18/12/2010 12:20
 סיסי 17 Posts: 618
|
מדהים מדהים מדהים איזה יופי שמחה ומתרגשת יחד אתכם בראבו לאבי
ואין ספק שהתפוח נפל קרוב מאוד לעץ.... נשיקות סיסי  3>
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 09:45
 רבקה Posts: 8411
|
מירי את אשה מדהימה ומגיע לך את כל הטוב שבעולם וחלק נכבד את מקבלת מנחת מילדייך אין ספק שאבי בחור מוכשר וכל הכבוד שתרוו את ואריה הרבה אושר מהילדים המקסימים שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 09:37
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
איזה יופי איזה אושר ונחת מאבי היקר אכן בחור מקסים ומוכשר שמחה בשבילך אמן בקרוב תתבשרי על תינוק חדש במשפחה שבת נהדרת ונעימה}{}{
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 05:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מירוש אכן את יכולה להיות גאה,הוא שכתבתי כל אחד מהם מקסים בפני עצמו ובמיוחד ענתוש[מה לעשות משוחדת]
מאחלת לך רק אושר ונחת מכולם.
נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 01:11
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד לאבי המוכשר! כיף לקבל נחת מהילדים זו תחושת סיפוק נפלאה...ומרגשת עד מאוד. מאחלת לך רק הצלחות וימים מאושרים... מקווה שאצליח להגיע לת"א לראות,ממה שאני יודעת אחי ואשתו מנויים וחושבים ללכת להצגה אז אוסיף את המלצתי, שבת קסומה ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 00:52
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אני עוד נרגשת ושמחה ומקוה שתלכו לראות את ההצגה.... בנתיים עבר עוד יום נפלא מחר קמים מאוחר ,איזה כף שיש יום שבת. מודה לכם על הפירגון אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 16:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
מירי אכן מרגש לקרוא את דבריך. ברכות לאבי והמשך הצלחה בכל אשר יפנה. ואת, את אישה גדולה מהחיים שחוזרת הביתה בתחושה שבא לה לטרוף את כל העולם ובסוף סוגרת את הלילה עם כוס תה. עליך נכתב המשפט איזהו גיבור הכובש את יצרו. את מקור להשראה וחוזק עבורנו. שתהיה לך שבת נפלאה!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 14:19
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה, ברכות חמות לאבי ולכם! איזה אושר ואיזו נחת! מגיע לכם!
שתהיה לך וכל בני ביתך שבת נהדרת , נעימה, רגועה ובלשיטה.
אוהבת המון
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 10:44
 נחושה Posts: 6982
|
מירוש, אומרים שכל אחד יומו יגיע ותורו לפרוח וגם אם פרח אזי יגיע להבשלה, לטעם ולנינוח בדיוק בזמן המתאים לו, בקצב שלו... שמחה שילדייך מזכים אותך בנחת ובגאוה גדולה ומאחלת לך ולאריה עוד בשורות טובות ומתוקות. סופשבוע נפלא ונשיקה גדולה של אהבה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 07:58
 דפי Posts: 1126
|
מירי יקרה ברכות חמות לך ולכל משפחתך.
אכן מרגש מאוד לחוות עם ילדינו הצלחה .
אתם אנשים מדהימים והורים למופת.
