13/12/2010 13:30
 dany Posts: 19819
|
ילדתי לא אומרים איכס על אוכל אקורדיאון כתב:
dany כתב: את לא אוהבת צימס???????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: גם אני דגה אותו ושמה לבעלי בצלחת......... לא שלא אוהבת גזר אבל פעם החלטתי שהוא משמין אותי וזה מה שנשאר לי........ מעניין שדברים שבאמת משמינים אני לא דגה אותם......... אלא בולעת!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: את יכולה לשים את הירקות של סנפרוסט -נורמנדי אקורדיאון כתב: נחושה כתב: או ירקות במיקרו+מעט שמן ומעט אבקת מרק בצל+מעט מים בדיוק כמו בתנור בנוסח מירי רק במיקרו בפיירקס 20 דקות בהצלחה רעיון שלא מכירה,אני דוקא מכירה את תפוחי האדמה בשיטה הזו. למדי אותי איזה ירקות את שמה? עד כמה שזכור לי יש בלקט גזר,לא מסתדרת עם גזר מבושל,אני נאלצת לדוג אותו ולהעיף. חחחחחח לא דווקא גזר חי ככה סתם אני אוהבת רק מבושל לא. איכססססססססס למרות החלק הפולני.אמי מאוד אהבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:29
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
את לא אוהבת צימס???????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: גם אני דגה אותו ושמה לבעלי בצלחת......... לא שלא אוהבת גזר אבל פעם החלטתי שהוא משמין אותי וזה מה שנשאר לי........ מעניין שדברים שבאמת משמינים אני לא דגה אותם......... אלא בולעת!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: את יכולה לשים את הירקות של סנפרוסט -נורמנדי אקורדיאון כתב: נחושה כתב: או ירקות במיקרו+מעט שמן ומעט אבקת מרק בצל+מעט מים בדיוק כמו בתנור בנוסח מירי רק במיקרו בפיירקס 20 דקות בהצלחה רעיון שלא מכירה,אני דוקא מכירה את תפוחי האדמה בשיטה הזו. למדי אותי איזה ירקות את שמה? עד כמה שזכור לי יש בלקט גזר,לא מסתדרת עם גזר מבושל,אני נאלצת לדוג אותו ולהעיף. חחחחחח לא דווקא גזר חי ככה סתם אני אוהבת רק מבושל לא. איכססססססססס למרות החלק הפולני.אמי מאוד אהבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:28
|
את לא אוהבת צימס????????????????  אקורדיאון כתב:
dany כתב: גם אני דגה אותו ושמה לבעלי בצלחת......... לא שלא אוהבת גזר אבל פעם החלטתי שהוא משמין אותי וזה מה שנשאר לי........ מעניין שדברים שבאמת משמינים אני לא דגה אותם......... אלא בולעת!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: את יכולה לשים את הירקות של סנפרוסט -נורמנדי אקורדיאון כתב: נחושה כתב: או ירקות במיקרו+מעט שמן ומעט אבקת מרק בצל+מעט מים בדיוק כמו בתנור בנוסח מירי רק במיקרו בפיירקס 20 דקות בהצלחה רעיון שלא מכירה,אני דוקא מכירה את תפוחי האדמה בשיטה הזו. למדי אותי איזה ירקות את שמה? עד כמה שזכור לי יש בלקט גזר,לא מסתדרת עם גזר מבושל,אני נאלצת לדוג אותו ולהעיף. חחחחחח לא דווקא גזר חי ככה סתם אני אוהבת רק מבושל לא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:25
 שאפתנית Posts: 8392
|
אז מחממים. אפשר למעט המרק גם להכין ירקות בתנור. אפשר ירקות מבושלים וכמובן שאפשר להוציא את הירקות מהמקרר שעתיים לפני שאוכלים. יקירתי מי כמונו יודע שלשמנמודים לא חסרים תרוצים אבל אנחנו פה בבית הספר של החיים מוצאים את הפתרונות ומדלגים על התרוצים. זה אפשרי רק שצריך להתכונן ולהכין מבעוד מועד. הסמויה כתב:
בנות יקרות מי יכול לאכול ירקות בקור הזה? הרי אנחנו השמנמודים רוצים רק פחממות בקור המקפיא הזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:11
