הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הייתי בנקודת שבירה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/12/2010 06:12

dany
dany
ברור......... תקווה ואמונה יביאו את התוצאה........ נשמע כמו פרסומת לקבוצת ספורטwink
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 06:07

אקורדיאון
אקורדיאון
לביאה ראי כמה תמיכה ועידוד קיבלת בבית הזה,המשיכי להיות איתנו
לעדכן לשאוב עידוד ולקבל תמיכה וכמובן יחד עם הכל להמשיך בקנאות בתהליך.

האמיני לי תגיעי למטרה .בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2010 00:08

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נאמר הכל יקרתי אז פשוט לעשות ולא להתייאש אנו איתך בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 18:52

בלונדה....
בלונדה....
לביאה,
מבינה ללבך זה לפעמים כל כך מתסכל שאת עושה דיאטה ולא יורדת

אבל אל תוותרי לעצמך תמשיכי ותראי תוצאות...

שובע טוב ומבורך...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 17:38

dany
dany
בהצלחה לכל היולדות
זה לא קל בכל מקרה ואחרי לידה כפל כפליים.
אנחנו כאן לעודד ולתמוך.............
באהבה רבה
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 17:03

לילך70
לילך70
לביאה רק רציתי להגיד שגם אני אחרי לידה ולקרוא את מה שרשמת זה היה כאילו רשמתי זאת על עצמי. אז רק שתדעי שאת לא לבד וזה קורה לכולן ופשוט צריך לקום ולהמשיך בדיאטה ולא להחמיר עם עצמך במיוחד אחרי לידה שזו תקופה רגישה במיוחד. מניסיון שלי שזו לידתי השלישית ובכל הריון אני מעלה 25 - 30 ק"ג לעיתים ירידה במשקל תלויה לא רק במה שתאכלי אלא זה תהליך של חזרה של הגוף למצב טרום הריוני וזה קורה בסוף... אז בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 16:16

רבקה
רבקה
לביאה יקירתי
לפני שבועיים היה לי את אותו הסיפור שלך
ומה שאנחנו עושות זו פעולה הפוכה
לא ירדנו מיד מתחילים "לבלוע"
ואז צריך להתחיל עם עוד כמה תוספות
לביאה אני מאמינה שכל השרשור הזה יוביל אותך חזרה לדרך הנכונה
ולשליטה קלה יותר
הפורום הזה מאוד עוזר אין ספק בכך
אז קדימה כולנו כאן ביחד צועדים להצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 16:04

קרולין
קרולין
לביאה יקרה,
מבינה מאד לליבך...כולנו באותה הסירה.

שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח ותמשיכי לשתף ולעדכן אותו.

כולנו כאן תמיד בשבילך.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 14:49

נינוש
נינוש
כמה שאני מבינה אותך, מה זה מבינה!!!!!
חושבת שאם ויתרתי על משהו בטח ירדתי 5 קילו,כפי שאמרת הראש יודע שזה לא כך, ואני אומרת לך ממרומי גילי, תנצלי את הזמן הזה
בגיל מבוגר יותר המאמצים הם לא פרופורציונלים, מה שהייתי מורידה בשבוע בגילאי ה30 היום בגיל 54, יכול לקחת לי חודשיים
לא רוצה לייאש אותך, תנצלי את הזמן שאת צעירה, המאמץ משתלם. תהיה חזקה כי בעצם איזה ברירה יש לנו?
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 14:34

אשירה
אשירה
לא נותר לי להוסיף על מה שכבר נאמר,
רק רוצה לחזק את ידייך, לא להתיאש,
תחשבי מה בעצם האלטרנטיבה?
אז גם אם זה ילך לאט עדיין זה עדיף!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 09:51

nikname
nikname
לביאה יקרה, הסיטואציה מוכרת כ"כ, במיוחד שהכל מעצים אחרי הלידה. החשקים גוברים בגלל העייפות וההורמונים משתוללים.
גם אם את לא מרגישה כך, עמידה במקום כרגע היא מצוינת. הגוף יתרגל ויפתיע בהמשך. אנחנו מחזיקים יום יום שעה שעה. צועדים קדימה עקב בצד אגודל. התוצאות יבואו, אל דאגה.

שיהיה המון בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 09:43

אקורדיאון
אקורדיאון
הסמויה כתב:
אני כל כך מכירה טוב את המקום הזה
כנראה כולנו עוברים ממש את אותו דבר

יקירה מי מאיתנו לא היה וכנראה יהיה בסרטים הללו.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 09:39

כנראה כולנו עוברים ממש את אותו דבר
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 09:23

dany
dany
המקום הזה של מגיע לי כי אני כבר יומיים שומרת........כל כך מוכר ומעצבן,
אולי הכי טוב עכשיו לא להשקל אלא להמשיך ולעשות לפחות שבוע ימים ואולי אפילו 10 ימים לתת לגוף לעבוד ולא להיות במתח....ירדתי לא ירדתי....... לא קל.... הסקרנות שלנו היא איומה!!!!!!!
אך אולי כדאי כך מאשר להתאכזב לתייאש ולרוץ לנחמה.

מאחלת לך לאסוף את כוחותיך ולהמשיך........ מבינה שגם את מצטרפת למבצע .......עד פורים אני יורדת..........

