17/12/2010 19:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
מחזקת אותך היומיים היו ועברו......... עכשיו את מתחזקת וחוזרת למסלול........ את יודעת איך לעשות זאת ובגדול. המטרה עכשיו היא לא לרדת אלא לשמור על הקיים. זה הופך להיות דרך חיים וסגנו ןשבו את רוצה לחיות את חייך....... ולא בשטף בולמוסים. חיבוק חזק דני תודה דנושה יקירה. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: גם אני מצטרפת לבנות ושולחת לך חיבוק גדול וחם את מסוגלת יקירתי לעמוד בפרץ. עשית זאת לא פעם ולכן גם הפעם תצליחי. אם את מרגישה שאת נופלת תיכנסי לפורום. תעסיקי את האצבעות על המקלדת תמיד יש מי שתענה כאן. אני מאחלת לך ולכולנו שבת קלה ונעימה בלי נפילות מיותרות. נשיבוקים, שאפתנית תודה ,אני אישית מתחייבת לקחת את עצמי חזק בידיים אחרי יומיים קשים שתקפו אותי ללא הודעה מוקדמת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 19:04
 dany Posts: 19819
|
מחזקת אותך היומיים היו ועברו......... עכשיו את מתחזקת וחוזרת למסלול........ את יודעת איך לעשות זאת ובגדול. המטרה עכשיו היא לא לרדת אלא לשמור על הקיים. זה הופך להיות דרך חיים וסגנו ןשבו את רוצה לחיות את חייך....... ולא בשטף בולמוסים. חיבוק חזק דני
אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: גם אני מצטרפת לבנות ושולחת לך חיבוק גדול וחם את מסוגלת יקירתי לעמוד בפרץ. עשית זאת לא פעם ולכן גם הפעם תצליחי. אם את מרגישה שאת נופלת תיכנסי לפורום. תעסיקי את האצבעות על המקלדת תמיד יש מי שתענה כאן. אני מאחלת לך ולכולנו שבת קלה ונעימה בלי נפילות מיותרות. נשיבוקים, שאפתנית תודה ,אני אישית מתחייבת לקחת את עצמי חזק בידיים אחרי יומיים קשים שתקפו אותי ללא הודעה מוקדמת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 17:05
|
שאפתנית כתב:
גם אני מצטרפת לבנות ושולחת לך חיבוק גדול וחם את מסוגלת יקירתי לעמוד בפרץ. עשית זאת לא פעם ולכן גם הפעם תצליחי. אם את מרגישה שאת נופלת תיכנסי לפורום. תעסיקי את האצבעות על המקלדת תמיד יש מי שתענה כאן. אני מאחלת לך ולכולנו שבת קלה ונעימה בלי נפילות מיותרות. נשיבוקים, שאפתנית תודה ,אני אישית מתחייבת לקחת את עצמי חזק בידיים אחרי יומיים קשים שתקפו אותי ללא הודעה מוקדמת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 16:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני מצטרפת לבנות ושולחת לך חיבוק גדול וחם את מסוגלת יקירתי לעמוד בפרץ. עשית זאת לא פעם ולכן גם הפעם תצליחי. אם את מרגישה שאת נופלת תיכנסי לפורום. תעסיקי את האצבעות על המקלדת תמיד יש מי שתענה כאן. אני מאחלת לך ולכולנו שבת קלה ונעימה בלי נפילות מיותרות. נשיבוקים, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 07:18
 אשירה Posts: 4292
|
ענתי,
אני מקווה שסוף השבוע יעבור בשלום,
קיבלת הרבה חיזוקים ואני מצרפת גם ממני!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 06:08
 ענת Posts: 3849
|
דובונית אכפת לי כתב:
ענת להכין מבעוד מאוד להשאיר במקרר כמה ירקות חתוכים ארוחות צהרים ו/או ערב מוכנים לכל השבת וביצים קשות על כל מקרה שלא יבוא להעסיק את עצמך להיות איתנו לצאת לצעידה רק לא באוכל את יכולה אנו איתך ואפילה ללמוד כמויות גם לי יש שבועות כאלה של הרבה דיאטה והאמת בסוף הם גם על המשקל ולא תורמים לנפש אז יחד ננצח בהצלחה שבת שלום  תודה יקירה על ההמלצה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 05:09
|
צודקת יקירה גם הרבה דיאטה זו לא דיאטה...............
EFF כתב:
נכון..שוב סוף שבוע ....לי דווקא קל בסופי שבוע..אם אני מתארחת אני משתדלת לשמור על "פאסון" ולהוכיח לכל הזללנים שמסביבי שאני יודעת לא להתפתות, ואם במסעדות - גם פה אני אוהבת להוכיח לעצמי שזה אפשרי מבלי "לטרוף" תוך שמירה על הערכים שאנחנו מצווים להם...
