הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הייתי בטוחה שירדתי קילו... עליתי חצי :(

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/12/2010 09:53

שאפתנית
שאפתנית
לביאה יקרה,
הבנות המקסימות כבר כתבו לך הכל ולכן נותר לי לחזק אותך שוב להזכיר לך שאת לא לבד, כולנו כאן איתך. תרשמי מה את אוכלת זה יקל עליך מאוד וכמובן תהיי עסוקה עם הילדים זה גם מעביר את הזמן וגם מרחיק את האוכל מהפה...
בהצלחה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/12/2010 06:58

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
לביאה חמודה
אל ייאוש כמו שנכתב אינו מוביל לשום מקום וחבל לשקוע בו
ברור שהכי קל זה להגיד וקשה לבצע אך אנו כאן בשבילך ויש לך תובנות על איך להצליח
אז תמשיכי ותעשי עוד ועוד ויום לפני השקילה כנסי לפורום ואנו נחזק אותך
תגדירי מראש את האוכל לאותו יום בכדי שלא תיפלי מלבד זאת שיתפת בבעיה והודת בה אז עכשיו יהיה קצת יותר קל
ובאשר לילדים משחקי חברה/קופסא זה דבר נהדר
ללמוד לבשל /לסדר /לקרוא יחד smile
תהנו ואל תשכחי את עצמך בין ההמון את יכולה אנו איתך smile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2010 12:34

לילך70
לילך70
לגבי החופשה תשתדלי להכין לך את האוכל מראש ולאכול בזמן כי מה שקורה עם הילדים שדוחים את הארוחה כי תמיד יש מה לעשות ואז רעבים מאוד ואוכלים יותר.
שיהיה בהצלחה
לילך
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2010 11:35

לביאה
לביאה
אני לא מניקה
לילך70 כתב:
ליבי איתך. אני כל כך מבינה אותך ואת מה שאת מרגישה, אבל את אחרי לידה ורק 5 שבועות? אולי את דורשת יותר מידי מעצמך בשלב זה? את עוד בשלב של משכב לידה. ולא סתם זה נקרא כך זהו זמן לנוח לאכול בריא ומספיק. אפילו מבחינה הורמונאלית עוד אין איזון והגוף עוד לא נפתר מעודפי הנוזלים שצבר במהלך ההריון.( דרך אגב אני אחות טיפת חלב) אז סבלנות ואל תחמירי עם עצמך.בנוסף בדרך כלל לא עולים קילו לאחר יום אחד וזה יכולה להיות עלייה מזוייפת מחוסר התרוקנות וכו'... האם את מניקה?

לילך
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2010 10:26

לילך70
לילך70
ליבי איתך. אני כל כך מבינה אותך ואת מה שאת מרגישה, אבל את אחרי לידה ורק 5 שבועות? אולי את דורשת יותר מידי מעצמך בשלב זה? את עוד בשלב של משכב לידה. ולא סתם זה נקרא כך זהו זמן לנוח לאכול בריא ומספיק. אפילו מבחינה הורמונאלית עוד אין איזון והגוף עוד לא נפתר מעודפי הנוזלים שצבר במהלך ההריון.( דרך אגב אני אחות טיפת חלב) אז סבלנות ואל תחמירי עם עצמך.בנוסף בדרך כלל לא עולים קילו לאחר יום אחד וזה יכולה להיות עלייה מזוייפת מחוסר התרוקנות וכו'... האם את מניקה?

לילך
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2010 10:25

miribelkin
miribelkin
Administrator
לביאה יקרה הכי חשוב בתקופה זו למצא כמה דקות ביום להיכנס לפורום,
תעדכני ותתעדכני, הטיפ שלי הוא לרשום לפחות בתקופת החופש, קשה עם הכמויות
אז תחליטי על מידת צלחת בלי תוספות. תשתי הרבה ורצוי חם, מים עם פלח לימון.
לי עוזר מאד ללעוס מסטיק ללא סוכר. ואני גם מקפידה על 3 ארוחות טובות ומזינות ביום. אני בטוחה שתצליחי את מאד נחושה.....תהני מהחופש עם הילדים ותישארי איתנו.
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2010 10:18

