הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נשים במידה 42 שמנות? הלו, מה קרה לאמת בעיתונות?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/12/2010 08:54

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
אני מלכתחילה לא מתייחסת לכתבות מטופשות ורדודות שכאלו. כל אחד יעשה הישר בעיניו מבחינתי מידה 42 זה לא שמן ומי שחושב שזה שמן זו בעיה שלו!!! כל הכתבות האלו לא משפיעות עלי ואין טעם להתייחס אליהן בכלל.

מסכימה עם כל מילה,הוא שכתבתי לכן אפילו לא מתייחסת.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 08:51

שאפתנית
שאפתנית
אני מלכתחילה לא מתייחסת לכתבות מטופשות ורדודות שכאלו. כל אחד יעשה הישר בעיניו מבחינתי מידה 42 זה לא שמן ומי שחושב שזה שמן זו בעיה שלו!!! כל הכתבות האלו לא משפיעות עלי ואין טעם להתייחס אליהן בכלל.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 06:55

dany
dany
לי יש לדאבוני ממש פטיש בנושא דיאטות-שמנים וכל מה שמתקשר לזה..................
אקורדיאון כתב:
dany כתב:
אז מה היתה הפואנטה של הכתבה הזו.......כאלו שטויות רק למלא את הדפים....... ועוד בזבזתי על זה את העיניים שליupset
אקורדיאון כתב:
dany כתב:
כן גם אני קראתי את הכתבה הזו וחשבתי בליבי על מה היא מדברת.......... נכון גם אני 42 ורוצה להיות קצת פחות אבל אין לי כל קושי למצוא את המידה הזו בכל חנות שאני נכנסת אליה............. אבל אני לא קונה בתל אביב שזו מדינה אחרת מכל ישראל..........צריכים לשאול את סמויה יש לה חנות בגדים לנשים.............. ולא רק לבנות 18 wink

אני מדברת על ת"א והאמיני לי קונה המון ובחנויות שונות אין שום בעיה זו מידה שלמעט בוטיקים של מעצבים גם מסויימים מאוד
ניתן למצוא.לסמויה יש בגדים בכל המידות ושל מעצבים מדהימים.

אין לי מושג ולכן גם לא קוראת.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 06:51

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אז מה היתה הפואנטה של הכתבה הזו.......כאלו שטויות רק למלא את הדפים....... ועוד בזבזתי על זה את העיניים שליupset
אקורדיאון כתב:
dany כתב:
כן גם אני קראתי את הכתבה הזו וחשבתי בליבי על מה היא מדברת.......... נכון גם אני 42 ורוצה להיות קצת פחות אבל אין לי כל קושי למצוא את המידה הזו בכל חנות שאני נכנסת אליה............. אבל אני לא קונה בתל אביב שזו מדינה אחרת מכל ישראל..........צריכים לשאול את סמויה יש לה חנות בגדים לנשים.............. ולא רק לבנות 18 wink

אני מדברת על ת"א והאמיני לי קונה המון ובחנויות שונות אין שום בעיה זו מידה שלמעט בוטיקים של מעצבים גם מסויימים מאוד

אין לי מושג ולכן גם לא קוראת.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 06:51

לביאה
לביאה
ועל זה נאמר - הלוואי והייתי "שמנה" למידה 42 עכשיו והייתי יכולה להשתתף בסוגייה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 06:49

dany
dany
אקורדיאון כתב:
dany כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 06:47

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 06:11

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 05:23

אקורדיאון
אקורדיאון
ממששטויות לחשוב שמידה 42חריגה ובכלל אני כתבות כאלה לא קוראת
דווקא כיום העולם נגד הרזון החולני גם אצל הדוגמניות.

בארץ כמעט בכל החנויות קיימת המידה והאמינו לי המקום לרכוש ביגוד הוא בארץ.

