17/12/2010 04:42
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה חמודה מקווה שהיום הסתיים בשליטה  נסי להוסיף תפוח לברנפלקס זה ישביע יותר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 21:21
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: יופי לך מתוקה אני יודעת שאת יכולה והנה כרגע עלה במוחי רעיון,את שומרת יפה יפה השבוע כי במידה ואת רוצה להשקל אחרי זה התנאי שתגידי לי הייתי נהדרת ,מעבר לכך אני זקוקה גם לעידוד ותמיכה .
לילה טוב ויום בשליטה גם מחר. אקורדיון שלי נראה לי שפיספסתי משהו לגבי השליטיה שלך עדכני אותי בבקשה הרי אנ י השומר מצד שמאל שלך נשיבוקים וערב טוב אקו יקרה !!! אכן תקבלי את כל העידוד והתמיכה שאת צריכה בשביל זה כולנו פה!!!! נשיקות , את מהממת חבל להרוס ! תודה על התמיכה ,נפילה והופ קמתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 20:03
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה.... כתב:
אקורדיאון כתב: יופי לך מתוקה אני יודעת שאת יכולה והנה כרגע עלה במוחי רעיון,את שומרת יפה יפה השבוע כי במידה ואת רוצה להשקל אחרי זה התנאי שתגידי לי הייתי נהדרת ,מעבר לכך אני זקוקה גם לעידוד ותמיכה .
לילה טוב ויום בשליטה גם מחר. אקורדיון שלי נראה לי שפיספסתי משהו לגבי השליטיה שלך עדכני אותי בבקשה הרי אנ י השומר מצד שמאל שלך נשיבוקים וערב טוב אקו יקרה !!! אכן תקבלי את כל העידוד והתמיכה שאת צריכה בשביל זה כולנו פה!!!! נשיקות , את מהממת חבל להרוס !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 14:21
|
יישר כח יקירה צאי לך יום נהדר היום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 11:36
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
כל הכבוד לך! זה הרי ברור שתצליחי :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 10:15
 nikname Posts: 230
|
בוקר טוב בלונדה, איזה יום יפה לטייל בחוץ. תלבשי משהו יפה, תרגישי חתיכה ותהני מהשמש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 10:10
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב!!! אז ככה עכשיו סיימתי לקרצף את הבית אחרי כל הסערה שהתחוללה כאן סופ"ש שעבר
האבק הגיע למקומות ממש ממש לא צפויים - מטורף.
אתמול בערב כפי שכתבתי לכם עבר מצוין, הבוקר קמתי רעבה!!!!!!!!
סיימתי את הכביסות והחלטתי לאכול לפני שאטרוף בלי הכרה כל מה שבא ליד ואכלתי היום יוגורט עם בראנפלקס
ואני עדיין רעבה!!!
לכן ברגע זה אני מחליטה שוב לצחצח שיניים להתלבש ולצאת לטייל העיקר לא להיות ביום החופשי שלי בבית כי אני מרגישה שזה ייגמר
במקרר!
אז בתקווה ליום רגוע....
נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 10:06
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב בלונדה, עברת את אתמול בערב יפה מאוד ובהצלחה. אז טעמת מהאוכל שבעלך הביא וזה נשאר בגדר טעימה. כל הכבוד!!! המשך הצלחה!!!
בוקר טוב שאפתנית!
אכן עבר בהצלחה הערב...תודה רבה ויום טוב לך..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 10:05
|
דובונית אכפת לי כתב:
כל הכבוד בלונדה על ההחלטה ההכנה והביצוע יישר כוח ובהצלחה בהמשך  את נראת נהדר
תודה דובונית...
כולכן ההשראה שלי אם את יכולה ואקו יכולה וכל הבנות המקסימות פה יכולות
גם אני יכולה! (לפחות מנסה-בינתיים הולך).
גם את נראת מהמם ופשוט צריכה להישאר כך, עיזבי מה היית!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 10:03
|
dany כתב:
אקו אהובתי את יודעת שאת נהדרת ואת יכולה... וגם אם יש רגעים קשים...למי אין???? את מסוגלת להתגבר עליהם ולהמשיך לשמור....... את מחוייבת לנו...... כרץ בראש הטור...... חיבוק חזק חזק לעידוד אוהבת דני
מסכימה עם כל מילה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 10:02
|
אקורדיאון כתב:
יופי לך מתוקה אני יודעת שאת יכולה והנה כרגע עלה במוחי רעיון,את שומרת יפה יפה השבוע כי במידה ואת רוצה להשקל אחרי זה התנאי שתגידי לי הייתי נהדרת ,מעבר לכך אני זקוקה גם לעידוד ותמיכה .
לילה טוב ויום בשליטה גם מחר.
אקו יקרה !!!