|
dany כתב:
גם אני דגה אותו ושמה לבעלי בצלחת......... לא שלא אוהבת גזר אבל פעם החלטתי שהוא משמין אותי וזה מה שנשאר לי........ מעניין שדברים שבאמת משמינים אני לא דגה אותם......... אלא בולעת!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: את יכולה לשים את הירקות של סנפרוסט -נורמנדי אקורדיאון כתב: נחושה כתב: או ירקות במיקרו+מעט שמן ומעט אבקת מרק בצל+מעט מים בדיוק כמו בתנור בנוסח מירי רק במיקרו בפיירקס 20 דקות בהצלחה רעיון שלא מכירה,אני דוקא מכירה את תפוחי האדמה בשיטה הזו. למדי אותי איזה ירקות את שמה? עד כמה שזכור לי יש בלקט גזר,לא מסתדרת עם גזר מבושל,אני נאלצת לדוג אותו ולהעיף. חחחחחח לא דווקא גזר חי ככה סתם אני אוהבת רק מבושל לא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:07
|
גם אני דגה אותו ושמה לבעלי בצלחת......... לא שלא אוהבת גזר אבל פעם החלטתי שהוא משמין אותי וזה מה שנשאר לי........ מעניין שדברים שבאמת משמינים אני לא דגה אותם......... אלא בולעת!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: את יכולה לשים את הירקות של סנפרוסט -נורמנדי אקורדיאון כתב: נחושה כתב: או ירקות במיקרו+מעט שמן ומעט אבקת מרק בצל+מעט מים בדיוק כמו בתנור בנוסח מירי רק במיקרו בפיירקס 20 דקות בהצלחה רעיון שלא מכירה,אני דוקא מכירה את תפוחי האדמה בשיטה הזו. למדי אותי איזה ירקות את שמה? עד כמה שזכור לי יש בלקט גזר,לא מסתדרת עם גזר מבושל,אני נאלצת לדוג אותו ולהעיף.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:06
|
dany כתב:
את יכולה לשים את הירקות של סנפרוסט -נורמנדי אקורדיאון כתב: נחושה כתב: או ירקות במיקרו+מעט שמן ומעט אבקת מרק בצל+מעט מים בדיוק כמו בתנור בנוסח מירי רק במיקרו בפיירקס 20 דקות בהצלחה רעיון שלא מכירה,אני דוקא מכירה את תפוחי האדמה בשיטה הזו. למדי אותי איזה ירקות את שמה? עד כמה שזכור לי יש בלקט גזר,לא מסתדרת עם גזר מבושל,אני נאלצת לדוג אותו ולהעיף.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 12:57
|
את יכולה לשים את הירקות של סנפרוסט -נורמנדי אקורדיאון כתב:
נחושה כתב: או ירקות במיקרו+מעט שמן ומעט אבקת מרק בצל+מעט מים בדיוק כמו בתנור בנוסח מירי רק במיקרו בפיירקס 20 דקות בהצלחה רעיון שלא מכירה,אני דוקא מכירה את תפוחי האדמה בשיטה הזו. למדי אותי איזה ירקות את שמה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 12:56
|
נחושה כתב:
או ירקות במיקרו+מעט שמן ומעט אבקת מרק בצל+מעט מים בדיוק כמו בתנור בנוסח מירי רק במיקרו בפיירקס 20 דקות בהצלחה רעיון שלא מכירה,אני דוקא מכירה את תפוחי האדמה בשיטה הזו. למדי אותי איזה ירקות את שמה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 12:52
 נחושה Posts: 6982
|
או ירקות במיקרו+מעט שמן ומעט אבקת מרק בצל+מעט מים בדיוק כמו בתנור בנוסח מירי רק במיקרו בפיירקס 20 דקות בהצלחה edited by נחושה on 12/13/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 12:48
|
הוא שאמרתי להסיר מיד התנגדויות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 12:47
|
הסמויה כתב:
בנות יקרות מי יכול לאכול ירקות בקור הזה? הרי אנחנו השמנמודים רוצים רק פחממות בקור המקפיא הזה אז נו איזה תירוץ לא להכין מרק ירקות במקום סלט? או ירקות מבושלים,או פשטידת ירקות?