רבקה
רבקה
לביאה יקירתי
בשום פנים ואופן לא להיכנס למלחמה עם עצמך
ולהביע זאת בכעסים ועצבים
את בסדר גמור והקילו שעלה ירד במהרה
מאמינה שכמו שאת מתכננת איך לעבור עם הילדים את החופשה
תתכנני לעצמך גם את האוכל שאת צריכה לאכול
אז תהנו בחופשה ושולחת לך חיבוק להצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2010 05:09

אקורדיאון
אקורדיאון
לביאה יישר כח על הנחישות,נפילה קטנה בהחלט אינה סיבה לכעוס ובוודאי שלא להתבלבל,
כאן הכתובת ומכאן עולים חזרה וממשיכים כלא היה.

דני כתבה אתמול סוג של אמנה ממליצה לאמץ ולתלות מול העיניים.

מצפה לך תקופת חג פעילה עם הילדים,מאחלת לך רק חוויה נעימה איתם

ואנחנו ממתינים לך ומחזקים אותך.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2010 04:56

dany
dany
הצלחה היום בשקילה........... למרות שמה שיראה המחוג הרבה פחות חשוב מכל מה שאת מתארת כחזרה נהדרת לשפיות ולתכנית.
נכון, תמיד יש מקום לשיפורים.
חשוב מאד שתעבדי על הקטע הרגשי....נפלת זו לא סיבה לכעוס על עצמך או להיות מאוכזבת....... פשוט להמשיך הלאה...... כבר ביררנו את המקום הזה שרגשות שליליים מושכים אותנו למטה....... אז אולי לבדוק למה אני עושה זאת בכדי למצוא פתרון אבל לא מעבר לכך....בלי חפירות!!!!!!!!!
הנקודות שהעלית הן טובות וחשובות ואת בהחלט יכולה להעזר בהן לשיפור המצב..........
ובנוגע לילדים רק אאחל לכם חפשה נעימה.. ורעיונות ממש אין לי בקטע הזה אני מאד לא יצירתית.......
שבת שלום
והמון הצלחה
נשיבוקים
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2010 03:32

לביאה
לביאה
Cursing
כל כך התאמצתי השבוע, היה לי כל כך קשה בלי פחמימות בערב ובכל זאת הצלחתי, הורדתי מתוקים באופן קיצוני לעומת מה שהיה שבוע קודם, שתיתי תה צמחים, מים, מרקי חורף דיאטטיים, הרגשתי מעולה, מחכה ליום שבת בבוקר להשקל ולראות את הקילו שאני יורדת. אפילו במכנסיים הרגשתי יותר נוח. למען ההגינות אספר שאתמול הייתה לי נפילה קטנה, אבל לא כזו שתעלה לי בקילו!
אוף, אני כל כך מאוכזבת / כועסת / מבולבלת
אז חוץ מהכעס והאכזבה חשבתי לעצמי - מה עוד אני יכולה להתאמץ?
  • להיעזר יותר בתפריט שנשלח לי לכרטיס האישי באתר
  • לא ליפול יום לפני שקילה - עד כמה שזה נשמע הזוי, זה קטע שיש לי כבר שנים, בכל מיני מסגרות. כאילו להרוס הכל ברגע האחרון.
  • לבדוק שוב כמויות - סביר להניח שיש מה להוריד...
כל המלצות נוספות יתקבלו בברכה

ולבסוף - אני מתנצלת מראש אם לא אצליח להכנס לפורום הרבה ב-3 שבועות הקרובים - הילדים יצאו אתמול לחופש בשל חג המולד, עד ה-7 בינואר. אז חוץ מלטפל בתינוקת בת 5 שבועות, אני אצטרך "לתפעל" את "הקייטנה של אמא" לעוד 3 ילדים שמחים ובריאים, תודה לאל... אז גם כאן - אשמח לרעיונות (הבנות בנות 7, הבן בן 5) איך להעביר את החופש בכיף. הכנו רשימת רעיונות ואנו מתכננים לבצע חלק מהם מדי יום. לחברות היקרות ששולחות לי רעיונות - תזכרו שכאן קר ביותר (0-5 מעלות, לפעמים שלג).

אני מאחלת לכולנו יום מוצלח יותר מהשקילה שלי smile
באהבה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הייתי בטוחה שירדתי קילו... עליתי חצי :(

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!