16/12/2010 04:56
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מכירה את התופעה כולנו לומדים  לביאה כתב:
דני יקרה תודה תודה תודה על החיזוקים יש לי סבלנות לכל כך הרבה אנשים ודברים, אבל כשמדובר בי, נעלמת לה הסבלנות... אהבתי את המילה "נשיבוקים" dany כתב: לביאה אהובה כה שמחה לשמוע את דבריך על התקופה הטובה שלך......... זה מעודד ונעים ,שמישהו מרגיש כך אז השמיים הם הגבול!!!!! וקחי בחשבון את כך שאת בעצם נקראת יולדת........ עוד לא עברו ששה שבועות.......... קחי את הזמן שלך בכייף וללא לחץ, הכל יחזור למקומו כפי שהטבע עושה זאת בדרך שלו. בהצלחה יקירתי נשיבוקים דני
quote=לביאה]סיסי היקרה תודה רבה על ההשראה שאת מעניקה לי. קראתי את הסיפור (אני מכירה אותו, זה לא הפריע לי להתרגש שוב) וממש עלו לי דמעות בעיניים. כי אני נמצאת עכשיו בתקופה מאוד טובה בחיי (מכל מיני בחינות) ובכל זאת אני לא מצליחה תמיד ליהנות מזה כי העייפות ולילות ללא שינה מספקת וחוסר יציבות הורמונלית לאחר לידה משגעים אותי. אני זקוקה לתזכורת חיצונית על כוחה של אמונה. תודה רבה לך! שיהיה לך המשך יום מקסים, מלא באמונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 05:01
 dany Posts: 19819
|
חביבתי זו המחלה של כולנו... כולם לפנינו......... אז צריך להיות קצת אגואיסטי ולשים את עצמך ראשונה בטור!!!!!!!! לא על חשבון אחרים אך שהאחרים גם לא יהיו על חשבונך!!!!!!!!!!!!!!!!! ונשיבוקים התחיל לרוץ פה בפוסטים נדמה לי ע"י אקו חיבור של נשיקות וחיבוקים......... יום נהדר הצלחה אוהבת דני לביאה כתב:
דני יקרה תודה תודה תודה על החיזוקים יש לי סבלנות לכל כך הרבה אנשים ודברים, אבל כשמדובר בי, נעלמת לה הסבלנות... אהבתי את המילה "נשיבוקים" dany כתב: לביאה אהובה כה שמחה לשמוע את דבריך על התקופה הטובה שלך......... זה מעודד ונעים ,שמישהו מרגיש כך אז השמיים הם הגבול!!!!! וקחי בחשבון את כך שאת בעצם נקראת יולדת........ עוד לא עברו ששה שבועות.......... קחי את הזמן שלך בכייף וללא לחץ, הכל יחזור למקומו כפי שהטבע עושה זאת בדרך שלו. בהצלחה יקירתי נשיבוקים דני
quote=לביאה]סיסי היקרה תודה רבה על ההשראה שאת מעניקה לי. קראתי את הסיפור (אני מכירה אותו, זה לא הפריע לי להתרגש שוב) וממש עלו לי דמעות בעיניים. כי אני נמצאת עכשיו בתקופה מאוד טובה בחיי (מכל מיני בחינות) ובכל זאת אני לא מצליחה תמיד ליהנות מזה כי העייפות ולילות ללא שינה מספקת וחוסר יציבות הורמונלית לאחר לידה משגעים אותי. אני זקוקה לתזכורת חיצונית על כוחה של אמונה. תודה רבה לך! שיהיה לך המשך יום מקסים, מלא באמונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 00:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיסי יקרה אכן מרגש... לילה טוב אוהבת ומתגעגעת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 20:52
 קרולין Posts: 6651
|
סיסי יקרה שלי, תודה על דברייך המרגשים , אהבתי זה מקסים.
