|
מצטמצמת יקרה, יופי שעבר לך בשפיות. כך צריך. אל תצטערי יותר מידי על העוגיות. אכן מיותרות, אבל אל תשארי עם הזיכרון שלהן, אלא אם הארוחה הטעימה והשפויה שהיתה לך, ועם החוויה של ההליכה הכייפית למסעדה. ובערב מותר לך גם קצת ירקות עם הביצה והקוטג'.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 19:59
 billyshila Posts: 15
|
שיהיה בהצלחה ותעדכני...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 19:57
 מצטמצמת Posts: 135
|
עדכונים.... בסך הכל עבר בשלום, אכלתי מרק תירס ולמנה עיקרית אורז עם עוף חמוץ מתוק, לקינוח אכלתי כדור גלידה וניל, הדבר היחידי שחטאתי בו זה שתי עוגיות תמרים שאולי הייתי צרכה לוותר עליהן מראש, אבל מצד שני הן היו כל כך טעימוווותתתתתת שבאמת היה שווה כל ביס. בכל מקרה ארוחת הערב שלי הולכת להיות ביצה קשה עם שתי כפות קוטג' ואני מקווה שזה יאזן את הכל....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 17:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מצטמצמת את מוכיחה שאת במודעות ולכן מקווה שאכן תכננת מה לאכול ולא הלכת על כל הקופה. מותר בהחלט להנות במסעדה רק בצורה שפויה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 16:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
העיקר לא לפחד אלא לפרגן אכילה שפויה במסעדה, עםהמשך אכילה נורמלית בבית. לא להיכנס לעיניין האם כבר אז כבר....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 12:19
 לביאה Posts: 402
|
מצטמצמת יקרה צפיתי בהרצאה של מירי כעשיו, ככה שאני כותבת לך בהשראתה - את מפספסת המון דברים כשאת בוחרת לאכול מה שבא לך וכמה שבא לך. יש לך כאן את אפשרות השליטה והבחירה ואת מוזמנת להתחייב - גם במסעדה מפונפנת שכזו... בהצלחה ובאהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 11:48
 dany Posts: 19819
|
מיצי יקרה אני רואה שתוך כדי ליבון הדברים עם עצמך הגעת כבר לבדך להחלטות הנבונות ביותר, אכן אם רוצים לראות תוצאות צריך גם בשבת וגם בחג גם במסעדות ובכל מקום לנסות להיות עד כמה שניתן בתוכנית. המון הצלחה ומחשבה טובה ובטוחה שתצליחי. חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 11:39
 מצטמצמת Posts: 135
|
היום בצהרים ממש עוד שעה וחצי אני הולכת למסעדה, הסינית של אהרוני בהרצליה, ואני קצת מפחדת מאיבוד השליטה, התכונית שלי עכשיו היא כבר להיכנס לאתר של המסעדה לבדוק את התפריט, לראות מה אני יכולה לאכול. אני מקווה שאני לא אפול על איזה אגרול, חחחח. רציתי לשתף אותכם בתחושות שלי, קמתי בבוקר במין הרגשה כזאת שהיום אני הולכת למסעדה שלא הייתי בה עוד ומותר להתפנק, הבעיה שאני אומרת לעצמי שמותר לי להתפנק אני לוקחת את זה קצת רחוק מידי, אז עכשיו נכנסתי לפורום וקצת קראתי והחלטתי שזה פשוט לא טב ולא נכון, אם אני רוצה להמשיך ולראות ירידות אני חייבת גם בשבת וגם במסעדה להמשיך להיות חזקה, לאכול אורז עם איזה סוג של עוף להנות ובזה לסיים. בכל מקרה אני מקווה שזה יעבור בשלום. שיהיה לכולנו בתאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|