17/12/2010 05:18
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה כל פעם את לומדת דבר חדש ומפנימה תמיד נעים לקרוא את שאת כותבת . מאחלת לך המשך של ירידה והצלחה מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:47
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן חיוך מהלב את יודעת אם רוצים אין זו אגדה ,את במסגרתמודעת ואכן עושה בקצב וביכולת שלך. מאחלת לך המון הצלחה והמשיכי להיות איתנו כאן.
שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:45
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיוך מהלב ונכון לא קל ליישם אך הנה ראית זה אפשרי בהצלחה בהמשך וכל הכבוד על התובנותת והיישום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 23:31
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה יקירתי את מפנימה נהדר. תמשיכי כך... מחכה לך באהבה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 19:50
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מירי היקרה, השבוע לא יכולתי להישאר כי אירחתי בביתי קבוצת וי"צו של 17 נשים ולכן רק באתי להישקל. אבל לא ויתרתי. עתה נשארו כמה "אויבים" במקרר שלי כמו רבע של עוגת מוס שוקולד ועוד אחרים. אני כל פעם כשאני פותחת את המקרר אומרת לעצמי זה עשוי מפלסטיק, איני יכולה לאכול פלסטיק נכון? מקווה שהבן החייל יגיע ויחסל את כל העניין מיידית כדי שלא אצטרך לעמוד בפיתוי עוד זמן רב. תמיד אני נזכרת שאת אומרת מירי שהדברים האלה לא נראים לך כלל אלא כמו פימו. הלואי שאגיע לרמה שלך.
בינתיים אני משתדלת מאד, ובכלל לא רוצה להיות מנוהלת על ידי המשקל. אעשה את שלי ואקווה לטוב. הגוף יש לו דרך משלו, זמן משלו וכמובן הדברים קורים לא תמיד כפי שרוצים. אבל רצון עז יש לי לשמור על מה שהצלחתי כבר להשיג וגם להגיע יותר רחוק ולהשיל עוד קילוגרמים. ברכיי הכואבות מאד מודות לי כפי שכבר כתבתי, על כל ק"ג שנושר ממני.
אז זהו חזרתי עתה מהופעה שהיתה לי בבת ים. התסכול של הפקקים (יצאתי בשעה 4 והגעתי כמעט בשעה 5.30). אבל לא נורא. בדרך כלל אחרי הופעה יש הרבה אדרינלין שגורם לי לרצות לאכול. אבל למדתי ממך מירי. עדיף לכתוב באתר, ולקרוא ולהרגע כך שהריצה לאוכל פשוט לא תתקיים והשפיות תמשיך לשלוט בי. מאחלת לכולכם סופשבוע נפלא והרבה רוגע אהבה שמחה וכמובן בריאות
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|