13/12/2010 10:03
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הסמויה כתב:
דווקא מחירי הבגדים והנעליים ירדו הנחות סוף עונה התחילו לפני שהתחילה העונה נכון עד עכשיו ממש מכרו כסוף עונה מבחינת הביגוד,השאלה מה עכשיו למרות שכבר מנבאים הפוגה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 09:52

דווקא מחירי הבגדים והנעליים ירדו הנחות סוף עונה התחילו לפני שהתחילה העונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 09:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה ברור שהמחירים יעלו. הירקות, הביגוד וההנעלה הרי הם מחכים לסיבה להעלות מחיר. אין גשם מעלים מחירים יש גשם מעלים מחירים כל פעם סיבה למסיבה. זה צפוי. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: בדיוק קראתי את הכותרת באינרנט שירדו כמויות גשם בשביל כל השבועות היבשים שהיו כאן אז נכון שיש הצפות אבל כמות הגשם מכסה את הגירעון שצברנו השנה. לפחות זה. אבל עם נזקים ,עוד רגע כל מחירי הפירות והירקות יעלו .אני שמחה שהכינרת צוחקת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:32
 dany Posts: 19819
|
יופי אקורדיאון כתב:
dany כתב: האמת שעדיין לא ראיתי סיכומי ביניים........ אבל ראיתי את הנזקים בתל אביב ליד הים................ באמת מקווה שהגשם ירד טוב מעל הכנרת......... והשלגים שיורדים גם מהווים אחר כך מקור מים לכנרת........... אל דאגה זה לא יספיק למלא אותה.......... מחיר המים לא ירד  אתמול צילמו את המסעדה שישבנו בנמל ,אבנים עפו למשטח ממש מפחיד,אבל כרגע די רגוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:30
|
dany כתב:
האמת שעדיין לא ראיתי סיכומי ביניים........ אבל ראיתי את הנזקים בתל אביב ליד הים................ באמת מקווה שהגשם ירד טוב מעל הכנרת......... והשלגים שיורדים גם מהווים אחר כך מקור מים לכנרת........... אל דאגה זה לא יספיק למלא אותה.......... מחיר המים לא ירד  אתמול צילמו את המסעדה שישבנו בנמל ,אבנים עפו למשטח ממש מפחיד,אבל כרגע די רגוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:25
|
האמת שעדיין לא ראיתי סיכומי ביניים........ אבל ראיתי את הנזקים בתל אביב ליד הים................ באמת מקווה שהגשם ירד טוב מעל הכנרת......... והשלגים שיורדים גם מהווים אחר כך מקור מים לכנרת........... אל דאגה זה לא יספיק למלא אותה.......... מחיר המים לא ירד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 05:48
|
שאפתנית כתב:
בדיוק קראתי את הכותרת באינרנט שירדו כמויות גשם בשביל כל השבועות היבשים שהיו כאן אז נכון שיש הצפות אבל כמות הגשם מכסה את הגירעון שצברנו השנה. לפחות זה. אבל עם נזקים ,עוד רגע כל מחירי הפירות והירקות יעלו .אני שמחה שהכינרת צוחקת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 00:18
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שמרו על עצמכן ושבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 19:19
|
בדיוק קראתי את הכותרת באינרנט שירדו כמויות גשם בשביל כל השבועות היבשים שהיו כאן אז נכון שיש הצפות אבל כמות הגשם מכסה את הגירעון שצברנו השנה. לפחות זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 17:34
|
כן, כולנו תקווה שכמויות המים הללו באמת יעשו איזה שינוי קטנטן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 17:10
|
מי רואה מה שנעשה הצפות,בתים בעכו הוצפו,שלג בחרמון ובמהלך הלילה כנראה תרדנה גם במרכז כמויות רציניות. לפחות צופים שהכינרת תעלה קצת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 15:32
|
רבקה כתב:
והנה בנות הייתי חייבת לצאת לקניות ומה תפס אותי בסוף עם עגלות מלאות גשם זלעפות וכמובן שהכל נרטב איזה באסה! נגמר, הכל כבר בייבוש ובמקום . וואו רבקוש ,העיקר שאת אחרי ומתחממת בבית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 15:29
 ענת Posts: 3849
