17/12/2010 05:04
 dany Posts: 19819
|
ניקי יקרה זה לא קל לעשות את מה שעשית אך התגברת בצורה נפלאה ויצירתית ואשריך שזכית בבעל מפרגן ודואג. שבת שלום יום נפלא חיבוק דני nikname כתב:
יצאנו לאירוע ו"ברחנו" ממנו (תודות לבעלי היקר) לפני הקינוחים. שלא תחשבו- כל הדרך הביתה המח שלי לא מפסיק לחשוב איזה קינוח הפסדתי. באתי הביתה וישר פזלתי לכיבוד של הבייביסיטר. היה ממש קשה אבל הכרחתי את עצמי לתלות כביסה ולהכנס למיטה. מתישהוא כבר שכחתי מהקינוחים. אבל היה ממש לא קל..... דמיינתי אותם פלסטיק כמו שהציעו כאן הבנות. זה עוזר.
בכל מקרה, הבוקר שוב נשקלתי ואני עומדת במקום. גם טוב. כל דבר שאינו עלייה מתקבל בברכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:32
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אלופה כול הכבוד יישר כוח וכל הכבוד על ההשארות במקום זו הצלחה בפני עצמה והרבה בהצלחה בהמשך  ואגב אכן לא שווה ליפול על פרווה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 20:07
 רבקה Posts: 8411
|
ואני דווקא מצדיעה לך ניקי על הגישה החיובית שלך יישר כוחך וכמובן כל הכבוד על העמידה במקום, נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 14:22
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח יקירה,ממש מחוננת ואכן כל הכבוד לבעלך זו תמיכה במלוא מובן המילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 11:35
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
ניקי - איזה בעל מהממם יש לך!! לברוח לפני הקינוחים זה צעד גדול ומשמעותי ורעיון מעולה! אני שמחה שיישמת אותו לראשונה בחייך - בפעם הבאה יהיה לך יותר קל, ובסופו של דבר תתרגלי. אגב, אני לא יודעת באיזה אירוע היית, אבל בחתונות למשל, אני אפילו לא פוזלת לכיוון הקינוחים כי ברור לי שהם פרווה, ואני תמיד מאחלת לשונאים שלי שיאכלו פרווה... גאה בך כפרה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 10:06
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד !!! זה לא פשוט בכלל,
על המקום זה גם מצוין!!!
יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 09:48
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אני ממש ממש גאה בך!!!! אלופת האלופות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 09:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד ניקי, עמדת בגבורה מול הקינוחים ולא הרמת ידיים וזה השתלם לך בגדול!!! אין ספק לפעמים קשה לעשות את הויתור והמאבק בראש הוא מעיק וחזק ממך אבל מחייב אותנו להישאר בשליטה מלאה. טוב שפסחת על הכיבוד של הבייביסיטר. אם ויתרת על קינוח בארוע אין סיבה ליפול על חטיפים מיותרים. שמחה בשמחתך על שהצלחת לשמור על שליטה. המשך יום נעים. nikname כתב:
יצאנו לאירוע ו"ברחנו" ממנו (תודות לבעלי היקר) לפני הקינוחים. שלא תחשבו- כל הדרך הביתה המח שלי לא מפסיק לחשוב איזה קינוח הפסדתי. באתי הביתה וישר פזלתי לכיבוד של הבייביסיטר. היה ממש קשה אבל הכרחתי את עצמי לתלות כביסה ולהכנס למיטה. מתישהוא כבר שכחתי מהקינוחים. אבל היה ממש לא קל..... דמיינתי אותם פלסטיק כמו שהציעו כאן הבנות. זה עוזר.
בכל מקרה, הבוקר שוב נשקלתי ואני עומדת במקום. גם טוב. כל דבר שאינו עלייה מתקבל בברכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 09:20
 nikname Posts: 230
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|