16/12/2010 14:28
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
דברים כאלה מצחיקים אותי. זה טוב!!! דובונית אכפת לי כתב: מזכיר לי משהו - אמא של בעלי שוחחה עם חברה טובה שלה ולאחר שיחה ממושכת היא מכינה לעצמה קפה וגם לחברתה ואז שואלת אותה תזכירי לי כמה סוכר והיא אמרה לה התבלבלת אני איתך בטלפון ולא לידך.....  משהו כזה חחח אכן רק שנצחק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 08:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
דברים כאלה מצחיקים אותי. זה טוב!!! דובונית אכפת לי כתב:
מזכיר לי משהו - אמא של בעלי שוחחה עם חברה טובה שלה ולאחר שיחה ממושכת היא מכינה לעצמה קפה וגם לחברתה ואז שואלת אותה תזכירי לי כמה סוכר והיא אמרה לה התבלבלת אני איתך בטלפון ולא לידך.....  משהו כזה חחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 06:25
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברור שאני שמחה שלא קרה כלום לבית וחשוב באמת לשים לב אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: מזכיר לי משהו - אמא של בעלי שוחחה עם חברה טובה שלה ולאחר שיחה ממושכת היא מכינה לעצמה קפה וגם לחברתה ואז שואלת אותה תזכירי לי כמה סוכר והיא אמרה לה התבלבלת אני איתך בטלפון ולא לידך.....  משהו כזה חחח חחחחחחח גדול,אבל אצלי יכול היה להשרף הבית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 05:38
|
dany כתב:
מה אומר לכם, לי זה קורה שאני שמה משהו על האש ומתיישבת לכתוב לכן ופתאם מריחה שרוף.......... כבר קרה כמה פעמים  זה קורה לכולנו אבל הפעם גם כשלא אני זו גם אני.חחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 05:25
 dany Posts: 19819
|
מה אומר לכם, לי זה קורה שאני שמה משהו על האש ומתיישבת לכתוב לכן ופתאם מריחה שרוף.......... כבר קרה כמה פעמים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 04:54
|
דובונית אכפת לי כתב:
מזכיר לי משהו - אמא של בעלי שוחחה עם חברה טובה שלה ולאחר שיחה ממושכת היא מכינה לעצמה קפה וגם לחברתה ואז שואלת אותה תזכירי לי כמה סוכר והיא אמרה לה התבלבלת אני איתך בטלפון ולא לידך.....  משהו כזה חחח חחחחחחח גדול,אבל אצלי יכול היה להשרף הבית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 04:52
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מזכיר לי משהו - אמא של בעלי שוחחה עם חברה טובה שלה ולאחר שיחה ממושכת היא מכינה לעצמה קפה וגם לחברתה ואז שואלת אותה תזכירי לי כמה סוכר והיא אמרה לה התבלבלת אני איתך בטלפון ולא לידך..... משהו כזה חחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 16:21
|
שאפתנית כתב:
אחותי, זה קטע גדול!!!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: לא נעים להגיד אבל זה ממש ממש הצחיק אותי. הרגת אותי אקו, את יושבת מול הטלויזיה מריחה אוכל ולא מבינה איך זה כל כך מוחשי?!?! מזל שהבית לא נשרף!!! את גדולה !!! אקורדיאון כתב: חחחחחחח אני חייבת לשתף אותכם ,ברקע אצלי תוכנית האח הגדול,הם אוכלים ומצקצקים ממה שהוכן ואני מרגישה ממש ריח של אוכל ואין לי כלום בהכנה וחושבת לעצמי באמת לגמרי מפגרת גם להריח רק מלדמיין?
