13/12/2010 09:50

כאן רק כמה טיפות גשם אבל שברו את סופת החול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 09:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
אכן הוא נשבר סוף סוף אתמול בלילה כשירד הגשם המבורך באזורי. דובונית אכפת לי כתב:
שאפתנית חמודה מקווה שהאובך ילך במהרה גם אני שונאת אובך שבוע טוב 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 23:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית חמודה מקווה שהאובך ילך במהרה גם אני שונאת אובך שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 11:53
 dany Posts: 19819
|
אמן שתהיה רגיעה ברוח וגשם לא זלעפות..................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 10:28
|
אני באמת מקווה שעד שאחזור הביתה, והיום זה יהיה בשעות הערב המאוחרות, תצפה לי קבלת פנים נעימה יותר בכל הקשור למזג האוויר.
dany כתב:
מקווה שתגיעי הביתה לאויר צלול יותר שאפתנית כתב: לצערי הרב אצלי רק רוח חזקה שורקת ואובך בלתי נגמר. כל הלילה לא ישנתי מהרעש שהרוח עשתה והבוקר כשהגעתי לעבודה (כזכור לכן אני עובדת בתל אביב) אז ירד גשם. זכיתי לראות קצת גשם. אבל בכל זאת אני מקווה שירד במודיעין גשם שישטוף כבר את כל האובך הבלתי נסבל הזה. dany כתב: בוקר טוב לכל החברות ממש חורף אמיתי בחוץ....................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 09:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
האמת שאני בעצמי לא יודעת איזה טיפוס אני אולי לא של זה ולא של זה כי מצד אחד ממש לא סובלת חום כבד........ וגם לא אוהבת להיות בתחושה שאני במצור בגלל החורף........ אבל נדמה לי שהיות והחורף די קצר אצלנו אנימעדיפה אותו על החום הנוראי ששורר כאן כבר כמעט כל השנה....... כפי שהיה השנה. ובהחלט הריח של רעננות וטריות של אחרי הגשם הוא משגע ונהדר. ואם לך זה מביא תחושה של התחדשות והתחלה חדשה זו הרגשה נפלאה. איך זה שם בשנחאי?????? כי למשל אצל ביתי במרגריטה ונצואלה היו עכשיו שטפונות אדירים המון מים אבל חום אימים כך שצריך להפעיל מזגנים לקירור עם הגשם...... שיהיה לך שבוע נפלא ותחושת התחדשות בכל מקרה. נשיקות דני לביאה כתב: דני יקרה אני לא יודעת אם את טיפוס של חורף או קיץ אבל אני באופן אישי אוהבת גשם. האוויר תמיד כל כך נקי אחרי הגשם ואני משוגעת על ריח האדמה הרוויה והצמחייה השמחה... יש לי תחושה של התחדשות ושל "יהיה בסדר" אחרי גשם חזק ושוטף... שיהיה לך יום מקסים ושבוע עם התחדשות באהבה עולם משוגע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 09:31
|
מקווה שתגיעי הביתה לאויר צלול יותר שאפתנית כתב:
לצערי הרב אצלי רק רוח חזקה שורקת ואובך בלתי נגמר. כל הלילה לא ישנתי מהרעש שהרוח עשתה והבוקר כשהגעתי לעבודה (כזכור לכן אני עובדת בתל אביב) אז ירד גשם. זכיתי לראות קצת גשם. אבל בכל זאת אני מקווה שירד במודיעין גשם שישטוף כבר את כל האובך הבלתי נסבל הזה. dany כתב: בוקר טוב לכל החברות ממש חורף אמיתי בחוץ....................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 09:30
|
האמת שאני בעצמי לא יודעת איזה טיפוס אני אולי לא של זה ולא של זה כי מצד אחד ממש לא סובלת חום כבד........ וגם לא אוהבת להיות בתחושה שאני במצור בגלל החורף........ אבל נדמה לי שהיות והחורף די קצר אצלנו אנימעדיפה אותו על החום הנוראי ששורר כאן כבר כמעט כל השנה....... כפי שהיה השנה. ובהחלט הריח של רעננות וטריות של אחרי הגשם הוא משגע ונהדר. ואם לך זה מביא תחושה של התחדשות והתחלה חדשה זו הרגשה נפלאה. איך זה שם בשנחאי?????? כי למשל אצל ביתי במרגריטה ונצואלה היו עכשיו שטפונות אדירים המון מים אבל חום אימים כך שצריך להפעיל מזגנים לקירור עם הגשם...... שיהיה לך שבוע נפלא ותחושת התחדשות בכל מקרה. נשיקות דני
לביאה כתב:
דני יקרה אני לא יודעת אם את טיפוס של חורף או קיץ אבל אני באופן אישי אוהבת גשם. האוויר תמיד כל כך נקי אחרי הגשם ואני משוגעת על ריח האדמה הרוויה והצמחייה השמחה... יש לי תחושה של התחדשות ושל "יהיה בסדר" אחרי גשם חזק ושוטף... שיהיה לך יום מקסים ושבוע עם התחדשות באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 06:47
|
לצערי הרב אצלי רק רוח חזקה שורקת ואובך בלתי נגמר. כל הלילה לא ישנתי מהרעש שהרוח עשתה והבוקר כשהגעתי לעבודה (כזכור לכן אני עובדת בתל אביב) אז ירד גשם. זכיתי לראות קצת גשם. אבל בכל זאת אני מקווה שירד במודיעין גשם שישטוף כבר את כל האובך הבלתי נסבל הזה. dany כתב:
בוקר טוב לכל החברות ממש חורף אמיתי בחוץ....................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 06:34
 לביאה Posts: 402
|
דני יקרה אני לא יודעת אם את טיפוס של חורף או קיץ אבל אני באופן אישי אוהבת גשם. האוויר תמיד כל כך נקי אחרי הגשם ואני משוגעת על ריח האדמה הרוויה והצמחייה השמחה... יש לי תחושה של התחדשות ושל "יהיה בסדר" אחרי גשם חזק ושוטף... שיהיה לך יום מקסים ושבוע עם התחדשות באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 05:43
|
גשם זלעפות................... ופיצוצי רעמים...........אמרתי חורף??????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 05:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
בוקר טוב לכל החברות ממש חורף אמיתי בחוץ.................... בוקר אור איזה שקט בחוץ למעט שריקות הרוח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 04:44
|
בוקר טוב לכל החברות ממש חורף אמיתי בחוץ....................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 18:22
|
בתאבון יקירה ונשתמע מחר בבוקר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|