אכן תקבלי את כל העידוד והתמיכה שאת צריכה בשביל זה
כולנו פה!!!!
נשיקות , את מהממת חבל להרוס !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 08:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בלונדה, עברת את אתמול בערב יפה מאוד ובהצלחה. אז טעמת מהאוכל שבעלך הביא וזה נשאר בגדר טעימה. כל הכבוד!!! המשך הצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 08:12
|
דובונית אכפת לי כתב:
כל הכבוד בלונדה על ההחלטה ההכנה והביצוע יישר כוח ובהצלחה בהמשך  את נראת נהדר אמת ויציב ניראת שגיעון. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 06:24
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד בלונדה על ההחלטה ההכנה והביצוע יישר כוח ובהצלחה בהמשך את נראת נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 05:35
|
dany כתב:
את הרי יודעת שאין לנו ברירה אחרת....... כי האופציה השניה היא גרועה ביותר  אז תהיי גיבורה ותרימי את עצמך.......... אוהבת מאד דני כן יודעת ועוד איך.תודה. אקורדיאון כתב: dany כתב: אקו אהובתי את יודעת שאת נהדרת ואת יכולה... וגם אם יש רגעים קשים...למי אין???? את מסוגלת להתגבר עליהם ולהמשיך לשמור....... את מחוייבת לנו...... כרץ בראש הטור...... חיבוק חזק חזק לעידוד אוהבת דני תודה רבה על העידוד,אני ממש צריכה הפעם לגרד את עצמי אבל כרגיל אעשה זאת בגבורה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 05:30
 dany Posts: 19819
|
את הרי יודעת שאין לנו ברירה אחרת....... כי האופציה השניה היא גרועה ביותר אז תהיי גיבורה ותרימי את עצמך.......... אוהבת מאד דני
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אקו אהובתי את יודעת שאת נהדרת ואת יכולה... וגם אם יש רגעים קשים...למי אין???? את מסוגלת להתגבר עליהם ולהמשיך לשמור....... את מחוייבת לנו...... כרץ בראש הטור...... חיבוק חזק חזק לעידוד אוהבת דני תודה רבה על העידוד,אני ממש צריכה הפעם לגרד את עצמי אבל כרגיל אעשה זאת בגבורה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 05:00
|
dany כתב:
אקו אהובתי את יודעת שאת נהדרת ואת יכולה... וגם אם יש רגעים קשים...למי אין???? את מסוגלת להתגבר עליהם ולהמשיך לשמור....... את מחוייבת לנו...... כרץ בראש הטור...... חיבוק חזק חזק לעידוד אוהבת דני תודה רבה על העידוד,אני ממש צריכה הפעם לגרד את עצמי אבל כרגיל אעשה זאת בגבורה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 04:58
 dany Posts: 19819
|
אקו אהובתי את יודעת שאת נהדרת ואת יכולה... וגם אם יש רגעים קשים...למי אין???? את מסוגלת להתגבר עליהם ולהמשיך לשמור....... את מחוייבת לנו...... כרץ בראש הטור...... חיבוק חזק חזק לעידוד אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 00:05
|
יופי לך מתוקה אני יודעת שאת יכולה והנה כרגע עלה במוחי רעיון,את שומרת יפה יפה השבוע כי במידה ואת רוצה להשקל אחרי זה התנאי שתגידי לי הייתי נהדרת ,מעבר לכך אני זקוקה גם לעידוד ותמיכה .
לילה טוב ויום בשליטה גם מחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 21:11
|
תודה רבה על כל העידוד !!! אכן שאפתנית את צודקת אני לא יודעת איך זה אצל אחרים אבל כשהולך לי ישר רואים את זה פה בכתיבה ורבקוש אכן מנסים לצאת לדרך חדשה ללא יאוש! אקו יושבת לידנו ותומכת כל שבוע ביום שני ואם היא יכולה גם אנחנו יכולות , אז ככה היום אחרי ארוחת צהריים טעימה הרגשתי שבעה מאוד , לקחתי מסטיק אורביט כי הרגשתי מן דחף למתוק ועבר לי... אחר הצהריים בעלי הביא ממסעדה טובה מאוד שרימפסים וקלאמרי הלכתי למות מהריח ובואו נאמר שהם ממש לא היו מבושלים, ראיתי ששעה רבע לשש בערב זה לא היה כזה נורא ומאוד רציתי לטעום אז לקחתי 2 מכל אחד סה"כ 4 יחידות קטנות חייבת לציין ואמרתי תודה וזהו. עכשיו אני הולכת לאכול 2 מצקות של מרק צח + פלפל אדום עם רבע קופסא של גבינה צפתית 5 אחוז(של ה250 גרם) ולישון... לילה טוב לכן יקרות נשיקות!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|