הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אתמול בערב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/12/2010 05:04

dany
dany
ניקי יקרה
זה לא קל לעשות את מה שעשית אך התגברת בצורה נפלאה ויצירתיתwink
ואשריך שזכית בבעל מפרגן ודואג.
שבת שלום
יום נפלא
חיבוק
דני

nikname כתב:
יצאנו לאירוע ו"ברחנו" ממנו (תודות לבעלי היקר) לפני הקינוחים. שלא תחשבו- כל הדרך הביתה המח שלי לא מפסיק לחשוב איזה קינוח הפסדתי.
באתי הביתה וישר פזלתי לכיבוד של הבייביסיטר. היה ממש קשה אבל הכרחתי את עצמי לתלות כביסה ולהכנס למיטה.
מתישהוא כבר שכחתי מהקינוחים. אבל היה ממש לא קל..... דמיינתי אותם פלסטיק כמו שהציעו כאן הבנות. זה עוזר.

בכל מקרה, הבוקר שוב נשקלתי ואני עומדת במקום. גם טוב. כל דבר שאינו עלייה מתקבל בברכה.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2010 04:32

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אלופה כול הכבוד יישר כוח וכל הכבוד על ההשארות במקום זו הצלחה בפני עצמה והרבה בהצלחה בהמשך smile
ואגב אכן לא שווה ליפול על פרווה....
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 20:07

רבקה
רבקה
ואני דווקא מצדיעה לך ניקי על הגישה החיובית שלך
יישר כוחך
וכמובן כל הכבוד על העמידה במקום, נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 14:22

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח יקירה,ממש מחוננת ואכן כל הכבוד לבעלך זו תמיכה במלוא מובן המילה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 11:35

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
ניקי - איזה בעל מהממם יש לך!!
לברוח לפני הקינוחים זה צעד גדול ומשמעותי ורעיון מעולה!
אני שמחה שיישמת אותו לראשונה בחייך - בפעם הבאה יהיה לך יותר קל, ובסופו של דבר תתרגלי.
אגב, אני לא יודעת באיזה אירוע היית, אבל בחתונות למשל, אני אפילו לא פוזלת לכיוון הקינוחים כי ברור לי שהם פרווה, ואני תמיד מאחלת לשונאים שלי שיאכלו פרווה...
גאה בך כפרה!
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 10:06

בלונדה....
בלונדה....
כל הכבוד !!!
זה לא פשוט בכלל,

על המקום זה גם מצוין!!!

יום טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 09:48

מיכל שרון
מיכל שרון
אני ממש ממש גאה בך!!!!
אלופת האלופות Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 09:21

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד ניקי, עמדת בגבורה מול הקינוחים ולא הרמת ידיים וזה השתלם לך בגדול!!!
אין ספק לפעמים קשה לעשות את הויתור והמאבק בראש הוא מעיק וחזק ממך אבל מחייב אותנו להישאר בשליטה מלאה. טוב שפסחת על הכיבוד של הבייביסיטר. אם ויתרת על קינוח בארוע אין סיבה ליפול על חטיפים מיותרים. שמחה בשמחתך על שהצלחת לשמור על שליטה.
המשך יום נעים.
nikname כתב:
יצאנו לאירוע ו"ברחנו" ממנו (תודות לבעלי היקר) לפני הקינוחים. שלא תחשבו- כל הדרך הביתה המח שלי לא מפסיק לחשוב איזה קינוח הפסדתי.
באתי הביתה וישר פזלתי לכיבוד של הבייביסיטר. היה ממש קשה אבל הכרחתי את עצמי לתלות כביסה ולהכנס למיטה.
מתישהוא כבר שכחתי מהקינוחים. אבל היה ממש לא קל..... דמיינתי אותם פלסטיק כמו שהציעו כאן הבנות. זה עוזר.

בכל מקרה, הבוקר שוב נשקלתי ואני עומדת במקום. גם טוב. כל דבר שאינו עלייה מתקבל בברכה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 09:20

nikname
nikname

0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!