אוהבת ומעריכה
דפי. edited by דפי on 12/17/2010 edited by דפי on 12/17/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 07:33
 חיה'לה Posts: 885
|
תודה לך מירי! אין כמוך!!! חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 07:32
|
כמו שאני גאה באבי בני וכמובן שיהיו בריאים גם בגיל וענת היקרים. אני מאד גאה בכם אתם אנשים טובי לב ומפרגנים. שיהיה שבוע נפלא לכולכם בחיק משפחתכם, ושנעבור אותו בשליטה, אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 07:24
 אשירה Posts: 4292
|
מירי יקרה,
ברכותי לכם ולאבי,
איזה כיף והרגשת אושר כשהילד שלך מצליח וזוכה להכרה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 05:26
 dany Posts: 19819
|
מירי אהובה אין כמו אושר של אמא שהיא רואה את ילדיה מצליחים ......... ושלא רק היא רואה זאת אלא גם כל העולם.....אשריך שזכיתם את ואריה לרגע כזה של סיפוק והנאה. ובנוגע לשליטה ואיפוק.......בכל פעם שאנחנו מצליחים לנצח את שד השומן זהו רגע של שמחה ואושר עילאי. טוב שלא קילקלת לך את הערב הנפלא......... בנפילה!!!!!!! שבת שלום יקירה אוהבת דני miribelkin כתב:
היי חברים יקרים, חזרנו עכשיו מתיאטרון גשר, ההצגה היא סונטת קרויצר במשחק יחיד ומדהים של אייבגי. בני אבי צילם את קטעי הוידאו המדהימים בהצגה, הוא רשום גם בתוכניה, העלו אותו לבמה בסוף ההצגה , אם שאר היוצרים. אין לתאר את ההתרגשות, הגאוה והסיפוק. הצגה נהדרת מוממלצת. חזרתי הבייתה ובא לי לטרוף, בדרך כמעט עצרנו לאכול וויתרנו. אני יושבת עכשיו לכתוב עם כוס תה ביד וסיפוק על השליטה...... לא תמיד זה מצליח לי, אבל כשזה מצליח זה אדיר. איזה כף שיש את הפורום החם והתומך שלנו, קראתי הכל מצטערת שלא מגיבה על כל ידיעה. שיהיה לילה נפלא וסוף שבוע נעים ורגוע. תזכרו כולנו בתהליך שינוי חיובי. אוהבת אתכם מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:59
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מירי יקרה מצטרפת לבנות יישר כוח לאבי על עבודתו בטוח שמרגש ומעצים וממלא גאווה ומאחלת לו המון המון בהצלחה בהמשך ולכם כמשפחה תמשיכו להנות ממנו ולרוות ממנו נחת בכל תחום מגיע לכם
וכל הכבוד לך על השליטה דוגמא ומופת יישר כוח
ותודה על ששיתפת אותנו ותודה על ההמלצה
שבת קסומה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:41
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מירוש יישר כח לאבי,מה יש לדבר כבר אמרתי לך מוכשר הילד ולך מגיע המון נחת ואושר מילדייך המקסימים כל אחד בדרכו.
כמובן על השליטה שאפו.הבעיה העיקרית שלא תמיד זה מצליח,אבל כל עוד
אנחנו יחדיו הכל לטובה.
חיבוק גדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 00:27
 חיה'לה Posts: 885
|
מירי היקרה, איזה יופי!! מפרגנת לכם!!! שמחה לשמוע שאבי עושה חיל!!!! לצערי, אני לא מגיע להצגות במרכז, אך אני מקווה שההצגה תגיע מתישהו לתאטרון ירושלים, ואז אלך לצפות בה. בנוגע להרצאה - אכתוב מכתב נפרד, אבל כעת סיימתי לצפות בה, ופשוט אין לי מילים - את גדולה מהחיים!! אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 23:56
|
תודה אפי יקרה מקוה שאת מרגישה טוב צלצלי לי מחר אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 23:55
 EFF Posts: 6412
|
כל הכבוד לאבי..אני ממש מתרגשת לחשוב על רגעי הגאווה שלכם - בודאי שמרגש מאוד. שמעתי ביקורות נפלאות על ההצגה, היא נמצאת ברשימת ההצגות במסגרת המנוי שלנו .♥♥♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 23:39
|
היי חברים יקרים, חזרנו עכשיו מתיאטרון גשר, ההצגה היא סונטת קרויצר במשחק יחיד ומדהים של אייבגי. בני אבי צילם את קטעי הוידאו המדהימים בהצגה, הוא רשום גם בתוכניה, העלו אותו לבמה בסוף ההצגה , אם שאר היוצרים. אין לתאר את ההתרגשות, הגאוה והסיפוק. הצגה נהדרת מוממלצת. חזרתי הבייתה ובא לי לטרוף, בדרך כמעט עצרנו לאכול וויתרנו. אני יושבת עכשיו לכתוב עם כוס תה ביד וסיפוק על השליטה...... לא תמיד זה מצליח לי, אבל כשזה מצליח זה אדיר. איזה כף שיש את הפורום החם והתומך שלנו, קראתי הכל מצטערת שלא מגיבה על כל ידיעה. שיהיה לילה נפלא וסוף שבוע נעים ורגוע. תזכרו כולנו בתהליך שינוי חיובי. אוהבת אתכם מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|