בבקשה יקירתי את לבד בבית קחי פרוייקט בישולים חמימים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 12:41
|
לי אין כל בעייה לאכול בכל מזג אוויר ירקות............. הסמויה כתב:
בנות יקרות מי יכול לאכול ירקות בקור הזה? הרי אנחנו השמנמודים רוצים רק פחממות בקור המקפיא הזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 12:40

|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 12:38
 נחושה Posts: 6982
|
יקירתי זוכרת שהחורף רק החל? זוכרת שאוכל הוא לא פרס/נחמה/ידיד...????? זוכרת שאפשר לגוון מעבר לתפריט/ לאלתר/ לגשת לירקן הקרוב? זוכרת שאפשר לצאת מהבית מוכנים וערוכים למקרים כאלו? קופסא עם ירקות, פלפל אדום+קוטג קטן, תפוח, תיונים? שיהיה בהצלחה ותודה על התזכורת להערך בהתאם נחושה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 12:25
|
מרק ירקות זה ממש פיתרון נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 08:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
בילי בוקר טוב. אני מקווה שהתעוררת לבוקר מאושר יותר ועם מצב רוח. אני לא אכתוב מעבר למה שהבנות כתבו כי הן כתבו נפלא ואין מה להוסיף. אני רק רוצה לחזק נקודה שאצלי עושה פלאים. אין ספק שחוזרים הביתה בימים כאלה קרים מחפשים משהו לחמם את הבטן. תכיני סיר מרק זה עושה פלאים אני מתנפלת עליו, אוכלת שתי צלחות ופשוט מאושרת. זה טעים, מחמם ומשביע ובלי יסורי מצפון. תכיני אוכל חם והכל יהיה בסדר. אל תקשיבי לאף אחד רק לעצמך.
בהצלחה!!!! אנחנו כאן לעזרתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 08:07
|
מיכלי את אומרת את האמת ללא כחל סרק לעיתים דווקא הקרובים לנו במקום לעזור מקלקלים......... ואנחנו צריכים להיות אסרטיבים ולדעת לעמוד על זכותנו!!!!!!!! הצלחה, כי לברכה זו אנחנו זקוקים תמיד תמיד. חיבוק דני
מיכל שרון כתב:
בילי... באמת שאמרו הכל אבל מאוד הכעיס אותי לקרוא על העדר התמיכה והפרגון דווקא מהקרובים והאוהבים ולכן אני חייבת להגיד משהו שאולי יישמע קצת נחרץ אבל אם הוא יתאים לך ותחליטי לקחת אותו אז הרווח יהיה כולו שלך - בפעם הבאה שאמא שלך תתחיל לרדת עליך תשאלי אותה אם במקום להעמיס אנרגיות שליליות היא יכולה לעזור לך ולהכין לך פשטידה ללא פחמימות לערב? כשחבר שלך יתחיל להיות סרקסטי ומגעיל תשאלי אותו אם הוא יכול לעמוד לחתוך לך ירקות? כשאת מתחילה לפקפק בעצמך בגלל הסביבה הלא תומכת זו נקודה מאוד קשה ואסור לך לתת לאף אחד להוציא לך את הרוח מהמפרשים... אם את לא מקבלת עזרה ופרגון פשוט תחליטי בלי רחמים עצמיים ותחושות מסכנות מיותרות שאת עושה בשביל עצמך.. תמצאי את הזמן ותכיני לך ותשקיעי בעצמך ותדאגי שכל ערב כשאת חוזרת הביתה יהיה לך משהו חם ומרגיע ומשביע שהוא בכללי התוכנית והדיאטה - יש פשטידות, ירקות מבושלים, מרקים מצויינים, שקשוקה, סלטים חמים (עוף ופטריות מוקפצים למשל) ועוד ועוד... יקירתי זה הכל עניין של החלטה ומודעות והגבולות שאת מעמידה לסביבה שלך - את בדיאטה