|
יש המון אבק לא רואים כלום בחוץ....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 15:22
 רבקה Posts: 8411
|
והנה בנות הייתי חייבת לצאת לקניות ומה תפס אותי בסוף עם עגלות מלאות גשם זלעפות וכמובן שהכל נרטב איזה באסה! נגמר, הכל כבר בייבוש ובמקום .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 14:00
|
את רואה, תנצלי את כוחה של הרוח יש בזה הרבה פוטנציאל!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכימה איתך שאפתנית כתב: אקו עכשיו שאני יודעת איך את נראית אז יש לי המלצה בשבילך: בימים כאלו של רוח מאוד מאוד חזקה רצוי ואף מומלץ שתשימי כמה אבנים גדולות בכיסים כדי שלא תעופי לנו או אופציה אחרת דרך קלה ופשוטה להגיע ליעד פשוט תעמדי עם הגב לרוח, כווני את עצמך לכיוון הייעד ותני לרוח לקחת אותך לשם. הכל באהבה יקירתי!!! אקורדיאון כתב: הסמויה כתב: הייתי בטוחה שבמרכז הארץ יורד מבול לא בכלל לא אבל הרוח נוראית,מזל שירדתי הבוקר עם תיק הבגדים וחזרתי עם קניות,ממש הרגשתי שאני עפה,חחחח חחחחחחחח את תצחקי אבל זה ממש מה שהרגשתי עכשיו רוח גבית שהביאה אותי הביתה.זאת מחמאה נהדרת עבורי יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 13:34
|
dany כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכימה איתך שאפתנית כתב: אקו עכשיו שאני יודעת איך את נראית אז יש לי המלצה בשבילך: בימים כאלו של רוח מאוד מאוד חזקה רצוי ואף מומלץ שתשימי כמה אבנים גדולות בכיסים כדי שלא תעופי לנו או אופציה אחרת דרך קלה ופשוטה להגיע ליעד פשוט תעמדי עם הגב לרוח, כווני את עצמך לכיוון הייעד ותני לרוח לקחת אותך לשם. הכל באהבה יקירתי!!! אקורדיאון כתב: הסמויה כתב: הייתי בטוחה שבמרכז הארץ יורד מבול לא בכלל לא אבל הרוח נוראית,מזל שירדתי הבוקר עם תיק הבגדים וחזרתי עם קניות,ממש הרגשתי שאני עפה,חחחח חחחחחחחח את תצחקי אבל זה ממש מה שהרגשתי עכשיו רוח גבית שהביאה אותי הביתה.זאת מחמאה נהדרת עבורי יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 13:30
|
dany כתב:
אפילו אבא שלי צלצל ואמר שלא יוצא החוצה.......... את מאמינה????????? פוחד שיעוף עם הקלנועית, אתמול הוא יצא וכמעט עף.......... פחד אלוהים אקורדיאון כתב: הסמויה כתב: אצלינו עוד לא ירדה טיה אחת של מים רק רוחות , חול וחול וחול נורא קררררררררררררר איכס מה שקורה,כאן ירד מעט גשם אבל רוחות כמו בדרום. דני האמיני לו הוא בהחלט צודק גם עפים כל מיני דברים במיוחד חלקי עצים כי כרגיל מחכים שיקרה משהו כדי לגזום אותם. אני כבר התקשרתי היום לעיריה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 13:02
|
עכשיו הייתי בחוץ ואכן הרוח מאוד חזקה וקרה. קשה ללכת על המדרכה ולכן מי שלא צריך לצאת רצוי שלא יצא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 11:56
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכימה איתך שאפתנית כתב:
אקו עכשיו שאני יודעת איך את נראית אז יש לי המלצה בשבילך: בימים כאלו של רוח מאוד מאוד חזקה רצוי ואף מומלץ שתשימי כמה אבנים גדולות בכיסים כדי שלא תעופי לנו או אופציה אחרת דרך קלה ופשוטה להגיע ליעד פשוט תעמדי עם הגב לרוח, כווני את עצמך לכיוון הייעד ותני לרוח לקחת אותך לשם. הכל באהבה יקירתי!!! אקורדיאון כתב: הסמויה כתב: הייתי בטוחה שבמרכז הארץ יורד מבול לא בכלל לא אבל הרוח נוראית,מזל שירדתי הבוקר עם תיק הבגדים וחזרתי עם קניות,ממש הרגשתי שאני עפה,חחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 11:55
|
אפילו אבא שלי צלצל ואמר שלא יוצא החוצה.......... את מאמינה????????? פוחד שיעוף עם הקלנועית, אתמול הוא יצא וכמעט עף.......... פחד אלוהים אקורדיאון כתב:
הסמויה כתב: אצלינו עוד לא ירדה טיה אחת של מים רק רוחות , חול וחול וחול נורא קררררררררררררר איכס מה שקורה,כאן ירד מעט גשם אבל רוחות כמו בדרום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|