הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נשברתי עקב החורף הקר...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/12/2010 05:47

אקורדיאון
אקורדיאון
בילי נפלת?קומי וכפי שנאמר כאן זר לא יבין זאת אך נראה לי כי את חייבת לתת הסבר
מלומד לסובבים אותך היקרים שהתוצאה שישיגו בדרכם תהיה הפוכה לרצונם שאני משוכנעת מכוון "לטובתך"

בקשי תמיכה ועידוד לכל אורך התהליך ,אני בטוחה שלאחר שתבהירי להם יבינו.

בנוסף אני שמחה שפנית למשפחה החמה שיש לך כאן,כולם מכירים את התופעה אבל לא סוף העולם,התחושה שאת מאבדת שליטה,כבדה וכו

רק מעידה על כך שקיים בך הרצון לטפל ולהמשיך בתהליך וזו הדרך,לא קלה היא,אין רק הצלחות ואין זה מבצע חד פעמי,זו דרך חיים.

יקירה לא לוותר קחי אוויר והמשיכי.

מאחלת לך המון בהצלחה והמשיכי לשתף .
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 02:11

tutit
tutit
בילי יקרה!
טוב מאוד שפנית לפורום זה המקום הנכון לפנות אליו כשיש נפילה ולמירי כמובן
אנחנו כולנו כאן חווינו ימים כאלה ומה שלומדים כאן בבית ספר של מירי זה שאסור לשבור את הכלים
כשקורה דבר כזה,אז אכלת זה היה רגשי וזה קורה ויקרה לכולנו,אחרת היינו נעלמים מרוב רזון
הנה אני ירדתי 10 קילו לאחרונה והיו לי רגעי שבירה (בודדים אבל היו ועוד איך)שבהם אכלתי דברים שלא הייתי אמורה
אבל מה שחשוב הוא שמיד קמתי נגבתי את הפירורים והמשכתי להצמד לתפריט וזאת החכמה

אז אל תשימי לה לסביבה שלא תומכת תתרכזי במי שכן לא עלית מארוחה אחת וגם אם כן עלית כמה גרמים אז תצמדי לתפריט

וכמו שמירי אומרת מה שעולה מהר ירד מהר.תאמיני בעצמך שתצליחי וזה יקרה ,המון אופטימיות סבלנות והתמדה

עזרו לי בתקופה הזאת ועוד ידי נטויה(יש לי עוד כברת דרך עשיתי רק שליש)

תתחילי לרשום מה את אוכלת,תאמצי את הטיפים מההרצאות וכנסי כמה שיותר לפורום הוא מאוד מחזק.

הרבה בהצלחה ותעדכני אותנו מחר איך הולך smile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 00:41

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
יקרתי בתהליך אצל מירי לומדים לא רק לרדת במשקל אלא להיות גם אסרטיבים
לי עד היום מחכים בסיבוב שאשמין ואחזור לסורי ואני בתהליך כבר 5 שנים ...
אז הכל זה ענייו של החלטה שלך עם עצמך אל לך ליפול לאוכל אלא לדעת מראש
להכין חם מגוון וטעים כשאת זקוקה לזה גם אם רשום בתפריט סלט אפשר לאכול ירקות מאודים וחביתה
מציעה לך להסתייע במירי היא תעזור מאוד והעיקר אל תתיאשי תעשי הפוך על הפוך ותראי להם שאת מצליחה כי את יכולה
אנו איתך בהצלחה
ובשום פנים לא צום ממשיכים קדימה בתפריט ובעשייה ולומדים לפעם הבאה ..
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 22:24

nikname
nikname
בילי יקרה, מה פתאום שמנת נורא? ממעידה אחת לא משמינים. הרי העדת על עצמך ששמרת במשך שבועיים וגם במשך היום. אז מעדת לא נורא.
הטפות מסתבר, יש לך מספיק, אל תוסיפי. תאמיני בעצמך. אנחנו, השותפים לדיאטה ולפורום מבינים אותך ומחזקים את ידיך.
רק אדם שלא בתהליך יכול לשאול איך את לא חזקה מספיק....