ואת רק בהתחלה ואת צריכה 100% פרגון כל הזמן ואם אי אפשר לפרגן ולעזור אז בסדר.. אבל גם לא לקבל ולשמוע מאף אחד דברים שליליים.. לנו השמנמודים יש מספיק מטענים אישיים שאנחנו סוחבים לבד.. אין צורך להעמיס עוד.. שיהיה לך המון בהצלחה עם האסרטיביות מול המשפחה ועם הדיאטה.. תזכרי - הגוף זוכר הכל ואם הטון השולט היה של שמירה ודיאטה ואיפוק.. גם תקיעה של לילה לא יכולה לקלקל את זה. שיהיה יום נפלא ויבש 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 07:47
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בילי... באמת שאמרו הכל אבל מאוד הכעיס אותי לקרוא על העדר התמיכה והפרגון דווקא מהקרובים והאוהבים ולכן אני חייבת להגיד משהו שאולי יישמע קצת נחרץ אבל אם הוא יתאים לך ותחליטי לקחת אותו אז הרווח יהיה כולו שלך - בפעם הבאה שאמא שלך תתחיל לרדת עליך תשאלי אותה אם במקום להעמיס אנרגיות שליליות היא יכולה לעזור לך ולהכין לך פשטידה ללא פחמימות לערב? כשחבר שלך יתחיל להיות סרקסטי ומגעיל תשאלי אותו אם הוא יכול לעמוד לחתוך לך ירקות? כשאת מתחילה לפקפק בעצמך בגלל הסביבה הלא תומכת זו נקודה מאוד קשה ואסור לך לתת לאף אחד להוציא לך את הרוח מהמפרשים... אם את לא מקבלת עזרה ופרגון פשוט תחליטי בלי רחמים עצמיים ותחושות מסכנות מיותרות שאת עושה בשביל עצמך.. תמצאי את הזמן ותכיני לך ותשקיעי בעצמך ותדאגי שכל ערב כשאת חוזרת הביתה יהיה לך משהו חם ומרגיע ומשביע שהוא בכללי התוכנית והדיאטה - יש פשטידות, ירקות מבושלים, מרקים מצויינים, שקשוקה, סלטים חמים (עוף ופטריות מוקפצים למשל) ועוד ועוד... יקירתי זה הכל עניין של החלטה ומודעות והגבולות שאת מעמידה לסביבה שלך - את בדיאטה ואת רק בהתחלה ואת צריכה 100% פרגון כל הזמן ואם אי אפשר לפרגן ולעזור אז בסדר.. אבל גם לא לקבל ולשמוע מאף אחד דברים שליליים.. לנו השמנמודים יש מספיק מטענים אישיים שאנחנו סוחבים לבד.. אין צורך להעמיס עוד.. שיהיה לך המון בהצלחה עם האסרטיביות מול המשפחה ועם הדיאטה.. תזכרי - הגוף זוכר הכל ואם הטון השולט היה של שמירה ודיאטה ואיפוק.. גם תקיעה של לילה לא יכולה לקלקל את זה. שיהיה יום נפלא ויבש
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:40
|
בילי יקריה באמת כתבו לך כאן את כל מה שיש .......... אז רק אוסיף שכולנו כאן ממש באותה סירה עולים ויורדים על גלי הים.....פעם למעלה ופעם למטה....... העזרי בנו בכל רגע של קושי, אל תייסרי את עצמך על מה שהיה, זה ממש לא עוזר להתגבר, המשיכי את התוכנית, לימים הקרים של החורף שרק עכשיו מתחיל רצוי שיהיה מאכלים חמים בבית........ כאלו שאין בהם כמעט קלוריות כמו מרק ירקות, או תבשילי ירקות, ואז את יכולה להתחמם איתם......... ותה צמחים חם תמיד טוב ומועיל. המון הצלחה....... אל יאוש.......... ומותר להסביר לאנשים שאוהבים אותך כי הם צריכים לעודד אותך ולא להרפות את ידיך........... כך הם יעזרו לך באמת. חיבוק לעידוד דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|