12/12/2010 23:34
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל אז המון בהצלחה תהני עם זה במודעות ובגבול המותר וזכרי את לא בהתנזרות מאוכל אלה אוכלת טעים מגוון ונכון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 18:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
בילי ערב טוב, הדרך קשה אך יש תמורה בצידה, חישבי למה את פה ומה המטרה שלשמה הצטרפת למשפחת בלקין. שבי עם עצמך והחליטי על מה את מוותרת ומה את מקריבה בשביל להשיג את המטרה. כמו שמירי כתבה לך את לא צריכה לעשות מסיבת פרידה מהסושי אפשר לאכול פעם בשבוע אבל בשליטה על הכמויות והרטבים. כפי שאת רואה הגולל לא נסתם על הסושי יש אפשרות לאכול אבל פעם בשבוע. תהני מזה זה הפתרון שלך למנה האהובה עליך. בכל היתר את חייבת לדבר לעצמך ולעשות סוויטץ בראש כדי להצליח לרדת במשקל. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 18:10
 dany Posts: 19819
|
בילי יקרה הציעו לך כאן הצעות טובות מאד כיצד להתגבר על התשוקה...... התשוקה היא קודם כל בראש.......... ושם את צריכה לעשות את השינוי...... ואם את כל הזמן יושבת וחושבת עד כמה את רוצה דווקא את זה ומשדרת שאת אומללה ומסכנה כי את לא מקבלת את מה שאת רוצה....... לעולם לא תוכלי לעשות את השינוי........ חשבי על הדברים הנהדרים שכן אפשר לאכול ולא יביאו עוד ועוד חברים בכדי לקלקל לך את הדרך שאת רוצה ללכת בה. חשבי על התוצאות הנהדרות שיהיו לך באם תשני את ההרגלים........ הכל עניין של הרגל.......... ואפשר להתרגל למשהו אחר ולאו דווקא סושי.......... תמיד לעשות את החשבון כדאי /לא כדאי. מאחלת לך המון הצלחה, ואם מירי יכולה אז כל אחת מאיתנו יכולה!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 17:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בילי ,העסיקי את עצמך כדי להוציא את המוקשים מהראש. מציעה לך לעבוד לפי תפריט מקופל לפחות שבוע לי זה מאוד עוזר בשעות משבר,
מחליטה על שבוע ועושה כמו חנונית בדיוק לפי התפריט.
בהצלחה ושליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 16:02
 רבקה Posts: 8411
|
billyshila כתב:
החלפתי את התפריט שלי מתוך מטרה לחידוש אנרגיות,אני מקווה שזה יעזור...
יקירתי תשדרי לעצמך שזה יעזור כך יהיה רצונך העז יוביל אותך להצלחת המשימה מחזקת אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 15:51
 billyshila Posts: 15
|
החלפתי את התפריט שלי מתוך מטרה לחידוש אנרגיות,אני מקווה שזה יעזור...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 14:43
 רבקה Posts: 8411
|
billyshila כתב:
אוף אני רעבה,ואני לא מצליחה לגבור על התחושה הזו.הדמיון של הסושי בראש לא יוצא,אני רוצה לזלול את הכול אני לא יודעת אם אני רעבה או אני פשוט סתם חושקת באוכל...
בילי יקירתי אני חושבת שאת פשוט סתם חושקת באוכל כדברייך את חייבת לעשות סוויץ במוח אחרת זה תופס פינה קטנה ולא יורד גם אני חושקת בדברים שהייתי מוכנה כרגע לשבת איתם כאן ולהענג אבל מה לעשות , אני תלמידה ומורתי מירי לא מרשה כל דבר אז בואי נעשה ונשמע ותאמיני לי זה יעזור אם תשתמשי בטיפים שמציעים לך כאן בהצלחה בואי והתגברי על התשוקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 12:10
|
אוף אני רעבה,ואני לא מצליחה לגבור על התחושה הזו.הדמיון של הסושי בראש לא יוצא,אני רוצה לזלול את הכול אני לא יודעת אם אני רעבה או אני פשוט סתם חושקת באוכל...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 11:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בילי יקרה מבינה לתשוקתך,כל אחד ותשוקותיו הוא . מציעה לך להקפיד ולאכול את הסושי בחוץ לא בבית ,כבילוי
של פעם בשבוע.בבית מה שיש נשאב יקירה.