0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 02:43

tutit
tutit
כן לצערנו זאת המציאות שמכתיבים לנו המעצבים אנשי האופנה בפריז
ראיתי כתבה לא מזמן שעשו עם עדי ברקן שהוא בעל סוכנות דוגמנות
והוא אמר "היה איזה סוכן בפריז שדרש מהדוגמניות שלו היקפים מוגזמים, ... מי שמצביעים על תופעת הפרעות האכילה בקרב הדוגמניות המקומיות הם המאפרים, מעצבי השיער והסטייליסטים, שפוגשים אותן ... בתי האופנה היוקרתיים שבראשם עמדו לרוב גייז, הפך הרזון למראה המבוקש". ...

כאשר מי שמעצב הוא גיי הוא ימשך יותר לאשה שנראית קצת כמו גבר בלי כל הכפלים כמעט בלי ציצי וישבן וזה מה שהביא את התעשייה לאהוב את הלוק האנורקטי....
http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/486/500.html
למי שרוצה לקרוא עוד:
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 00:22

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אכן אישה מידה 42 לא אורה להחשבב שמנה אך לצערנו אכן יש בעיה בחלק מהמקומות למצוא בגדים לאנשים במידה זו... וחבל
edited by דובונית אכפת לי on 12/13/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 19:58

1103
1103
הוטציק

טעות מיסודה להגיד שנשים במידה 42 הינן שמנות.הכל תלוי בגזרת הבגד.
יש חברות שמיצרות בגדים במידות כל כך צרות שמידה 42 מתאימה רק

לנשים דקיקות.אך לרוב המידה הנ"ל מתאימה לנשים שניראות מצוין.

ניליLogic

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 19:26

Hotchick
Hotchick
ב"זמנים מורדרניים" של יום רביעי שעבר קראתי תחת הכותרת "תחזרי כשתשמיני": "אין ויכוח על כך שלנשים במידה 42 קשה למצוא בגדים ברשתות הרגילות." הלו? מה קרה לכם? אני לובשת בגדים במידה 42, אינני שמנה (יש שסבורים אפילו שלהיפך) ומאז שרזיתי אין לי שום קושי להשיג בגדים במידתי בכל רשתות האופנה בארץ. כולל פוקס (המיועדת בעיקר לצעירות) וזארה - שם אפשר למצוא מידות אף גדולות משלי בכל הדגמים. שלא לדבר על H&M - שם בכלל אני במקום טוב באמצע (הלארג' שלהם ענק עלי), גאפ, גולף וכולי. איפה הדיוק? מה קרה לאמת בעיתונות?
יש לי חברות רזות יותר ורזות פחות - ואף לא אחת מהן מתקשה למצוא בגדים במידות 42 ו-44. בחוץ לארץ (לונדון וניו יורק) אין רשת שאינה מציעה את כל מבחר הבגדים במידה 42 ויותר - כולל פאריס! והרשתות האירופאיות הפותחות סניפים בארץ אינן משנות את המידות שלהן כדי להיות סיפור הצלחה היסטרי כאן. למה? כיוון שהנשים הישראליות לובשות מידות דומות לחברותיהן בחו"ל - ואין אלה מידות קטנות דווקא!
"המידה הישראלית הממוצעת היא 38," מצוטט איזה "סטייליסט ומעצב" בכתבה. האומנם? אולי הוא מתעסק רק עם דוגמניות, ולכן אין לו מושג מה קורה בעולם האמיתי. זו שטות ממדרגה ראשונה. הנשים בארץ אינן קטנות וצנומות כמו ביפן ורוב רשתות האופנה יודעות את זה ונערכות בהתאם - אם חפצות חיים הן. במיוחד בשנים האחרונות בהן נאלצות הרשתות המקומיות להתחרות עם זארה, מנגו, גאפ ו- H&M וגם עם הקניות באינטרנט.
אז עצה ל"זמנים מורדרניים": נא לדייק. לא חייבים לפרסם כל שטות. רצוי לבדוק לפני כן.
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נשים במידה 42 שמנות? הלו, מה קרה לאמת בעיתונות?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!