הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חשוב ביותר להקשיב להרצאה שלך מירי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/12/2010 05:18

dany
dany
חיוך יקרה
כל פעם את לומדת דבר חדש ומפנימהsmile
תמיד נעים לקרוא את שאת כותבת .
מאחלת לך המשך של ירידה והצלחה
מכל הלב
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2010 04:47

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן חיוך מהלב את יודעת אם רוצים אין זו אגדה ,את במסגרתמודעת ואכן עושה בקצב וביכולת שלך.
מאחלת לך המון הצלחה והמשיכי להיות איתנו כאן.

שבת שלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2010 04:45

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
חיוך מהלב ונכון לא קל ליישם אך הנה ראית זה אפשרי בהצלחה בהמשך וכל הכבוד על התובנותת והיישוםsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 23:31

miribelkin
miribelkin
Administrator
תודה יקירתי את מפנימה נהדר. תמשיכי כך... מחכה לך באהבה מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 19:50

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מירי היקרה, השבוע לא יכולתי להישאר כי אירחתי בביתי קבוצת וי"צו של 17 נשים ולכן רק באתי להישקל. אבל לא ויתרתי. עתה נשארו כמה "אויבים" במקרר שלי כמו רבע של עוגת מוס שוקולד ועוד אחרים. אני כל פעם כשאני פותחת את המקרר אומרת לעצמי זה עשוי מפלסטיק, איני יכולה לאכול פלסטיק נכון? מקווה שהבן החייל יגיע ויחסל את כל העניין מיידית כדי שלא אצטרך לעמוד בפיתוי עוד זמן רב. תמיד אני נזכרת שאת אומרת מירי שהדברים האלה לא נראים לך כלל אלא כמו פימו. הלואי שאגיע לרמה שלך.

בינתיים אני משתדלת מאד, ובכלל לא רוצה להיות מנוהלת על ידי המשקל. אעשה את שלי ואקווה לטוב. הגוף יש לו דרך משלו, זמן משלו וכמובן הדברים קורים לא תמיד כפי שרוצים. אבל רצון עז יש לי לשמור על מה שהצלחתי כבר להשיג וגם להגיע יותר רחוק ולהשיל עוד קילוגרמים. ברכיי הכואבות מאד מודות לי כפי שכבר כתבתי, על כל ק"ג שנושר ממני.

אז זהו חזרתי עתה מהופעה שהיתה לי בבת ים. התסכול של הפקקים (יצאתי בשעה 4 והגעתי כמעט בשעה 5.30). אבל לא נורא. בדרך כלל אחרי הופעה יש הרבה אדרינלין שגורם לי לרצות לאכול. אבל למדתי ממך מירי. עדיף לכתוב באתר, ולקרוא ולהרגע כך שהריצה לאוכל פשוט לא תתקיים והשפיות תמשיך לשלוט בי.
מאחלת לכולכם
סופשבוע נפלא והרבה רוגע אהבה שמחה וכמובן בריאות

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חשוב ביותר להקשיב להרצאה שלך מירי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!