19/12/2010 11:04
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
באהבה!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: קטן עליך אהובה. אמרתי לך גם את אנושית וזה יכול לקרות גם לך ומה שחשוב זה שאת יודעת להרים את עצמך מהר ולהמשיך קדימה. אז השבוע תעמדי על המקום או תעלי חצי קילו זה באמת לא נורא כי בשביל זה יש עוד שבוע ואפשר לתקן. שיהיה לך שבוע מקסים!!! שאפתנית אקורדיאון כתב: אכן כל כך חבל לקלקל .. תודה על העידוד הדסילה,אני בבוקר של יום ושבוע חדש,בטוח יהיה בלעת שילמת,
אחזיר חובות ואמשיך כמו שאני יודעת ואני יודעת!
יקירה בוקר טוב,אני קונה עכשיו על המקום או עליה של חצי ,אבל איך שלא יהיה מה שצריך לשלם אשלם. כל עוד השריפה קטנה ולא צריך מטוסי כיבוי דייני. תודה על העידוד והתמיכה. תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
באהבה!!
 אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: קטן עליך אהובה. אמרתי לך גם את אנושית וזה יכול לקרות גם לך ומה שחשוב זה שאת יודעת להרים את עצמך מהר ולהמשיך קדימה. אז השבוע תעמדי על המקום או תעלי חצי קילו זה באמת לא נורא כי בשביל זה יש עוד שבוע ואפשר לתקן. שיהיה לך שבוע מקסים!!! שאפתנית אקורדיאון כתב: אכן כל כך חבל לקלקל .. תודה על העידוד הדסילה,אני בבוקר של יום ושבוע חדש,בטוח יהיה בלעת שילמת,
יקירה בוקר טוב,אני קונה עכשיו על המקום או עליה של חצי ,אבל איך שלא יהיה מה שצריך לשלם אשלם. כל עוד השריפה קטנה ולא צריך מטוסי כיבוי דייני. תודה על העידוד והתמיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:18
 dany Posts: 19819
|
דיו..................דיו אקורדיאון כתב:
dany כתב: בטוחה יקירתי שאת אומרת ועושה... היה נגמר עבר ועכשיו שבוע חדש ויום חדש וחוזרים לרכב על הסוס נשיבוקים דני אכן הבוקר עליתי עליו ומתחילה לדהור . תודה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:11
|
שאפתנית כתב:
קטן עליך אהובה. אמרתי לך גם את אנושית וזה יכול לקרות גם לך ומה שחשוב זה שאת יודעת להרים את עצמך מהר ולהמשיך קדימה. אז השבוע תעמדי על המקום או תעלי חצי קילו זה באמת לא נורא כי בשביל זה יש עוד שבוע ואפשר לתקן. שיהיה לך שבוע מקסים!!! שאפתנית אקורדיאון כתב: אכן כל כך חבל לקלקל .. תודה על העידוד הדסילה,אני בבוקר של יום ושבוע חדש,בטוח יהיה בלעת שילמת,
יקירה בוקר טוב,אני קונה עכשיו על המקום או עליה של חצי ,אבל איך שלא יהיה מה שצריך לשלם אשלם. כל עוד השריפה קטנה ולא צריך מטוסי כיבוי דייני.
תודה על העידוד והתמיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:05
|
קטן עליך אהובה. אמרתי לך גם את אנושית וזה יכול לקרות גם לך ומה שחשוב זה שאת יודעת להרים את עצמך מהר ולהמשיך קדימה. אז השבוע תעמדי על המקום או תעלי חצי קילו זה באמת לא נורא כי בשביל זה יש עוד שבוע ואפשר לתקן. שיהיה לך שבוע מקסים!!! שאפתנית אקורדיאון כתב:
אכן כל כך חבל לקלקל .. תודה על העידוד הדסילה,אני בבוקר של יום ושבוע חדש,בטוח יהיה בלעת שילמת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 09:03
|
dany כתב:
בטוחה יקירתי שאת אומרת ועושה... היה נגמר עבר ועכשיו שבוע חדש ויום חדש וחוזרים לרכב על הסוס נשיבוקים דני אכן הבוקר עליתי עליו ומתחילה לדהור . תודה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 05:59
|
בטוחה יקירתי שאת אומרת ועושה... היה נגמר עבר ועכשיו שבוע חדש ויום חדש וחוזרים לרכב על הסוס נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 04:14
|
אכן כל כך חבל לקלקל .. תודה על העידוד הדסילה,אני בבוקר של יום ושבוע חדש,בטוח יהיה בלעת שילמת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2010 01:46
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיון אהובה שלי האם נציב הסוכר נמס כבר? האם חזרת לשליטה אחרי ההוריקן והצונאמי מקווה שהכל בסדר ואנא על תסתכלי אחורה את עכשיו רק קדימה כדי להגיע לשקילה במינימום פגעים מהסופה את הרי יודעת שאנחנו מאחורייך ואת לא מאכזבת אוהבת המון ושולחת חיבוק גדול שיספיק כרגע עד יום שני תודה יקירתי ,אוספת את עצמי ואיך אומרים את הנעשה אין להשיב,כנראה שאשלם ביוקר ביום שני אבל אחזיר חובות ללא ריבית.נשיקות,תודה על התמיכה. העיקר את אחרי,שמרי על עצמך!!!!!!! תודה ענתי.