מחזקת את ידיך ושולחת לך חיבוק גדול
Pat on the head
billyshila כתב:
בטח השמנתי נורא,ואימא שלי גם ירדה עליי,היא אמרה לי שבחיים אני לא אחזיק מעמד כי אני תמיד נשברת,זה מעציב אותי שהיא לא סומכת עלי
אני לא מקבלת תמיכה לא ממנה ולא מחבר שלי שגם יורד עליי ואומר לי שידעתי שזה לא חלק מהתפריט שלי ולא מבין איך אני לא חזקה מספיק כדי לא להשבר..אוף...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 21:29

1103
1103
בילי
לצערי גם אימך וגם חברך טעו טעות מרה,במקום לחזק את ידיך,
הם גורמים לך להרגיש רע עם עצמך דבר שאינו מועיל לך.
אל תתיחסי לדברים שמרפים את ידיך,אלה המשיכי לדבוק במטרתך,

זר לא יבין זאת.מאוד קל לתת עצות ולהטיף מוסר,אולי כוונתם היתה טובה,

אך זו לא הדרך הנכונה.תוכלי תמיד להעזר במירי ובחברי הפורום הנפלאים

אשר תמיד נמצאים כאן כדי לתת עצה טובה לעודד ולעזור האחד לשני .

המשך שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בשקילה הבאה

נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 21:09

billyshila
billyshila
בטח השמנתי נורא,ואימא שלי גם ירדה עליי,היא אמרה לי שבחיים אני לא אחזיק מעמד כי אני תמיד נשברת,זה מעציב אותי שהיא לא סומכת עלי
אני לא מקבלת תמיכה לא ממנה ולא מחבר שלי שגם יורד עליי ואומר לי שידעתי שזה לא חלק מהתפריט שלי ולא מבין איך אני לא חזקה מספיק כדי לא להשבר..אוף...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 21:00

1103
1103
בילי

חבל להתיסר,Drink את הנעשה אין להשיב יסורי המצפון לא יועילו.

מחר יום חדש תחזרי לדיאטה ותראי שהכל יחזור על מקומו בשלום.

רצוי להכין כמה תבשילים כגון מרק ירקות ומיני ירקות מבושלים

זה יעזור לך בימים גשומים אלה.

ערב נעים והמשך שבוע נפלא

נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 20:52

billyshila
billyshila
שלום,היום אחרי יום שלם שהחזקתי מעמד בדיאטה,יצאתי החוצה וירד גשם יותר מחצי שעה הלכתי בגשם כולי רטובה וקר לי.
כשהגעתי הביתה רציתי ארוחה חמימה,הסתכלתי בתפריט שלי וראיתי שמותר לי סלט ויוגורט,נשברתי.ונזכרתי בחנות המבוגר הקרובה לביתי
אני מודה שנשברתי מהר מידי,הזמנתי מידי ארוחת בורגר עם ביצת עין ופטריות וציפס ורוטבים משמינים,אני מודה שפעם הראשונה אחרי שבועיים דיאטה הרגשתי באמת באמת שבעה עד אפס מקום,כמו שאני אוהבת,אבל עכשו אני חוששת שאולי קצת הרסתי את הדיאטה שעבדתי עליה קשה כ"כ.
יש לי יסורי מצפון נוראים,אבל מאידך החורף הקר בחוץ והעובדה שרוצים להוסיף לי גם סנדוויץ בתפריט מבאס מאוד...מה לעשות?
להשבר או אולי לאכול פחות? הבטן לאט לאט מתחילה גם לכאוב לי,לפני הדיאטה היא כול הזמן כאבה לי,וכבר שבועיים שהיא כבר לא כואבת.
אוף למה נשברתי? אולי לא לאכול בכלל מחר?? זה ישלים את העונש של היום?repost
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נשברתי עקב החורף הקר...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!