16/12/2010 05:33
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נועהnh תודה על המחמאה שמחתי מאוד לראותך היה קצר מידי לטעמי... בכל אופן שמחה שאת על המקום יישר כוח ובהצלחה בהמשך כייף שאת כאן
nנועהnh כתב:
חברות יקרות , איזה כייף לקרוא את כול התגובות גם אם זה באיחור -סליחה !! אז עידכונים מהשטח,נשקלתי אתמול (בלונדה את נראת מדהים,גם הדובונית ורבקה'לה ). לשמחתי למרות התאבון ה"פילי " שלי נשארתי על המקום. תודה לכול התומכים, שיהיה לכולנו המשך שבוע מבורך ורגוע. מי שלא הלך להשקל מפספס הרצאה מדהימה ,ממש אבל ממש תשדתלו לא לפספס. ממני נועה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 15:09
 רבקה Posts: 8411
|
נועה'לה תודה על המחמאה מאוד מעודד ולך מגיע גם פירגון על עמידתך במקום עם התיאבון הרב שהיה לך אז זכרי השבוע את בסופר שליטה כדי להצדיק את העמידה על המקום המשך יום נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 13:41

חברות יקרות , איזה כייף לקרוא את כול התגובות גם אם זה באיחור -סליחה !! אז עידכונים מהשטח,נשקלתי אתמול (בלונדה את נראת מדהים,גם הדובונית ורבקה'לה ). לשמחתי למרות התאבון ה"פילי " שלי נשארתי על המקום. תודה לכול התומכים, שיהיה לכולנו המשך שבוע מבורך ורגוע. מי שלא הלך להשקל מפספס הרצאה מדהימה ,ממש אבל ממש תשדתלו לא לפספס. ממני נועה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 23:59
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נועה nh כייף שאת כותבת אצלנו ואכן ללא פעילות מורגלת לא קל ומקווים כולנו לצלוח כמה שניתן ימים אלו וחיוך מהלב חמודה כל עוד את נהנת ויודעת מה טוב בשבילך כל השאר שולי אנו איתך וזר לא יבין זאת לדעת להנות מהאוכל ולהמשיך לשמור על הבריאות זו מעלה גדולה בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 17:41
 dany Posts: 19819
|
לא נורא את רק מחזקת את הדברים נועהnh כתב:
תיקון טעות - מצטערת חברים , הטקסט חוזר על עצמו , טעות שלי !!! שיהיה שבוע טוב, נועה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 15:48
 קרולין Posts: 6651
|
נועה יקרה,שבוע טוב ומבורך שיהיה לך. קשה מאד בלי לצעוד למי שרגיל....נשתדל כולנו לעבור את הימים הקרים והגשומים שזה נהדר שיש גשם... בלי "נפילות" באוכל.
בהצלחה
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 15:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
כן כן התיאבון גובר במיוחד במזג אוויר סוער וחורפי אבל אנחנו צריכות לדאוג לעצמינו במלאי מזון המותר לנו אבל לא לשכוח שגם הרבה דיאטה משמין
ואקורדיון יקירתי אני איתך בכל המלצה - לאכול ולרזות - ההצלחה מובטחת יקירה,נתראה מחר ,מקווה שקצת יירגע עבורינו וואוו איזה רעמים ממש מפחיד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 15:28
 רבקה Posts: 8411
|
כן כן התיאבון גובר במיוחד במזג אוויר סוער וחורפי אבל אנחנו צריכות לדאוג לעצמינו במלאי מזון המותר לנו אבל לא לשכוח שגם הרבה דיאטה משמין
ואקורדיון יקירתי אני איתך בכל המלצה - לאכול ולרזות -
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 14:04
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין ספק חיוך מהלב, חשיבה חיובית היא הדרך להצלחה. אנחנו לא מסכנות ולא מרגישות מסכנות לא חסר לנו מה לאכול והמגוון רחב ביותר. גם אני כמוך ילידת חורף ומאוד מאוד אוהבת את הגשם, הברקים והרעמים. המשך הצלחה יקירתי!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 13:26
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נכון מאוד בנות מזג האוויר עושה חשק לאוכל ולכן דאגתי לאוכל מסודר ובלי שום אוייב בבית מקווה שנעבור בשלום.
אוי אגמון החולה מדהים מחמם את הלב הטבע המדהים הזה ממליצה לכולם.
חיוך מהלב ברור שזר לא יבין זאת אבל ברגע שאנחנו לא מרחמים על עצמינו ואוכלים אוכל מגוון וטעים
פשוט ניתן להינות מכל ביס וגם לרדת במשקל.הבנות היקרות שאיתי בחוג של מירי צוחקות כשאני אומרת להן שכשנהנים מהאוכל
ואוכלים יפה אך את הדברים הנכונים יורדים במשקל,בדוק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 13:08
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
את סוף השבוע ביליתי עם בעלי בחברה טובה של חברים בצפון. כמובן שקצת חרגתי מתוכנית האוכל הרגילה שלי, אבל היום חזרתי מיידית למתכונת הרגילה. כששאלו אותי שם בין החברים מה אני אוכלת כל יום וסיפרתי, הם "ריחמו" עלי. טוב, מי שאין לו "בעיה" אולי יכול לאכול הכל ומכל דבר.בגילנו הדבר אינו שגרתי כלל וכלל. אבל, אני שמחה בחלקי ושמחה בתוכנית האוכל שלי. טוב לחזור לשיגרה, במיוחד שנהננו מאד מהטבע המקסים באגמון החולה. לשמחתי מזג אויר קודר וסוער ממש ממלא ליבי שמחה. אני "ילדת חורף" ומאד מאד אוהבת קור וגשם. נושא האוכל אינו משתנה. איני זקוקה לעוד פחמימות כדי לחמם את עצמי. אני משתדלת להיות בשיגרה הברוכה ואיני מרגישה שאני "מסכנה". להפך. אפשר להסתכל על כל דבר בדרך כזו או אחרת. הראייה האופטימית שלי אומרת שאני בשפיות, שאני עושה טוב לגוף שלי, שאני בדרך להרזיה שתביא לי עוד ברכות, כמו למשל הברכיים שלי שממש מודות לי על כל קילוגרם שאני מפחיתה ובכלל להתרגל לאכול בריא ונכון זה הכל " מעז יוצא מתוק" וכן, גם אני כמוך מירי חושבת שמי שאינו נהנה מאוכל הוא באמת ה"מסכן" כמו שסיפרת בשבוע שעבר. מי שרק אוכל על מנת להתקיים... חבל בשבילו, אני כפי שאני נהנית מהרוח והסערה כפי שאני יכולתי להנות מהמראה המרהיב של כ-3000 עגורים בשמורה אמש, שעומדות כמו בעמידת דום כשיורד גשם, כך גם אני ש"קשה" לי מאד וצריכה לעבוד על עצמי ולהתאפק בכ"ז יודעת להנות גם מאוכל טוב ואפילו פשוט אבל טעים. זה חלק מההנאות הפשוטות קלות בחיים. שבוע טוב ומוצלח לכולנו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 13:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
נועהל'ה, תחושת הנישנוש שמעורר בך מזג האוויר מובנת מאוד. תכיני לעצמך כוס שתיה חמה ותלגמי לאט לאט זה יעזור לך להתגבר על הרצון לטרוף פיל קטן. מצטרפת לתפילתך שלפחות ירד הרבה גשם אנחנו זקוקים לזה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 12:41