סומכת עלייך שתיישרי קו בחזרה גם אם תהיה עליה השבוע זה ירד מהר תזכרי שאת מחוננת ודוגמא פה לכולנו והגעת כבר למשקל היעד אז לא חבל לקלקל?????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 23:55
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיון אהובה שלי האם נציב הסוכר נמס כבר? האם חזרת לשליטה אחרי ההוריקן והצונאמי מקווה שהכל בסדר ואנא על תסתכלי אחורה את עכשיו רק קדימה כדי להגיע לשקילה במינימום פגעים מהסופה את הרי יודעת שאנחנו מאחורייך ואת לא מאכזבת אוהבת המון ושולחת חיבוק גדול שיספיק כרגע עד יום שני תודה יקירתי ,אוספת את עצמי ואיך אומרים את הנעשה אין להשיב,כנראה שאשלם ביוקר ביום שני אבל אחזיר חובות ללא ריבית.נשיקות,תודה על התמיכה. העיקר את אחרי,שמרי על עצמך!!!!!!! תודה ענתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 18:01
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקורדיון אהובה שלי האם נציב הסוכר נמס כבר? האם חזרת לשליטה אחרי ההוריקן והצונאמי מקווה שהכל בסדר ואנא על תסתכלי אחורה את עכשיו רק קדימה כדי להגיע לשקילה במינימום פגעים מהסופה את הרי יודעת שאנחנו מאחורייך ואת לא מאכזבת אוהבת המון ושולחת חיבוק גדול שיספיק כרגע עד יום שני תודה יקירתי ,אוספת את עצמי ואיך אומרים את הנעשה אין להשיב,כנראה שאשלם ביוקר ביום שני אבל אחזיר חובות ללא ריבית.נשיקות,תודה על התמיכה.
העיקר את אחרי,שמרי על עצמך!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 17:51
|
רבקה כתב:
אקורדיון אהובה שלי האם נציב הסוכר נמס כבר? האם חזרת לשליטה אחרי ההוריקן והצונאמי מקווה שהכל בסדר ואנא על תסתכלי אחורה את עכשיו רק קדימה כדי להגיע לשקילה במינימום פגעים מהסופה את הרי יודעת שאנחנו מאחורייך ואת לא מאכזבת אוהבת המון ושולחת חיבוק גדול שיספיק כרגע עד יום שני תודה יקירתי ,אוספת את עצמי ואיך אומרים את הנעשה אין להשיב,כנראה שאשלם ביוקר ביום שני אבל אחזיר חובות ללא ריבית.נשיקות,תודה על התמיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 10:03
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון אהובה שלי האם נציב הסוכר נמס כבר? האם חזרת לשליטה אחרי ההוריקן והצונאמי מקווה שהכל בסדר ואנא על תסתכלי אחורה את עכשיו רק קדימה כדי להגיע לשקילה במינימום פגעים מהסופה את הרי יודעת שאנחנו מאחורייך ואת לא מאכזבת אוהבת המון ושולחת חיבוק גדול שיספיק כרגע עד יום שני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2010 05:23
|
אשירה כתב:
dany כתב: זה מה שאני אוהבת כאן נתינה ללא חשבונות דבר נדיר במחוזותינו תודה יקירות  מן שמורת טבע מקסימה! אכן ממש לא מובן מאליו.שנמשיך כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 21:06
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
זה מה שאני אוהבת כאן נתינה ללא חשבונות דבר נדיר במחוזותינו תודה יקירות 
מן שמורת טבע מקסימה!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 18:58
|
dany כתב:
זה מה שאני אוהבת כאן נתינה ללא חשבונות דבר נדיר במחוזותינו תודה יקירות  נשיקות!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 18:53
|
זה מה שאני אוהבת כאן נתינה ללא חשבונות דבר נדיר במחוזותינו תודה יקירות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 16:59
|
שאפתנית כתב:
תודה אהובה!!! אני שמחה לדעת שאני תורמת לכן בדיוק כמו שאני מקבלת מכן המון!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: שיהיה לך המשך של יום נפלא ומוצלח אקו. אני אוהבת לקרוא את שמחת החיים והאופטימיות שלך. "קמתי ליום חדש... יצאתי לשמש, ליום המאיר פנים". את מקסימה והחשיבה שלך עושה שמח בלב. אוהבת, שאפתנית  מודה לך מעומק ליבי על התמיכה והעידוד ושמחת החיים שאת הכנסת לאחרונה כשהגברת את המעורבות שלך בפורום. נהדר כשהכל הדדי ומכל הלב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 16:54
|
תודה אהובה!!! אני שמחה לדעת שאני תורמת לכן בדיוק כמו שאני מקבלת מכן המון!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: שיהיה לך המשך של יום נפלא ומוצלח אקו. אני אוהבת לקרוא את שמחת החיים והאופטימיות שלך. "קמתי ליום חדש... יצאתי לשמש, ליום המאיר פנים". את מקסימה והחשיבה שלך עושה שמח בלב. אוהבת, שאפתנית  מודה לך מעומק ליבי על התמיכה והעידוד ושמחת החיים שאת הכנסת לאחרונה כשהגברת את המעורבות שלך בפורום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 18:31
|
dany כתב:
אשירה יקרה אכן זה די מתסכל לדעת שגם מי שהגיע אל "האושר" אינו מחוסן....... ולכן צריך להישאר קשורים לקבוצה בכדי שההתחייבות הזו בסופו של יום תשאיר אותנו שפויים...... כי לולא ההתחייבות ההסחפות היא עד אין סוף....... המקום הזה של הקבוצה נותן את הכוח להמשיך בדרך שאינה קלה כלל ועיקר. שיהיה לכולנו מסע מלא הצלחה........... נשיבוקים דני גם אני אומרת תודה על התמיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|