המון המון הצלחה ונשיקות להדר הקטנה.
אוהבת
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 07:07

אקורדיאון
אקורדיאון
לביאה על המקום רווח נקי,אני מכירה היטב את הרצון לראות ירידה כשאנחנו ילדים טובים,
המשיכי ואכן מלחמה יומית אלה הם חיינו יקירתי ואני בטוחה שבתמיכת המסגרת תתגברי

והתוצאות לא יאחרו להגיע.

שבוע נהדר ובהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 06:59

שאפתנית
שאפתנית
לביאה יקרה לעמוד על אותו משקל אחרי הלידה זה טבעי ונורמלי. הגוף שלך יזכור לך חסד עשיה ותראי את הירידה שבוע הבא. אל תשברי ואל תפני למתוקים כי כמו שאמרת לא רק שאין שם נחמה אלא בסוף תהיה אכזבה כי מתוקים מעלים במשקל!!!
אל תשברי על כולנו עוברים שבועות של עשייה ואי תוצאה על המשקל אבל תגידי לעצמך אני אוכיח למשקל הזה, אני אשבור אותו ולא הוא ישבור אותי, בשבוע הבא אני אראה ירידה יפה וצוחק מי שצוחק אחרון.
בקיצור יקירתי, אל תשברי הק"ג עוד ירדו חכי ותראי. עשייה וחשיבה חיובית זו המנטרה שלך!!!
+1 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 06:27

ענת
ענת
לביאה כתב:
אז ככה: לאחר כמה ימים מצויינים של דיאטה וגאווה עצמית קלה, עליתי על המשקל לראות כמה ירדתי. כל כך רציתי לראות סוף סוף ירידה. כי את ה"ההריון" ירדתי יחסית בקלות, כי זה לא היה העודף שלי, אלא שלייה, עוברית, נוזלים...
עליתי על המשקל וראיתי לאכזבתי שאני על אותו משקל. נכון, אני מכירה את ההסברים על צבירת נוזלים ומחזור שעדיין לא הגיע. למי שמתעניינת, אני לא מניקה ולא שואבת (סיפור ארוך ועצוב, לא אפרט כרגע), מה שאומר שעכשיו רק צריך להמשיך וללכת ולצעוד קדימה בתוכנית של מירי בלקין. כשראיתי שהמשקל עומד על אותה תוצאה הייתי כל כך מאוכזבת ועצובה וכועסת שבהתקף ילדותי ואיפולסיבי ברחתי אל האוכל המתוק והמנחם. ולא - אני לא מנוחמת ולא רגועה. רק מנסה לאסוף את עצמי ולהתחיל מחדש. אני כל כך עייפה וגם הכתיבה כאן ועכשיו אפשרית בזכות זה שבן זוגי מאכיל את הדר ונמצא איתה (כאן לא עובדים ביום ראשון).
אני אמשיך לנסות ואחזור למסגרת, כי אין לי דרך אחרת. את זה הראש יודע. אבל הלב רוצה תוצאות כאן ועכשיו. להיות יומיים בדיאטה ולרדת 5 ק"ג... אני יודעת שזה מטופש אבל זה המאבק התמידי שלי, בין הרגש לשכל.

שולחת לכל החברות אהבה, תקווה ואמונה
שיהיה יום טוב ושבוע קל, עם גשמי ברכה

לביאה יקרה....
קודם כל אל תכעסי על עצמך, זה קורה לנו מתוך אכזבה שלא יורדים ללכת לאכול זה מוכר
אז אנא המשיכי הלאה...
סהכ גופך עבר שינויים ואם שמרת הירידה תגיע אחכ הגוף זוכר זאת.
אז אנא יקירתי כנסי איתנו למבצע פורים ירידה של 5 קילו כולנו איתך
בהצלחה ושבוע נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2010 06:25

לביאה
לביאה
אז ככה: לאחר כמה ימים מצויינים של דיאטה וגאווה עצמית קלה, עליתי על המשקל לראות כמה ירדתי. כל כך רציתי לראות סוף סוף ירידה. כי את ה"ההריון" ירדתי יחסית בקלות, כי זה לא היה העודף שלי, אלא שלייה, עוברית, נוזלים...
עליתי על המשקל וראיתי לאכזבתי שאני על אותו משקל. נכון, אני מכירה את ההסברים על צבירת נוזלים ומחזור שעדיין לא הגיע. למי שמתעניינת, אני לא מניקה ולא שואבת (סיפור ארוך ועצוב, לא אפרט כרגע), מה שאומר שעכשיו רק צריך להמשיך וללכת ולצעוד קדימה בתוכנית של מירי בלקין. כשראיתי שהמשקל עומד על אותה תוצאה הייתי כל כך מאוכזבת ועצובה וכועסת שבהתקף ילדותי ואיפולסיבי ברחתי אל האוכל המתוק והמנחם. ולא - אני לא מנוחמת ולא רגועה. רק מנסה לאסוף את עצמי ולהתחיל מחדש. אני כל כך עייפה וגם הכתיבה כאן ועכשיו אפשרית בזכות זה שבן זוגי מאכיל את הדר ונמצא איתה (כאן לא עובדים ביום ראשון).
אני אמשיך לנסות ואחזור למסגרת, כי אין לי דרך אחרת. את זה הראש יודע. אבל הלב רוצה תוצאות כאן ועכשיו. להיות יומיים בדיאטה ולרדת 5 ק"ג... אני יודעת שזה מטופש אבל זה המאבק התמידי שלי, בין הרגש לשכל.

שולחת לכל החברות אהבה, תקווה ואמונה
שיהיה יום טוב ושבוע קל, עם גשמי ברכה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הייתי בנקודת שבירה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!