תיקון טעות - מצטערת חברים , הטקסט חוזר על עצמו , טעות שלי !!! שיהיה שבוע טוב, נועה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 12:40

מזג אויר ואוכל , כמו כול שמנמוד/ה המזג אויר מעורר בי רצון לטרוף פיל קטן ! הרוח המטורפת הזו , אתמול עוד חשבתי לצאת לצעוד ,אבל לצערי לא הספקתי והיום אין מה לדבר, מה אומר לכן יקירות ההתמכרות לצעידות היא כיף גדול וכמו בכול התמכרות , מאד קשה בלי!!! זה גם מאזן את כול הנישנושים , בקיצור לפחות שירד הרבה גשם !! שיהיה לכולנו שבוע מבורך !! בוקר טו ב לכולם,
כמו כול שמנמוד/ה המזג אויר הזה מעורר בי רצון עז לטרוף איזה פיל קטן ! הרוח המטורפת הזו וענני האבק שבאו איתה , אתמול עוד חשבתי לצאת לצעוד ,אבל לצערי לא הספקתי והיום אין מה לדבר, מה אומר לכן יקירות ההתמכרות לצעידות היא כיף גדול וכמו בכול התמכרות , מאד קשה בלי!!! זה גם מאזן את כול הנישנושים , בקיצור לפחות שירד הרבה גשם !! שיהיה לכולנו שבוע מבורך !!
מזג אויר ואוכל , כמו כול שמנמוד/ה המזג אויר מעורר בי רצון לטרוף פיל קטן ! הרוח המטורפת הזו , אתמול עוד חשבתי לצאת לצעוד ,אבל לצערי לא הספקתי והיום אין מה לדבר, מה אומר לכן יקירות ההתמכרות לצעידות היא כיף גדול וכמו בכול התמכרות , מאד קשה בלי!!! זה גם מאזן את כול הנישנושים , בקיצור לפחות שירד הרבה גשם !! שיהיה לכולנו שבוע מבורך !!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|