הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרצאה של שינוי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/12/2010 18:38

dany
dany
כל אחד ואחת מוצא כאן את מקומו smile
אקורדיאון כתב:
אשירה כתב:

ישנן חברים מכל מיני סוגים וכדי שתתקים חברות צריך להיות לפחות דבר אחד שמחבר.

אצלנו פה זה הנושא המשותף לכולנו, אבל אם יוצא ודרך זה נוצרות חברויות ברמה יותר קרובה זה דבר נפלא,

זה לא על חשבון אף אחד וזה לא צריך להפריע לעניין המשותף לכולנו.

חיבוק ענק לך אישה מדהימה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 18:37

dany
dany
דפי יקרה
הקריאה של מירי לעוד אנשים מקרב הקוראים בפורום להיכנס ולכתוב היא מאד רלוונטית וחשובה.
אני מאמינה שעד היום הנושאים העולים ונדונים בפורום הם בהחלט הנושאים המעניינים אותנו, נוגעים לנו, ומהווים חלק חשוב בחיינו.
נכון שנוצרו כאן חברויות ולעיתים יש שרשורים שהם כביכול קצת גולשים ....... אך הם רק מביעים את עומק הרגשות שמתגלים כאן בקרב אנשי הפורום.
הפורום בהחלט לא מעונב. אלא חמים אוהב ותומך.
שניכנסתי לפורום לפני יותר משנה גם אני נתקלתי בשרשורים של אנשים שאני לא מכירה..... עם דקויות ושפה משלהם שלא כל כך הבנתי..... אך כמו כל אחד שרוצה לשחות..... הוא קופץ למים, קצת מצטמרר, קצת בולע מים....... וחיש קל מצטרף אל שורת השוחים.........
עד היום כל אחד שהצטרף לפורום ואפילו לפוסט אחד מיד התקבל בחמימות וברצון טוב לעזור ולעודד.
ובהחלט הייתי רוצה לראות עוד נפשות פועלות כאן ותורמות לנו ידע , טיפים, סיפורי הצלחה, יכולת התמודדות...... ככל שנרחיב את החוג כך יקל על כולנו.

דפי
אני מאד אוהבת שאת כותבת, יש לך יכולת הבעה נפלאה, והמון חום.......
את חשובה לנו מאד בפורום........
ערב נהדר המון אהבה
דני

דפי כתב:
מירי יקרה.
קראתי את דבריך ואני מאוד מסכימה אתך.
אכן גם אני מצפה שיעלו נושאים שרלוונטיים לנו , שנדון בהם ונראה איך מצליחים להתמודד אתם.
לגבי הקריאה לאנשים נוספים להשתתף בפורום : מתנהלות כאן שיחות בין אנשים שהפכו לחברים קרובים ומתנהלות כאן שיחות אישיות
ביניהם. לאדם חדש קצת קשה ומביך להכנס פנימה כי הוא מרגיש כפורץ לשיחה לא לו.
לא לכולם יש את האומץ להכנס ולהגיב. כי אולי הוא מרגיש outsider . וגם אם הוא כבר "מעז" ומגיב הוא לא תמיד זוכה לתגובה.

אני מצפה שהפורום הנפלא הזה ירחיב שורותיו ושנראה הרבה אנשים חדשים ולא תמיד את אותם השמות.

דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 18:37

קרולין
קרולין
מירי יקרה,
אין מחיר לחוג שלך!

אין מחיר לפורום!

כולנו זכינו בך!

ולחיי השינויים הקטנים והגדולים של כולנו...

אוהבת המון

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 18:30

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
מירי יקירתי, את צודקת (כרגיל...) בכל מילה שרשמת..אכן אין מחיר לפורום. לצערי נעדרתי בימים האחרונים, הצטננות עם כאב ראש נוראי - וזה משתפר - והמון הכנות לקראת הנסיעה בשבוע הבא...

אפי באיזה יום את טסה?
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 18:10

EFF
EFF
מירי יקירתי, את צודקת (כרגיל...) בכל מילה שרשמת..אכן אין מחיר לפורום. לצערי נעדרתי בימים האחרונים, הצטננות עם כאב ראש נוראי - וזה משתפר - והמון הכנות לקראת הנסיעה בשבוע הבא...
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 16:26

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
לכולם פה ניתנת הבמה להעלות נושאים לדיון וכמובן להצטרף לדיון בנושא שכבר הועלה. אני לא חושבת שהשיחות האישיות שמתנהלות כאן מקשות על חדשים להצטרף או שזה מהווה חסימה ולראיה אני עצמי. כשהחלטתי להצטרף לפורום ולהיות פעילה כתבתי גם בשרשורים קיימים וקיבלתם אותי בחום ושמחה ולא הרגשתי שונה. מי שירצה להתכתב בפורום ימצא פה אנשים חמים שמקבלים את כולם בפתיחות מלאה ולא משנה אם זה מישהו ותיק בפורום או מישהו חדש.