נשיקות
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 20:13
 סיסי 17 Posts: 618
|
תודה רבה חברות אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 14:56
 רייצ'ל Posts: 1323
|
סיסי יקרה אהבתי את הסיפור ויש בו המון מוסר השכל ועידוד רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 14:20
 רבקה Posts: 8411
|
סיסי תודה קראתי ולא מזיק כל פעם מחדש לקרוא מחזק מאוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 10:36
 לביאה Posts: 402
|
דני יקרה תודה תודה תודה על החיזוקים יש לי סבלנות לכל כך הרבה אנשים ודברים, אבל כשמדובר בי, נעלמת לה הסבלנות... אהבתי את המילה "נשיבוקים"  dany כתב:
לביאה אהובה כה שמחה לשמוע את דבריך על התקופה הטובה שלך......... זה מעודד ונעים ,שמישהו מרגיש כך אז השמיים הם הגבול!!!!! וקחי בחשבון את כך שאת בעצם נקראת יולדת........ עוד לא עברו ששה שבועות.......... קחי את הזמן שלך בכייף וללא לחץ, הכל יחזור למקומו כפי שהטבע עושה זאת בדרך שלו. בהצלחה יקירתי נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 08:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
אהבתי לקרוא את דבריך סיסי. זה מחזק ומעודד. תזכורת שבאה בזמן הנכון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:45
|
לביאה אהובה כה שמחה לשמוע את דבריך על התקופה הטובה שלך......... זה מעודד ונעים ,שמישהו מרגיש כך אז השמיים הם הגבול!!!!! וקחי בחשבון את כך שאת בעצם נקראת יולדת........ עוד לא עברו ששה שבועות.......... קחי את הזמן שלך בכייף וללא לחץ, הכל יחזור למקומו כפי שהטבע עושה זאת בדרך שלו. בהצלחה יקירתי נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:37
 לביאה Posts: 402
|
סיסי היקרה תודה רבה על ההשראה שאת מעניקה לי. קראתי את הסיפור (אני מכירה אותו, זה לא הפריע לי להתרגש שוב) וממש עלו לי דמעות בעיניים. כי אני נמצאת עכשיו בתקופה מאוד טובה בחיי (מכל מיני בחינות) ובכל זאת אני לא מצליחה תמיד ליהנות מזה כי העייפות ולילות ללא שינה מספקת וחוסר יציבות הורמונלית לאחר לידה משגעים אותי. אני זקוקה לתזכורת חיצונית על כוחה של אמונה. תודה רבה לך! שיהיה לך המשך יום מקסים, מלא באמונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:29
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
שלא נדע אבל אני תמיד חושבת על אנשים שעברו את השואה ושרדו והמשיכו בחייהם ......... אם הם יכלו אז כל אחד יכול!!!!!!! אמת ויציב זו הדוגמא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:27
|
שלא נדע אבל אני תמיד חושבת על אנשים שעברו את השואה ושרדו והמשיכו בחייהם ......... אם הם יכלו אז כל אחד יכול!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:24
|
dany כתב:
סיפור מקסים וידוע אך תודה שהזכרת לנו אותו. וכבר כתבתי כאן מקודם אמונה ותקווה יביאו לנו את השינוי........ ואולי באמת צריך להוסיף אל פחד........ החיים מביאים לנו בדרכנו כל מיני אירועים לא קלים אך מסתבר שלרוב אנחנו מסוגלים להתגבר עליהם......... זה נכון כל כך לפעמים אנחנו עוברים דברים קשים וקמים וממשיכים ולא אחת שאלתי את עצמי מהיכן הכוחות???? מסתבר שאנחנו חזקים מברזל .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:18
|
סיפור מקסים וידוע אך תודה שהזכרת לנו אותו. וכבר כתבתי כאן מקודם אמונה ותקווה יביאו לנו את השינוי........ ואולי באמת צריך להוסיף אל פחד........ החיים מביאים לנו בדרכנו כל מיני אירועים לא קלים אך מסתבר שלרוב אנחנו מסוגלים להתגבר עליהם.........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 05:56
|
סיסי תודה רבה,מציאות!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 00:34
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
צודקת סיסוש לעיתים יש לבטוח ולהמשיך קדימה ולדעת שלמרות כל המשבי רוח הכל בסוף יסתדר תודה על תזכורת הסיפור המקסים שאני מתרגשת ממנו בכל פעם מחדש תודה שבוע מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 21:37
|
מתוך הבלוג שלי האמור לעיל...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 21:37
|
במקום בו יש חיים יש תקווה.תאמינו ,תקוו ,תזמנו לעצמכם וזה יבוא…. כשקשה וכואב , שעצוב ולא הולך אל ייאוש … אמונה מחזקת חיים, אמון פירושו לבטוח בחיים באופן מוחלט כל כך . שאתה מוכן ללכת איתם לכל מקום…אדם צריך לעשות קפיצה , אפילו עם הספק. אם תחכה שקודם ייעלם הספק ,לעולם לא יבוא הרגע לעשות את הקפיצה ,כיוון שהספק הוא תהליך היוצר את עצמו, ספק אחד יוצר את האחר . "לילה אחד , כששנתי הייתה עמוקה במיוחד, חלמתי שאני צועד על חוף הים, ואלוהים נמצא איתי בכל צעד שאני עושה. הסתכלתי לשמיים וראיתי סצנות מרגעים משמעותיים בחיי. בכל סצנה 2 זוגות של עקבות רגליים בחול. ואז שמתי לב, שכמה פעמים במהלך חיי , ברגעים הכי קשים שידעתי , היה רק זוג עקבות אחד."אלוהים , הבטחת שתצעד איתי בטוב וברע , אז איך זה שברגעים הכי קשים שלי, שנזקקתי לך יותר מתמיד- לא היית לצידי?" ילדי היקר , לחש לי אלוהים… באותן תקופות שסבלך היה כה רב ואתה רואה רק זוג עקבות אחד , לא היו אלה עקבותיך , היו אלה עקבותיי שלי. ברגעים הקשים שלך נשאתי אותך על כתפי" (קנת בראון)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|