הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה תירוצים אנחנו יכולים לספר לעצמנו הא?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/12/2010 05:38

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אלופה באמת השראה תענוג לקרוא אותך ואכן אם את יכולה כל אחת מאיתנו על אחת כמה וכמה
המשיכי כך ושמרי על עצמך יישר כוח והרבה כוחות אחלה התנהלות מודל לחיקויsmile Applause

אגב באיזה הצגה הייתם????
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 16:19

dany
dany
כמו שאמרנו ילדה מחוננת ציון 100 בבחינהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 16:18

רבקה
רבקה
מיכלי פשוט כל מילה מיותרת
את העבודה האמיתית את עושה בעצמך
ושכרך כמובן יגיע ביום שקילתך
נהדרת שכמותך ומצב הרוח המרומם שמציץ מכתביתך
אין לזה מחיר
ליטוף לבוטניקו
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 09:58

דרך המלך
דרך המלך
אין מילים את באמת אלופה!!!!!!!!!!!! כל הכבוד לך תמשכי כך עם עצמך והמשיכי לעדכן אותנו שנקבל חיזוקים ממך
כל הכבוד שוב
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 09:50

רייצ'ל
רייצ'ל
מיכל את אלופהההההההה
אין עליך
זה אומר שצריך רק רצון
וכל השאר מסתדר
המשך יום מקסים
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 09:10

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכל שרון כתב:
תודה רבה לכולכן.. עכשיו שאני קוראת אתכן אני ממש שמחה שגם הבוקר לא נכנעתי ולמרות הקור והעייפות והלחץ של הבוקר עמדתי וחתכתי קופסת ירקות וארזתי פשטידת טונה וביצה קשה ותפוח וכמובן הרבה מים לצהריים והלאה (היום אני לומדת וחוזרת רק בלילה מירושלים)...
לרגע כבר שקלתי לוותר ואז נזכרתי שאם לא זה אז זה יהיה סתם פחמימות ריקות וקרות בקפיטריה וזה לא באמת שווה את הקלוריות.. אז חתכתי והכנתי וארזתי ואני שמחה שאני יכולה לרשום כאן בגאווה על כל זה ולעמוד מאחורי המחמאות שלכן...
שיהיה לכולנו יום נפלא smile

יישר כח!!!!באמת מחוננת.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 08:33

קרולין
קרולין
מיכל כל הכבוד לך! את מדהימה.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 07:54

יעלי
יעלי
מדהימה!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 07:19

מיכל שרון
מיכל שרון
תודה רבה לכולכן.. עכשיו שאני קוראת אתכן אני ממש שמחה שגם הבוקר לא נכנעתי ולמרות הקור והעייפות והלחץ של הבוקר עמדתי וחתכתי קופסת ירקות וארזתי פשטידת טונה וביצה קשה ותפוח וכמובן הרבה מים לצהריים והלאה (היום אני לומדת וחוזרת רק בלילה מירושלים)...
לרגע כבר שקלתי לוותר ואז נזכרתי שאם לא זה אז זה יהיה סתם פחמימות ריקות וקרות בקפיטריה וזה לא באמת שווה את הקלוריות.. אז חתכתי והכנתי וארזתי ואני שמחה שאני יכולה לרשום כאן בגאווה על כל זה ולעמוד מאחורי המחמאות שלכן...
שיהיה לכולנו יום נפלא smile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 00:28

אשירה
אשירה
מחוננת אמיתית!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 00:05

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכלי הנפלאה את סמל ומופת לנשים בהריון.אפשר לשמור ולהנות בהריון, והכי חשוב שאת נראית נהדר והאנרגיות שלך מדבקות..... אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 00:01

יעלי
יעלי
מיכלי, אני כבר טוענת זמן רב שאת ממש אור לגויים...כל הכבוד. באמת אפשר ללמוד ממך. אני מורידה את הכובע!
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 20:24

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
כל הכבוד מיכל! אכן גיבורה :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 18:42

דפי
דפי
מיכל
את אלופה.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 17:08

dany
dany
כל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 16:59

אקורדיאון
אקורדיאון
מחוננת יישר כח!
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 15:26

0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 15:15

שאפתנית
שאפתנית
אלופה!!!!
מעוררת השראה ותמיד יש מה ללמוד ממך!!!
מעריצה אותך על הדבקות במטרה!!!

