12/12/2010 05:05
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לביאה שבוע נהדר,אל תעלמי לנו המשיכי לכתוב ולעדכן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2010 05:03
 dany Posts: 19819
|
לביאה אהובה שבוע נפלא והמון המון הצלחה תמשיכי לדווח ולהיות איתנו בקשר חיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 21:53
 יעלי Posts: 589
|
לביאה יקרה, ראשית המון מזל טוב להולדת הדר - זה הדבר הכי חשוב מהכל!!!! אני התחלתי את ההריון שלי עם 58 ק"ג - סיימתי עם 80, ומשם רק התפתחתי.... במשקל העודף הזה אני נלחמת עד היום. כך שאם את נמצאת באותו משקל שהתחלת את ההריון - את ממש מחוננת!!!! עכשיו תתחיל העבודה הקשה - אבל את לא בתחילה בכלל - את ממש באמצע הדרך - הדרך הנכונה. יישר כוח, עלי והצליחי!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 21:46
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לביאה יקרה - מזל טוב וברכות על הלידה.. 
אני ממש שמחה לשמוע ששבועיים אחרי הלידה כבר הורדת את כל מה שעלית (וזה לא היה הרבה אם אני זוכרת טוב) ואני שמחה לשמוע שלפחות 9 חודשים אחרי את עומדת באותה נקודה (של משקל זאת אומרת) כי זה אומר שכבר 9 חודשים את מטפלת בעצמך ושומרת ודואגת שהעודף הקיים לא ייהפך ליותר וזה כל כך חשוב.. זה ממש לא מובן מאליו.. ואת הרי יודעת שהכל עניין של תרגול והחלטה ומודעות ולהעיזר בסביבה תומכת ואת זה הרי יש לך כאן בפורום בשפע...
אז נשאר לי רק לאחל לך דרך צלחה יקירתי עכשיו שאת שוב פוסעת בשביל המוכר... הקוסם מחכה לך בסוף.. רק תמשיכי ללכת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 17:38
 חיה'לה Posts: 885
|
לביאה היקרה, כיף לשמוע ממך, משנחאי הרחוקה. בהצלחה רבה בדיאטה, בלי פחממות בערב ונשיקות להדר המתוקה.
שלך, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 15:03
 אשירה Posts: 4292
|
לביאה יקרה, את אומרת שכאילו את עכשיו בנקודת ההתחלה, אבל זה לא מדויק, אם לא היית במסגרת כל תקופת ההריון ייתכן והנקודה הייתה זזה, ולאו דווקא לכיוון הרצוי.
אז ראי בזה המשך ולא התחלה, וכל הכבוד על כך שלא עלית במשקל בזמן ההריון.
בהצלחה בהמשך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:44
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לביאה חמודה נאמר הכל אז קשה יש בלחם וגם אותו אוכלים לקחת את חייך ברצינות וליישם וכשלא קל אנו כאן לתמיכה והכי חשוב זה לחזור תמיד לשיטה סומכים עליך ובטוחים שתצליחי כי הצלחת כול כך יפה בהריון לא לעלות הרבה אז כעת קטן עליך בהצלחה ובלי גזים מרובים לילדה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 18:41
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום חמודה אני זוכרת את השיחה שלנו בקיץ ואת החששות שלך שהתחלת את ההריון גבוה, ומה יהיה ועד איפה תגיעי........ הנה את כבר אחרי היום הדר בת חודש וחזרת לאותו המקום בו היית לא יותר גרוע שזה פשוט נהדר........ את חוזרת לאיתך להרגלים הקודמים לאט לאט יקירתי יש לך זמן, קחי אותו בסבלנות. יום ועוד יום ואת תעלי על המסלול להרזיה. שתהיה לך שבת נפלאה ורגועה נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 18:30
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקרה, שבת שלום ומבורך.
לא עלית בהריון...זה נ ה ד ר.
מזל טוב ענק להולדת הדר המתוקה, תרוו נחת.
ולענין התהליך....תמשיכי הלאה תתמידי ותראי יופי של תוצאות.
ים של הצלחה בתהליך וכולנו תמיד כאן בשבילך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 15:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
שבת שלום גם לך לביאה. את נמצאת על המשקל שהיית בו לפני ההריון וזה פנטסטי, כל שנותר לך זה רק להמשיך מכאן והנה את כבר עושה את הצעדים הראשונים. לא להרתע, אנחנו כאן איתך עוברות את אותן השלבים ומחזקות אותך. חיבוקים חמים, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 13:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לביאה נהדר שאת מגיחה מ מידי פעם כיף להתעדכן. האמיני לי גם לצוף זה בסדר גמור יבוא הרגע הנכון לך.
סוף שבוע נהדר לך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 13:30
 לביאה Posts: 402
|
חברות יקרות אני מחכה לרגע הזה שיהיה לי יותר זמן וכוח לכתוב (אני אוהבת לכתוב) ואוכל להתייחס למה שחברות אחרות כותבות. בנתיים אני מעדכנת שאני עושה כמיטב יכולתי להיות במסגרת. שבועיים לאחר שהצטרפתי למירי בלקין (במרץ האחרון) הריתי ולכן היה לי "אישור" לאכול פחמימות גם בערב. כך יצא, שרוב הזמן, עד ממש בימים האחרונים, יכולתי לאכול פחמימות בערב ופתאום אני חוזרת לשבוע הראשון שהצטרפתי לתוכנית. האמת היא שקשה לי בלי פחמימות מחמש ואני לומדת מחדש ומהתחלה את התכנית. אז למרות שאני חלק מהפורום כבר 9 חודשים, אני בעצם ממש בהתחלה בכל מה שקשור לאכילה. מבחינת משקל אני ממש כמעט באותו משקל שבו התחלתי את ההיריון - זה טוב מאוד - רק אני הוגנת ומזכירה שיש לי משקל עודף רב ועכשיו בעצם מתחילה העבודה האמיתית...
אני מאחלת לכולן סופ"ש רגוע ונעים ומחכה ללילות ארוכים יותר וללא גזים להדר המתוקה... באהבה רבה לכל החברות שתומכות ומעודדות וסבלניות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|