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 10:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בילי יקרה אפשר פעם בשבוע לאכול בצהרים סושי, אני עושה זאת שנים. רק לא הרבה וזהירות עם הרטבים. עדיף פעם בשבוע ולהנות מחסך מתמשך.... בהצלחה ותישארי איתנו בפורום שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 10:44
|
אני מניחה שכן,אבל החורף גורם לי לרצות לאכול סושי יותר,אין דבר יותר כיף בעייני מאשר לשבת ולצפות בתוכנית טלויזה שאני אוהבת עם כמה רולים אהובים של סושי טוב,אפילו כשאני כותבת עכשו אני מרגישה את הריר מבפנים ואת הבטן שלי מקרקרת...היום בבוקר אכלתי סלט וטונה אבל זה פשוט לא טעים לי אני אוכלת כי אני חייבת לאכול כי אחרת אני אהיה רעבה,זה לא כיף לי לאכול סלטים ופסטות והמבורגר,זה פשוט אין לו טעם עסיסי כזה טעים... קשה לי להסביר זאת אבל אני מאמינה שמי שמכור כמוני לאוכל בפרט לסושי יודע את כוונתי,זה פשוט טעים ,אוף אני כבר רעבה שוב...איך מרגיעים תשוקות?? קר בחוץ אי אפשר לצאת להליכה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 10:33
 קרנושה Posts: 3420
|
היי בילי, אני ממש מבינה לליבך ולתחושותייך, גם אני מאד אוהבת סושי אבל אני באמת מבינה והפנמתי שזה באמת חבר מביא חבר ולפעמים זה לא שווה לנו את ההשקעה, המאמץ וכל השמירה ההדוקה. אז למדתי לגוון, ופעם בשבוע גם אני אוכלת משהו מותר וירדתי מהסושי ואני אוכלת מנת פסטה טובה, או פאד-תאי מאיטריות ביצים, או שווארמה והכל כמובן במידה. פעם בשבוע בשליטה אני גם אוכלת מתוק-בשישי ושבת ולפעמים גם מוותרת על המתוק של שבת כי שווה לי. יש לא מעט חלופות בדיאטה של מירי ותמיד אפשר למצוא אלטרנטיבה ולאכול אחרת.. בשבוע שעבר למשל, אכלתי כבד עוף עם תפוחי אדמה קטנים והרבה פטריות שמפיניון, וזה היה תבשיל כזה מאד מיוחד אני אעלה את המתכון, בקיצור-רק לנסות, לגוון ולאכול טעים ולנסות לדכא את מה שגורם לחשק לעוד, לאט ובהדרגתיות להוריד את מה שגורם לך ליפול ואם תחשבי על זה טוב זה כמו בחיים-אנחנו נמנעים מקרבתם של אנשים שהם פחות טובים לנו, פוגעים בנו או שאנחנו מרגישים רע במחיצתם, כך גם עם האוכל-יש וצריך לדעת ממה להזהר וכל עוד זה בתודעה, ובמודעות ובתוך הראש-הרי לך השליטה המבורכת.
בהצלחה יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 10:25
|
היום יצא לי לשמוע את ההרצאה השבועית של מירי,ואני מאוד מזדהה עם העניין של התשוקה.אני לא אוהבת שוקולד כי כשהייתי קטנה היה לנו יותר מידי שוקולד אז זה כבר לא מדבר אלי,אני אוהבת מתוקים קצפות ותותים למניהם אבל בשביל זה אני לא ארוץ בלילה... מה שכן יש לי התמכרות סמויה..אני מכורה לסושי.אני יכולה לוותר על הכול למעט סושי,זה פשוט כ"כ טעים... רק כמו שמירי אומרת חבר מביא חבר,אני אף פעם לא מסתפקת בסושי אחד,בד"כ אני מזמינה כמה רולים-בערך 3-4 רולים שזה שווה ערך ל32 סושי קטנים וטעימים,וכול פעם שמחליפים לי את התפריט אני אומרת לעצמי אולי רק השבוע אני אזכה לאכול את הרול הקטן הזה שגורם לי לכזה אושר,עם הרוטב המשמין הזה בצד שנקרא רוטב ספייסי מיונז..וואו פשוט תענוג ולצערי זה לא בתפריט..אבל אני כבר שבועיים מחזיקה מעמד,מנסה לא לחזור לתשוקה הזו של הדג והאורז שעושה כ"כ טוב לאדם,אז היום כששמעתי את הרצאה אמרתי לעצמי שאני חייבת לרשום את זה כאן בפורום אחרת אני אשבר ואזלול שוב. וחבר מביא חבר,לא??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|