0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 15:06

קרנושה
קרנושה
במילה אחת-מ ד ה י מ ה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 14:56

מיכל שרון
מיכל שרון
אלפי אלפים של תירוצים.. מכאן ועד בנגלדש... אבל מיהו הגיבור הכובש את יצרו? מיהו הבוגר שנמנע מהשקרים העצמיים?

ועל מה אני מדברת? ובכן היום הזה הוא יום מטורף לכל הדעות... יצאתי מהבית ברבע לשבע ואני אחזור כנראה רק אחרי עשר בלילה..
הרבה עבודה וגם יש לי כרטיסים להצגה ולא חסרו לי היום גם סידורים ובדיקות בבוקר והתרוצצויות עם אוטובוסים וברגל (אני את ההליכה היומית של שעה כבר רשמתי לעצמי היום בצד הזכות) וכשיש יום כזה מטורף.. מה יותר קל מלהגיד שאני כבר אקנה אוכל בחוץ? אני אסתדר? למה לרצות להיסחב עם קופסאות מוכנות?
אז זהו.. שלא!!! אני הרי בנאדם מסודר ומאורגן.. אין הרבה בלת"מים ביומיום שלי (תודה לאל) הכל רשום ביומן (זה בגלל הטפשת הריון שמשכיחה ממני את עצמי) והכל מתוכנן מראש ואין קיצורי דרך ואין עצימת עיניים...
אז אתמול הכנתי מראש גם סנדביץ' לארוחת הבוקר (כי ידעתי שאני אהיה בנסיעות), גם קופסה לצהריים מדודה ושקולה (ועוד אחת קטנה עם סלט חתוך מראש), גם תפוח לרגע לפני חמש וגם קופסא עם פשטידה ללא פחמימות לארוחת ערב (לפני ההצגה) עם ביצה קשה ופלפל.

אז נכון.. היה לי כבד באוטובוס ונסחבתי 4 שעות בדרכים עם המשקל.. אבל בנות זה היה שווה את זה.. כי בשום שלב היום לא התפתיתי אפילו לפזול לכיוון הקיוסקים והדוכנים שבדרך, לא לכיוון בתי הקפה והמסעדות המזמינים.. כי אני השבוע לא נותנת לשתן לעלות לי לראש ונכנסת לשאננות שעולה לי אחרי זה כפל כפליים.. היה לי שבוע מוצלח בשקילה.. אדרבא.. אקסטרה שמירה!!!

אז לכל מי שמוצאת אלף סיבות למה לא... אם אני יכולה, גם את יכולה!!! זה הכל עניין של החלטה ובחירה לגזור קופונים לא עוד שעה בפיצריה.. אלא עוד חודשיים בחנות של זארה... wink

והנה עוד סיפור קטן על הדרך... השעה הקשה הגיעה.. החשקים למתוקים התחילו לעלות לי.. פתאום צניחת אנרגיה כללית.. העייפות שאחרי הצהריים מחלחלת לעצמות ועוצמת לי את העיניים... ואני רק חושבת על סיבוב נשנושים משרדי שירגיע אותי..
אבל.. וזה אבל גדול... אני מכירה את עצמי לא מהיום, והרי במגירה יש לי שלל תיונים טעימים מוכנים בדיוק לשעות קשות כאלה.. ושוב הייתי גיבורה ובוגרת (כן כן.. אשכרה מוניקה) ובמקום הסיבוב המיוחל הכנתי כוס תה קרמל מתוקה ומרגיעה ומחממת ואני שותה לאט... מחכה שיעברו הדקות ואיתם החשק והדחף והטירוף הרגעי..
ובגלל שהשעה אכן קשה והדחף אכן מטורף למרות העומס נכנסתי אליכם בשעה כזאת והנה אני כאן.. כותבת כבר לפחות 5 דקות...
וזה גם עוזר.. יותר ממה שחושבים עד שלא מנסים את זה בשעות קשות...

בכל אופן.. זהו לבינתיים.. הטלפון מצלצל ואני חייבת לחזור לעבוד...

שיהיה בהצלחה לכל הנשקלים היום בלוינסקי והמשך יום נפלא ובשליטה Wave
edited by מיכל שרון on 12/14/2010
edited by מיכל שרון on 12/14/2010
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה תירוצים אנחנו יכולים לספר לעצמנו הא?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!