הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולם... עדכונים חמים מהתנור..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/12/2010 04:45

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל שרון חמודה יישר כוח שאת שומרת על עצמך בהצלחה בהמשך
וכל הכבוד על המוטיבציה שהחדרת כאן מקווה שאנשים לא פיספסו הרצאה טובה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 16:18

אקורדיאון
אקורדיאון
רייצ'ל כתב:
מיכל את כל כך צודקת
אסור לוותר על ההרצאה של מירי
ובלי תרוצים חייבים להגיע
שיהיה בהצלחה
רייצ'ל

תודה הולכים בכיף.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 14:47

רייצ'ל
רייצ'ל
מיכל את כל כך צודקת
אסור לוותר על ההרצאה של מירי
ובלי תרוצים חייבים להגיע
שיהיה בהצלחה
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 14:25

רבקה
רבקה
מיכלי ,עכשיו אני מבינה שלא אראה אותך היום
שמחה שנשקלת אתמול ומצדיעה לך נהדרת שכמותך
וואי את מתקדמת בצורה מדהימה
לא לשכוח ללטף בליטוף ממני לבוטניקו
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 10:52

שאפתנית
שאפתנית
הכי חשוב שתשמרי על עצמך ועל בוטן הקטן!!!

מיכל שרון כתב:
תודה יקרות ואל דאגה.. גם מירי וגם הרופא אומרים שיש לי מספיק עודפים בשביל בוטן וחצי wink
אז הסירו דאגה מליבכן..

מחכה לעדכונים שלכם מחוננות בהמשך השבוע Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 10:31

נחושה
נחושה
מחוננת אמיתית,
כל הכבוד שעדכנת אותנו ודירבנת את דובוני החורף להתעורר
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 10:28

מיכל שרון
מיכל שרון
תודה יקרות ואל דאגה.. גם מירי וגם הרופא אומרים שיש לי מספיק עודפים בשביל בוטן וחצי wink
אז הסירו דאגה מליבכן..

מחכה לעדכונים שלכם מחוננות בהמשך השבוע Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 08:43

שאפתנית
שאפתנית
מיכלי המחוננת בוקר טוב!!!
כל הכבוד לך על הירידה היפה אבל אני מצטרפת לדני, אל תשכחי שאת בהריון וצריך לעלות קצת.
ובאשר לשאר דבריך, אני מסכימה עם כל מילה. החורף בארצנו מתעתע וקצר וממש מעבר לפינה מחכה לנו הקייץ שהוא העונה הדומיננטית בארצנו ולכן אסור להתחפר ולהסתתר ולחשוב שעכשיו הסוודר מכסה הכל. אוטוטו הכל שוב יוצא החוצה.
בהצלחה לכולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 08:29

אקורדיאון
אקורדיאון
צודקת ,צודקת מיכל וכל הכבוד ל על הנחישות.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 08:05

dany
dany
כל הכבוד לך מיכלי.......... למרות שאני לא בטוחה שאת צריכה לרדת במשקל........ אלא רצוי לשמור עליו!!!!!!!
ואת כל כך צודקת שאנחנו מחפשים תירוצים איך לא להגיע לשקילה............ וצריך לדעת להתמודד עם המאזניים ועם מיריwink
יום נהדר
חיבוק
דני
מיכל שרון כתב:
רציתי להיכנס כבר אתמול אבל החשמל נפל והיינו מנותקים אבל הבוקר הגיע ואני כבר במשרד ופה ברוך השם אין בעיות חשמליות wink

ובכן אתמול אחרי מאמצים רבים הגענו לשקילה בפ"ת וגבירותי ורבותי - חצי קילו פחות!!!! ווויייי!!!! איזה אושר!!!!
ועוד במשקל של יום ראשון!!! המשקל הכי אכזרי מכל ה - 4 שיש למירי לדעתי wink בקיצור אני בעננים...

חוץ מזה רציתי להגיד לכל השמנמודים היקרים שצריכים להגיע היום לשקילות.. אני יודעת שקר וסוער ורטוב וקשה ופקקים גיהנום.. אבל!!! וזה אבל גדול... אסור לוותר על השקילה... אסור לשקוע בתרדמת דובונים ואסור לתת לקילוגרמים לעלות בניחותא מתחת לסוודרים...
אני אומרת את זה כי אני יודעת איך החוג של יום ראשון בפ"ת נראה בדר"כ ואני יודעת שאתמול הוא היה חצי ריק וזו טעות!!! אז מי שהפסיד אתמול שיתאמץ היום או בשלישי או ברביעי...
אני יודעת שזה נראה לכולכם רחוק.. אבל בישראל אין באמת חורף ומהר מאוד השכבות שוב ירדו ואנחנו שוב נמצא את עצמנו מול המראה מתבוננים בשנאה עצמית בעצמנו ומתעבים כל קילוגרם שעלה לו בימי הקרה...
אז תעשו טובה לעצמכם.. אתם לא עשויים מסוכר (למרות שלכולנו לא חסר ממנו wink), זה רק גשם, זה רק פקקים (שזה סוג של מצב תמידי בכבישים בארץ), פרופורציות אנשים... אתם יכולים להגיע.. השבוע הזה לא שונה מאף שבוע.. וזה ממש שווה.. כי לפעמים גם מקבלים הפתעות טובות (כמוני smile).

אז שיהיה לכולנו שבוע נפלא ויבש וחמים ומרובה בירידות fingers crossed
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 07:56

מיכל שרון
מיכל שרון
רציתי להיכנס כבר אתמול אבל החשמל נפל והיינו מנותקים אבל הבוקר הגיע ואני כבר במשרד ופה ברוך השם אין בעיות חשמליות wink

ובכן אתמול אחרי מאמצים רבים הגענו לשקילה בפ"ת וגבירותי ורבותי - חצי קילו פחות!!!! ווויייי!!!! איזה אושר!!!!
ועוד במשקל של יום ראשון!!! המשקל הכי אכזרי מכל ה - 4 שיש למירי לדעתי wink בקיצור אני בעננים...

חוץ מזה רציתי להגיד לכל השמנמודים היקרים שצריכים להגיע היום לשקילות.. אני יודעת שקר וסוער ורטוב וקשה ופקקים גיהנום.. אבל!!! וזה אבל גדול... אסור לוותר על השקילה... אסור לשקוע בתרדמת דובונים ואסור לתת לקילוגרמים לעלות בניחותא מתחת לסוודרים...
אני אומרת את זה כי אני יודעת איך החוג של יום ראשון בפ"ת נראה בדר"כ ואני יודעת שאתמול הוא היה חצי ריק וזו טעות!!! אז מי שהפסיד אתמול שיתאמץ היום או בשלישי או ברביעי...
אני יודעת שזה נראה לכולכם רחוק.. אבל בישראל אין באמת חורף ומהר מאוד השכבות שוב ירדו ואנחנו שוב נמצא את עצמנו מול המראה מתבוננים בשנאה עצמית בעצמנו ומתעבים כל קילוגרם שעלה לו בימי הקרה...
אז תעשו טובה לעצמכם.. אתם לא עשויים מסוכר (למרות שלכולנו לא חסר ממנו wink), זה רק גשם, זה רק פקקים (שזה סוג של מצב תמידי בכבישים בארץ), פרופורציות אנשים... אתם יכולים להגיע.. השבוע הזה לא שונה מאף שבוע.. וזה ממש שווה.. כי לפעמים גם מקבלים הפתעות טובות (כמוני smile).

אז שיהיה לכולנו שבוע נפלא ויבש וחמים ומרובה בירידות fingers crossed
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולם... עדכונים חמים מהתנור..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!