17/12/2010 16:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני צפיתי בתכנית הטעונה והכואבת הזו. הסתכלתי עליה ושאלתי את עצמי בדיוק את אותה שאלה שאקו העלתה: מה אני לוקחת מהאישה המדהימה הזו שחייה התרסקו פעם אחר פעם והיא עדיין פה מסתובבת וחיה בינינו ומרימה את הראש ומסתכלת קדימה לעתיד. השבר הגדול בחייה לאבד את בנה כל כך צועק מעיניה ואם חשבנו שזהו זה הקש ששבר את גב הגמל הרי שהיא הפתיעה והראתה לכולם שהיא חזקה ומתמודדת עם האובדן הגדול בחייה. אז מה אני לקוחת ממנה את הנחישות וההתמדה במשימה לראות את חצי הכוס המלאה ולהמשיך הלאה כי אנחנו עדיין נמצאים על האוטובוס ולא ירדנו ממנו. שאלוהים יעניק לה רק טוב בחיים כי היא באמת עברה מספיק סבל והרגישה את הרע הכי איום שיכול לקרות לאדם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה על הרעיון אבדוק בהמשך אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: עשית לי צמרמורת ... לא יצא לי לראות תודה על השיתוף אכן כל הכבוד לה על התמודדותה עם הדברים ומאחלת לה כל טוב ואכן צריך לדעת ללמוד לקחת כל דבר בחיים בפרופורציה הנכונה נכון לכל אחד החבילה שלו אך יחד כאן באתר ובמסגרת יהיה יותר קל בתחום האוכל אזי אכן קטן עלינו וננצח למרות המשבי רוח נתמיד נעשה נצליח שבת שלום אקו וכולנו  אכן אני עדיין חושבת עליה איזה אישה בעלת תעצומות נפש יוצאות דופן. אולי ניתן לראות את התוכנית באינטרנט.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:50
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
עשית לי צמרמורת ... לא יצא לי לראות תודה על השיתוף אכן כל הכבוד לה על התמודדותה עם הדברים ומאחלת לה כל טוב ואכן צריך לדעת ללמוד לקחת כל דבר בחיים בפרופורציה הנכונה נכון לכל אחד החבילה שלו אך יחד כאן באתר ובמסגרת יהיה יותר קל בתחום האוכל אזי אכן קטן עלינו וננצח למרות המשבי רוח נתמיד נעשה נצליח שבת שלום אקו וכולנו  אכן אני עדיין חושבת עליה איזה אישה בעלת תעצומות נפש יוצאות דופן. אולי ניתן לראות את התוכנית באינטרנט.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:48
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
עשית לי צמרמורת ... לא יצא לי לראות תודה על השיתוף אכן כל הכבוד לה על התמודדותה עם הדברים ומאחלת לה כל טוב ואכן צריך לדעת ללמוד לקחת כל דבר בחיים בפרופורציה הנכונה נכון לכל אחד החבילה שלו אך יחד כאן באתר ובמסגרת יהיה יותר קל בתחום האוכל אזי אכן קטן עלינו וננצח למרות המשבי רוח נתמיד נעשה נצליח שבת שלום אקו וכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:17
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אמש בתוכנית עובדה רואיינה רונה רמון,אישה גדולה מהחיים. ברור שהיה מרגש ומזעזע לשמוע אותה לדבר על האובדן הכפול ומה שסביב לו,
אבל הדהימה אותי הנחישות והתובנה ,אני עדיין כאן משמע צריך להמשיך לחיות לצד הטרגדיה.
היא תארה את מסע החיים כנסיעה באוטובוס,חלק יורדים בדרך וחלק נותרים וממשיכים הלאה.
כך דיברה על הלב המתרחב לספוג ולתת עוד אהבה.
זלגו מעיני דמעות ושאלתי את עצמי,מה את לוקחת ממנה?
אכן אם היא יכולה להמשיך קדימה גם אני יכולה ,אפשר וצריך להמשיך ואף לדעת להנות מחדש וכמובן
לנושא ההתמודדות בדיאטה ושמירת משקל? קטן עלינו מה שנקרא.
מאחלת לכולם שבת שלום ומבורך ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|