הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל הזמן אני נופל בסרטים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/12/2010 05:25

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נאמר הכלך מקווה שלקחת מה שמתאים לך ותהיי חזק לפעם הבאה בהצלחהsmile
ודרך אגב זכור יש כלל שלא שוברים בלי פחמימות מחמש ......
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2010 05:49

dany
dany
חגיתי קלעת בולsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 20:19

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
קודם כל לפני סרט תאכל ביצה קשה כדי להרגיש באמת שבע ולא יוגורט. דבר שני - תעבור ליד הפופקורן בלי לקנות שום דבר (מקסימום דיאט קולה אבל זה יקר בטירוף ולא בריא עוד יותר בטירוף). תדמיין לעצמך שהפופקורן הזה הוא רעל בשבילך.
הג'ארות שמוכרים בקולנוע מכילות המון קלוריות - תחשוב על זה שכוס זו מנת פחמימה, כלומר 70 קלוריות, ובג'ארה נכנסות כמה וכמה כוסות... אז על זה ליפול???
אולי תנסה ללכת לקולנוע עם חברים שישמרו עליך.
לחילופין, מי בימינו הולך לקולנוע? זה יקר בטירוף. אני הולכת רק לסרטים מיוחדים כמו תלת מימד וכאלה...
בקיצור, יש לך כמה אופציות איך להתחמק מהפופקורן.
אם באמת תרצה - תצליח.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 19:17

שאפתנית
שאפתנית
אנחנו חדורות מוטיבציה וערוכות לכל מתקפה. כולל מתקפת פופקורן!!

אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב:
הכל באמת מסתכם בתרבות וחינוך. אנשים לא יודעים להתחשב אחד בשני ולכן הם משתמשים בפלאפונים בזמן הסרט וגם שוכחים להשתיק את הצלצול כאילו באמת מדובר באיזה ראש ממשלה. הם אוכלים ומלכלכים. שופכים שתיה, שמים רגלים על מושבים בקיצור פראי אדם ולא בני אדם.
הלוואי והיה אפשר לחוקק חוק שיאסור על אכילה באולמות קולנוע למה בהצגות זה בסדר ובקולנוע לא? אם אפשר לראות הצגה בלי ללעוס ובלי לשתות קל וחומר גם בסרטים!!

אכן כך כנראה לעולם לא אקבל זאת.
חחחתראי רק נשאלה שאלה תמימה מה עושים נגד אכילת פופקורן בסרט וראו לאן הגענו.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 19:07

dany
dany
תאמינו לי כמו שהוציאו חוק נגד עישון במקומות ציבוריים היו יכולים להוציא תקנה שלא מכניסים אוכל לכל אולם תרבות....... כולל אולמות קולנוע אך הסינוור של הכסף.........upset
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 17:19

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
הכל באמת מסתכם בתרבות וחינוך. אנשים לא יודעים להתחשב אחד בשני ולכן הם משתמשים בפלאפונים בזמן הסרט וגם שוכחים להשתיק את הצלצול כאילו באמת מדובר באיזה ראש ממשלה. הם אוכלים ומלכלכים. שופכים שתיה, שמים רגלים על מושבים בקיצור פראי אדם ולא בני אדם.
הלוואי והיה אפשר לחוקק חוק שיאסור על אכילה באולמות קולנוע למה בהצגות זה בסדר ובקולנוע לא? אם אפשר לראות הצגה בלי ללעוס ובלי לשתות קל וחומר גם בסרטים!!

אכן כך כנראה לעולם לא אקבל זאת.
חחחתראי רק נשאלה שאלה תמימה מה עושים נגד אכילת פופקורן בסרט וראו לאן הגענו.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 17:17

אקורדיאון
אקורדיאון
הסמויה כתב:
תן צודקות יקירותי
אבל תרבות האכילה בסרטים לא תשתנה
מה שהיה - היה
כשאנחנו חזק בדיאטה הרי שום דבר לא יגרום לנו לסטות מדרך הישר
הבעיה מתחילה שאנחנו מתחילים לזייף
ואז לא עומדים בריח הפופקורן

את יודעת אין לי בכלל ולא היתה לי בעיית אכילה בסרט גם בימים אפלים ,זה מפריע לי כפי שכתבתי זה כמו שמעולם לא אכלתי פאלאפל או מה
שלא יהיה תוך כדי הליכה ברחוב,כשאני רואה במיוחד שמנמודים הולכים ואוכלים מתחלחלת.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 13:31

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 12:56

אבל תרבות האכילה בסרטים לא תשתנה
מה שהיה - היה
כשאנחנו חזק בדיאטה הרי שום דבר לא יגרום לנו לסטות מדרך הישר
הבעיה מתחילה שאנחנו מתחילים לזייף
ואז לא עומדים בריח הפופקורן
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 12:45

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אולי אני באמת כבר ענתיקה......... אבל איך הלכנו לקולנוע והרבה......כי לא היתה טלויזיה ולא אכלנו במהלך ההצגה אלא רק בהפסקה.......כמו שלא אוכלים במהלך הצגה או קונצרט או כל אירוע שמכבד את האורחים ואת המגישים........ בכלל היה אסור להכניס אוכל את תוך האולם......... לא מבינה מה קרה? אי אפשר לעשות הפסקה באוכל לשעתיים? ובאותה נשימה אי אפשר לעשות הפסקה של שעתיים בלדבר בטלפון???????
איך רוצים שנלמד דחיית סיפוקים אם אנחנו לא מוכנים לוותר על כלום במינימום??????????