אני הולכת למטבח והנה הפיענוח אבי שם לחמם לחם ושכח ועוד מעט הבית נשרף,הזוי חחחחחחח והוא עודצועק לי משהו נשרף
שיהיה לי בריא. את יודעת כמה צחקתי?בסרט כזה עוד לא הייתי אבל ראש של שמנמודה ..... פשוט ידעתי שאין לי כלום על הגז או בתנור. ממש הזוי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 14:23
|
אחותי, זה קטע גדול!!!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: לא נעים להגיד אבל זה ממש ממש הצחיק אותי. הרגת אותי אקו, את יושבת מול הטלויזיה מריחה אוכל ולא מבינה איך זה כל כך מוחשי?!?! מזל שהבית לא נשרף!!! את גדולה !!! אקורדיאון כתב: חחחחחחח אני חייבת לשתף אותכם ,ברקע אצלי תוכנית האח הגדול,הם אוכלים ומצקצקים ממה שהוכן ואני מרגישה ממש ריח של אוכל ואין לי כלום בהכנה וחושבת לעצמי באמת לגמרי מפגרת גם להריח רק מלדמיין?
אני הולכת למטבח והנה הפיענוח אבי שם לחמם לחם ושכח ועוד מעט הבית נשרף,הזוי חחחחחחח והוא עודצועק לי משהו נשרף
שיהיה לי בריא. את יודעת כמה צחקתי?בסרט כזה עוד לא הייתי אבל ראש של שמנמודה ..... פשוט ידעתי שאין לי כלום על הגז או בתנור.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 14:01
|
שאפתנית כתב:
לא נעים להגיד אבל זה ממש ממש הצחיק אותי. הרגת אותי אקו, את יושבת מול הטלויזיה מריחה אוכל ולא מבינה איך זה כל כך מוחשי?!?! מזל שהבית לא נשרף!!! את גדולה !!! אקורדיאון כתב: חחחחחחח אני חייבת לשתף אותכם ,ברקע אצלי תוכנית האח הגדול,הם אוכלים ומצקצקים ממה שהוכן ואני מרגישה ממש ריח של אוכל ואין לי כלום בהכנה וחושבת לעצמי באמת לגמרי מפגרת גם להריח רק מלדמיין?
שיהיה לי בריא. את יודעת כמה צחקתי?בסרט כזה עוד לא הייתי אבל ראש של שמנמודה ..... פשוט ידעתי שאין לי כלום על הגז או בתנור.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:46
|
לא נעים להגיד אבל זה ממש ממש הצחיק אותי. הרגת אותי אקו, את יושבת מול הטלויזיה מריחה אוכל ולא מבינה איך זה כל כך מוחשי?!?! מזל שהבית לא נשרף!!!
את גדולה !!!
אקורדיאון כתב:
חחחחחחח אני חייבת לשתף אותכם ,ברקע אצלי תוכנית האח הגדול,הם אוכלים ומצקצקים ממה שהוכן ואני מרגישה ממש ריח של אוכל ואין לי כלום בהכנה וחושבת לעצמי באמת לגמרי מפגרת גם להריח רק מלדמיין?
שיהיה לי בריא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:44
|
dany כתב:
בנות להתראות פורשת.................. להתראות כנראה רק מחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:35
|
בנות להתראות פורשת..................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:35
|
dany כתב:
מזל שהכל נגמר בשלום אקורדיאון כתב: חחחחחחח אני חייבת לשתף אותכם ,ברקע אצלי תוכנית האח הגדול,הם אוכלים ומצקצקים ממה שהוכן ואני מרגישה ממש ריח של אוכל ואין לי כלום בהכנה וחושבת לעצמי באמת לגמרי מפגרת גם להריח רק מלדמיין?
שיהיה לי בריא. תודה לאל נותר רק הריח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:29
|
מזל שהכל נגמר בשלום אקורדיאון כתב:
חחחחחחח אני חייבת לשתף אותכם ,ברקע אצלי תוכנית האח הגדול,הם אוכלים ומצקצקים ממה שהוכן ואני מרגישה ממש ריח של אוכל ואין לי כלום בהכנה וחושבת לעצמי באמת לגמרי מפגרת גם להריח רק מלדמיין?
שיהיה לי בריא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:28
|
שיהיה לי בריא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:23
|
dany כתב:
נא להתנהג בהתאם............... כן האחות הגדולה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:11
|
נא להתנהג בהתאם...............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|