16/12/2010 09:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה יקירתי!!! דובונית אכפת לי כתב:
שאפתנית חמודה יישר כוח על המודעות הזו לעצמך כך הכבוד יש מה ללמוד שימרי על עצמך ובהצלחה בהמשך.. שאפתנית כתב: האמת היא שאחר כך אני עסוקה עם הילדים עד שהם הולכים לשון, קצת כביסה, קצת מחשב ומיילים, כלים, כמובן לבשל עוד סיר מרק.... בקיצור מטלות בית שלא נגמרות ועד שאני מתיישבת על הספה אני נרדמת ולכן חשוב לי לאכול לפני "הסערה" וההירדמות על הספה. דובונית אכפת לי כתב: שאפתנית שש בערב ארוחת ערב איך את מחזיקה מעמד.....???????? בהצלחה בהמשך ושבוע מבורך
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 04:30
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית חמודה יישר כוח על המודעות הזו לעצמך כך הכבוד יש מה ללמוד שימרי על עצמך ובהצלחה בהמשך.. שאפתנית כתב:
האמת היא שאחר כך אני עסוקה עם הילדים עד שהם הולכים לשון, קצת כביסה, קצת מחשב ומיילים, כלים, כמובן לבשל עוד סיר מרק.... בקיצור מטלות בית שלא נגמרות ועד שאני מתיישבת על הספה אני נרדמת ולכן חשוב לי לאכול לפני "הסערה" וההירדמות על הספה. דובונית אכפת לי כתב: שאפתנית שש בערב ארוחת ערב איך את מחזיקה מעמד.....???????? בהצלחה בהמשך ושבוע מבורך
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 09:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הסמויה כתב:
גם אני אדווח כאן הסערה סוף סוף שכחה קצת סופת החול והרוחות החזקות נגמרו יש עוד רוחות אבל בעוצמות חלשות אפשר להתחיל בניקיונות כן גם אני התחלתי קצת לנקות בחוץ יצאה מעט שמש אבל קררררר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 09:51
|
דובונית אכפת לי כתב:
שאפתנית שש בערב ארוחת ערב איך את מחזיקה מעמד.....???????? בהצלחה בהמשך ושבוע מבורך נהדר, אם אני בבית זאת שעת ארוחת הערב שלי ,זה פשוט עוד עניין של הרגל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 09:49

גם אני אדווח כאן הסערה סוף סוף שכחה קצת סופת החול והרוחות החזקות נגמרו יש עוד רוחות אבל בעוצמות חלשות אפשר להתחיל בניקיונות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 09:18
|
האמת היא שאחר כך אני עסוקה עם הילדים עד שהם הולכים לשון, קצת כביסה, קצת מחשב ומיילים, כלים, כמובן לבשל עוד סיר מרק.... בקיצור מטלות בית שלא נגמרות ועד שאני מתיישבת על הספה אני נרדמת ולכן חשוב לי לאכול לפני "הסערה" וההירדמות על הספה. דובונית אכפת לי כתב:
שאפתנית שש בערב ארוחת ערב איך את מחזיקה מעמד.....???????? בהצלחה בהמשך ושבוע מבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 23:36
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית שש בערב ארוחת ערב איך את מחזיקה מעמד.....???????? בהצלחה בהמשך ושבוע מבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 18:20
|
שבוע מוצלח גם לך אהובה!!! dany כתב:
ערב נהדר ושבוע מצוין נשיקות דני שאפתנית כתב: גם אצלי מזג האוויר קר בחוץ ויש אובך מגעיל גשם ירד רק פעמים אבל אני לא קוראת לזה גשם. אני מקווה שבלילה ירד גשם חזק שיסלק את האובך מפה. באוכל היה בסדר גמור, עכשיו סיימתי ארוחת ערב וזהו, עד מחר למפגש עם היוגורט והתפוח לא יכנס שום אוכל לפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 18:20
 dany Posts: 19819
|
רבקוש הנאה עם המשפוחה......... ואת תהיי גיבורה אין לי ספק......... אם לא, אקו תשב גם לך על הכתפיים.......... רבקה כתב:
איזה כיף תענוג האוכל כבר על הפלטה מחכה לכולם שיבואו גם בטלויזיה יש סערה(פשוט אין) כבר המון זמן איזה מנוחה כיפית עד שיבואו ה"בלגניסטים" אני עדין רק עם ארוחת בוקר מושכת את זה כמה שיותר כדי להיות גם שמחה בערב אחרת נראה לי יהיה שומו שמים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 18:19
|
ערב נהדר ושבוע מצוין
נשיקות דני שאפתנית כתב:
גם אצלי מזג האוויר קר בחוץ ויש אובך מגעיל גשם ירד רק פעמים אבל אני לא קוראת לזה גשם. אני מקווה שבלילה ירד גשם חזק שיסלק את האובך מפה. באוכל היה בסדר גמור, עכשיו סיימתי ארוחת ערב וזהו, עד מחר למפגש עם היוגורט והתפוח לא יכנס שום אוכל לפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 18:18
|
תחזיקי מעמד שבוע טוב חיה'לה כתב:
אכן גם כאן בירושלים, רוחות עזות וקור איימים. חורף אמתי!! כיף מאוד להישאר בבית, ואני משתדלת בכל כוחי לא להתפתות לשטויות. ערב נפלא וחמים חיה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 18:08
|
גם אצלי מזג האוויר קר בחוץ ויש אובך מגעיל גשם ירד רק פעמים אבל אני לא קוראת לזה גשם. אני מקווה שבלילה ירד גשם חזק שיסלק את האובך מפה. באוכל היה בסדר גמור, עכשיו סיימתי ארוחת ערב וזהו, עד מחר למפגש עם היוגורט והתפוח לא יכנס שום אוכל לפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 17:40
 חיה'לה Posts: 885
|
אכן גם כאן בירושלים, רוחות עזות וקור איימים. חורף אמתי!! כיף מאוד להישאר בבית, ואני משתדלת בכל כוחי לא להתפתות לשטויות. ערב נפלא וחמים חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 17:22
|
רבקה כתב:
איזה כיף תענוג האוכל כבר על הפלטה מחכה לכולם שיבואו גם בטלויזיה יש סערה(פשוט אין) כבר המון זמן איזה מנוחה כיפית עד שיבואו ה"בלגניסטים" אני עדין רק עם ארוחת בוקר מושכת את זה כמה שיותר כדי להיות גם שמחה בערב אחרת נראה לי יהיה שומו שמים רבקוש תהני מהמשפוחה והמשיכי בשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 14:33
 רבקה Posts: 8411
|
איזה כיף תענוג האוכל כבר על הפלטה מחכה לכולם שיבואו גם בטלויזיה יש סערה(פשוט אין) כבר המון זמן איזה מנוחה כיפית עד שיבואו ה"בלגניסטים" אני עדין רק עם ארוחת בוקר מושכת את זה כמה שיותר כדי להיות גם שמחה בערב אחרת נראה לי יהיה שומו שמים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 11:34
|
dany כתב:
הסערה הגיעה במלוא עוצמתה............. כאן סוער מאוד אך עדיין גשם אין,שירד כבר מגעיל בחוץ.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 10:40
|
הסערה הגיעה במלוא עוצמתה.............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|