זה אשר אמרתי אתמול כשיצאתי מסרט והסתכלתי על הטינופת שהותירו סביב,צריך להפסיק עם השיגעון של האוכל, זה הפך לפיקניק ולהוסיף את
שליחת מסרונים ובדיקה של כל ראשי הממשלה שבודקים מי שלח להם משהו ואז מסנוורים ולבסוף לא מבינה בכלל מה התענוג מהסרט עצמו.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 12:21

dany
dany
אולי אני באמת כבר ענתיקה......... אבל איך הלכנו לקולנוע והרבה......כי לא היתה טלויזיה ולא אכלנו במהלך ההצגה אלא רק בהפסקה.......כמו שלא אוכלים במהלך הצגה או קונצרט או כל אירוע שמכבד את האורחים ואת המגישים........ בכלל היה אסור להכניס אוכל את תוך האולם......... לא מבינה מה קרה? אי אפשר לעשות הפסקה באוכל לשעתיים? ובאותה נשימה אי אפשר לעשות הפסקה של שעתיים בלדבר בטלפון???????
איך רוצים שנלמד דחיית סיפוקים אם אנחנו לא מוכנים לוותר על כלום במינימום??????????
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 11:50

שאפתנית
שאפתנית
וכל הלכלוך מסביב כאילו יושבים באיזה מזבלה לראות סרט!?!?!?
אקורדיאון כתב:
דפי כתב:
dany כתב:
לדעתי ויסלחו לי אלה שחושבים אחרת........ אפשר לראות סרט מבלי לגרוס!!!!!!!!!!!upset

מסכימה אתך במיליון אחוז.

הרי חלק חשוב בתהליך ,שאנו עוברים , זה שינוי הרגלים.

הרגלי הנישנוש למיניהם לא עושים לנו טוב.

לאוכל יש את המקום המכובד שלו ליד השולחן ולא במקום אחר.

ואכן זה מגעיל לראות ולשמוע אנשים בולסים בקולנוע. והריח... חבל על הזמן. פשוט מגעיל.

דפי.

והרעשים של החפירה בקרטון משגע לאחרים את השכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 10:50

קרולין
קרולין
מצטרפת לדני....אנחנו "מתים" על סרטים כמעט כל שבוע אנחנו בקולנוע...יש מים מינרליים, סוכריה וגומי לעיסה ללא סוכר...והחיים יפים.
לא חייבים פופקורן ואוכל בקולנוע....בהחלט אפשר אחרת....

תמיד שווה לנסות ...

אוהבת יום מקסים לכולם

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 10:33

אקורדיאון
אקורדיאון
דפי כתב:
dany כתב:
לדעתי ויסלחו לי אלה שחושבים אחרת........ אפשר לראות סרט מבלי לגרוס!!!!!!!!!!!upset

מסכימה אתך במיליון אחוז.

ואכן זה מגעיל לראות ולשמוע אנשים בולסים בקולנוע. והריח... חבל על הזמן. פשוט מגעיל.

דפי.

והרעשים של החפירה בקרטון משגע לאחרים את השכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 10:31

דפי
דפי
dany כתב:

מסכימה אתך במיליון אחוז.

דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 10:22

אקורדיאון
אקורדיאון
jude כתב:
הי
לא בטוחה שהמלצה טובה, אז תתקנו אותי
היום אפשר להיכנס לקולנוע עם אוכל מהבית, אני ממליצה לך לקנות פופקורן מופחת קלוריות ולהכין בבית במיקרוגל, ולקחת איתך לקולנוע
אפילו עם הילדים שלי אני עושה את זה לאחר שנודע שבקולנוע "ממחזרים" את הקופסאות והפופקורן
יום טוב

לתשומת לב ,לא מזמן נהגתי לקנות את השקיות של 100קלוריות ולהפוך את הפופקורן מידי פעם לחטיף היומי עד שפורסמה כתבה
בה אזהרה גם בפני השקיות,עד כמה שזכור לי מפני החומר שהשיות שמוכנסות למיקרו מפרישות למאכל עצמו.

מאז נגמר הרומן הזה.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 10:21

מה אומר ומה אגיד

כמוך כמוני

ולכן לא יכולה לייעץ

זה חלק מהחיים שלנו וחלק מהבילוי וביעני גם לא כל כך נורא
אם תשמור כל השבוע ותיפול על הפופקורן ממש לא נורא

בהצלחה בהמשך הדרך
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 10:12

רבקה
רבקה
dany כתב:

בהחלט מסכימה דנ י'לה ורצוי!

וג'ודי פופקורן אחרי השעה חמש זה פחמימות
אז בטח ובטח יש להימנע
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 08:57

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2010 08:23

jude
jude
הי
לא בטוחה שהמלצה טובה, אז תתקנו אותי
היום אפשר להיכנס לקולנוע עם אוכל מהבית, אני ממליצה לך לקנות פופקורן מופחת קלוריות ולהכין בבית במיקרוגל, ולקחת איתך לקולנוע
אפילו עם הילדים שלי אני עושה את זה לאחר שנודע שבקולנוע "ממחזרים" את הקופסאות והפופקורן
יום טוב
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל הזמן אני נופל בסרטים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!