שמחה מאוד לקרוא את דברייך כי לי יש את אותה תחושה.
נשיקות.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 16:25

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה כתב:

אצלנו פה זה הנושא המשותף לכולנו, אבל אם יוצא ודרך זה נוצרות חברויות ברמה יותר קרובה זה דבר נפלא,

חיבוק ענק לך אישה מדהימה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 16:08

אשירה
אשירה

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 15:13

שאפתנית
שאפתנית
לכולם פה ניתנת הבמה להעלות נושאים לדיון וכמובן להצטרף לדיון בנושא שכבר הועלה. אני לא חושבת שהשיחות האישיות שמתנהלות כאן מקשות על חדשים להצטרף או שזה מהווה חסימה ולראיה אני עצמי. כשהחלטתי להצטרף לפורום ולהיות פעילה כתבתי גם בשרשורים קיימים וקיבלתם אותי בחום ושמחה ולא הרגשתי שונה. מי שירצה להתכתב בפורום ימצא פה אנשים חמים שמקבלים את כולם בפתיחות מלאה ולא משנה אם זה מישהו ותיק בפורום או מישהו חדש.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 14:20

אקורדיאון
אקורדיאון
דפי אכן נוצרו כאן חברויות וזה ממש לא מובן מאליו אבל הן נוצרו על בסיס משותף לכולנו
אני לא רואה בשיחות כאישיות ולעניות דעתי נחמד מידי פעם גם להתלוצץ וכל משפט מיועד לכולם.

כדאי לכולנו להיות חברים לפורום שהגיע למה שהגיע בזכות הפתיחות והזרימה של הדברים.

יקירה כולנו באותה סירה אז בואו נמשיך כך בפירגון.

נשיקות.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 12:10

דפי
דפי
מירי יקרה.
קראתי את דבריך ואני מאוד מסכימה אתך.
אכן גם אני מצפה שיעלו נושאים שרלוונטיים לנו , שנדון בהם ונראה איך מצליחים להתמודד אתם.
לגבי הקריאה לאנשים נוספים להשתתף בפורום : מתנהלות כאן שיחות בין אנשים שהפכו לחברים קרובים ומתנהלות כאן שיחות אישיות
ביניהם. לאדם חדש קצת קשה ומביך להכנס פנימה כי הוא מרגיש כפורץ לשיחה לא לו.
לא לכולם יש את האומץ להכנס ולהגיב. כי אולי הוא מרגיש outsider . וגם אם הוא כבר "מעז" ומגיב הוא לא תמיד זוכה לתגובה.

אני מצפה שהפורום הנפלא הזה ירחיב שורותיו ושנראה הרבה אנשים חדשים ולא תמיד את אותם השמות.

דפי.
+1 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 09:13

שאפתנית
שאפתנית
מירי יקרה אנחנו איתך לאורך כל הדרך התחייבנו ונמשיך להתחייב לעשות את המיטב ולרדת במשקל.
נקווה שיצטרפו אלינו עוד חברים חדשים לפורום להתחייבות ולעשייה.
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 05:57

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מירי יקרה תודה על ההרצאה השבועsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2010 04:51

dany
dany
כנראה שהפחד של ההיחשפות עדיין מאד חזק במיוחד אצל אנשים עם עודף משקל.......למרות שכאן אף אחד לא רואה אותם ואפשר להיות ממש אנונימי עם שם כינוי....
אז חבריה..... אתם חשובים לנו מאד, אנחנו יודעים שאתם נכנסים לקרוא...... בואו תעזרו גם לנו...........
מכל הלב
דני
ומירי יקירתי......עדיין לא שמעתי את ההרצאה השבועית אך כבר כאן השבוע התחייבנו למועד פורים לעבוד במלוא המרץ ולתת כל מה שיש על מנת להביא תוצאות נפלאות לעצמנו ולך.........
יום נהדר
ושוב תחילת סופ"ש
נשיקות
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 23:51

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן יקירתי ,לא ברור מדוע מכל כך הרבה צפיות של אנשים שמנהלים כמונו מאבק יומי בנושא המשקל
לא נענים לקריאות לקחת חלק בפורום,לרענן את השורות אולי לחדש ואכן לתת טיפים אישיים שיסייעו

לאחרים ובכלל תמיכה עידוד ופירגון שאלה למעשה עמודי הבניין של הפורום הזה.

מקווה שדברייך אלה באמת יעודדו חברים נוספים להכנס למשפחת הפורום .לילה טוב,נשיקות.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 23:43

miribelkin
miribelkin
Administrator
חברי פורום יקרים,בעקבות ההרצאה מחויבות לשינוי
אני רוצה שאנחנו חברי הפורום שמחויבים זה לזה
בתמיכה ועידוד במשך היום וכל יום, נעשה שינוי
נתחיל לעורר נושאים לשתף ולהביע דעות וטיפים שימושיים
למשל החלטנו שבחורף הזה כולנו יורדים לקראת הקיץ.
נסמן מטרה נכריז עליה, נעשה מחויבות לפעולה, ונתמיד.
גם למי שכותב והוא בשמירת משקל, זו מטרה נעלה,
שישתף איך הוא עומד במשימה וייתן טיפים.
המלצות לסרטים והצגות וספרים יתקבלו בברכה,
כי זה עדיף על אכילה.
נמשיך עם השיטה בלי פחמימות מ5, תשתפו בסוגים שונים
של ארוחות ערב בלי פחמימות....
בכלל אני יושבת עכשיו קוראת אתכם וכותבת, וממש אין לי
חשק לנשנש.
הפורום הוא כלי נהדר ונוסף בתהליך ההרזיה.
שיהיה לילה טוב תודה לכולכם אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרצאה של שינוי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!