אם אני מכינה בבית - אין בעייה - המטבח שלי מתוכנת לבישול בריא ונכון ברוב המקרים (הבעייה תמיד באכילה של "הרבה דיאטה" - מזה צריך להשמר)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ענת להכין מבעוד מאוד להשאיר במקרר כמה ירקות חתוכים ארוחות צהרים ו/או ערב מוכנים לכל השבת וביצים קשות על כל מקרה שלא יבוא להעסיק את עצמך להיות איתנו לצאת לצעידה רק לא באוכל את יכולה אנו איתך  ואפילה ללמוד כמויות גם לי יש שבועות כאלה של הרבה דיאטה והאמת בסוף הם גם על המשקל ולא תורמים לנפש אז יחד ננצח בהצלחה  שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 21:15
|
ענת כתב:
רבקה כתב: ענתי חיבוק גדול לעידוד חיזקי את יכולה ותוכיחי לנו נשיבוקים בינתיים מחוזקת חזרה תודה יקירתי יופי מחר יום חזק ומחוזק חדש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 21:10
|
רבקה כתב:
ענתי חיבוק גדול לעידוד חיזקי את יכולה ותוכיחי לנו נשיבוקים
בינתיים מחוזקת חזרה תודה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 20:49
 רבקה Posts: 8411
|
ענתי חיבוק גדול לעידוד חיזקי את יכולה ותוכיחי לנו נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 19:20
|
אכן כוחות חזקים כאן......הישר מהחמל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 19:01
|
dany כתב:
בנות כל הכבוד על העידוד והמורל שאתן מעבירות כאן. יישר כוח המון הצלחה ושיהיה סופ"ש שפוי ונשלט........... ומלא מלא הצלחה דני תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 18:58
|
בנות כל הכבוד על העידוד והמורל שאתן מעבירות כאן. יישר כוח המון הצלחה ושיהיה סופ"ש שפוי ונשלט........... ומלא מלא הצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 18:40
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: אקורדיאון כתב: ענת כתב: בינתיים בשליטה, אבל חוששת ממעידה..... מעסיקה את עצמי בדברים רק לא ליפול על אוכל..... זקוקה לחיזוקים לעבור את הסוף שבוע....בהצלחה  ענתי את חזקה ויודעת היטב לשלוט בעצמך,נסי להעסיק את עצמך ואפילו קצת מחוץ לבית. מאחלת לך סוף שבוע של שליטה מלאה. תודה יקירה, העיקר אין אצלי אוייבים.... בשלי לעצמך לסוף השבוע זו גם תעסוקה שמיישרת למסגרת.
בסדר אעשה זאת...מנקה כעת את הבית.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 18:35
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: ענת כתב: בינתיים בשליטה, אבל חוששת ממעידה..... מעסיקה את עצמי בדברים רק לא ליפול על אוכל..... זקוקה לחיזוקים לעבור את הסוף שבוע....בהצלחה  ענתי את חזקה ויודעת היטב לשלוט בעצמך,נסי להעסיק את עצמך ואפילו קצת מחוץ לבית. מאחלת לך סוף שבוע של שליטה מלאה. תודה יקירה, העיקר אין אצלי אוייבים.... בשלי לעצמך לסוף השבוע זו גם תעסוקה שמיישרת למסגרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 18:31
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: בינתיים בשליטה, אבל חוששת ממעידה..... מעסיקה את עצמי בדברים רק לא ליפול על אוכל..... זקוקה לחיזוקים לעבור את הסוף שבוע....בהצלחה  ענתי את חזקה ויודעת היטב לשלוט בעצמך,נסי להעסיק את עצמך ואפילו קצת מחוץ לבית. מאחלת לך סוף שבוע של שליטה מלאה.
תודה יקירה, העיקר אין אצלי אוייבים....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 18:30
|
קרולין כתב:
ענתי יקרה שלי, ביחד בפורום...........אני כותבת עם כוס תה צ'אי מאסלה....טעים וחמים.... תכיני לך ותערכי בהתאם  לקראת הסופ"ש ....כדי לא ליפול ....חבל לקלקל.... מחבקת ומנשקת את יכולה! תעדכני כל הזמן מה קורה.... קרולין.
תודה יקירתי אעשה זאת אתחזק יחד איתכם נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 18:26
|
EFF כתב:
נכון..שוב סוף שבוע ....לי דווקא קל בסופי שבוע..אם אני מתארחת אני משתדלת לשמור על "פאסון" ולהוכיח לכל הזללנים שמסביבי שאני יודעת לא להתפתות, ואם במסעדות - גם פה אני אוהבת להוכיח לעצמי שזה אפשרי מבלי "לטרוף" תוך שמירה על הערכים שאנחנו מצווים להם...
אם אני מכינה בבית - אין בעייה - המטבח שלי מתוכנת לבישול בריא ונכון ברוב המקרים (הבעייה תמיד באכילה של "הרבה דיאטה" - מזה צריך להשמר) נו את יודעת בדיוק היכן לשים את האצבע אז נסי לקצץ בכמויות למרות שזה ממש לא קל ,אבל את מסוגלת!! סוף שבוע נהדר יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 18:24
|
ענת כתב:
בינתיים בשליטה, אבל חוששת ממעידה..... מעסיקה את עצמי בדברים רק לא ליפול על אוכל..... זקוקה לחיזוקים לעבור את הסוף שבוע....בהצלחה  ענתי את חזקה ויודעת היטב לשלוט בעצמך,נסי להעסיק את עצמך ואפילו קצת מחוץ לבית. מאחלת לך סוף שבוע של שליטה מלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|